Ervaringen Eilandhoppen op maat

Pagina 1 van 6 met 532 resultaten

op 3 december 2022 bestemming: Griekenland / Saronische eilanden, reisperiode: juli 2022

De reis over 3 Saronische eilanden, Poros, Hydra en Spetses, met Athene als slotstuk was tot in de puntjes geregeld. Boottickets en transfer van de havens naar onze accommodaties was allemaal meer dan oké. Het was een super ervaring.

  • Algemeen 9
op 2 december 2022 bestemming: Griekenland, reisperiode: januari 2022

Wij zijn inmiddels 3 x met Eilandhoppen op maat naar Griekenland geweest, naar steeds verschillende eilanden. Service was prima, accommodaties waren ook prima (kleinschalig, daarom juist erg leuk). We zullen zeker vaker met Eilandhoppen op reis gaan.

  • Algemeen 9




op 1 december 2022 bestemming: Griekenland / Alonissos, Skopelos en Skiathos, reisperiode: augustus 2022

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad. Alles was goed geregeld.
De appartementen waren fantastisch. Elke appartement had iets extra’s.
Op Alonissos was het balkon fantastisch.
Op Skopelos was het appartementen complex zeer sfeervol, en een fantastisch uitzicht.
Op Skiathos lag het appartement wat ver van het centrum. Maar de jacuzzi die we daar op ons balkon hadden maakte alles goed.

Kortom wij hebben een heerlijk vakantie gehad met een juiste indeling. Beginnen met het rustigste eiland en dan elke keer wat drukker.

  • Algemeen 8
op 1 december 2022 bestemming: Griekenland / Griekse eilanden, reisperiode: juni 2022

We hebben een fantastische vakantie gehad, mede door het meedenken van de reisorganisatie. Goede hotels met prachtige liggingen. We hebben 4 Griekse eilanden bezocht en alles was perfect geregeld.

  • Algemeen 10
op 28 november 2022 bestemming: Griekenland / Paros, Sifnos, Mykonos, reisperiode: september 2022

Goed georganiseerd, met ons meegedacht en helemaal op onze ideeën aangepast, alles geregeld. Accommodaties: 2 van de 3 top, de 3e was goed. Verplaatsingen allemaal goed geregeld (voorbeeld: toen door de wind de snelle boot niet ging, omgezet naar de langzame, taxi geregeld en tickets via eigenaresse appartement gekregen)

  • Algemeen 9
op 28 november 2022 bestemming: Griekenland / rondreis, reisperiode: september 2022

We hebben een heel fijne vakantie gehad, eerst en vooral omwille van de goede organisatie van onze reis, alles was heel goed geregeld en ook de communicatie naar ons toe was top.



Wat betreft de eilanden zelf (Kefalonia + Zakynthos, ze hadden allebei hun charme al droeg Kefalonia wel onze voorkeur weg was minder druk en ook groener maar geen kwaad woord over Zakynthos, was ook mooi Olympia was zeker ook de verplaatsing waard, al was het wel even aanpassen aan de Griekse rijstijl op het vasteland :) maar de archeologische site was indrukwekkend



Ook de hotels waren zeer goed gekozen, locaties (uitzichten) waren iedere keer adembenemend (vooral Ionian Sea ) maar hier heeft hotel Sami Beach in Kefalonia ons hart gestolen, was een super, hartverwarmend familiaal hotel.

  • Algemeen 10
op 27 november 2022 bestemming: Griekenland / Santorini, reisperiode: mei 2022

We hebben het heel fijn gehad; het weer was fantastisch, de mensen heel gastvrij en vriendelijk en het viel ons op hoe goed er Engels wordt gesproken. Excursies die we gedaan hebben, waren we ook heel tevreden over. idem alle transfers, die bij deze boeking hoorden, kortom alles naar wens. Ook de tip van Eilandhoppen op maat om niet 3 eilanden, maar 2 te bezoeken in 1 week, was achteraf een hele goede tip. Gekozen accommodaties ook prima! Een aanrader om te boeken via Eilandhoppen op maat.

  • Algemeen 10
op 26 november 2022 bestemming: / Santorini, Naxos, Paros, Mykonos en Andros, reisperiode: april 2022

Heerlijke reis. Prachtig om de eilanden te bezoeken in het voorjaar, zo fantastisch veel wilde bloemen. De reisorganisatie had alles tot in de puntjes verzorgd, we hoefden nergens naar om te kijken en de locaties hadden een kleinschalig, verzorgd karakter. Het was een veelzijdige reis met veel verschillende locaties en toch zonder stress. Fijn!

  • Algemeen 8
op 26 november 2022 bestemming: Griekenland, reisperiode: mei 2022

Eilandhoppenopmaat.nl is een zeer betrouwbare organisatie gebleken bij mijn eerste ervaring met hen. Alles was duidelijk en goed geregeld. De lokale vertegenwoordigers waren goed bereikbaar, de hotels waren prima met soms persoonlijk contact met de eigenaren, de transfrs verliepen op tijd. Echt een goede service waar je van op aan kunt!

  • Algemeen 10
op 24 november 2022 bestemming: Griekenland / Athene, reisperiode: september 2022

Ik had een 14-daagse reis geboekt naar Santorini, Naxos, Tinos en als afsluiting Athene. Op Naxos en Tinos was een huurauto gereserveerd. Ik was erg laat met boeken en vele accomodaties waren vol. Andros is onvermoeibaar bezig geweest om toch een leuke reis te boeken. En met succes. Alles was perfect geregeld. Alle besproken taxi’s en huurauto’s stonden op tijd klaar. De locaties waren perfect.
En last but not least: Andros van Eilandhoppen op maat is altijd te bereiken en heeft mij heel vriendelijk en persoonlijk te woord gestaan.
Het voelde na een paar keer bellen alsof ik een goede kennis aan de telefoon had.
Ik ga zeker nog een keer andere eilanden bezoeken en laat dat absoluut weer door Andros regelen. Dan weet ik zeker dat ik een onbezorgde vakantie heb.

  • Algemeen 10
op 24 november 2022 bestemming: Griekenland / Mykonos, Paros en Santorini, reisperiode: mei 2022

Eilandhoppen op maat heeft ons uitstekend geadviseerd over de keuze voor de juiste eilanden, de ideale verblijfsduur en de locaties van de accommodaties. Daardoor hebben we een perfectie en onvergetelijke vakantie gehad.

  • Algemeen 10
op 23 november 2022 bestemming: Griekenland / Athene, reisperiode: augustus 2022

We hebben een heerlijke vakantie gehad. Alles perfect geregeld!

  • Algemeen 9
op 23 november 2022 bestemming: Griekenland / diverse eilanden, reisperiode: september 2022

Goede accommodaties en de reispapieren zoals Ferry tickets, transfers e.d. waren zeer goed geregeld.

  • Algemeen 8
op 23 november 2022 bestemming: Griekenland / Kos, reisperiode: augustus 2022

Het reisarrangement is goed uitgevoerd. De accommodaties, transfers en andere voorzieningen waren goed geregeld. Qua locatie vonden wij Saraya Resort op Leros iets verder van winkels en restaurants liggen. Hoewel we een dagtocht naar Lipsi hebben gemaakt is het jammer dat vooraf geen overnachtingsplek meer beschikbaar was. Achteraf bezien hadden we wellicht iets in de planning kunnen aanpassen zodat het wel mogelijk had geweest. Verder hebben we vooral genoten van de rustige eilanden en veel op eigen gelegenheid kunnen ontdekken. We zijn zeer tevreden over onze vakantie en kijken met goed gevoel terug op onze tijd in Griekenland.

  • Algemeen 9
op 22 november 2022 bestemming: Griekenland / Santorini en Kreta, reisperiode: augustus 2022

We hebben een fantastische vakantie gehad in Griekenland. Alle componenten die door jullie zijn geregeld, waren fantastisch uitgevoerd. De tranfers, hotels en huurauto precies zoals beschreven en verwacht. Er werd overal goed Engels gesproken en we kregen van jullie duidelijke informatie vooraf, die precies klopte met de uitvoering. Het hotel in Santorini sprong er voor ons wel uit: prachtige ruime en schone kamer, vriendelijk personeel en de locatie (Kamari) was heel goed uitgezocht. Huurauto stond klaar toen we van de boot kwamen en ook het inleveren hiervan ging heel makkelijk. Kortom: wij zijn helemaal ontzorgd door jullie en hoefden ons nergens druk over te maken. Het voelde echt als vakantie zo!

  • Algemeen 10
op 21 november 2022 bestemming: Griekenland / Andros, Tinos en Syros, reisperiode: april 2022

We hebben het weer heerlijk gehad, alles was weer piekfijn geregeld. En we vonden achteraf de afwisseling van appartement en hotel ook wel fijn.

We werden overal gastvrij ontvangen en we hebben op alle eilanden prachtige wandelingen gemaakt. Eigenlijk zijn Andros, Tinos en Syros om te wandelen nog beter dan de eilanden die we vorig jaar hebben aangedaan.

  • Algemeen 10
op 21 november 2022 bestemming: Spanje / Canarische Eilanden, reisperiode: september 2022

Even een korte terugkoppeling, op het eiland La Palma hebben we heel slecht weer gehad en hebben we niet veel kunnen doen, jammer maar overmacht.

In principe was alles goed geregeld en de hotels waren OK. Het enige nadeel was dat het laatste hotel onveilige WiFi had, maar verder was ook dat hotel OK. Met de auto’s ging heel goed alleen een tip geef aan dat je de auto niet vol getankt krijgt, wij kregen op het eerste eiland een auto met een vrijwel lege tank en daar kwamen wij pas achter toen het waarschuwingslampje ging knipperen. Korte opmerking plaatsen in je begeleidend schrijven had ons geholpen. Ook het gebruik van de veer was eenvoudig en liep goed alleen jammer dat de laatste overtocht zo laat was.

Andros samenvattend kan ik zeggen dat wat je georganiseerd hebt goed is geregeld en wij eilandhoppenopmaat als het zich voordoet zeker aanbevelen.

  • Algemeen 8
op 21 november 2022 bestemming: Griekenland / Naxos Paros Santorini Mykonos, reisperiode: mei 2022

We hadden aanvankelijk wat koud watervrees voor deze relatief kleine en onbekende club maar dat is gelukkig uitstekend uitgevallen. Wat we erg prettig vonden was dat de organisatie snel en goed communiceerde; dat hebben we bij een ander reisbureau wel eens anders mee gemaakt!

Met de beperkte informatie die wij gaven is voor ons een prachtige reis samen gesteld.

Andros bedankt daarvoor!

  • Algemeen 9
op 21 november 2022 bestemming: Griekenland / Andros en Tinos, reisperiode: augustus 2022

Wij hebben een Top vakantie gehad. De eilanden Andros en Tinos waren erg mooi en beide anders . We hebben op beide eilanden een autootje gehuurd en rond getoerd . Erg mooi. Jij was bang dat 10 dagen te lang zou zijn op beide eilanden maar wij hadden er nog wel langer willen blijven. De accomodaties die we hadden waren helemaal naar wens. Rustig gelegen, goede verzorging , makkelijk te bereiken
, ruim en netjes . Gewoon niets op aan te merken wij waren gewoon erg tevreden .
Alles was tot in de puntjes geregeld. We hebben ons geen moment zorgen gemaakt of de boot er op tijd was, of de taxi Chauffeur ons wel op kwam halen en of dat ze klaar stonden bij de haven. De informatie die we nodig hadden kregen we ook op tijd . Gewoon nergens geen zorgen over gehad en dat maakte mede dat wij een hele , hele fijne vakantie hebben gehad.

  • Algemeen 10
op 21 november 2022 bestemming: Griekenland / Milos, reisperiode: augustus 2022

Alles was heel fijn en super goed georganiseerd

  • Algemeen 10
op 21 november 2022 bestemming: Griekenland / Santorini en Kreta, reisperiode: juli 2022

We hebben een fijne tijd gehad op Santorini en Kreta. Alles was in orde en perfect geregeld. De accommodaties waren top, het personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam. We hebben ook genoten van het feit dat we in het minder toeristische deel van Kreta logeerden.
Eilandhoppen op maat is een zeer correcte reisorganisatie: transparante offerte, geen verborgen kosten en ter plaatse is alles piekfijn geregeld (accomodatie, transport, huurauto). Ze zijn makkelijk bereikbaar en geven heel veel info over wat je kan doen en wat er te zien is.

  • Algemeen 10
op 20 november 2022 bestemming: Griekenland / Mykonos/paros/santorini, reisperiode: juni 2022

Alles was tot in de puntjes verzorgd. Overal stond de taxi klaar en de accomodaties waren boven verwachting. Ook de communicatie met de reisorganisatie verliep prettig. Ik had vragen omtrent de ligging van een accomodatie en werd goed geholpen om een keuze te maken omtrent de ligging. Ik kan nergens een puntje van kritiek vinden en vond het fijn dat we ontzorgd door hun. Ik kan deze reisorganisatie van harte aanbevelen! Wij hebben de beste vakantie ooit gehad.

  • Algemeen 10
op 20 november 2022 bestemming: Griekenland / 4 eilanden en Athene, reisperiode: september 2022

Werkelijk alles is door hun geregeld, was alles perfect door hun geregeld, zodat wij een zorgeloze fantastische vakantie hebben gehad 😄👍👌

  • Algemeen 10
op 20 november 2022 bestemming: Griekenland, reisperiode: mei 2022

We hebben een heerlijke vakantie gehad. Genoten van al het moois op Rhodos, Symi en Kos. Alles was prima geregeld,  toen ruim een week voor vertrek bleek dat er een wijziging was in het vaarschema is dit keurig opgelost. Daardoor hadden we een dag extra op Rhodos, en dat was heel prettig. Lekker rondgekeken in de oude stad, en 2 dagen met de auto het eiland verkend. Het eiland Symi was een oase van rust, zeker als de dagjesmensen weer verdwenen zijn. Vanwege een late boot naar Kos bijna een dag extra op Symi, heerlijk ontspannen. Als laatste twee dagen Kos. Daar waren we al eerder geweest, maar het blijft een leuk eiland. Mooi om te zien dat de schade na de aardbeving van een paar jaar terug langzamerhand wordt hersteld. We kijken terug op een fijne vakantie en zijn al aan het bedenken welke eilanden we een volgende keer gaan bezoeken.

  • Algemeen 9
op 20 november 2022 bestemming: Griekenland, reisperiode: september 2022

Wij hebben het fantastisch gehad !!!
Wat was het heerlijk, het eten, vriendelijke mensen, mooie eilanden.
Eigenlijk hebben alleen maar lof over hoe het geregeld was, top.
Het fijne van Eilandhoppen op maat is het persoonlijke contact met Andros. Je gaat zorgeloos op vakantie, want is er iets dan hoef je maar te bellen en het wordt voor je opgelost. Gelukkig hebben wij niets geks meegemaakt, maar andere konden niet naar het volgende eiland omdat het stormde, dit werd kosteloos opgelost met langer in het hotel blijven en die zelfde avond toch naar het volgende eiland. Wij gaan zeker nog meer vakanties bij Andros boeken, want het smaakt naar meer !!!!

  • Algemeen 10
op 20 november 2022 bestemming: Spanje / Canarische Eilanden, reisperiode: oktober 2022

Andros heeft onze vakantie naar drie Canarische Eilanden (Tenerife, La Gomera en La Palma) geregeld, en we hebben het ontzettend naar ons zin gehad. We hadden deze reis zelf nooit zo goed kunnen regelen - zeker niet in zo'n korte tijd ervoor: Andros heeft dit allemaal 2 weken van tevoren nog voor ons geregeld. Alles was perfect in orde - onze kamers waren klaar voor ons wanneer we vroeg waren, en op la Palma konden we onze huurauto nog ophalen ondanks dat de veerboot met flinke vertraging aan was gekomen. Tegen het eind van onze vakantie verwachtten we dat er nu toch écht een keertje iets een beetje mis zou moeten gaan - zoals dat op elke vakantie gebeurt -, maar echt alles is helemaal soepel verlopen. Andros heeft ons helemaal weten te ontzorgen waardoor we 12 dagen lang alleen maar hebben genoten.

  • Algemeen 9
op 20 november 2022 bestemming: Griekenland / Lefkada - Kefalonia - Ithaka - Lefkada, reisperiode: september 2022

Het was super. Het waren twee heerlijke weken (eilandhoppen Lefkada – Kefalonia – Ithaka – Lefkada). Alles was super geregeld; prima appartementen met mooie uitzichten en met in de buurt lekkere eetgelegenheden en supermarkten. Tickets ferry’s en auto (in- en uitchecken verliep soepeltjes) netjes geregeld. Helemaal ontzorgd! Eilandhoppen heeft voor twee heerlijke weken gezorgd.

  • Algemeen 10
op 20 november 2022 bestemming: Griekenland / wisselend, reisperiode: juni 2022

Goed contact gehad. Was een fijne reis. Goed geregeld goede accommodatie.

  • Algemeen 9
op 20 november 2022 bestemming: Griekenland / RONDREIS, reisperiode: augustus 2022

Het was een prachtig op maat gemaakte rondreis, met goede afwisseling van cultuur en natuur, de drukste plekken ontwijkend, nieuwe, onverwacht mooie plekjes aanbevolen om te gaan zien en met een geweldige service.

  • Algemeen 9
op 20 november 2022 bestemming: Griekenland / Aegina Porros Spetses Hydra Athene, reisperiode: juni 2022

We zijn weer veilig thuis na een geweldige vakantie!
Heel erg bedankt hoe je alles wederom weer tot in de puntjes geregeld had. Het is zorgeloos reizen en vakantie houden als we bij jou boeken🥰

  • Algemeen 10
op 19 november 2022 bestemming: Griekenland / Meerdere plaatsen, reisperiode: juni 2022

Omdat een tien eigenlijk niets te verbeteren zou zijn.
Maar ik zou niet weten wat er dan nog verbeterd zou kunnen worden.
Wij zijn al meerdere malen op reis gegaan met Eiland Hoppen op Maat, en vanaf de eerste keer waren de ervaringen helemaal top.
Men geeft suggesties over eilanden en bestemmingen op het vasteland.
Men geeft tips en adviezen, en zeker zo belangrijk alles is perfect geregeld. Reisbescheiden vluchten,transfers, en uitstekende hotels en /of appartementen.
Door deze prima ervaringen zijn wij zeker al een keer of 5 met meneer Bosman zijn bedrijf op reis geweest.
En als wij in de toekomst weer gaan Eilandhoppen in Griekenland, gaan wij zeker weer met Eiland Hoppen op Maat. In zee.
Men heeft ook een instelling van u wenst en zij draaien.
Een ander eiland, ander hotel nooit een probleem. En altijd goede ideeën om eens van de geijkte paden af te wijken.
Wij zijn erg blij met meneer Bosman en zijn medewerkers.

  • Algemeen 9
op 19 november 2022 bestemming: Griekenland / Cycladen (Andros, Tinos, Syros en Paros) en Athene, reisperiode: september 2022

Onze vakantie was echt geweldig!! We hebben heel veel moois gezien en gedaan, maar ook onze rust genomen.

Het was een heerlijke combinatie: de vier prachtige eilanden met elk een heel eigen sfeer en landschappelijke schoonheid, waar vooral kleinschaligheid en rust de boventoon voerden met hier en daar toch een klein museum met een mooie collectie of een andere bezienswaardigheid die de moeite waard was én ter afsluiting alle culturele schatten die Athene te bieden heeft met een heel prettige (grootstedelijke) sfeer in de stad.

De door u/jullie verzorgde organisatie van onze reis was in alle opzichten top!! We vonden alle accommodaties goed. Overal waren de bedden prima en hebben we heerlijk geslapen. Wat we leuk vonden was dat de accommodaties heel verschillend waren. Voor zover het ontbijt inclusief was, was dit steeds heel goed verzorgd en erg lekker. Alle transfers en de boottochten waren fantastisch geregeld: de taxi's waren steeds ruim op tijd en overal werden we met duidelijke borden verwelkomd. Wat hoefden ons nergens zorgen over te maken en hoefden zelf ook niets te regelen. In Athene zaten we op een heel goede plek in de stad, d.w.z. dichtbij alle musea en bezienswaardigheden die we wilden zien en dichtbij talloze restaurantjes in de buurt. Toch was het heel stil in de omgeving van het hotel, zodat we ook in Athene heerlijk geslapen hebben.

Overigens had u gelijk dat de duur van ons verblijf op sommige eilanden qua bezienswaardigheden één of twee dagen korter had gekund, maar dat gaf ons juist de gelegenheid regelmatig een hele dag aan het strand te zitten met een boek en helemaal tot rust te komen, waar wij ook heel erg aan toe waren.

Kortom, wij kijken met heel veel plezier terug op deze vakantie die mede dankzij u/jullie heel erg geslaagd was.

  • Algemeen 10
op 19 november 2022 bestemming: Griekenland / Santorine, Naxos, Mykonos, reisperiode: juni 2022

Andros denkt goed mee met het indelen van de reis en helpt met het zoeken naar fijne hotels. Transfers waren goed geregeld en verliep allemaal erg soepel bij de (lucht)havens en ophalen en droppen. Zou zeker volgende keer mijn reis naar Griekenland ook via Eilandhoppen op maat boeken.

  • Algemeen 10
op 19 november 2022 bestemming: Griekenland / Eilandhoppen, reisperiode: augustus 2022

Prachtige hotels, mooie afwisseling tussen cultuur in Athene en verschillende eilanden. En goed georganiseerd.

  • Algemeen 9
op 19 november 2022 bestemming: Griekenland / Meerdere, reisperiode: juli 2022

We hebben met ons gezin van 6 personen een hele leuke rondreisvakantie gehad.

  • Algemeen 9
op 19 november 2022 bestemming: Griekenland / Cycladen, reisperiode: juli 2022

De reis is perfect verlopen. Het was heerlijk ontspannend en we hebben heel mooie dingen gezien. Het zijn heel fijne mensen daar op die eilanden. Heel correct, stipt, eerlijk, behulpzaam en vriendelijk.
Alle transfers waren perfect geregeld en de accommodaties waren heel goed gelegen en proper.
Mijn man had voor vertrek wel wat stress gezien we geen vouchers hadden op voorhand (hij houdt niet van onvoorspelbare dingen) maar alles ging super vlot: bij aankomst een bordje, een chauffeur met alle papieren. Altijd stipt! Ik kan deze reisorganisatie ten zeerste aanbevelen!
Heel erg bedankt!

  • Algemeen 10
op 19 november 2022 bestemming: Griekenland / Athene, reisperiode: juni 2022

Wij hebben genoten van onze reis.
Alles was goed geregeld met de ferry’s en taxi’s.
De hotels vonden we ook erg plezant, netjes en goed verzorgd.
Jammer van onze vertraging maar daar kan jij niks aan doen wij hebben ieder 400 euro vergoeding gekregen.
Achteraf zouden we wat langer in Athene willen zijn geweest .maar wij hadden geen dagen helaas .
Kunnen we nog een keer doen als stede trip

  • Algemeen 10
op 18 november 2022 bestemming: Griekenland / Naxos en Santorini, reisperiode: mei 2022

De reis was top! Transfers en communicatie ter plaatse uitstekend geregeld. Kwa hotel op Naxos, viel het een klein beetje tegen. Hoewel niets aan te merken was op het personeel zou ik het meer een basic hotel willen noemen. De aankleding en ambiance was vrij rudimentair en niet heel sfeervol. Verder wil ik complimenten geven aan het reis bureau op Santorini, die greep de kans om ons uit te leggen wat er mogelijk was op het eiland en we hebben goed gebruik kunnen maken van de opties die ons zijn geboden. Het hotel op Santorini was top en goed in lijn met de verwachtingen die we hadden,

Al met al zou ik de ervaring via uw reisbureau sterk aanraden,

  • Algemeen 9
op 18 november 2022 bestemming: Griekenland / Lefkas en Kefalonia, reisperiode: mei 2022

We hebben een super vakantie gehad op Kefalonia en Lefkas!

We zijn super blij dat Eilandhopen op Maat dit voor ons heeft kunnen regelen op een relatief korte termijn. Alles verliep prima.
De communicatie was erg fijn. We kregen snel reacties terug op vragen en niets was te veel.
Alle documenten werden netjes verstuurd en zelfs óp vakantie konden we hen bellen toen er iets niet helemaal goed ging bij het ophalen van de kaartjes voor de Ferry. Ook toen konden we hen snel bereiken en loste ze dit binnen no time op.
De accommodaties waren beide super.
We hebben voor het eerst 2 eilanden bezocht tijdens een 10- daagse vakantie, dit is erg goed bevallen en voor herhaling vatbaar

  • Algemeen 10
op 18 november 2022 bestemming: Griekenland / Eilandhoppen, reisperiode: september 2022

Super geregeld , goede hotels wij zijn gaan eilandhoppen vanuit Athene , naar Naxos, Paros en Santorini .
Zekers de moeite waard.

  • Algemeen 10
op 18 november 2022 bestemming: Griekenland / Mykonos - Santorini - Naxos, reisperiode: augustus 2022

Ik vond de reis goed, mooie bestemmingen en alles was echt goed geregeld. De volgende keer gaan we wel buiten het hoogseizoen. Op sommige plekken was het nu (helaas) te druk.

  • Algemeen 8
op 18 november 2022 bestemming: Griekenland, reisperiode: juli 2022

Prima geregeld, mooie hotels en goede service/meedenken

  • Algemeen 10
op 18 november 2022 bestemming: Griekenland / Mykonos/Santorini/ Naxos/Parod, reisperiode: juli 2022

Onze reis was fantastisch. We hebben er erg van genoten. Niet in het minste omdat alles heel vlot is verlopen. We zijn overal op tijd verwittigd van tijdstip afhalen, op tijd opgehaald en opgepikt aan de ferry's. Heel erg bedankt voor de vlotte organisatie !

  • Algemeen 10
op 18 november 2022 bestemming: Spanje / Canarische Eilanden, reisperiode: mei 2022

Wij hebben erg genoten van de reis. Alles is prima verlopen, behalve met de huurauto op Tenerife, maar dat was eigenlijk onze eigen fout.
De hotels hebben we voor een deel zelf gekozen, ze waren allemaal prima.
Misschien toch een weetje voor u : in de Parador Cruz De Tejeda op Gran Canaria was de toegang tot de SPA, en dus ook het zwembad, te betalen, 25 euro voor 90 minuten. Eventjes een paar baantjes zwemmen en daarna relax een boekje lezen aan het zwembad was er dus niet bij …

Hotel Roca Negra in Agaete was ook prima. Zeer leuk was de live muziek ’s avonds op het dakterras.

Hotel San Roque op Tenerife was fantastisch. Wat een mooi hotel! We kregen een upgrade naar een junior suite, waarom weet ik niet maar het was wel fijn (grote kamer met jacuzzi!) Dat het hotel in het centrum van Garachico ligt is ook erg leuk, er was elke avond wel iets te beleven in dat mooie stadje.

De Parador op La Palma was ook prima.

We hebben elk eiland volledig verkend met de auto, we hebben genoten van het lekkere eten, de prachtige natuur en de mooie stadjes met koloniale huizen.

Bedankt voor de prima organisatie.

  • Algemeen 10
op 18 november 2022 bestemming: Griekenland / eilanden, reisperiode: september 2022

We zijn weer terug van een heerlijke vakantie.
Alles was weer perfect geregeld en we hebben echt genoten van de verschillende eilanden en locaties .

  • Algemeen 10
op 18 november 2022 bestemming: Griekenland / Cycladen, reisperiode: juli 2022

De accommodaties waren allemaal zeer goed, super gastvrij, en de locaties waren zeer goed gekozen! Wij hebben genoten.

  • Algemeen 8
op 18 november 2022 bestemming: Griekenland / Cycladen, reisperiode: juni 2022

Wij boekten bij Eilandhoppen op maat een vakantie waarbij we 3 eilanden op de Cycladen aandeden: Amorgos, Naxos en Santorini. We hadden volop keuze in de hotels en het aantal overnachtingen. De transfers werden voor ons geregeld en het enige dat we hoefden te doen was op tijd klaar staan voor de ferry. Vanuit de haven werden we met een taxi naar het volgende hotel gebracht. Wij beleefden een zalige en heel ontspannen vakantie! Andros gaf ons ook prima tips en advies.

  • Algemeen 10
op 18 november 2022 bestemming: Spanje / Canarische Eilanden, reisperiode: september 2022

We hebben een hele fijne vakantie gehad. Onze vlucht liep wat vertraging op door stakingen en een onwel geworden passagier. We konden zonder problemen contact met
je opnemen, zodat e.e.a doorgegeven kon worden aan de autoverhuurder. Dit was erg fijn en scheelde veel stress.
Als 'leek' ziet Cicar er wat louche uit in vergelijking met bekende verhuurders, zoals Europcar. Echter, eenmaal op het eiland blijkt dat 9 van de 10 huurauto's bij hen vandaan komen.
We hebben eenmaal contact met hen moeten hebben in verband met een kapotte autosleutel, zij hebben dit keurig voor ons opgelost. Ook geen problemen bij het inleveren van de auto beide keren.
De beide aparthotels waren prima. Voorzien van airco, goed ontbijt, prima bedden. Omdat we hele dagen weg waren hebben we weinig gebruikt gemaakt van hun faciliteiten.

We hebben ons beter vermaakt op Tenerife dan op Gran Canaria. Dit heeft ten dele te maken met het feit dat er een storm over het eiland kwam in de dagen dat we er waren, wat
helaas een grote stempel drukte op ons verblijf. Echter, Tenerife heeft voor ons meer te bieden qua natuur, wandelen en dagattracties dan Gran Canaria.
Als zonnebaden, uitgaan en luxe resorts meer je ding zijn maak je denk ik een betere keus met Gran Canaria.

Overigens nog een tip; het inleveren van de huurauto bij de haven duurde langer dan verwacht. Er is een klein kantoortje met slechts 1 persoon,
waardoor het even kan duren voor je aan de beurt bent als je pech hebt. Er werd een halfuur geadviseerd, maar dit bleek nog vrij krap te zijn.

Bedankt dat we een beroep op je konden doen tijdens onze vakantie.

  • Algemeen 8
op 18 november 2022 bestemming: Griekenland / Paros/Naxos/Mykonos, reisperiode: september 2022

De transfers waren goed geregeld, zowel van boot als voor vervoer naar hotel. De hotels lagen zeer gunstig. op loopafstand van strand en/of stad. Zeer mooie accommodaties en goed verzorgd allemaal. En uitgebreide reisinformatie van de reisorganisatie zelf.

  • Algemeen 8
op 18 november 2022 bestemming: Griekenland / Santorini Milos Myckonos, reisperiode: mei 2022

Samen met Andros, die werkelijk alle tijd voor je nam, een mooie reis samengesteld! We hebben alles tot in de puntjes bekeken en telkens weer aangepast totdat het helemaal voor ons klopte in alle opzichten.

  • Algemeen 10
op 18 november 2022 bestemming: / Costa adeje, reisperiode: oktober 2022

Goed georganiseerde reis, incl huurauto. Veel gezien en gedaan.

  • Algemeen 7
op 17 november 2022 bestemming: Griekenland / Eilandhoppen, reisperiode: augustus 2022

Het was echt super geregeld, wij mochten heel relaxed genieten van onze reis die Andros vooronderzoek had uitgestippeld, prachtige hotels, transfers klopten allemaal echt heerlijke vakantie gehad

  • Algemeen 9
op 17 november 2022 bestemming: Griekenland / Meteora, reisperiode: augustus 2022

Fantastische vakantie, alles tot in de puntjes geregeld. Niks is teveel gevraagd, altijd fijn en snel contact via de mail of telefoon.

  • Algemeen 10
op 17 november 2022 bestemming: Griekenland / Cycladen, reisperiode: mei 2022

Eilandhoppen op de Cycladen : een supervakantie! Eind mei/begin juni 2022 ben ik op reis geweest via Eilandhoppen op Maat. Prima contact gehad met Andros tijdens het samenstellen van de reis. Mooie, goed gelegen accomodaties op de eilanden Naxos, Amorgos en Santorini. Prachtige eilanden en alle overtochten en transfers waren perfect geregeld.
Een echte aanrader deze reisorganisatie!

  • Algemeen 10
op 17 november 2022 bestemming: Griekenland / Rondreis, reisperiode: juli 2022

Wij hebben dit jaar voor de 2de keer een reis geboekt bij eilandhoppen op maat en opnieuw volop genoten van een geweldige vakantie. Zaterdagmiddag hoorden we dat onze vlucht van zondagochtend geannuleerd was. Andros heeft binnen 2 uur alle omboekingen geregeld, waardoor wij geen stress hebben gehad. Bij aankomst in Athene stond de taxi klaar en zijn we naar ons hotel in Pireus gebracht. De volgende ochtend konden we lopend naar de haven en zijn we met de ferry naar Poros gevaren. In het hotel in Poros kregen we een kamer met boszicht. Omdat er geen mogelijkheid was om die om te boeken naar een kamer met zeezicht, kregen we tot onze verbazing 's avonds een diner aangeboden van het hotel. Wij waren verrast en hebben heerlijk gegeten. De kamer was trouwens prima en het personeel was erg vriendelijk.

Hydra vonden wij een WAUW eiland.

Al bij aankomst in de haven ervaar je dit. Op Hydra hebben we 's ochtends lekker gewandeld en gingen we 's middags met een boot naar een van de mooie strandjes. Het pension was ook erg leuk. Een mooie kamer en er was een gezellig binnenpleintje waar je lekker kon zitten.

Spetses was ook erg verrassend. Allereerst het hotel. We kregen een prachtige kamer en niets was te veel voor het personeel. Wij hebben e-bikes gehuurd en zijn het mooie groene eiland rond gefietst. Prachtige uitzichten en onderweg kwamen we mooie strandjes tegen waar we konden zwemmen, zonnen en lunchen.

In Athene hebben we de fietstour gedaan. We hadden een leuke gids en kwamen op plekken, die we zonder gids niet hadden gezien. Natuurlijk zijn we naar de Acropolis (indrukwekkend) en de tempel van Zeus geweest. Athene overtrof onze verwachtingen. Een mooie, gezellige stad waar veel te zien is.

Wij hebben heel erg genoten van deze reis. De hotels, transfers, en ferry's, het was allemaal heel goed geregeld. Eilandhoppen op maat, bedankt voor alle goede zorgen.

  • Algemeen 10
op 17 november 2022 bestemming: Griekenland / Rondreis cycladen, reisperiode: juli 2022

De rondreis was perfect georganiseerd.
De transfers waren goed gepland en de geboekte hotels waren erg goed.

  • Algemeen 9
op 17 november 2022 bestemming: Griekenland / Santorini, reisperiode: juni 2022

Eiland hoppen op Santorini, Naxos, Paros en Mykonos. Bij alle eilanden waren de overtochten en transfers perfect geregeld. De hotels waren stuk voor stuk prima.
Positieve uitschieters waren die op Santorini en Paros. Op Paros hebben we in ons hotel zelfs vele “eilandhoppers op maat” ontmoet. Erg leuk. Het was een fantastische vakantie, goede organisatie en communicatie.

  • Algemeen 9
op 17 november 2022 bestemming: Spanje / Lanzarote en Fuerteventura, reisperiode: september 2022

Alles is vlot verlopen, zowel het inchecken in de hotels als het ophalen en inleveren van de huurauto’s. Het was een zeer mooie reis. We hebben voldoende tijd gehad om beide eilanden te verkennen en ook gebruik gemaakt van jullie tips.
Het hotel Esmeralda Maris in Fuerteventura was mooi gelegen. Er waren enkele leuke restaurantjes in de buurt.
Het was zeker de moeite waard om met Eilandhoppen op maat te reizen en we willlen zeker in de toekomst nogmaals met hun organisatie rondreizen, zeker omdat je zo niet in de drukke toeristische plaatsen terechtkomt.

  • Algemeen 9
op 17 november 2022 bestemming: Griekenland / Eiland hoppen, reisperiode: september 2022

We hebben wederom een fantastische reis gehad.
Allereerst: alles weer fantastisch verzorgd: vouchers, transfers en de accomodaties.

De eerste stop op Kalymnos: fantastische accommodatie met een voortreffelijke seaview en een wonderschone zonsondergang. Telendos: leuk om een dagje naar toe te gaan. In La Grande Grotta de klimmers aan het werk gezien: aanrader.
Een dagje met de auto over het eiland: de groene vallei en de “ piratenbaai ” spraken ons aan.

Vervolgens Leros. Wederom een mooie accommodatie met seaview en zwembad. Hier veel gefietst met een e-bike van de accommodatie. Aanrader!

Daarna Patmos: uitzicht op de abdij en een zwembad. Daar gewandeld. Onder andere naar de abdij, rondom de baai en de grot van Johannes.

Tot slot Kos. Ja is wel anders maar het is de “ grote stad” en een hotel-hotel. (niet echt ons ding) Goed om een keer geweest te zijn. Maar niet te lang zoals je ons zelfs al had aangegeven: niet echt jullie ding. Gefietst, zonder ondersteuning, naar het thermaal bad. Dit tot verbazing van de Grieken: daar heb je toch gemotoriseerd vervoer voor!

Gezegd moet worden dat de medewerkers van de accommodatie allemaal zeer vriendelijk en behulpzaam waren. En overal waren de eetgelegenheden in de buurt.
Dus nogmaals: zeer geslaagd!

  • Algemeen 10
op 17 november 2022 bestemming: Griekenland / Cycladen, reisperiode: september 2022

Het eilandhoppen naar 6 eilanden was perfect georganiseerd. Telkens stond iemand bij het hotel of de boot klaar om ons op te halen of weg te brengen, ook als boten later of helemaal niet kwamen, keurige service.
De hotels waren meestal prima: in positieve zin sprongen eruit hotel Zephiros op Santorini (ook zo ver mogelijk van vliegveld) met zeer prettig personeel, hotel Naxos Resort en hotel Benois op Syros. Op Amorgos was heel weinig te doen en waren 3 dagen genoeg, hotel Vienoula’s garden op Mykonos is prachtig en design, maar ligt aan een levensgevaarlijke weg om te lopen en het ontbijt was er karig.
Nogmaals, de begeleiding vanuit uw organisatie was fantastisch. Hiermee onderscheidt u zich echt van andere maatschappijen.

  • Algemeen 10
op 17 november 2022 bestemming: Griekenland / Cycladen, reisperiode: juli 2022

Het was een geweldige reis. Precies zoals wij vakantie willen vieren. Alles was tot in de puntjes geregeld en helemaal op onze behoeften en wensen afgestemd.

  • Algemeen 9
op 17 november 2022 bestemming: Griekenland / Athene, paros, naxos en santorini, reisperiode: september 2022

De reis was van A t/m Z helemaal top geregeld! Het contact vooraf en alle reisbescheidenen waren heel fijn, laagdrempelig en duidelijk. Tijdens de vakantie zelf waren alle transfers heel goed geregeld en de communicatie met de plaatselijke vertegenwoordigers duidelijk. Tevens waren de accomodaties veel beter en mooier dan van te voren gedacht! Bij het boeken waren de meeste accomodaties al volgeboekt maar hier zijn hele goede alternatieve voor gevonden die wij tevens kosteloos konden annuleren als we het hier niet mee eens waren
Kortom wij hebben een super fijne vakantie gehad en zouden zeker in de toekomst nog een gebruik willen maken van eilandhoppen opmaat!

  • Algemeen 9
op 17 november 2022 bestemming: Griekenland / Divers, reisperiode: juli 2022

De reis was super. Alle hotels waren kleinschalig en zeer goed gelegen.

  • Algemeen 9
op 17 november 2022 bestemming: Griekenland / Cycladen, reisperiode: mei 2021

Alles was prima geregeld en wij zijn erg tevreden over de locaties en overnachtingen.
Vooral het plannen diverse overlegmomenten en wijzigingen verliepen perfect

  • Algemeen 10
op 17 november 2022 bestemming: , reisperiode: oktober 2022

We hebben een mooie reis gemaakt en zijn zeer tevreden over hoe alles verlopen is qua vliegen, ferry, autoverhuur en de overnachtingen.

Bedankt voor het organiseren!

  • Algemeen 8
op 17 november 2022 bestemming: Griekenland / Eilandhoppen, reisperiode: september 2022

Alles was tot in de puntjes geregeld. De vluchten waren zoals gevraagd op aangename uren. De transporten van en naar de luchthaven en havens waren perfect geregeld. De hotels waren allen naar onze wens uitgekozen en perfect in orde en op de ideale locaties. Ook de auto waren zoals gevraagd, klein en in orde. In elke haven stond onze auto klaar. Ook het terug inleveren verliep vlekkeloos! Wij waren zeer gecharmeerd door deze ervaring van eilandhoppen op de minder drukke eilanden, en zijn zeker van plan dit volgend jaar opnieuw te doen. 19 dagen van alles weg heeft ons deugd gedaan!!! Bedankt Andros.

  • Algemeen 10
op 17 november 2022 bestemming: Griekenland / Cycladen, reisperiode: mei 2022

Dit was de tweede keer met eilandhoppen op maat en we hebben weer een hele fijne vakantie gehad. De zaken waren uitstekend geregeld. De informatieverstrekking vooraf was praktisch en duidelijk. Al met al weer genoten van mooie eilanden en fijne accomodaties.

  • Algemeen 9
op 17 november 2022 bestemming: Griekenland / Andros en Tinos, reisperiode: oktober 2022

Zowel bij de voorbereiding van onze reis naar Griekenland als tijdens de reis zelf hebben wij echt ervaren wat maatwerk kan betekenen: bij de voorbereiding werd heel goed geluisterd naar wat wij wilden en toen een bepaalde bestemming onverhoopt de deuren eerder sloot voor de winter kregen wij meerdere andere opties met uitgebreide beschrijvingen. Het was ook heel fijn dat we steeds persoonlijk te woord werden gestaan, wat natuurlijk ook hielp om een reis te ontwerpen die voor ons "op maat" gemaakt was. Andros, de eigenaar van het reisbureau, had ook heel veel kennis over de bestemmingen, Tijdens de reis was alles perfect geregeld, de huurauto's en taxi's op de verschillende bestemmingen, keurig op tijd. Alle vouchers en (boot) tickets in orde. Wij hebben veel gereisd en zijn dus best wel kritisch, maar met "Eilandhoppen op maat" waren we supertevreden. Echt een hele fijne vakantie.

  • Algemeen 9
op 17 november 2022 bestemming: Griekenland / Divers, reisperiode: juni 2022

Een geweldige reisorganisatie. Denkt heel goed mee met de klant en doet al het mogelijke om de klant een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Zijn nu 2 x met deze organisatie geweest. En er komt zeker nog een volgende keer

  • Algemeen 10
op 17 november 2022 bestemming: Griekenland / Athene, reisperiode: augustus 2022

Heel mooie reis (combinatie Athene, eilanden). Hotels prima, sloten goed aan bij omgeving (stad/strand), goed geluisterd naar wensen, goede bereikbaarheid organisatie, flexibel, duidelijk.

  • Algemeen 9
op 17 november 2022 bestemming: Griekenland / Kefalonia en zakynthos, reisperiode: juni 2022

Organisatie was goed. Geen problemen ervaren. Locaties waren zoals toegezegd. Er deed zich een probleempje voor dat prima en snel werd opgelost. Contact met reisorganisatie was goed. Reis voldeed aan verwachtingen.

  • Algemeen 10
op 2 november 2022 bestemming: Spanje, reisperiode: oktober 2022

Wij hebben 3 eilanden bezocht en van A tot Z heeft Andros van Eilandhoppen op Maat op onze reis perfect geregeld. Vliegreis, autohuur, ferry tickets, goede hotels. Als we tussentijds een vraag hadden werd ook hier direct op gereageerd, dat geeft een goed gevoel. Kortom TOP reis, zeker een aanrader

  • Algemeen 10
op 22 oktober 2022 bestemming: Griekenland / Cycladen, reisperiode: oktober 2022

We bezochten achtereenvolgens Athene, Mykonos, Paros, Naxos en Santorini met 'Eilandhoppen op Maat'. De organisatie van onze reis was perfect: stipte transfers, mooie hotels, prima kamers. Toen onze boot naar Santorini werd gecanceld, vond Andros van 'Eilandhoppen op Maat' binnen enkele uren een oplossing en konden we toch vertrekken.

  • Algemeen 10
op 18 oktober 2022 bestemming: Griekenland, reisperiode: september 2022

Mijn vakantie was tot in de puntjes geregeld! Ook wanneer ik een fout maakte en daardoor het reisschema in gevaar kwam, waren zij en andere touroperators waar mee samengewerkt wordt bereikbaar en werd er snel een oplossing geboden.
Mailtjes worden snel beantwoord, er word meegedacht over je reisplanning en bruikbare informatie gegeven over activiteiten op iedere bestemming.

Ik heb dankzij eilandhoppen op maat otzettend genoten van mijn avontuurlijke, grensverlegend, prachtige en indrukwekkende vakantie!

Wanneer ik weer een rondreis door griekeland of misschien wel spanje wil maken, zal ik zeker weer contact opnemen!!

  • Algemeen 10
op 15 oktober 2022 bestemming: Griekenland / Naxos en Paros, reisperiode: september 2022

Prima en goede organisatie van de reis. Accomodaties erg goed. Zeer tevreden over communicatie met Eilandhoppen op maat/Andros. De reisbescheiden zoals vouchers, reis info en tickets voor de ferries tussen de eilanden Santorini ,Naxos en Paros prima verzorgd. Een fijne vakantie gehad.

  • Algemeen 9
op 29 september 2022 bestemming: Griekenland / cycladen, reisperiode: september 2022

Alles was perfect geregeld.

  • Algemeen 10
op 29 september 2022 bestemming: Griekenland / Diverse, reisperiode: september 2022

Wij hadden al ervaring met een paar vakanties eilandhoppen in Griekenland via een andere (helaas failliete) organisatie. Het eerste contact met Andros voelde al goed - daarna regelmatig contact over onze wensen en uiteindelijk zijn we op een 20-daagse rondreis Zakynthos - Kefalonia - Lefkas uitkomen. Accomodaties, ferry's, transfers - alles was prima geregeld en we hebben enorm genoten. Een uitstekende ervaring - we zullen een volgende rondreis met andere eilanden zeker hier weer boeken.

  • Algemeen 9
op 28 september 2022 bestemming: Griekenland / Mykonos, reisperiode: september 2022

De 15 daagse reis was prima geregeld. Goede accomodaties en transfers.

  • Algemeen 9
op 26 september 2022 bestemming: Griekenland / Ikaria Fourni en Samos, reisperiode: september 2022

Fantastisch georganiseerd, alles klopt de transfers, leuke hotels, mooie eilanden!

  • Algemeen 10
op 23 september 2022 bestemming: Griekenland, reisperiode: september 2022

Perfect geregeld !

  • Algemeen 10
op 22 september 2022 bestemming: Griekenland / Rhodos, Symi en Kos, reisperiode: september 2022

Geweldige vakantie gehad. Alles was tot in de puntjes verzorgd. We hebben 3 eilanden bezocht in 2 weken, we hadden steeds privé transfers naar onze accomodatie. Alle informatie over ophaaltijd enzovoorts was goed geregeld. Het contact bij de boeking was heel fijn.

  • Algemeen 10
op 9 september 2022 bestemming: Griekenland / 4 eilanden, reisperiode: augustus 2021

We hebben dankzij jullie een fantastische vakantie gehad. Echt alles was tip top geregeld. Ook de transfers verliepen vlekkeloos. Complimenten voor onze accomodaties die jullie hebben uitgezocht. Zowel de accomodaties als de ligging was perfect voor ons.
We hebben gebruik gemaakt van jullie tips en het grotendeels opgevolgd om zo de highlights van de verschillende eilanden te zien.
Echt, we zullen jullie bij iedereen aanbevelen. We werden overal hartelijk ontvangen wat alles erg persoonlijk maakte.
In een woord, TOP!!!

Met vriendelijke groeten
Jan en Ingrid

  • Algemeen 10
op 7 september 2022 bestemming: Griekenland / Cycladen, reisperiode: augustus 2022

Alles was tot in de puntjes goed geregeld.

  • Algemeen 9
op 5 september 2022 bestemming: Spanje / Lanzarote & Fuerte Ventura, reisperiode: augustus 2022

Het was een super leuke vakantie: Lanzarote en Fuerte Ventura bieden zeer speciale panorama’s, soms zelfs buitenaards. Extreem droog, maar door de frisse wind toch niet te warm.
De organisatie/boekingen van hotels/auto/ferry verliepen allemaal vlekkeloos en we hebben eigenlijk niets aan te merken op ons verblijf. Vriendelijk personeel, propere en deftige wagen, overtocht ook probleemloos en we hopen nog meer van deze vakanties mee te maken. Aanrader en tot in de puntjes verzorgd :o)
Tom, Lieve, Kaat & Saar

  • Algemeen 8
op 23 augustus 2022 bestemming: Griekenland, reisperiode: juli 2021

Perfecte organisatie door Andros en zijn team. Adviseert welke eilanden combinatie bij je wensen past en in welke prijsklasse je een accommodatie wenst. Vervolgens doet hij een voorstel voor een reis, na overeenstemming regelt hij alles inclusief het vervoer per ferry en taxi. We hebben een topvakantie gehad en gereisd van Paros naar Naxos en afgesloten op Santorini.

  • Algemeen 10
op 18 augustus 2022 bestemming: Griekenland / Kalymnos, Leros, Patmos, Kos, reisperiode: juli 2022

Mooie reis langs de minder bekende eilanden van Griekenland en prima hotels. Alles goed georganiseerd, de reis verliep werkelijk heel erg soepel!

  • Algemeen 9
op 15 augustus 2022 bestemming: Griekenland / Cycladen eilanden, reisperiode: juli 2022

Mede dankzij de goede voorbereiding door Andros van Eilandhoppen, hebben wij een heerlijke vakantie gehad. Alle zaken die door de agency geregeld waren zijn goed verlopen. We werden altijd netjes opgewacht, op tijd opgehaald en de kwaliteit van alle transfers was prima. Ook waren alle vouchers prima in orde. Dus top geregeld!

  • Algemeen 8
op 15 augustus 2022 bestemming: Griekenland / Athene en Cycladen, reisperiode: juli 2022

Alles super geregeld! Van transfers, ferry’s en hotels

  • Algemeen 10
op 10 augustus 2022 bestemming: Griekenland / Diverse, reisperiode: juli 2022

Voor de derde keer een vakantie geboekt bij Eilandhoppenopmaat. Net als de vorige vakanties was alles perfect geregeld: hotels, autoverhuur en ferry’s. Ook deze reis was door Andros perfect samengesteld naar onze wensen. Het contact met hem loopt altijd snel en vriendelijk.
Ook dit keer hadden wij mooie hotels met vriendelijk hotelpersoneel.
Wat wij persoonlijk ook leuk vinden is dat er bij de reisbescheiden ook een bijlage zit met tips over de desbetreffende omgeving.

  • Algemeen 9
op 3 augustus 2022 bestemming: Griekenland / Ceycladen, reisperiode: juli 2022

We hebben 6 eilanden bezocht Andros, Tinos, Paras, Amargos, Naxos en Santorini. De reis was goed georganiseerd. Op elk eiland een heel mooi uniek hotel met aandacht voor de klant en per eiland een auto ter beschikking. We starten op het minst toeristische eiland en eindigen op het meest toeristische eiland. Veel tips ontvangen van de organisatie en ook alle ferry overtochten waren goed georganiseerd

  • Algemeen 9
op 20 juli 2022 bestemming: Griekenland / rondreis, reisperiode: juli 2022

Het reisbureau antwoordt onmiddellijk op alle vragen, doet goede suggesties, is eerlijk. Alles was zoals het was afgesproken! Proficiat!

  • Algemeen 9
op 16 juli 2022 bestemming: Griekenland / Lefkas, Kefalonia, Ithaka, reisperiode: juni 2022

Vliegtickets, autohuur en verzekering, accomodaties, boottickets super goed geregeld door Andros van Eilandhoppen op Maat. We hebben genoten van onze reis en zijn alleen maar tevreden. Ik kan dit reisbureau aanbevelen! Is echt persoonlijk vakantie maatwerk, dus geen massa toerismewerk! Hoe leuk is dat nog in deze tijd 😉

  • Algemeen 8
op 5 juli 2022 bestemming: Griekenland / cycladen, reisperiode: juni 2022

Kundig, professioneel en hulpvaardig. Na het eerste mailcontact hadden wij al een heel goed gevoel bij dit bedrijf. Er werd goed meegedacht met onze wensen en werden leuke voorstellen gedaan. De eiland hop vakantie was dan ook fantastisch. We werden volledig ontzorgd en alles was prima en volgens afspraak geregeld. Vooral de transfers van en naar haven en hotels waren goed geregeld en op de afgesproken tijd

  • Algemeen 9
op 5 juli 2022 bestemming: Griekenland / Cycladen, reisperiode: juni 2022

Weer een top geregelde vakantie, van vlucht tot ferrytickers, autohuur, transfers en heerlijke hotels.

  • Algemeen 10
op 1 juli 2022 bestemming: Griekenland / Athene, Paros, Naxos, Santorini, reisperiode: juni 2022

Net terug van een fantastische reis van Athene naar Paros, Naxos en Santorini.
De 2x uitstel door Corona en familieomstandigheden waren geen probleem voor Andros en het team.
Alles was perfect geregeld en conform afspraak. Ook de vele persoonlijke tips waren top waardoor de vakantie NOG mooier was.
We hebben echt genoten van een van de mooiste vakanties ooit.

  • Algemeen 10
op 24 juni 2022 bestemming: Griekenland / Cycladen, reisperiode: juni 2022

Met Eilandhoppen-op-maat een uitstekend geregelde reis van 15 dagen gemaakt langs Mykonos, Paros, Naxos en Santorini (nadat we in mei 2020 diezelfde reis niet konden maken door corona; we kregen toen zonder vragen ons geld terug). De communicatie vooraf verliep soepel, alles was duidelijk en op tijd. De hotelkeuze was op alle eilanden ook precies wat we zochten, net als de autohuur, en ook verder was alles tot in de puntjes verzorgd. Ik kan Andros zeer aanbevelen!

  • Algemeen 10
op 23 juni 2022 bestemming: Griekenland / Lefkas, kefalonia, zakynthos, ithaka, reisperiode: juni 2022

Echt een aanrader .
Contact via Andros super , altijd bereikbaar of een mailtje terug.
Wij hebben 4 eilanden bezocht en alles prima geregeld. Op vliegveld bij aankomst stond iemand klaar om ons naar autoverhuurbedrijf te brengen.
Auto opgehaald welke wij de hele reis hebben gehouden. Ferry’s allemaal goed geregeld naar de verschillende eilanden. Hotels allemaal prima en ook alles geregeld. Wij hebben en top vakantie gehad met leuke tips van Andros over de Eilanden.
Bedankt

Annie en Paul

  • Algemeen 10
op 4 juni 2022 bestemming: Griekenland / Mykonos, reisperiode: mei 2022

We hebben het prima naar ons zin gehad. Alles was voortreffelijk geregeld door de organisatie. We hebben 4 eilanden bezocht en de transfers e.d. waren allemaal op tijd. De taxi stond overal klaar zowel voor het ophalen bij de accommodatie als het ophalen bij de Ferry's.
De accommodaties waren allemaal prima.

  • Algemeen 9
op 3 juni 2022 bestemming: Griekenland / Diverse eilanden, reisperiode: mei 2022

Echt een aanrader, alles is perfect geregeld.
Mooie reis, afwisselend, tranfer super geregeld, ervaren chauffeurs.
Prachtige hotels met een heerlijk uitgebreid ontbijt.
alles klopte, complimenten, dit gaan we zeker nog een keer doen

  • Algemeen 10
op 30 mei 2022 bestemming: Griekenland / diverse eilanden, reisperiode: mei 2022

De vliegreis, de ferryboten, het vervoer naar het logiesadres, en de logies prima geregeld.

  • Algemeen 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende