Schrijf een ervaring over Eilandhoppen op maat en maak kans op mooie prijzen!

Eilandhoppen op maat

Url: http://www.eilandhoppenopmaat.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: Griekenland

Logo van Eilandhoppen op maat
Eilandhoppen op maat won in 2016 de Reisgraag award Eilandhoppen op maat won in 2017 de Reisgraag award Eilandhoppen op maat won in 2018 de Reisgraag award

Eilandhoppen op Maat is een organisatie die zich specialiseert in het aanbieden van eilandhopreizen in Griekenland en Spanje. Eilandhoppen is ideaal voor mensen die tijdens hun vakantie niet vast willen zitten aan één plaats. Het is een heerlijk gevoel om op de ferry voldaan afscheid te nemen van je vorige bestemming en alweer nieuwsgierig bent naar de volgende. Eilandhoppen op Maat biedt voornamelijk kleinschalige accommodaties zodat je de smaak van het eiland kunt proeven. Er is keuze genoeg tussen hotels en appartementen. Elke reis in het aanbod is aan te passen naar jouw wensen, een dagje langer, een dagje korter of een extra eiland erbij? Helemaal geen probleem. Alle eilanden zijn persoonlijk bezocht door de medewerkers van Eilandhoppen op Maat hierdoor kunnen zij goed adviseren. Op de website kun je verhalen lezen van reizigers die een eilandhopreis hebben geboekt. Zo kun je inspiratie en tips op doen. Naast de accommodaties kunnen ze bij Eilandhoppen op Maat ook de vlucht, transfer en eventuele autohuur voor je regelen. Voor persoonlijk advies kun je op afspraak terecht in het kantoor in Middelburg. Je kunt op werkdagen ook telefonische contact opnemen tussen 08:00 en 17:30 uur. Eilandhoppen op Maat is aangesloten bij het Calamiteitenfonds, de ANVR en de SGR.

op 29 november 2017 bestemming: Griekenland / Naxos, reisperiode: juni 2017

Eilandhoppen op maat is zeer vakkundig en behulpzaam in het aanbieden van op maat gemaakte onderdelen met een heel vriendelijke eigenaar. Naar je wensen en ideeen wordt goed geluisterd en over mee gedacht ,om er dan voor jou een perfecte reis van te maken. Kortom een top reisorganisatie !!! ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 26 november 2017 bestemming: Griekenland / Andros/Tinos/Athene, reisperiode: juli 2017

Onze reis met ‘Eilandhoppen op Maat’ is ons erg goed bevallen.
Wij zijn uitermate tevreden over de manier waarop jullie de reis georganiseerd hebben. De appartementen en het hotel in Athene waren top! De tickets, vouchers, de taxi’s: Alles klopte! Niets dan lof!

Een verbeterpunt wil ik wel graag aandragen: Om jullie reizen nog meer ‘op maat’ te maken, zou ik mensen op de eilanden de keuze geven tussen een transfer per taxi of het huren van een huurauto vanaf de haven, met name op Andros. Daar liggen de verhuurbedrijven namelijk bij de haven en niet in Andros-stad/Chora. Vanuit Andros-stad een auto huren was daarom niet voor de hand liggend, niet handig, als er überhaupt voldoende huurauto’s beschikbaar waren geweest. Daardoor hebben we op Andros minder van het eiland gezien dan we hadden gewild. Dat is geen ramp. We zijn twee dagen naar de prachtige baai ‘Piso Ghialia’ geweest en hebben een dag een bezoek aan Menites gebracht per taxi en daarna Andros-stad te voet nader verkend. Een dorpje per taxi bezoeken beperkt je echter enigszins in je vrijheid, omdat je niet bij elke bocht tegen de chauffeur zegt dat je wilt stoppen voor een foto. Verder beperk je je bezoek in dit geval tot een dorpje ipv meerdere. Ondanks deze beperking, hebben we ons toch prima vermaakt op Andros, maar ik zou voortaan klanten wijzen op het beperkt aantal beschikbare huurauto’s en op het feit dat ze ze maar beter vooraf (evt via jullie) kunnen huren.

Op Tinos hebben we meer gezien dmv de dagexcursie per bus. Hierop werden we gewezen door de aardige en behulpzame eigenaar van Porto Raphael. Hij heeft eerst geprobeerd een huurauto te regelen, maar die waren al een maand lang ‘uitverkocht’. Toen gaf hij ons een folder van de busexcursie en vertelde ons dat die dagelijks om 11.00u. vertrok vanaf het busstation in Tinos-stad/Chora. Hij heeft plekken voor ons gereserveerd. De excursie kostte slechts €12,- pp en was zeker de moeite waard. Misschien is het handig om deze optie op te nemen in jullie ‘Tips voor Tinos’.

Onze reis zit erop en ik wil Julie bedanken voor de goede organisatie en veel succes wensen voor de toekomst! ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 23 november 2017 bestemming: Griekenland / Lefkas, Kefalonia en Itaki, reisperiode: september 2017

Wat een ervaring!
En zeker voor herhaling vatbaar.
Van begin tot het einde top geregeld.
Auto stond klaar, prachtige accomodaties met idyllische uitzichten en de ferry's prima geregeld.
Wat hebben we veel gereden, gezien en genoten van de mooie eilanden met zijn helblauwe baaien.
Chapeau!!!
Verhalen van reizigers gehoord, die de reis bij Tui hadden geboekt en die hadden meerdere keren te maken met overboekingen van hun accomodaties en onprettige tijden van hun ferry's.
Wij geen last van gehad en is Eiland hoppen op maat zeker aan te raden.
Voortaan meer zullen we zulke reizen gaan maken. ... Lees meer

  • Algemeen 9

Meer ervaringen

Nieuws