Schrijf een ervaring over Eilandhoppen op maat en maak kans op mooie prijzen!

Eilandhoppen op maat

Url: https://www.eilandhoppenopmaat.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: Griekenland

Logo van Eilandhoppen op maat
Eilandhoppen op maat won in 2016 de Reisgraag award Eilandhoppen op maat won in 2017 de Reisgraag award Eilandhoppen op maat won in 2018 de Reisgraag award

Eilandhoppen op Maat is een reisorganisatie die zich specialiseert in het aanbieden van eilandhopreizen in Griekenland en Spanje. In Griekenland kun je de Cycladen, Dodekanesos, de Ionische Eilanden, de Sporaden, de Saronische Golf en Kreta bezoeken. In Spanje reis je van Canarisch Eiland naar Canarisch Eiland. Eilandhoppen is ideaal voor mensen die tijdens hun vakantie niet vast willen zitten aan één plaats. Je ontdekt veel leuke bestemmingen in een korte tijd. Het is een heerlijk gevoel om op de ferry voldaan afscheid te nemen van je vorige bestemming en alweer nieuwsgierig te zijn naar de volgende.

Het team van Eilandhoppen op Maat heeft persoonlijk alle eilanden bezocht, kennen de accommodaties die ze aanbieden en kunnen je dus goed adviseren. Eilandhoppen op Maat biedt voornamelijk kleinschalige accommodaties, zodat je de smaak van het eiland goed kunt proeven. Er is keuze uit een ruim aanbod hotels en appartementen. Naast de accommodaties kunnen ze bij Eilandhoppen op Maat ook de vlucht, transfer en eventuele autohuur voor je regelen. Elke reis in het aanbod is aan te passen naar jouw wensen. Wil je een dagje langer blijven, een dagje korter reizen of een extra eiland bezoeken? Helemaal geen probleem. Wanneer je speciale wensen hebt waarvoor je geen passend aanbod op de website kunt vinden, kun je contact opnemen met Eilandhoppen op Maat. Zij kijken dan wat ze voor je kunnen betekenen en maken een reis op maat voor je.

Op de website kun je verhalen lezen van reizigers die een eilandhopreis hebben geboekt. Zo kun je inspiratie opdoen en handige tips lezen. Voor persoonlijk advies kun je op afspraak terecht in het kantoor in Middelburg, waar je enkel na het maken van een afspraak terecht kunt. Je kunt op werkdagen ook telefonisch contact opnemen tussen 08:00 en 17:30 uur en op zaterdag van 10:00 tot 13:00 uur. Ook kun je altijd een mail sturen. Eilandhoppen op Maat is aangesloten bij het Calamiteitenfonds, de ANVR en de SGR.

op 15 mei 2019 bestemming: Griekenland / amorgos, reisperiode: mei 2019

Via verscheidene griekse eilanden gereisd naar onze uitbestemming amorgos gebruik gemaakt van verschillende ferry boten, telkens stond er iemand bij de haven / vliegveld klaar om ons op te halen. fijne hotels, piek fijn geregeld, op amorgos fijne wandelingen gemaakt tussen prachtige bloemenweiden. lokale gerechten, vriendelijke mensen.
toppie. ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 15 mei 2019 bestemming: Griekenland / Athene Paros Naxos en Santorini, reisperiode: mei 2019

Vanaf vertrek is alles perfect verlopen vlucht/ verblijven hotel/app. studio
overal stond meteen de taxi of een busje klaar, dus de transfer naar de verblijven en naar de havens was prima altijd op tijd.

We hadden de Blue star Delos Ferrie die was prima wel groot en druk .

Wij zijn in Athene begonnen daar waren we eigenlijk maar een hele dag had wel een dag langer willen blijven.

De eilanden 3 dagen vond ik lang genoeg, en terug vliegen van Santorini naar Amsterdam. Voor ons vieren pensionado was het een super vakantie. ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 4 mei 2019 bestemming: Griekenland / NAXOS, PAROS , SANTORINI, ATHENE, reisperiode: augustus 2018

Via deze weg wilden we nog graag laten weten dat wij een heerlijke reis door de Griekse cycladen hebben gemaakt.
Door privé omstandigheden direct na onze vakantie is dit even blijven liggen.
Super hoe alles op de verschillende locaties geregeld was. De accomodaties waren zo mooi en netjes als op de plaatjes. De ligging van de accomodaties was op alle drie de eilanden perfect. Qua eiland waren we het allermeest gecharmeerd van Paros. Maar ook Naxos en Santorini vonden we mooi. De locale bevolking is erg hartelijk en altijd bereid om te helpen, adviseren etc. Het is heerlijk zorgeloos dat alles vooraf geregeld was, de transfers naar de haven, de boottocht, de auto die op onze accommodatie geleverd werd. Hierdoor konden we tot de laatste minuut zorgeloos genieten van ons verblijf.
Alles bij elkaar zeker voor herhaling vatbaar mogelijk in een ander deel van de Griekse eilanden.
Bedankt voor de organisatie. ... Lees meer

  • Algemeen 10

Meer ervaringen

Nieuws