Reviews over Eilandhoppen op maat

Pagina 1 van 7 met 645 resultaten

op 7 januari 2024 bestemming: Griekenland, reisperiode: augustus 2023

Heel goed georganiseerd en super vriendelijke klantenservice ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 12 december 2023 bestemming: Griekenland, reisperiode: juli 2023

Het was in 1 woord geweldig. Alles tot in de puntjes geregeld. We hebben een fantastische vakantie gehad, veel gezien, leuke mensen ontmoet. Ook de kinderen hebben genoten van de rondreis. Ik zou deze organisatie zeker aanraden bij vrienden en kennissen. ... Lees meer

  • Algemeen 10




op 27 november 2023 bestemming: Griekenland / Mykonos Paros Naxos Santorini, reisperiode: september 2023

Alles tot in de puntjes verzorgd we hebben genoten van onze reis. Duidelijke communicatie vooraf alle vragen direct beantwoord en ook op alle eilanden alles perfect geregeld. Van hotels, autohuur ,transfers en tickets voor de veerboten. Een dikke pluim. ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 24 november 2023 bestemming: Griekenland / Mykonos, Paxos, Naxos en Santorini, reisperiode: juni 2023

Alles was uitermate goed geregeld; Goede accomodaties, reserveringen voor de veerboten en verdere reisinformatie was top!

  • Algemeen 9
op 22 november 2023 bestemming: Griekenland / Paros, reisperiode: mei 2023

Hartelijk dank voor het organiseren van onze reis, we hebben een fantastische reis gehad en alles is perfect verlopen.
Best Western Amazon in Plaka/Athene was een uitstekende locatie. Dichtbij waren er restaurantjes en cafés en een winkelstraat en iets verder een gezellig winkelstraatje met uitsluitend souvenirs. Op het einde hiervan zag men al de ingang van de Acropolis zodat we 's anderendaags niet meer hoefden te zoeken.
We hadden verschillende taxi's en ferry's nodig tijdens deze reis maar dit is ook perfect verlopen, iedereen was op het juiste tijdstipt op de juiste plaats en had zich goed zichtbaar opgesteld.
Het Saint Andrea Resort in Paros is voor mij 5 sterren waard in plaats van 4 sterren. Wij hadden een grote badkamer, met bad en douche, een grote slaapkamer met een breed bed en bureel en TV en een salon met 3 zetels en nog een TV.
Het is een heel mooi en groot Resort met een enorm groot zwembad en voldoende ligbedden. Een grote bar waar men de ganse dag terecht kon en een restaurant waar men 's avonds lekker en uitgebreid kon eten.
Voor het zeer, uitgebreid ontbijt kon men zowel binnen als buiten zitten en het personeel was heel vriendelijk, attent, behulpzaam en superlief.
We hadden een taxi gevraagd om naar de haven te gaan voor onze uitstap naar Mykonos, maar de mensen van het hotel hebben ons zelf gebracht.

B.L. - België

  • Algemeen 10
op 21 november 2023 bestemming: Griekenland / Athene, reisperiode: september 2023

We hebben een heerlijke vakantie gehad. Alles was supergoed geregeld. We hebben genoten.

  • Algemeen 9
op 20 november 2023 bestemming: / Mirtos, Plakias en Paleachora, reisperiode: juli 2023

We hebben het enorm naar onze zin gehad. We hebben nette appartementen gehad, mooi schoon ook. Vind ik persoonlijk heel fijn. De mensen zijn heel vriendelijk en gastvrij. We hebben veel gezien, maar ook heerlijk genoten van de stranddagen tussendoor. Kreta is prachtig!!! Bedankt voor het organiseren van deze geweldige vakantie.

  • Algemeen 9
op 18 november 2023 bestemming: Griekenland / cycladen, reisperiode: juni 2023

Het was een hele mooie en goed verzorgde reis. De ligging van de hotels was perfect en wij hebben genoten van deze eilandhop reis in de Cycladen. Een pluim voor de verzorging want alles was perfect.

  • Algemeen 9
op 17 november 2023 bestemming: Griekenland / Athene, Paros, Naxos, Amorgos en Santorini, reisperiode: mei 2023

De organisatie en transfers zijn vlekkeloos verlopen. De personen die de transfers uitvoerden waren ook heel behulpzaam. Ze waren heel stipt en dit is belangrijk.
De hotels waren in orde. Meestal hebben we weinig gebruik gemaakt van de aanwezige accommodatie omdat er genoeg te doen en te zien was op de eilanden zelf.
Athene was druk maar de anderhalve dag volstond om de meeste hoogtepunten te zien. Achteraf gezien moeten we zeker nog eens terug want er blijkt nog veel meer te beleven.
Boottocht naar Paros was een beleving. Paros zelf is nogal toeristisch. Het leukste eiland, althans volgens mij, is Naxos. Net niet te toeristisch, leuke wandelpaden en met inwoners die een job hebben in de landbouw. Te vermelden is dat we hier ook een auto hebben gehuurd. Toch wel noodzakelijk als je het eiland echt wil verkennen. Amorgos was dan weer heel ruw en authentiek. Santorini was in het begin wel een aanpassing. Heel druk met veel mensen en druk verkeer. De vergezichten zijn echter overweldigend. Hier hebben we een bootreis met vulkaanverkenning en een zonsondergang in Iaos gedaan. Vermoeiend maar ook spectaculair.
Grieken zelf zijn meestal vriendelijk en geven graag informatie. Hun rijstijl is echter ongeëvenaard.
Meestal hebben s’ avonds op restaurant gegeten. Het is soms wat zoeken naar een gezellig plaatsje. Wat extra informatie over de Griekse keuken en eetgewoonten is wel een aanrader. Leuk was een avondmaal op het strand in Naxos. Om te blijven onthouden.
Samengevat, een aantal Griekse eilanden verkennen om nieuwe ideeën op doen, is prima gelukt. Daar kunnen we dan weer verder op bouwen.

  • Algemeen 10
op 17 november 2023 bestemming: Griekenland / Kefalonia & Zakynthos, reisperiode: augustus 2023

Wij hebben erg genoten van onze vakanties op Kefalonia en Zakynthos. De verblijven waren goed, schoon en op fijne locaties gelegen. Alles was top geregeld zowel met de ferry-overtocht als met de auto!

We zijn heel erg tevreden over jullie service en raden het ook zeker vrienden en familie aan!

  • Algemeen 10
op 17 november 2023 bestemming: Griekenland / Kefalonia en Zakynthos, reisperiode: september 2023

Wij hebben enorm genoten op de 2 Griekse eilanden. Alles was door Eilandhoppen weer perfect georganiseerd zoals de tickets voor de ferry die bij aankomst ook aanwezig waren.
Ook de huur van de auto en de hotels zijn ons goed bevallen. Zelfs de omboeking van het hotel op de eerste nacht is erg goed uitgepakt. Het hotel lag zelfs dichter bij het vliegveld op Zakynthos.
Heel veel dank voor de perfecte organisatie waardoor wij oa. een hele aangename vakantie hebben gehad!

  • Algemeen 9
op 16 november 2023 bestemming: Spanje / Rondreis Canarische eilanden, reisperiode: september 2023

Beste Andros,

we hebben een heel fijne vakantie gehad. Dit was mede te danken aan de uitstekend geselecteerde appartementen. Ook het vervoer, vliegtuig, schip en auto's, was duidelijk en goed geregeld.

Hartelijk dank daarvoor en vriendelijke groet,

W en P

  • Algemeen 10
op 16 november 2023 bestemming: Griekenland / Paros, Naxos, Amorgos, Santorini, reisperiode: juni 2023

Super georganiseerd en prachtige eilanden. Alles was perfect geregeld zodat wij een zorgeloze vakantie gehad hebben en optimaal hebben genoten.

  • Algemeen 9
op 16 november 2023 bestemming: Griekenland / Verschillende eilanden en Athene, reisperiode: mei 2023

Alles was perfect geregeld. De reis vooraf het vervoer en de hotels. Zelfs toen we wat verder van de bewoonde wereld verbleven was er een auto beschikbaar. Ook bij het hoppen naar een ander eiland was er hulp bij de haven, zodat we de juiste boot namen. Dus zondermeer een dikke 10 waard. Wij gaan zeker nog een keer mee met deze organisatie. Naast het bovenstaande was de organisatie in Nederland altijd bereikbaar en werd er in samenspraak vooraf alles goed op papier gezet.

  • Algemeen 10
op 16 november 2023 bestemming: Griekenland / Saronische golf, reisperiode: augustus 2023

Alles goed geregeld je hebt daar door een hele fijne zodat je kunt genieten en je nergens geen zorgen over hoeft te maken

  • Algemeen 9
op 16 november 2023 bestemming: Griekenland / Cycladen, reisperiode: mei 2023

Zeer goed geregelde rondreis waaruit duidelijk blijkt dat zij Griekenland tot in de puntjes kennen. Ook een zeer persoonlijke aanpak, wat een verademing is tussen alle grote en onpersoonlijke touroperators. Zeer mooie en kleinschalige hotels voorzien, vervoer was perfect geregeld, veel goede tips meegekregen. Wij boeken onze volgende keer Griekenland opnieuw bij Eilandhoppen op maat

  • Algemeen 10
op 15 november 2023 bestemming: Griekenland, reisperiode: september 2023

We hebben een heerlijke tijd gehad in Griekenland. Hele goede/fijne accomodaties en goed contact met de lokale agency. Kortom heel tevreden met hoe alles verlopen is en geregeld was vanuit Eilandhoppen op maat. Ik kan ze zeker aanraden bij vrienden en familie.

