Schrijf een ervaring over DFDS Seaways en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen DFDS Seaways

Wil je op vakantie met DFDS Seaways? Bekijk dan eerst eens onderstaande organisaties die mogelijk beter aan je wensen voldoen.

7,0
op basis van 23 reviews

1 consumenten award

Cruise Travel won in 2012 de Reisgraag award
Lees meer

Pagina 1 van 4 met 40 resultaten

op 19 oktober 2017 bestemming: Schotland, reisperiode: oktober 2017

Meteen vakantiebezoek als je aan boord komt

  • Algemeen 7
op 19 oktober 2017 bestemming: Engeland / Newcastle, reisperiode: oktober 2017

Een prima veerbootmaatschappij van van Hospitality hebben ze duidelijk veel minder verstand.

  • Algemeen 6
op 18 oktober 2017 bestemming: Schotland / Kelso, reisperiode: oktober 2017

De boot zag er goed onderhouden en schoon uit. Ook de hut erg netjes en fris. Busservice van en naar terminal fijne regeling. Vriendelijk personeel.

  • Algemeen 8
op 17 oktober 2017 bestemming: Schotland / Oban, reisperiode: oktober 2017

Wij reizen veel met DFDS maar vonden de laatste reis dat er beter gelet moet worden op mentaliteit van passagiers en ook op het schoonhouden van hutten.

  • Algemeen 7




Wil je op vakantie met DFDS Seaways? Bekijk dan eerst eens onderstaande organisaties die mogelijk beter aan je wensen voldoen.

7,0
op basis van 23 reviews

1 consumenten award

Cruise Travel won in 2012 de Reisgraag award
Lees meer
op 17 oktober 2017 bestemming: Engeland / Newcastle, reisperiode: oktober 2017

Prima verblijf

  • Algemeen 8
op 17 oktober 2017 bestemming: Engeland / Newcastle, reisperiode: oktober 2017

De reis was prima. De wachtijden voor pascontrole lang, maar wij zijn camperaars en vinden vrijheid belangrijk. Misschien is voor ons een overtocht met de camper naar b.v. Noorwegen nog een optie maar de prijs houd ons nog tegen.

  • Algemeen 8
op 16 oktober 2017 bestemming: Schotland / Blairgrowie, reisperiode: oktober 2017

Op 12 oktober was er een storing in New Castle
bij het inchecken. Vertraging van circa 1.15 uur. Naar mijn mening is deze storing laat opgelost. Geen back-up ? Voor het overige goed alhoewel wij in IJmuiden, ondanks dat wij op dek 3 als eerste de boot mochten verlaten toch als laatste gingen. Weinig service van de regelaars. Bleven met vrachtauto en twee personen auto op het dek achter en moesten als laatste de boot verlaten.
Dit had met iets meer service niet gehoeven.

  • Algemeen 6
op 13 oktober 2017 bestemming: Schotland / new castle, reisperiode: september 2017

Goed pris en service verhouding

  • Algemeen 8
op 12 oktober 2017 bestemming: Engeland / Newcastle, reisperiode: oktober 2017

Goede voorzieningen aan boord, schone hut. Zou het wel op prijs stellen wanneer jullie gratis wifi aan zouden bieden, dat is toch meer van deze tijd! Helaas hadden we de pech dat we, door de weersomstandigheden, behoorlijk zeeziek zijn geweest en meer dan 3 uur vertraging hadden bij onze aankomst in Newcastle, maar ja, daar heeft zelfs DFDS géén invloed op! ;-)

  • Algemeen 8
op 12 oktober 2017 bestemming: Engeland / New Castle, reisperiode: oktober 2017

Hut klein. Geen stoelen. Niet schoon. Heel veel jeugd op de boot. Veel geluid.

  • Algemeen 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Volgende