Schrijf een ervaring over Eilandhoppen op maat en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Eilandhoppen op maat

Pagina 1 van 17 met 168 resultaten

op 15 november 2017 bestemming: Griekenland, reisperiode: april 2017

In de meivakantie hebben we een ontspannen vakantie gehad met heerlijk weer en prachtige cultuur en natuur!
We begonnen in Athene, waar onze transfer al op ons stond te wachten om ons van het vliegveld naar het hotel te brengen. Het hotel Crystal City had een makkelijke centrale ligging en vriendelijk personeel. In Athene hebben we onder andere een bezoek gebracht aan de Acropolis en de plaka, waar we van hebben genoten.
Na twee dagen Athene heeft onze transfer ons mooi op tijd voor de ingang van de boot naar Naxos afgezet. Na het drukke Athene was het een verademing om in de rust van Naxos terecht te komen. Het Katerina-hotel was fantastisch! Een hartelijke ontvangst, een mooie ruime kamer, heerlijk ontbijt en vlakbij het strand. Op Naxos zijn we naar de hoofdstad geweest, wat bijzonder leuk was, met de smalle straatjes, de mooie uitzichten en de mooie zonsondergang!
De laatste dagen hebben we op het mooie Santorini doorgebracht! De transfer van de haven naar het hotel was een excursie op zich, met alle indrukwekkende uitzichten in het heuvelachtige gebied. In het Afroditi Venus hotel hebben we een fijn verblijf gehad met een heerlijk ontbijt! In Santorini hebben we Akrotiri bezocht, samen met het indrukwekkende rode strand. Ook hebben we een prachtige wandeling gemaakt van Fira naar Imerovigli, met mooi uitzicht over het eiland! Daarnaast zijn we mee geweest met een bootexcursie naar het actieve deel van de vulkaan van Santorini (Nea Kameni) en hebben we gezwommen in een hot spring, wat een hele bijzondere ervaring was! Aan het eind van de excursie zijn we afgezet in Oia, om dat verder te voet te verkennen.

Wij hebben kortom een heerlijke vakantie gehad, met een goede balans tussen inspanning en ontspanning, waarbij alles top geregeld was.
De volgende keer dat we naar Griekenland op vakantie gaan, gaan we zeker weer met Eilandhoppen op maat! ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 14 november 2017 bestemming: Spanje / Tenerife, reisperiode: juni 2017

Beste Andros,

Bedankt voor de mail.

We hebben een heerlijke vakantie gehad. Alles was keurig geregeld en dat was natuurlijk hartstikke fijn, bedankt hiervoor.

Inderdaad een misverstand met de autohuur in Fuerteventura, maar ook dit was gelukkig snel en goed opgelost.

Alle drie de eilanden die we bezocht hebben vonden we erg mooi en ook weer erg verschillend. Er is zeker genoeg te doen, ook als je meer zoekt dan alleen zon zee en strand. We hebben mooie wandelingen gemaakt en dorpjes bezocht. Alleen het rond rijden over het eiland was al prachtig en onderweg kom je vaak leuke uitzichtpunten tegen. We hebben het als prettig ervaren dat we niet in het meest toeristische gedeelte van de eilanden zaten. We konden het opzoeken als we wilden, maar je zit er niet constant middenin. 

De appartementen waren ook fijn. Allemaal superschoon en dat vinden we eigenlijk het belangrijkste.De bootovertochten waren wel heftig! We zijn al regelmatig met de boot gegaan, ook overtochten naar Noorwegen en Groot Brittanië, maar de Atlantische oceaan is toch wel een stuk wilder. Helaas nu weer aan het werk, maar gelukkig hebben we veel mooie foto's en herinneringen.

Nogmaals heel erg bedankt voor alle informatie, hulp en het zorgen dat alles perfect op elkaar aansloot.

Met vriendelijke groet,
S. ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 13 november 2017 bestemming: Griekenland / Lefkas, Kefalonia, Ithaki, reisperiode: september 2017

We hebben het daar prima naar de zin gehad op onze vakantie op de Ionische Eilanden!
Mooie appartementen met gastvrije en behulpzame eigenaren.
Ondanks de vroege aankomst in Vasiliki konden we direct in ons appartement.
Hadden wel even moeite om het te vinden, maar toen Elske de weg ging vragen bij de plaatselijke bakker was daar ook juist de eigenaar van Heliotropia om een broodje te kopen. Wat een toeval.
We vonden Vasiliki een mooi stadje met veel gezellige terrasjes en leuke winkeltjes.
In de omgeving is genoeg te beleven. We hebben tijdens onze 2 verblijven verschillende stadjes, zoals Lefkade, Agios Nikitas en natuurlijk Nidri bezocht. Ook de stranden van Porto Katsiki en Kathisma mogen er zijn. Omdat het seizoen ten einde liep was het niet druk op de strandjes. Wel zo prettig. De ritten over Lefkas en ook de andere eilanden waren avontuurlijk. Onvergelijkbaar met wat we hier gewend zijn.
De eerste overtocht van Nidri naar Fiskardo was ook een avontuur. Het begon 's morgens al dat we de sleutel van de huurauto kwijt waren. De eigenaar van Heliotropia belde voor ons de autoverhuur en daar was gelukkig een telefoontje binnengekomen dat de sleutel gevonden in het restaurant waar we de avond tevoren gegeten hadden. Is me nog nooit gebeurd. De eigenaar heeft de sleutel daar voor ons opgehaald. Daardoor kwamen we toch nog op tijd voor de boot. Achteruit de veerboot oprijden en de auto klem tussen de andere manoeuvreren is ook wel spannend. Ik kan me nu wel voorstellen waarom je daarvoor een aparte verzekering af moet sluiten. Mooie bootreis naar Kefalonia.
In Agia Efimia stond eigenaar Tenassis van Gabriel Houses ons al buiten op te wachten. Mooi ruim appartement met (bijna) privé-zwembad. Leuk plaatsje met dito restaurantjes. Onder andere Meer van Melissani en hoofdstad Argostoli bezocht. Verder 2 middagen op het prachtige Myrtos strand. Leuk voor de kleine Linah. Wel hoge golven, dus in het water was er voor haar niet bij.
Vervolgens met de boot naar Ithaki. Was even zoeken naar Aithon Palace. Maar na vragen in de stad bleek het toch het paleisje bovenop de heuvel aan de noordkant van Vathy te zijn. We werden enthousiast verwelkomd door Elisabeth en moeder die direct helemaal idolaat van Linah waren. Mooi appartement met prachtig uitzicht over het stadje. Wel alles met de auto gedaan, omdat het centrum van Vathy met buggy niet op loopafstand ligt. De 2e regenachtige dag zijn we het eiland rond gereden. Leuke vissersplaatsjes. Laatste dag op het prachtige standje Filiatro geweest.
Na een warm afscheid van dochter en moeder met de boot van Piso Aetos via Sami naar Astakos. Prachtig rustig weer en daardoor mooie boottocht. Ook mooie rit van Astakos via Lefkada naar Vasiliki. Kwamen laat in de middag aan. Vervolgens nog 2 fijne dagen op Lefkas, met strandjes Kathisma en Port Katsiki. Wel wat wisselvallig weer, maar aangename temperatuur.
Toen we gisteren de auto, inderdaad Ford Focus stationwagen, terugbrachten bleek er toch nog een deukje bijgekomen te zijn, boven de bumper rechtsachter. Voor zover ik weet niets geraakt, maar "it happens" zei de verhuurder. Schadeformulier opgemaakt en ondertekent, verder verzekeringswerk zei de verhuurder.
Alles bij elkaar weer een geweldige vakantie. ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 13 november 2017 bestemming: Griekenland / rondreis, reisperiode: mei 2017

We hebben via eilandhoppenopmaat.nl een reislaten samenstellen voor 3 eilanden en een stuk Zagori. Het was perfect verzorgd. de huurauto, de lokaties, net buiten de drukte maar op loopafstand van de gezelligheid. De tickets voor de verschillende bootovertochten. kortom een verdiende 10. ... Lees meer

  • Algemeen 10




op 13 november 2017 bestemming: Griekenland / Mykonos, reisperiode: september 2017

Wij hadden een zeer fijne en aangename vakantie in Griekenland. Ik moet zeggen dat mijn vriend en ik zeer tevreden zijn over Eilandhoppen op Maat. Alles was zoals we gehoopt hadden!

De verschillende hotels op de eilanden waren stuk voor stuk zeer proper en mooi traditioneel uitgerust, alle in het bezit van enthousiast en vriendelijk personeel. De communicatie in verband met ophaal- en vertrektijden van de transfers en de ferry's verliep vlot, juist in Santorini was er even een misverstand met de chauffeur die ons naar het hotel zou vervoeren, maar dit werd snel en professioneel opgelost door jullie.

Alles samengevat blikken wij terug op een zeer mooie tijd op de Cycladen mede dankzij Eilandhoppen op Maat. Graag wil ik de organisatie hiervoor bedanken! ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 13 november 2017 bestemming: Griekenland / Skiathos, Skopolos & Alonnissos, reisperiode: mei 2017

Iedereen kan via het internet een reis boeken maar de meerwaarde van een reisorganisatie als "Eilandhoppen op maat" wordt pas duidelijk bij tegenslag. Tot 2 keer toe was op de heenreis landen op Skiathos niet mogelijk en moesten we zelfs terugkeren naar Schiphol waardoor we pas een dag later aankwamen. Doordat de ferry's staakten, moest het hele reisprogramma worden omgegooid (accomodaties, bootkaartjes, autohuur, transfer, enx.). Vervolgens was op Skopelos een accomodatie wegens rioleringsproblemen gesloten.
Als je dan toch kunt terugkijken op een bijzonder prachtige vakantie in fijne kleinschalige verblijven op drie verschillende mooie eilanden omdat alle problemen voor ons door Andros Bosman van EoM werden opgelost, dan verdient dat terecht een pluim. Bij deze!!
En voor volgend jaar hebben we al weer een nieuwe reis, samen met Andros Bosman, bedacht en geboekt. ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 13 november 2017 bestemming: Griekenland / Athene, Paros, Santorini, reisperiode: mei 2017

Ons vakantie ter eere van mijn moeder's 90e verjaardag liep op rolletjes door het regelwerk van Andros. Hij luisterde geduldig naar onze wensen en kwam met eigen voorstellen voor bestemmingen en verdelen van ons beschikbare tijd. Hij kende goede hotels, precies wat bij ons geméleerde groep paste, soms gemoedelijk, soms modern, altijd keurig en met vriendelijk personeel. De vluchten en boot tochten sloten precies aan en door zijn voorstel om een dag langer te blijven en uit Santorini naar huis te vliegen hebben we een lange boot tocht kunnen vermijden. We hebben op een zeilboot in de Caldera kunnen genieten ipv een lange pont tocht terug naar Athene te moeten maken. Het ingewikkeld betalen vanuit Amerika was geen probleem. ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 13 november 2017 bestemming: Griekenland / Zackynthos-Lefkas-Ithaka-Kefalonia, reisperiode: september 2017

Alles was tot in de puntjes geregeld,ophalen wagen,transferts met ferry,de verblijven.TOP ! ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 12 november 2017 bestemming: Spanje / Canarische Eilanden, reisperiode: januari 2017

Complimenten voor het samenstellen van een heerlijke reis, we hebben er erg van genoten.
De accommodaties waren uitstekend en de locaties allen erg fijn.
Ook het ‘hoppen’ naar de verschillende eilanden ging zeer makkelijk en alles was perfect geregeld. We kunnen het iedereen aanraden! ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 12 november 2017 bestemming: Griekenland / Mykonos, reisperiode: mei 2017

Wij hebben het fantastisch gehad. Alles was goed geregeld.
Vooral VG op Mykonos was zo ontzettend gastvrij. Echt heel erg leuk.
Alle transfers zijn goed gegaan. De locaties van de hotels waren ook prima.
Ook de tijd op Mykonos en Santorini was precies goed. De ferry was gelukkig de snelle, dus we waren in 2 uurtjes al in Santorini.
We gaan jullie zeker aanbevelen.
Ik heb niets te klagen. Alles goed geregeld. Een dikke 10. ... Lees meer

  • Algemeen 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende