Schrijf een ervaring over Eilandhoppen op maat en maak kans op mooie prijzen!

Eilandhoppen op maat

Url: http://www.eilandhoppenopmaat.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: Griekenland

Logo van Eilandhoppen op maat
Eilandhoppen op maat won in 2016 de Reisgraag award Eilandhoppen op maat won in 2017 de Reisgraag award Eilandhoppen op maat won in 2018 de Reisgraag award

Eilandhoppen op Maat is een organisatie die zich specialiseert in het aanbieden van eilandhopreizen in Griekenland en Spanje. Eilandhoppen is ideaal voor mensen die tijdens hun vakantie niet vast willen zitten aan één plaats. Het is een heerlijk gevoel om op de ferry voldaan afscheid te nemen van je vorige bestemming en alweer nieuwsgierig bent naar de volgende. Eilandhoppen op Maat biedt voornamelijk kleinschalige accommodaties zodat je de smaak van het eiland kunt proeven. Er is keuze genoeg tussen hotels en appartementen. Elke reis in het aanbod is aan te passen naar jouw wensen, een dagje langer, een dagje korter of een extra eiland erbij? Helemaal geen probleem. Alle eilanden zijn persoonlijk bezocht door de medewerkers van Eilandhoppen op Maat hierdoor kunnen zij goed adviseren. Op de website kun je verhalen lezen van reizigers die een eilandhopreis hebben geboekt. Zo kun je inspiratie en tips op doen. Naast de accommodaties kunnen ze bij Eilandhoppen op Maat ook de vlucht, transfer en eventuele autohuur voor je regelen. Voor persoonlijk advies kun je op afspraak terecht in het kantoor in Middelburg. Je kunt op werkdagen ook telefonische contact opnemen tussen 08:00 en 17:30 uur. Eilandhoppen op Maat is aangesloten bij het Calamiteitenfonds, de ANVR en de SGR.

op 18 december 2018 bestemming: Griekenland / Cycladen, reisperiode: mei 2018

Fantastische reisorganisatie met veel persoonlijke aandacht! We hebben werkelijk genoten van het eilandhoppen op de Cycladen, 4 eilanden in 15 dagen. Alles was tot in de puntjes verzorgd en klopte gewoon.
Zeer zeker voor herhaling vatbaar en een hele vette aanrader dus!!!

  • Algemeen 9
op 11 december 2018 bestemming: Griekenland / Cycladen, reisperiode: juni 2018

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad. Alles was perfect geregeld en de accomodaties van het lijstje waren allemaal erg goed. Dat hadden we zelf niet beter kunnen uitzoeken.

Vienoula's Garden op Mykonos sprong er nog extra bovenuit met bijzonder vriendelijke mensen die veel goede tips gaven. Ook bij het Zephyros Hotel op Santorini waren ze super vriendelijk en behulpzaam. Zelfs na het uitchecken mochten we gewoon nog de rest van de dag van het zwembad en dergelijke gebruikmaken.

Als we nog eens naar de Griekse eilanden gaan zullen we zeker weer bij Eilandhoppen op maat aankloppen. We bevelen het anderen ook van harte aan!

  • Algemeen 10
op 5 december 2018 bestemming: Griekenland / Kreta, reisperiode: september 2018

We hebben een prima vakantie gehad! De afwisseling van de 4 verschillende lokaties (Sougia, Frangokastello, Mirtos en Mochlos)maakte het erg leuk. Veel van het eiland gezien; Kreta is erg veelzijdig. Leuke dorpjes, goede accomodaties. Goede combi van rondreizen en relaxen !

  • Algemeen 9

Meer ervaringen

Nieuws