ADO Travel wint Reisgraag Award 2018

Geschreven op 8 januari 2018 door Paula

Ado Travel wint Reisgraag Award 2018
Ado Travel wint Reisgraag Award 2018
ADO Travel wint voor de vijfde keer een Reisgraag Award. Dit jaar heeft de reisorganisatie uit Den Haag met een gemiddelde van een 8,9 de Reisgraag Award voor beste reisorganisatie binnen de categorie Turkije gewonnen. Uit alle reviews van 2017 behaalde zij gemiddeld het hoogste cijfer binnen deze categorie. Daarmee mochten zij deze publieksprijs in ontvangst nemen.

Ekrem Celebi & Adem Celebi (Ado Travel): "Wij zijn ontzettend blij dat wij voor de 5e keer de Reisgraag Award hebben gewonnen. Dit hebben we uiteraard te danken aan het vertrouwen van onze klanten en de tomeloze inzet van al onze teamleden zowel in Nederland als in het buitenland. Ons geheim is simpel: superhard werken. Wij streven ernaar om onze klanten opnieuw te verwonderen. Hierbij willen wij nogmaals al onze trouwe klanten en ambassadeurs ontzettend bedanken voor hun loyaliteit en vertrouwen in adotravel.”

Jaarlijks reikt Reisgraag.nl awards uit aan reisorganisaties en bestemmingen binnen verschillende categorieën vakanties. Dit jaar is alweer de zevende keer dat de awards worden uitgereikt. Er zijn maar liefst 15.000 reviews over verschillende bestemmingen en reisorganisaties binnengekomen. Alle reviews worden van tevoren handmatig gekeurd en basis van deze gekeurde reviews worden de award winnaars gekozen. Alleen de reviews van klanten geven de doorslag. Daarmee is de Reisgraag Award de enige echte publieksprijs binnen de reisbranche van Nederland.

Nieuws