Ado Travel wint Reisgraag Award 2020

Geschreven op 14 januari 2020 door Gina

Reisgraag Awards 2020
Reisgraag Awards 2020
Ado Travel heeft de Reisgraag Award voor beste reisorganisatie in de categorie Turkije gewonnen. Uit meer dan 7600 reviews die zijn binnengekomen in 2019 heeft de reisorganisatie gemiddeld een 9,2 gekregen. Met dit prachtige cijfer hebben zij deze publieksprijs in ontvangst mogen nemen.

“Hoe gaaf is het om voor de 6e keer de Reisgraag Award te winnen? Dit is een extra motivatie om de goede koers voort te zetten. We willen onze medewerkers en onze klanten ontzettend bedanken voor het vertrouwen in ons bedrijf. Geen enkel volk krijgt zo een geluksgevoel van op vakantie gaan als wij, de Nederlanders. Wij hebben een enorm voorpret voor vakantie. Men leeft naar het euforisch moment toe. Derhalve is vakantie een heilig goed. Waar een klant zich vroeger liet leiden door aanbod, leven we nu in een vraagcultuur. Wie zich het meest flexibel, aantrekkelijk, betrouwbaar en vernieuwend opstelt, haalt de klant binnen. Onze collega's luisteren goed naar de klant om vervolgens in te spelen op de behoeften van de klant. We streven er continu naar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Op deze manier kweken wij loyaliteit en trouwe ambassadeurs. Hierdoor hebben wij als enige reisorganisatie nu 6 x de Reisgraag consumenten award binnengesleept in de categorie Turkije en strandvakanties. Hier zijn we enorm trots op.”

Dit is alweer de 9e editie van de Reisgraag Awards waarbij de beste reisorganisaties en bestemmingen binnen verschillende categorieën vakanties een award winnen. Er zijn meer dan 7600 reviews over bestemmingen en reisorganisaties binnengekomen. Alle reviews worden uitvoerig gekeurd en op basis van deze reviews worden de award winnaars gekozen. Alleen de reviews van klanten geven de doorslag. Daarmee is de Reisgraag Award de enige echte publieksprijs binnen de reisbranche van Nederland.

Review klant

"Allereerst wil ik Ado Travel bedanken. Alles was zo goed georganiseerd de reis het hotel.. Komen we op kamer krijgen we nog ook een fruitmand en fles wijn van Ado Travel.. Echt een toppertje Ado Travel."

Bekijk alle winnaars van de Reisgraag Awards 2020 op: https://www.reisgraag.nl/awards/2020/

Nieuws