Schrijf een ervaring over Eilandhoppen op maat en maak kans op mooie prijzen!

Eilandhoppen op maat

Url: https://www.eilandhoppenopmaat.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: Griekenland

Logo van Eilandhoppen op maat
Eilandhoppen op maat won in 2016 de Reisgraag award Eilandhoppen op maat won in 2017 de Reisgraag award Eilandhoppen op maat won in 2018 de Reisgraag award

Eilandhoppen op Maat is een reisorganisatie die zich specialiseert in het aanbieden van eilandhopreizen in Griekenland en Spanje. In Griekenland kun je de Cycladen, Dodekanesos, de Ionische Eilanden, de Sporaden, de Saronische Golf en Kreta bezoeken. In Spanje reis je van Canarisch Eiland naar Canarisch Eiland. Eilandhoppen is ideaal voor mensen die tijdens hun vakantie niet vast willen zitten aan één plaats. Je ontdekt veel leuke bestemmingen in een korte tijd. Het is een heerlijk gevoel om op de ferry voldaan afscheid te nemen van je vorige bestemming en alweer nieuwsgierig te zijn naar de volgende.

Het team van Eilandhoppen op Maat heeft persoonlijk alle eilanden bezocht, kennen de accommodaties die ze aanbieden en kunnen je dus goed adviseren. Eilandhoppen op Maat biedt voornamelijk kleinschalige accommodaties, zodat je de smaak van het eiland goed kunt proeven. Er is keuze uit een ruim aanbod hotels en appartementen. Naast de accommodaties kunnen ze bij Eilandhoppen op Maat ook de vlucht, transfer en eventuele autohuur voor je regelen. Elke reis in het aanbod is aan te passen naar jouw wensen. Wil je een dagje langer blijven, een dagje korter reizen of een extra eiland bezoeken? Helemaal geen probleem. Wanneer je speciale wensen hebt waarvoor je geen passend aanbod op de website kunt vinden, kun je contact opnemen met Eilandhoppen op Maat. Zij kijken dan wat ze voor je kunnen betekenen en maken een reis op maat voor je.

Op de website kun je verhalen lezen van reizigers die een eilandhopreis hebben geboekt. Zo kun je inspiratie opdoen en handige tips lezen. Voor persoonlijk advies kun je op afspraak terecht in het kantoor in Middelburg, waar je enkel na het maken van een afspraak terecht kunt. Je kunt op werkdagen ook telefonisch contact opnemen tussen 08:00 en 17:30 uur en op zaterdag van 10:00 tot 13:00 uur. Ook kun je altijd een mail sturen. Eilandhoppen op Maat is aangesloten bij het Calamiteitenfonds, de ANVR en de SGR.

op 18 december 2018 bestemming: Griekenland / Cycladen, reisperiode: mei 2018

Fantastische reisorganisatie met veel persoonlijke aandacht! We hebben werkelijk genoten van het eilandhoppen op de Cycladen, 4 eilanden in 15 dagen. Alles was tot in de puntjes verzorgd en klopte gewoon.
Zeer zeker voor herhaling vatbaar en een hele vette aanrader dus!!! ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 11 december 2018 bestemming: Griekenland / Cycladen, reisperiode: juni 2018

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad. Alles was perfect geregeld en de accomodaties van het lijstje waren allemaal erg goed. Dat hadden we zelf niet beter kunnen uitzoeken.

Vienoula's Garden op Mykonos sprong er nog extra bovenuit met bijzonder vriendelijke mensen die veel goede tips gaven. Ook bij het Zephyros Hotel op Santorini waren ze super vriendelijk en behulpzaam. Zelfs na het uitchecken mochten we gewoon nog de rest van de dag van het zwembad en dergelijke gebruikmaken.

Als we nog eens naar de Griekse eilanden gaan zullen we zeker weer bij Eilandhoppen op maat aankloppen. We bevelen het anderen ook van harte aan! ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 5 december 2018 bestemming: Griekenland / Kreta, reisperiode: september 2018

We hebben een prima vakantie gehad! De afwisseling van de 4 verschillende lokaties (Sougia, Frangokastello, Mirtos en Mochlos)maakte het erg leuk. Veel van het eiland gezien; Kreta is erg veelzijdig. Leuke dorpjes, goede accomodaties. Goede combi van rondreizen en relaxen ! ... Lees meer

  • Algemeen 9

Meer ervaringen

Nieuws