Schrijf een ervaring over Eilandhoppen op maat en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Eilandhoppen op maat

Pagina 1 van 38 met 378 resultaten

op 16 september 2020 bestemming: Griekenland / Andros Tinos Syros Paros, reisperiode: september 2020

Omdat wij voor de 3e keer op rij, een fantastische reis hebben gemaakt met Eilandhoppen op maat! Alles klopte weer de vlieg- en boottickets, autohuur en transfers. Ondanks de coronamaatregelen hebben wij een fantastische vakantie gehad! ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 24 augustus 2020 bestemming: Griekenland / Sporaden, reisperiode: augustus 2020

We zijn met onze 2 kinderen (9 en 11jaar) naar Allonisos, Skopelos en Skiathos geweest. Het was een fantastische reis , deze eilanden zijn zo mooi en groen, fantastisch om te snorkelen, leuk om de eilanden verkennen met de auto of met een bootje, en de Grieken zijn super aardig en behulpzaam.
Alles was perfect geregeld. Heerlijke kleinschalige hotels, boot en transfers allemaal goed geregeld. De communicatie met Eilandhoppenopmaat.nl is super, geen vraag is teveel. Wij gaan hier zeker nog een keer een reis boeken, kan het iedereen aanraden! ... Lees meer

  • Algemeen 10




op 7 augustus 2020 bestemming: Griekenland, reisperiode: juli 2019

Wij hadden een vakantie geboekt voor 3 weken eilandhoppen op 5 verschillende eilanden. Eilandhoppen heeft het helemaal op maat aangepast naar onze wensen en het kon tussendoor ook nog worden gewijzigd. Bij vragen zijn ze ook altijd goed bereikbaar en we zijn goed geholpen met tips etc. Kortom: topervaring ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 1 augustus 2020 bestemming: Griekenland, reisperiode: juli 2020

We zijn net terug van een fantastische reis door Griekenland, een gedeelte van het vasteland en vijf eilanden van de Cycladen bezocht. Alles was tot in de puntjes geregeld en verzorgd en de communicatie verliep vlot en prettig.

  • Algemeen 10
op 30 juli 2020 bestemming: , reisperiode: juli 2020

De reis was vooral op onze wensen afgestemd, de hotels waren uitstekend, de tickets en de transfers waren ook prima geregeld.

  • Algemeen 10
op 25 juli 2020 bestemming: Griekenland / Paros, Naxos, Santorini, reisperiode: juli 2020

Als mijn vrouw en ik vakantie hebben en ook nog op vakantie gaan, dan willen we eigenlijk dat alles wel geregeld is. Noem het zoals je het zou willen noemen, maar voor ons is dat hét vakantiegevoel. Dit jaar zijn we voor het eerst op drie plaatsen geweest, omdat vooral ikzelf het na een x aantal dagen op één plek wel zat begin te worden. Gekozen voor de Cycladen eilanden Paros, Naxos en Santorini voor zo'n 5 nachten per eiland. Deze reis hadden we geboekt bij Eilandhoppen op Maat in de persoon van Andros Bosman. Hij heeft er veel tijd en energie in gestopt. Diverse mailtjes heen en weer resulteerden uiteindelijk in een echte "op maat vakantie." En.....we kunnen niet anders zeggen dan dat het fantastisch was. Alles was prima geregeld. De eilanden waren afwisselend, de hotels heel goed met zeer aardige mensen, de bootreizen keurig op tijd, het ophalen van.. en wegbrengen naar... 100% in orde, kortom het enige wat we zelf moesten doen was genieten met een grote G. Wij willen Andros dan ook hartelijk bedanken en komen zeker bij hem en zijn reisbureau terug als we verder willen " hoppen."

  • Algemeen 10
op 22 februari 2020 bestemming: Spanje / Canarische Eilanden, reisperiode: januari 2020

Voor het eerst een reis laten boeken door een reisbureau, en dat is bij Eilandhoppenopmaat goed bevallen! Er is rekening gehouden en gezocht op onze specifieke wensen, vervolgens zijn alle hotels, ferry’s, auto’s en vluchten perfect geregeld. We reisden naar La Palma, La Gomera en Tenerife.
Goed contact via mail en telefoon. Heerlijk om al het geregel te kunnen uitbesteden! Een aanrader.

  • Algemeen 9
op 31 december 2019 bestemming: Griekenland / Argo-Saronische eilanden, reisperiode: mei 2019

Na 19 voorgeprogrammeerde Griekenland reizen via grote reisorganisaties voor het eerst een alleen op mijn vrouw en mij toegesneden eilandhop reis geboekt via "Eilandhoppen op maat". Wij vonden dit best spannend hoe dit in de praktijk zou verlopen. Achteraf bezien ging alles veel relaxter dan we hadden verwacht. Van het ophalen van het vliegveld tot het twee weken later daar weer naar terugbrengen, was alles keurig georganiseerd. Naast 4 eilanden hebben we ook Athene aangedaan en alles was tot in de puntjes verzorgd, zoals accommodaties, ferry-transfers en transfers op de eilanden en het vasteland. We hebben heel erg genoten en voelden ons als VIP's behandeld. Alles verliep zo vlekkeloos, dat we onze contactpersonen in Griekenland niet nodig hebben gehad. Wat ons betreft een groot compliment dus voor deze kleine reisorganisatie, die voor ons een onvergetelijke reis heeft georganiseerd. Zeker voor herhaling vatbaar, maar dan richting andere Griekse eilanden.

  • Algemeen 10
op 16 december 2019 bestemming: Griekenland / Sifnos, Milos, Folegandros, Paros, Athene, reisperiode: mei 2019

Alles was perfect geregeld en de accomodaties waren allemaal prima.

  • Algemeen 9
op 9 december 2019 bestemming: Griekenland / Athene, Andros, Paros, Amorgos, Naxos, Santorini, reisperiode: augustus 2019

Een geweldig goed georganiseerde reis! Alles klopte, we reisden met 3 jongvolwassenen, 21, 21 en 19 jaar , iedereen heeft zich geamuseerd.

  • Algemeen 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende