Schrijf een ervaring over Eilandhoppen op maat en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Eilandhoppen op maat

Pagina 1 van 18 met 173 resultaten

op 29 november 2017 bestemming: Griekenland / Naxos, reisperiode: juni 2017

Eilandhoppen op maat is zeer vakkundig en behulpzaam in het aanbieden van op maat gemaakte onderdelen met een heel vriendelijke eigenaar. Naar je wensen en ideeen wordt goed geluisterd en over mee gedacht ,om er dan voor jou een perfecte reis van te maken. Kortom een top reisorganisatie !!! ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 26 november 2017 bestemming: Griekenland / Andros/Tinos/Athene, reisperiode: juli 2017

Onze reis met ‘Eilandhoppen op Maat’ is ons erg goed bevallen.
Wij zijn uitermate tevreden over de manier waarop jullie de reis georganiseerd hebben. De appartementen en het hotel in Athene waren top! De tickets, vouchers, de taxi’s: Alles klopte! Niets dan lof!

Een verbeterpunt wil ik wel graag aandragen: Om jullie reizen nog meer ‘op maat’ te maken, zou ik mensen op de eilanden de keuze geven tussen een transfer per taxi of het huren van een huurauto vanaf de haven, met name op Andros. Daar liggen de verhuurbedrijven namelijk bij de haven en niet in Andros-stad/Chora. Vanuit Andros-stad een auto huren was daarom niet voor de hand liggend, niet handig, als er überhaupt voldoende huurauto’s beschikbaar waren geweest. Daardoor hebben we op Andros minder van het eiland gezien dan we hadden gewild. Dat is geen ramp. We zijn twee dagen naar de prachtige baai ‘Piso Ghialia’ geweest en hebben een dag een bezoek aan Menites gebracht per taxi en daarna Andros-stad te voet nader verkend. Een dorpje per taxi bezoeken beperkt je echter enigszins in je vrijheid, omdat je niet bij elke bocht tegen de chauffeur zegt dat je wilt stoppen voor een foto. Verder beperk je je bezoek in dit geval tot een dorpje ipv meerdere. Ondanks deze beperking, hebben we ons toch prima vermaakt op Andros, maar ik zou voortaan klanten wijzen op het beperkt aantal beschikbare huurauto’s en op het feit dat ze ze maar beter vooraf (evt via jullie) kunnen huren.

Op Tinos hebben we meer gezien dmv de dagexcursie per bus. Hierop werden we gewezen door de aardige en behulpzame eigenaar van Porto Raphael. Hij heeft eerst geprobeerd een huurauto te regelen, maar die waren al een maand lang ‘uitverkocht’. Toen gaf hij ons een folder van de busexcursie en vertelde ons dat die dagelijks om 11.00u. vertrok vanaf het busstation in Tinos-stad/Chora. Hij heeft plekken voor ons gereserveerd. De excursie kostte slechts €12,- pp en was zeker de moeite waard. Misschien is het handig om deze optie op te nemen in jullie ‘Tips voor Tinos’.

Onze reis zit erop en ik wil Julie bedanken voor de goede organisatie en veel succes wensen voor de toekomst! ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 23 november 2017 bestemming: Griekenland / Lefkas, Kefalonia en Itaki, reisperiode: september 2017

Wat een ervaring!
En zeker voor herhaling vatbaar.
Van begin tot het einde top geregeld.
Auto stond klaar, prachtige accomodaties met idyllische uitzichten en de ferry's prima geregeld.
Wat hebben we veel gereden, gezien en genoten van de mooie eilanden met zijn helblauwe baaien.
Chapeau!!!
Verhalen van reizigers gehoord, die de reis bij Tui hadden geboekt en die hadden meerdere keren te maken met overboekingen van hun accomodaties en onprettige tijden van hun ferry's.
Wij geen last van gehad en is Eiland hoppen op maat zeker aan te raden.
Voortaan meer zullen we zulke reizen gaan maken. ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 21 november 2017 bestemming: Griekenland / Eilandhoppen Athene en Cycladen, reisperiode: juni 2017

Wij hebben genoten van een geweldige vakantie!
Alles was piekfijn georganiseerd; de tickets voor de ferry, de transfers van en naar de hotels, havens en vliegveld. (ze hebben ons nergens langer dan 5 minuten laten wachten)
Ook de hotels en appartementen waren uitstekend. Een klein minpuntje was de ligging van het hotel in Athene. Dit hadden we liever dichter bij Plaka gehad.

Wij zullen Eilandhoppen Op Maat zeker aanbevelen bij onze familie en vrienden! ... Lees meer

  • Algemeen 9




op 18 november 2017 bestemming: Griekenland / Athene, reisperiode: augustus 2017

Wij vonden de voorbereidingen al heel prettig verlopen, zeker ook met later nog regelen van extra wensen zoals het bijboeken van een reisgenoot. De vakantie was van het begin tot het eind fantastisch. Op elke nieuwe locatie was het al snel duidelijk waarom de keuze daarop gevallen was (de Androsfactor). De accommodaties waren uitstekend en de afwisseling per eiland maakte dat het nooit meer van hetzelfde werd. Het land en de mensen hebben ervoor gezorgd dat we zeker nog eens terug zullen gaan. Ook deze reisorganisatie zullen we graag nog eens inschakelen. Hartelijk dank voor alle goede zorgen! ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 15 november 2017 bestemming: Griekenland, reisperiode: april 2017

In de meivakantie hebben we een ontspannen vakantie gehad met heerlijk weer en prachtige cultuur en natuur!
We begonnen in Athene, waar onze transfer al op ons stond te wachten om ons van het vliegveld naar het hotel te brengen. Het hotel Crystal City had een makkelijke centrale ligging en vriendelijk personeel. In Athene hebben we onder andere een bezoek gebracht aan de Acropolis en de plaka, waar we van hebben genoten.
Na twee dagen Athene heeft onze transfer ons mooi op tijd voor de ingang van de boot naar Naxos afgezet. Na het drukke Athene was het een verademing om in de rust van Naxos terecht te komen. Het Katerina-hotel was fantastisch! Een hartelijke ontvangst, een mooie ruime kamer, heerlijk ontbijt en vlakbij het strand. Op Naxos zijn we naar de hoofdstad geweest, wat bijzonder leuk was, met de smalle straatjes, de mooie uitzichten en de mooie zonsondergang!
De laatste dagen hebben we op het mooie Santorini doorgebracht! De transfer van de haven naar het hotel was een excursie op zich, met alle indrukwekkende uitzichten in het heuvelachtige gebied. In het Afroditi Venus hotel hebben we een fijn verblijf gehad met een heerlijk ontbijt! In Santorini hebben we Akrotiri bezocht, samen met het indrukwekkende rode strand. Ook hebben we een prachtige wandeling gemaakt van Fira naar Imerovigli, met mooi uitzicht over het eiland! Daarnaast zijn we mee geweest met een bootexcursie naar het actieve deel van de vulkaan van Santorini (Nea Kameni) en hebben we gezwommen in een hot spring, wat een hele bijzondere ervaring was! Aan het eind van de excursie zijn we afgezet in Oia, om dat verder te voet te verkennen.

Wij hebben kortom een heerlijke vakantie gehad, met een goede balans tussen inspanning en ontspanning, waarbij alles top geregeld was.
De volgende keer dat we naar Griekenland op vakantie gaan, gaan we zeker weer met Eilandhoppen op maat! ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 14 november 2017 bestemming: Spanje / Tenerife, reisperiode: juni 2017

Beste Andros,

Bedankt voor de mail.

We hebben een heerlijke vakantie gehad. Alles was keurig geregeld en dat was natuurlijk hartstikke fijn, bedankt hiervoor.

Inderdaad een misverstand met de autohuur in Fuerteventura, maar ook dit was gelukkig snel en goed opgelost.

Alle drie de eilanden die we bezocht hebben vonden we erg mooi en ook weer erg verschillend. Er is zeker genoeg te doen, ook als je meer zoekt dan alleen zon zee en strand. We hebben mooie wandelingen gemaakt en dorpjes bezocht. Alleen het rond rijden over het eiland was al prachtig en onderweg kom je vaak leuke uitzichtpunten tegen. We hebben het als prettig ervaren dat we niet in het meest toeristische gedeelte van de eilanden zaten. We konden het opzoeken als we wilden, maar je zit er niet constant middenin. 

De appartementen waren ook fijn. Allemaal superschoon en dat vinden we eigenlijk het belangrijkste.De bootovertochten waren wel heftig! We zijn al regelmatig met de boot gegaan, ook overtochten naar Noorwegen en Groot Brittanië, maar de Atlantische oceaan is toch wel een stuk wilder. Helaas nu weer aan het werk, maar gelukkig hebben we veel mooie foto's en herinneringen.

Nogmaals heel erg bedankt voor alle informatie, hulp en het zorgen dat alles perfect op elkaar aansloot.

Met vriendelijke groet,
S. ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 13 november 2017 bestemming: Griekenland / Lefkas, Kefalonia, Ithaki, reisperiode: september 2017

We hebben het daar prima naar de zin gehad op onze vakantie op de Ionische Eilanden!
Mooie appartementen met gastvrije en behulpzame eigenaren.
Ondanks de vroege aankomst in Vasiliki konden we direct in ons appartement.
Hadden wel even moeite om het te vinden, maar toen Elske de weg ging vragen bij de plaatselijke bakker was daar ook juist de eigenaar van Heliotropia om een broodje te kopen. Wat een toeval.
We vonden Vasiliki een mooi stadje met veel gezellige terrasjes en leuke winkeltjes.
In de omgeving is genoeg te beleven. We hebben tijdens onze 2 verblijven verschillende stadjes, zoals Lefkade, Agios Nikitas en natuurlijk Nidri bezocht. Ook de stranden van Porto Katsiki en Kathisma mogen er zijn. Omdat het seizoen ten einde liep was het niet druk op de strandjes. Wel zo prettig. De ritten over Lefkas en ook de andere eilanden waren avontuurlijk. Onvergelijkbaar met wat we hier gewend zijn.
De eerste overtocht van Nidri naar Fiskardo was ook een avontuur. Het begon 's morgens al dat we de sleutel van de huurauto kwijt waren. De eigenaar van Heliotropia belde voor ons de autoverhuur en daar was gelukkig een telefoontje binnengekomen dat de sleutel gevonden in het restaurant waar we de avond tevoren gegeten hadden. Is me nog nooit gebeurd. De eigenaar heeft de sleutel daar voor ons opgehaald. Daardoor kwamen we toch nog op tijd voor de boot. Achteruit de veerboot oprijden en de auto klem tussen de andere manoeuvreren is ook wel spannend. Ik kan me nu wel voorstellen waarom je daarvoor een aparte verzekering af moet sluiten. Mooie bootreis naar Kefalonia.
In Agia Efimia stond eigenaar Tenassis van Gabriel Houses ons al buiten op te wachten. Mooi ruim appartement met (bijna) privé-zwembad. Leuk plaatsje met dito restaurantjes. Onder andere Meer van Melissani en hoofdstad Argostoli bezocht. Verder 2 middagen op het prachtige Myrtos strand. Leuk voor de kleine Linah. Wel hoge golven, dus in het water was er voor haar niet bij.
Vervolgens met de boot naar Ithaki. Was even zoeken naar Aithon Palace. Maar na vragen in de stad bleek het toch het paleisje bovenop de heuvel aan de noordkant van Vathy te zijn. We werden enthousiast verwelkomd door Elisabeth en moeder die direct helemaal idolaat van Linah waren. Mooi appartement met prachtig uitzicht over het stadje. Wel alles met de auto gedaan, omdat het centrum van Vathy met buggy niet op loopafstand ligt. De 2e regenachtige dag zijn we het eiland rond gereden. Leuke vissersplaatsjes. Laatste dag op het prachtige standje Filiatro geweest.
Na een warm afscheid van dochter en moeder met de boot van Piso Aetos via Sami naar Astakos. Prachtig rustig weer en daardoor mooie boottocht. Ook mooie rit van Astakos via Lefkada naar Vasiliki. Kwamen laat in de middag aan. Vervolgens nog 2 fijne dagen op Lefkas, met strandjes Kathisma en Port Katsiki. Wel wat wisselvallig weer, maar aangename temperatuur.
Toen we gisteren de auto, inderdaad Ford Focus stationwagen, terugbrachten bleek er toch nog een deukje bijgekomen te zijn, boven de bumper rechtsachter. Voor zover ik weet niets geraakt, maar "it happens" zei de verhuurder. Schadeformulier opgemaakt en ondertekent, verder verzekeringswerk zei de verhuurder.
Alles bij elkaar weer een geweldige vakantie. ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 13 november 2017 bestemming: Griekenland / rondreis, reisperiode: mei 2017

We hebben via eilandhoppenopmaat.nl een reislaten samenstellen voor 3 eilanden en een stuk Zagori. Het was perfect verzorgd. de huurauto, de lokaties, net buiten de drukte maar op loopafstand van de gezelligheid. De tickets voor de verschillende bootovertochten. kortom een verdiende 10. ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 13 november 2017 bestemming: Griekenland / Mykonos, reisperiode: september 2017

Wij hadden een zeer fijne en aangename vakantie in Griekenland. Ik moet zeggen dat mijn vriend en ik zeer tevreden zijn over Eilandhoppen op Maat. Alles was zoals we gehoopt hadden!

De verschillende hotels op de eilanden waren stuk voor stuk zeer proper en mooi traditioneel uitgerust, alle in het bezit van enthousiast en vriendelijk personeel. De communicatie in verband met ophaal- en vertrektijden van de transfers en de ferry's verliep vlot, juist in Santorini was er even een misverstand met de chauffeur die ons naar het hotel zou vervoeren, maar dit werd snel en professioneel opgelost door jullie.

Alles samengevat blikken wij terug op een zeer mooie tijd op de Cycladen mede dankzij Eilandhoppen op Maat. Graag wil ik de organisatie hiervoor bedanken! ... Lees meer

  • Algemeen 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende