Schrijf een ervaring over Eilandhoppen op maat en maak kans op mooie prijzen!

Eilandhoppen op maat

Url: http://www.eilandhoppenopmaat.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: Griekenland

Logo van Eilandhoppen op maat
Eilandhoppen op maat won in 2016 de Reisgraag award Eilandhoppen op maat won in 2017 de Reisgraag award Eilandhoppen op maat won in 2018 de Reisgraag award

Eilandhoppen op Maat is een organisatie die zich specialiseert in het aanbieden van eilandhopreizen in Griekenland en Spanje. Eilandhoppen is ideaal voor mensen die tijdens hun vakantie niet vast willen zitten aan één plaats. Het is een heerlijk gevoel om op de ferry voldaan afscheid te nemen van je vorige bestemming en alweer nieuwsgierig bent naar de volgende. Eilandhoppen op Maat biedt voornamelijk kleinschalige accommodaties zodat je de smaak van het eiland kunt proeven. Er is keuze genoeg tussen hotels en appartementen. Elke reis in het aanbod is aan te passen naar jouw wensen, een dagje langer, een dagje korter of een extra eiland erbij? Helemaal geen probleem. Alle eilanden zijn persoonlijk bezocht door de medewerkers van Eilandhoppen op Maat hierdoor kunnen zij goed adviseren. Op de website kun je verhalen lezen van reizigers die een eilandhopreis hebben geboekt. Zo kun je inspiratie en tips op doen. Naast de accommodaties kunnen ze bij Eilandhoppen op Maat ook de vlucht, transfer en eventuele autohuur voor je regelen. Voor persoonlijk advies kun je op afspraak terecht in het kantoor in Middelburg. Je kunt op werkdagen ook telefonische contact opnemen tussen 08:00 en 17:30 uur. Eilandhoppen op Maat is aangesloten bij het Calamiteitenfonds, de ANVR en de SGR.

op 17 oktober 2018 bestemming: Griekenland / Rhodos, reisperiode: september 2018

Zoals alle reizen via Eilandhoppen op maat zijn de dingen uitstekend verzorgd Onze ervaringen met meneer Bosman zijn zeer goed. Hotels, maar ook de transfers, alles loopt gesmeerd en soepel. Ook eventuele wijzigingen in ferry's. Uitstekend geregeld. Ik geef een 9 omdat er natuurlijk altijd verbetering mogelijk zou moeten zijn. Maar op dit punt weet ik niet welke dat zouden moeten zijn.
Op Symi is accommodatie Iapatos Village een echte aanrader, meer dan uitstekend ontbij,t mooie appartementen, ruim en compleet uitgerust in een prachtig aangelegde tuin en een mooi zwembad.
Wij hebben van de uitrusting van het appartement niet zo veel gebruikt omdat wij het veel leuker vinden om ieder avond een nieuwe taverne te bezoeken.
Onze volgend eilandhoppevakantie regelen wij weer bij Eilandhoppen op maat. ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 10 oktober 2018 bestemming: Griekenland / Cycladen, reisperiode: oktober 2018

Mijn zoon en schoondochter waren eind september begonnen met een op maat georganiseerde reis. In 14 dagen 4 eilanden in de Griekse Cycladen te bezoeken. Omdat zij meteen hele enthousiaste berichten stuurden besloten mijn man en ik ook deze reis te gaan maken. We hebben meteen contact gezocht met Eilandhoppen op Maat en het idiote verzoek bij hen neergelegd dat wij zsm ook een zelfde soort reis wilde maken. Omdat het seizoen ten einde liep en op de eilanden alles nog overvol zat leek het een onmogelijke vraag en wij verwachten ook niet dat het zou gaan lukken.
Tot onze verbazing en grote vreugde kregen wij, door de geweldige inzet van het team van Eilandhoppen op maat, binnen ‘n paar dagen te horen dat wij onze koffers konden gaan pakken. Er waren op vier mooie eilanden vier hele fijne hotels voor ons gereserveerd. Alles was tot in de puntjes geregeld en verliep moeiteloos en soepel.
Niets dan lof voor Andros en het super team van Eilandhoppen op Maat! ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 8 oktober 2018 bestemming: Griekenland / diversen, reisperiode: september 2018

Alles super geregeld! boven onze verwachtingen! ... Lees meer

  • Algemeen 10

Meer ervaringen

Nieuws