Schrijf een ervaring over Eilandhoppen op maat en maak kans op mooie prijzen!

Eilandhoppen op maat

Url: https://www.eilandhoppenopmaat.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: Griekenland

Logo van Eilandhoppen op maat
Eilandhoppen op maat won in 2016 de Reisgraag award Eilandhoppen op maat won in 2017 de Reisgraag award Eilandhoppen op maat won in 2018 de Reisgraag award

Eilandhoppen op Maat is een reisorganisatie die zich specialiseert in het aanbieden van eilandhopreizen in Griekenland en Spanje. In Griekenland kun je de Cycladen, Dodekanesos, de Ionische Eilanden, de Sporaden, de Saronische Golf en Kreta bezoeken. In Spanje reis je van Canarisch Eiland naar Canarisch Eiland. Eilandhoppen is ideaal voor mensen die tijdens hun vakantie niet vast willen zitten aan één plaats. Je ontdekt veel leuke bestemmingen in een korte tijd. Het is een heerlijk gevoel om op de ferry voldaan afscheid te nemen van je vorige bestemming en alweer nieuwsgierig te zijn naar de volgende.

Het team van Eilandhoppen op Maat heeft persoonlijk alle eilanden bezocht, kennen de accommodaties die ze aanbieden en kunnen je dus goed adviseren. Eilandhoppen op Maat biedt voornamelijk kleinschalige accommodaties, zodat je de smaak van het eiland goed kunt proeven. Er is keuze uit een ruim aanbod hotels en appartementen. Naast de accommodaties kunnen ze bij Eilandhoppen op Maat ook de vlucht, transfer en eventuele autohuur voor je regelen. Elke reis in het aanbod is aan te passen naar jouw wensen. Wil je een dagje langer blijven, een dagje korter reizen of een extra eiland bezoeken? Helemaal geen probleem. Wanneer je speciale wensen hebt waarvoor je geen passend aanbod op de website kunt vinden, kun je contact opnemen met Eilandhoppen op Maat. Zij kijken dan wat ze voor je kunnen betekenen en maken een reis op maat voor je.

Op de website kun je verhalen lezen van reizigers die een eilandhopreis hebben geboekt. Zo kun je inspiratie opdoen en handige tips lezen. Voor persoonlijk advies kun je op afspraak terecht in het kantoor in Middelburg, waar je enkel na het maken van een afspraak terecht kunt. Je kunt op werkdagen ook telefonisch contact opnemen tussen 08:00 en 17:30 uur en op zaterdag van 10:00 tot 13:00 uur. Ook kun je altijd een mail sturen. Eilandhoppen op Maat is aangesloten bij het Calamiteitenfonds, de ANVR en de SGR.

op 7 juli 2019 bestemming: Griekenland, reisperiode: juni 2019

Het is ons heel goed bevallen. Alles was goed geregeld. We hebben een super fijne vakantie gehad. Geen klachten maar meer persoonlijke ervaringen. We gaan jullie zeker aanraden bij andere mensen. Helemaal TOP!!

Paraga (Mykonos, Cycladen)
Almyra Guest Houses
Een super leuke locatie, prachtig uitzicht, met echt zeer vriendelijke mensen (broer en zus) die alles voor je over hebben.
Bij aankomst lieten ze ons even de omgeving zien per auto. Maakte een super ontbijt en bij het weggaan een kleine presentje.
Mykonos zelf wel leuk maar wel duur. We kregen hier het jet set gevoel. Wel leuk om mee te maken.

Naousa (Paros, Cycladen)
Margarita’s House
Ook een super leuke locatie, prachtig uitzicht, met zeer vriendelijke mensen hier heel gezellig de eigenaren die gezellig even bij je kwamen zitten en gezellig een praatje. Heel persoonlijk.
Een goed ontbijt.
Paros vonden wij het leukste eiland, gezellig mensen overal even vriendelijk.

Agios Prokopios (Naxos, Cycladen)
Katerina Hotel
Goeie locatie, niet zo persoonlijk als bij de vorige 2 maar wel vriendelijk.
Goed ontbijt.
Naxos super leuk en mooie natuur.

Kamari (Santorini, Cycladen)
Polydefkis Hotel
Goeie locatie, ook niet zo persoonlijk als bij de eerste 2 (maar dat was ook echt iets wat je niet snel meemaakt) maar ook zeer vriendelijk.
Wij waren heel blij met onze accommodatie in Kamari en dat we niet in Fira of in Oia zaten. Want dat is echt heel druk.
Goed ontbijt.
Santorini super gezellig en als je af en toe van de normale route afgaat kom je op hele bijzondere plekjes terecht. Maar dit geld voor alle eilanden en wat was dat dan genieten. ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 25 juni 2019 bestemming: Griekenland, reisperiode: juni 2019

Top geregeld allemaal!
Mooie accomodaties, goede info en vriendelijk advies! ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 15 juni 2019 bestemming: Griekenland / Athene en het vaste land, reisperiode: juni 2019

Wij hebben een hele fijne vakantie gehad. Eilandhoppen had alles geregeld zoals vooraf was aangegeven. De geselecteerde hotels waren goed, sfeervol en heel verschillend. Wij hebben genoten van Griekenland. Gaan zeker nog eens terug. Eilandhoppen heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan het slagen van onze vakantie. ... Lees meer

  • Algemeen 8

Meer ervaringen

Nieuws