  • Algemeen 10
op 15 november 2023 bestemming: Griekenland / Meteora, reisperiode: juli 2023

Fantastische eilandhop- reis met huurauto . Alles tot in de perfectie geregeld, mooie combinatie van vasteland en twee eilanden en super accommodaties.

  • Algemeen 10
op 15 november 2023 bestemming: Griekenland / diverse eilanden, reisperiode: juli 2023

We hebben een hele fijne vakantie gehad!
Alles was prima geregeld. Het halen en brengen van en naar de accommodaties/(lucht)haven was heel prettig en altijd keurig op tijd. De accommodaties waren prima. En we hadden geweldig weer ;-)
Doordat we op 5 verschillende locaties geweest zijn, lijkt het alsof de vakantie veel langer was dan 16 dagen. Het verblijf van steeds twee volle dagen op één locatie was voor ons perfect.
Al met al was het een top vakantie!

  • Algemeen 10
op 15 november 2023 bestemming: Griekenland, reisperiode: september 2023

Fantastisch geregeld, en op maat voor ons aangepast.

  • Algemeen 9
op 15 november 2023 bestemming: / Eilandhoppen, reisperiode: april 2023

We hebben een prima vakantie gehad. Goed geregeld en georganiseerd door Eilandhoppen op maat met vervoer, veerboot en prima hotels/appartementen. En fijne communicatie met eigenaar. Dank je wel.

  • Algemeen 9
op 15 november 2023 bestemming: Griekenland / Cycladen, reisperiode: mei 2023

Alles was prima geregeld! Vriendelijke mensen, goede transfers, goede hotels. Het was overal nog niet te druk en ook nog niet te warm (soms zelfs een beetje fris tegen de avond). De locatie van het hotel in Paros (Parian village) was prachtig. De hotels in Mykonos en Paros bevielen ons het best en waren modern en mooi met ruime kamers. De kamer in het hotel in Santorini was krap maar we kregen wel zeezicht. Het hotel in Naxos beviel ons het minst. Het was wel netjes maar wat aan de sleetse kant (verf afgebladderd, verrotte luiken, etc) en wat verouderde glorie. De kamer was wel ruim en locatie was ook goed. Jammer dat je hier de badlakens niet mocht vervangen (moest je 4 dagen mee doen).

  • Algemeen 9
op 15 november 2023 bestemming: Spanje / La Gomera en Tenerife, reisperiode: juni 2023

De reis was perfect georganiseerd: tickets, transfers en huurauto's klopten allemaal, accommodaties sloten precies aan op onze wensen.

  • Algemeen 10
op 15 november 2023 bestemming: Griekenland / Cycladen Islands, reisperiode: juni 2023

Wat een fantastische reis hebben wij achter de rug we hebben ontzettend genoten van alle eilanden.
Alle accomodatie’s waren perfect dichtbij alle bezienswaardigheden en eetgelegenheden maar toch weer heerlijk rustig gelegen.
Het was superleuk ook dat we voor het eilandhoppen ook in Athene zijn geweest de fietstocht was geweldig en zoveel gezien daardoor.

We hebben heerlijk de eilanden door gereden op een scooter en ontzettend veel gezien overal.
Alle accomodatie's waren stuk voor stuk heel goed en op onze wensen afgestemd.

Als kers op de taart kregen we zelfs nog een upgrade in het Zephyro’s hotel!
Overal zijn we keurig op tijd weer opgehaald voor de volgende locatie’s en het personeel was overal super vriendelijk.
Eilandhoppen bedankt voor de geweldige reis en we komen zeker een keer bij jullie terug.

  • Algemeen 10
op 15 november 2023 bestemming: / Gran Canaria en Fuerteventura, reisperiode: september 2023

Alles was tot in de puntjes verzorgd, van het ophalen en inleveren van de auto's tot de ferry overtocht aan toe.
Wij verbleven in mooie accommodaties waar we vriendelijk werden ontvangen. In niet al te drukke plaatsen, waar we maximaal tot rust konden komen. Tevens kregen wij leuke tips voor bezienswaardigheden, die we met veel plezier hebben bezocht.

  • Algemeen 9
op 15 november 2023 bestemming: Griekenland / Elandhoppen, reisperiode: mei 2023

De reis is goed geregeld, de transfers met de taxi’s en de boot waren perfect georganiseerd. De hotels waren zeer comfortabel met zeer vriendelijk personeel.
Wij hebben genoten van zeer gastvrij Griekenland en zullen Eilandhoppen op Maat aanprijzen voor het organiseren van een reis georganiseerde reis

  • Algemeen 9
op 14 november 2023 bestemming: Griekenland / Kalymnos leros patmos samos, reisperiode: juni 2023

Het was een hele goede reis en alles was perfect geregeld! We hebben een onvergetelijke vakantie gehad! Zonder zelf er moeite voor te doen

  • Algemeen 10
op 14 november 2023 bestemming: Griekenland / Sporaden, reisperiode: juni 2023

De verdeling van het aantal dagen per eiland was prima. De accommodaties waren een schot in de roos! En alles was perfect geregeld.
Kortom het is ons heel goed bevallen om via Eilandhoppen op Maat deze reis te boeken. Nogmaals hartelijk dank!

  • Algemeen 10
op 14 november 2023 bestemming: Griekenland / Santorini, reisperiode: september 2023

Super geregeld en hele goede tips. Reisbureau altijd goed bereikbaar en behulpzaam!

  • Algemeen 10
op 14 november 2023 bestemming: Griekenland / Paros, Naxos, Mykonos, reisperiode: september 2023

We hebben een heerlijke vakantie gehad. Alles was goed geregeld en de accommodaties waren goed uitgezocht samen met eilandhoppen.nl.

In Paros waren we achteraf ook blij dat we in Parikia verbleven, op advies van eilandhoppen.nl, ipv Naoussa wat te toeristisch is. Parikia was gezelliger volgens ons.

Het hotel in Mykonos was uitstekend en de mooiste accommodatie waarin we verbleven. Tot ons geluk hadden we een grote kamer met een mooi balkon met uitzicht over de baai.

Wel vonden wel Mykonos van de 3 eilanden het minst aantrekkelijk (toeristisch, weinig bezienswaardigheden) en waren ook blij dat we daar ook het minst aantal dagen hebben doorgebracht.

Naxos vonden we het mooist qua natuur en bezienwaardigehden.

Echt een top organisatie van eilandhoppen.nl en het meedenken met de invulling van onze vakantie.
Zeker een aanrader, we zijn compleet ontzorgd!

  • Algemeen 9
op 14 november 2023 bestemming: Griekenland / Santorini, reisperiode: september 2023

Goed persoonlijk advies - mooie, verzorgde locaties - en een perfecte ondersteuning en afhandeling tijdens de reis.

  • Algemeen 10
op 14 november 2023 bestemming: Griekenland / Kalymnos, Leros, Patmos, Samos, reisperiode: september 2023

Begin september hebben wij een trip van 2 weken met Eilandhoppen op Maat gemaakt in Griekeland. De reis was net als de vorige keer erg geslaagd! Mooie eilanden, overal goede service, fijne hotels en vriendelijke mensen.

Met name het eerste hotel (Masouri Blu) op Kalymnos viel erg in de smaak. Hele vriendelijke mensen en een fijne sfeer.

Alle transfers verliepen ook goed, we hoefde nergens te haasten of extreem lang te wachten. Een heerlijke luxe dat tussen vliegveld, de boten en de hotels steeds een taxi geregeld is!

We vonden het erg leuk dat we de eerste drie eilanden niet zo in het massatoerisme zaten, maar op plekken waar de Grieken ook zelf op vakantie gingen. Het geeft je een meer puur gevoel van Griekenland, in plaats van een doorsnee zonvakantie waar alle stadjes op elkaar lijken en je in het Nederlands je drankje kan bestellen (dat kunnen we thuis immers ook al).
Doordat het dorpje op Patmos wat rustiger was, vonden we het daarna op Samos wel lekker om weer wat meer restaurant keuze te hebben en was het ook leuk om nog een paar dagen tussen de Hollanders te zitten.

Zeker een aanrader dus!

  • Algemeen 9
op 14 november 2023 bestemming: Griekenland / eilandhoppen, reisperiode: augustus 2023

We hebben een heerlijke vakantie gehad en enorm genoten.
Het was warm, maar we hebben ontzettend veel gezien en gedaan.
Alles was perfect geregeld en we zijn overal zeer gastvrij ontvangen.
Eilandhoppenopmaat is absoluut aan te bevelen bij een ieder die overweegt om te gaan Eilandhoppen in Griekenland.

  • Algemeen 9
op 14 november 2023 bestemming: Griekenland / Sporaden, reisperiode: september 2023

We hebben een fantastische vakantie achter de rug. Alles was tot in de puntjes geregeld en als dat even niet zo was dan was daar altijd Nikos die ons uit de brand kon helpen met kleine dingetjes zoals afhaaltijd in het hotel om naar de boot te worden gebracht.
Prachtige hotels. De eilanden waren geweldig mooi met name Skopolos hebben we erg van genoten.
Overall was het een super vakantie en we wilden jou daarvoor bedanken.
Mochten we volgend jaar weer gaan eilandhoppen n Griekenland dan kloppen we zeker weer bij je aan.

  • Algemeen 10
op 13 november 2023 bestemming: Griekenland / Sporaden, reisperiode: juli 2023

We hebben een fantastische reis naar de Sporaden gemaakt. Alles was door jullie perfect geregeld, van de transfers tot aan de mooie accommodaties met een perfecte ligging en service. We hebben echt enorm genoten van al het moois dat deze eilanden te bieden hebben. Het is een waar paradijsje daar. 
We zijn er zeker niet voor de laatste keer geweest!
Dank je wel voor het samenstellen van deze onvergetelijke reis. 

  • Algemeen 9
op 13 november 2023 bestemming: Griekenland / Pharos, reisperiode: mei 2023

Fijn contact met de reisorganisatie; persoonlijk en adequaat; goede accommodatie en organisatie van de reis.

  • Algemeen 9
op 13 november 2023 bestemming: Griekenland / Athene, Naxos Paros, Santorini, reisperiode: augustus 2023

Originele locaties, goede prijs/ kwaliteit verhouding. Zeer goed bereikbaar, behulpzaam en meedenkend. Zeer professioneel zonder ons een "irritant klantenbindingsgevoel" te geven. Al met al....Voor ons DE Griekenland expert!

  • Algemeen 9
op 13 november 2023 bestemming: Griekenland / Mykonos, reisperiode: augustus 2022

Alles was prima geregeld, leuke hotels, prima vervoer en flexibel

  • Algemeen 9
op 13 november 2023 bestemming: Griekenland / Kreta, reisperiode: mei 2023

Mooie reis, veel gezien, perfect georganiseerd.

  • Algemeen 8
op 13 november 2023 bestemming: Griekenland / Lefkas en Kefalonia, reisperiode: mei 2023

We hebben een fantastische vakantie gehad. Het was mijn eerste keer naar Griekenland en het is enorm goed bevallen.
Alles was prima geregeld. Op het vliegveld stond men al op ons te wachten en werden we direct naar de huurauto gebracht. Het kantoor ging echter om 21:00 uur dicht en men had wat haast. Alle kleine letters lezen in het contract was geen optie. We kregen de auto meen met een bijna lege tank. Die 2 punten zijn het enige wat beter, anders had gekund. In het hotel kregen we alle vouchers. Het 1e hotel was mooi met een heerlijk ontbijt. Toen met de ferry naar Kefalonia. Wat een mooi eiland met een heerlijke relaxte sfeer. Heel authentiek. Daarna naar Lefkas. Heel anders maar ook erg mooi en leuk.
We hebben prachtig weer gehad en hebben veel gezien.
De relaxte sfeer, de rustige en vriendelijke bevolking, geen haast in het verkeer. Niet betalen voor het parkeren van de auto of een strandbed…..dat het nog bestaat. We vlogen in de avond pas terug en In Marmara studio’s op Lefkas mochten we zelfs de hele dag nog blijven. De kamer was na ons niet verhuurd en van de eigenaresse konden we dus gewoon blijven tot vertrek om 18:00 uur. Dat heb ik nog niet eerder meegemaakt. Zo’n vriendelijkheid en gastvrijheid. Bijzonder prettig.
Wij zijn verliefd geworden op de eilanden en komen zeker nog eens bij je terug.

  • Algemeen 9
op 13 november 2023 bestemming: Griekenland / verschillende eilanden, reisperiode: mei 2023

Goede route en mooierandrnben accommodaties

  • Algemeen 9
op 13 november 2023 bestemming: Griekenland / Rondreis, reisperiode: september 2023

Alles is super goed geregeld: vervoer van en naar vliegveld en veerboten. En alle hotels waren heel goed gekozen qua ligging en de hotels zelf waren erg mooi en prettig met een heel goed en uitgebreid ontbijt. Ik zou deze organisatie beslist aanraden aan vrienden en familie.

  • Algemeen 10
op 13 november 2023 bestemming: Griekenland / 6 eilanden, reisperiode: augustus 2023

24-08-2023 Beste Andros,

Vanmiddag zijn wij thuisgekomen na een vakantie die voelt alsof we maanden weg zijn geweest! We begonnen in Athene, waar een perfect gekozen hotel onze verwachtingen overtrof; vervolgens de eilanden Andros, Tinos, Syros, Paros, Amorgos en Santorini bezocht. Alle transfers waren perfect geregeld, de hotels top en al onze wensen had je vervuld. Heel veel dank voor het meedenken, plannen en organiseren, alles was perfect!

Peter & Marijke

  • Algemeen 10
op 13 november 2023 bestemming: Griekenland, reisperiode: juli 2023

Het was een mooie reis waarbij we verschillende Griekse eilanden konden verkennen op ons eigen tempo. Door de optie om aan te duiden hoeveel dagen je op elk eiland wil en kan spenderen, heb je zelf vat op je reis en de indeling ervan. De aansluitingen verliepen altijd prima en de mensen ter plaatse waren stipt.

  • Algemeen 9
op 7 november 2023 bestemming: Griekenland / Eilanden, reisperiode: juni 2023

Mooi! Mooier! Mooist!

Waar moeten we uit kiezen? Het was allemaal verschrikkelijk mooi!

De chauffeur stond klaar op het vliegveld met een enveloppe met alle vouchers van de hotels en alle tickets voor de ferries. Met een eerste overnachting in Athene (Rafina) de volgende ochtend lopend (prima te doen)
naar de ferry welke ons naar Mykonos vervoerde. Een hele drukke plaats met verkeer in het centrum maar het hotel iets verder van het centrum af was mooi en rustig gelegen. Wel pakte we af en toe de taxi alleen maar om niet
aangereden te worden op een smalle, drukke straat in het begin.
Een dagje naar 1 van de stranden in de buurt geweest (Platys Gialos), voor de strandbedden hoefde je niet te betalen maar pas op! Een drankje al snel 30 euro, dus dat nooit meer. Wel een prachtige baai hoor en andere tentjes prima
qua prijs, net de verkeerde in eerste instantie uitgezocht. Het stadje is mooi met een paar ouderwetse windmolens en mooie kleine straatjes en mooie huisjes.
Met de eigenaar van het hotel (Vienoula’s Garden) en een aantal Canadezen nog de Sirtaki geoefend, erg leuk en gezellig!

Na 3 nachten werden we opgehaald om de ferrie naar Naxos te pakken.
Een groot verschil met Mykonos, stukken rustiger en een prachtig groot eiland.
Wederom een prima hotel en we hebben hier een dag getoerd met excursies met een bus om dit mooie eiland te bezichtigen. Prachtig!
Daarnaast een beetje strand en naar het stadje bij de haven wat heel mooi is en de zonsondergang bij de Portara.

Wederom na 3 nachten werden we opgehaald om de ferry richting Santorini te pakken.
Santorini is prachtig, we zaten in een rustig gedeelte en hier hebben we een excursie op een boot gedaan, een vulkaan bezocht, aangemeerd bij een plaatsje om te eten en te drinken, het aanschouwen van deze plaats vanaf de boot is prachtig!
’s Avonds nog met de bus naar Oia, een plaats bovenin het eiland, bekend om de zonsondergang te zien….haha dan moeten er geen wolken zijn.

Na wederom 3 nachten gingen we verder naar Paros, ook een prachtig eiland, we hadden een hotel niet ver van de haven en heerlijk centraal, dicht bij het strand.
Ook hier een excursie gedaan met zowel bus als boot (naar Anitiparos), wederom genieten van de prachtige omgeving, en leuk om daar even rond te lopen.
Omdat we best wel veel hebben gereisd nu toch ook echt een volle dag aan het strand gelegen aan de baai, eten en drinken werd bezorg aan je strandbedje, heerlijk.

Last but not least gingen we uiteindelijk naar Athene, het hotel vonden we iets minder dan we gewend waren op de eilanden maar erg centraal gelegen (als je direct rechts af liep uit het hotel).
Linksaf kwamen we in een mindere buurt terecht (junks etc).
Athene was best al druk (Monastiraki plein) en het was prachtig om de Akropolis te bezichtigen met een geweldig uitzicht over de stand.
Tevens daar nog een fietstocht gedaan, van tevoren geregeld door Andros, met een uitstekende gids die veel wist te vertellen.

Wat we over het algemeen ook nog kunnen zeggen dat de Griekse bevolking enorm aardig, gastvrij is en het eten heerlijk, de ontbijten in de hotels op de eilanden waren zeer uitgebreid, heerlijk!

Met een enorm tevreden gevoel waarbij we tegen andere mensen steeds maar weer zeggen wat mooi daar en een reis die uitmuntend door Andros geregeld was (ook van andere mensen gehoord die we tegenkwamen)
denken we terug aan deze hele fijne, mooie vakantie.

Andros, bedankt! Wellicht tot een volgende reis.

  • Algemeen 9
op 4 november 2023 bestemming: Griekenland / Hydra, reisperiode: september 2023

We konden deze zomer één week weg en wilden direct het vakantiegevoel hebben zodra we van huis vertrokken. Door onze eerdere ervaring met Eilandhoppen op maat wisten we dat alle klopt als je bij hen boekt. De persoonlijke benadering van Andros vanaf het eerste contact en de moeite die hij stopt om het goed voor elkaar te krijgen zónder dat je de hoofdprijs betaalt, maakt dat je vanaf je boeking al voorpret hebt. De voorinformatie, de transfers en contactpersonen ter plaatse maar vooral de leuke, gezellige en comfortabele hotels maken het feest compleet. Dit kan alleen als je het land en de accommodaties die je aanbiedt, zelf kent. En dat is wat je wil als vakantieganger, een goed georganiseerd en welkom gevoel waar je ook komt. En dat is wat Eilandhoppen op maat je geeft.

  • Algemeen 10
op 2 november 2023 bestemming: Griekenland / Cycladen, reisperiode: september 2023

Wij hebben een geweldige vakantie gehad. Alles was prima geregeld en de bootstakingen hebben jullie prima opgepakt en heeft ons geen vertraging gegeven.

Athene/Paros/Naxos/Amorgos/Santorini. Alle eilanden waren verschillend en dus een gevarieerde reis.

Als wij nogmaals een vergelijkbare trip gaan maken komen zeker weer bij jullie uit.

Nogmaals bedankt, ook namens mijn mede reisgenoten.

  • Algemeen 10
op 1 november 2023 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: september 2023

Het was echt een top vakantie!! Alles was super goed geregeld! En Griekenland is gewoon zooon prachtig land.

  • Algemeen 9
op 26 oktober 2023 bestemming: Griekenland / Zes eilandentour, reisperiode: september 2023

De vakantie betrof een rondreis over 6 eilanden, van Rhodos tot Samos, met daar tussenin 4 kleine eilanden. De heer Andros Bosman had het weer perfect geregeld. De volgorde van de eilanden was goed gekozen, met veel afwisseling qua omgeving, locaties en accommodaties. De lokale agenten hadden ook vrijwel alles goed georganiseerd (transfers e.d.). Al met al was het weer (derde keer al) een fantastische ervaring!

  • Algemeen 9
op 26 oktober 2023 bestemming: Griekenland / Lefkas, Kefalonia, Ithaki, reisperiode: juli 2023

Wij hebben echt een heerlijke vakantie gehad in Griekenland! Hier volgt een klein verslag:

Voorbereiding en heenreis
Wij hebben het boeken van de reis bij jullie als heel positief ervaren; we werden heel goed op de hoogte gehouden en ontvingen alle informatie en tickets ver van tevoren. De heenreis verliep heel voorspoedig en ook het ophalen van de huurauto verliep zonder problemen. Eenmaal aangekomen in Vasiliki kregen we de tickets die gereserveerd waren zo mee, wat wederom erg fijn was! De reis met de ferry ging goed, het water was lekker rustig.

Kefalonia
Wij hebben het meest genoten op het eerste eiland waar we waren, Kefalonia. De accommodatie was top! Er werd elke dag goed schoongemaakt, het bed was lekker, de keuken goed uitgerust en we hadden prachtig uitzicht op zee. Ook de locatie was goed, we hebben een lekkere bakker ontdekt en er was op 2 minuten loopafstand een hele straat met Griekse taverna’s. We hebben verschillende stranden bezocht, gesnorkeld, in stadjes rondgelopen en het ondergrondse, de druipgrot en het klooster bezocht!

Ithaki
Eerst dachten we dat dit eiland misschien wel heel klein was om 5 dagen door te brengen maar ook hier hebben we een heerlijke tijd gehad. Vooral veel dagen aan het strand doorgebracht en afgesloten met een wandeling rond de haven en een diner aan het water. Het Captain Yiannis Hotel is mooi gelegen en het was fijn dat we aan het eind van de dag nog even in het zwembad konden zwemmen. We hebben voor een dagje een bootje gehuurd om verborgen baaitjes en strandjes op te zoeken en dat lukt zeker op zo’n mooi eilandje als Ithaki!

Lefkas
De laatste week hebben we weer lekker rustig aan gedaan en vooral veel stranden bezocht. Een van die stranden was Egremni, waarschijnlijk kent u het wel, en de tocht omhoog was toch wel erg warm zo midden in de zomer. Dit eiland was de enige waar stranden vaak echt vol waren en ook in Agios Nikitas was het heel erg druk. Maar al met al was het een heerlijke laatste week!

We hebben enorm genoten van de zon, de Griekse gastvrijheid, het eten en de prachtige natuur. We willen u heel erg bedanken voor het verzorgen van onze reis, de lijsten met tips waar we goed gebruik van hebben kunnen maken, en dat we vanaf de aanvraag tot nu zo goed op de hoogte zijn gehouden.

  • Algemeen 10
op 25 oktober 2023 bestemming: Griekenland / Cycladen, reisperiode: juni 2023

De reis was prima geregeld, vluchten, transfers, accomodaties, huurauto, ferries. Mooie en nette appartementen en hotel op toplokties. Snel antwoord op vragen en veel informatie over de bestemmingen. Andros Bosman is zeer vriendelijk en behulpzaam en heeft een fantastische vakantie voor ons samengesteld !

  • Algemeen 9
op 24 oktober 2023 bestemming: Griekenland / Mykonos/santorini, reisperiode: september 2023

Duidelijke en correcte informatie doorheen het ganse traject (opvragen van vrijblijvende info tot de thuiskomst van reis). Ter plaatse alles tot in de puntjes geregeld (documenten, transfers, hotels,...). Eilandhoppen ontzorgt je volledig zodat je met een gerust gemoed kan gnieten van je vakantie di in ons geval volledig op maat werd samngesteld. Een absolute aanrader.

  • Algemeen 10
op 23 oktober 2023 bestemming: Griekenland / diverse, reisperiode: juni 2023

Alles was super goed geregeld!!

  • Algemeen 10
op 22 oktober 2023 bestemming: Griekenland, reisperiode: juni 2023

We hebben al onze vrienden en familie aangeraden om deze reis ook te maken. We zouden het zelf ook zonder twijfel nogmaals doen. De reis was echt uitstekend geregeld, van transfer tot boottocht tot hotel. Dit gaf enorm veel rust om zelf Athene + de eilanden te ontdekken, want 16 dagen op reis is best intensief.

De locatie van het hotel in Athene (Amazon Hotel) was echt ideaal. Alle voorzieningen en bezienswaardigheden waren op loopafstand.
In Mykonos werden we ook warm onthaald in Vienoula’s Garden. De mensen daar waren zo ontzettend lief en behulpzaam, het is bijna niet te geloven hoe aardig iedereen daar was.
In Paros verbleven we in Parian Village, daar hadden we een uitzicht waar je u tegen zegt. Echt niet te vergelijken met iets wat we eerder hadden gezien. En daarnaast hadden ze een heerlijk uitgebreid ontbijt.
Naxos was ook een heerlijk rustig eiland met inderdaad prachtige stranden, we zaten op loopafstand van het strand in het Katerina Hotel, wat ook ontzettend leuk was vormgegeven.
Als laatste kwamen we aan in Santorini. Daar hadden we wel een extra dagje willen doorbrengen. We verbleven daar in het Zephyros Hotel, niet in een van de grote steden maar in Kamari, een ontzettend leuk dorpje met een hele sfeervolle boulevard, dat zeker net zo leuk was (misschien wel leuker) als Oia en Thira.

Jullie hebben eilandhoppen een stuk makkelijker en toegankelijker gemaakt voor ons. Al met al hebben we echt een onvergetelijke reis gemaakt, en zoals eerder genoemd zouden we het zo nog een keer doen. Bedankt voor een fantastische ervaring.

Met vriendelijke groeten,
Jolanda en Romy

  • Algemeen 10
op 19 oktober 2023 bestemming: Griekenland / Cycladen, reisperiode: juli 2023

Eilandhoppenopmaat heeft ons een fijne reiservaring naar de Cycladen bezorgt. Goed georganiseerd. Alle Transfers vanaf de haven richting de accomodaties, waren stipt op tijd en zeer behulpzaam. Ook prachtige, kleinschalige en gezellige hotels met allemaal super vriendelijk personeel.

De Griekse eilanden Mykonos, Paros, Naxos en Santorini zijn zeker het bezoeken waard. Eilandhoppenopmaat is een prettige en betrouwbare reisorganisatie en mochten we nog een keer richting de Griekse eilanden gaan, neem ik zeker weer contact op met Eilandhoppenopmaat.

  • Algemeen 10
op 18 oktober 2023 bestemming: Griekenland / Lefkas, reisperiode: september 2023

We hebben een heerlijke vakantie gehad. De accommodaties waren prima, schoon, aardige mensen en een mooie locatie op loopafstand van de restaurant.
Het was allemaal goed geregeld.
We kijken terig op een fijne vakantie.

  • Algemeen 10
op 18 oktober 2023 bestemming: Griekenland / diverse eilanden, reisperiode: mei 2023

We hebben een prima reis gehad en alles op en top verzorgd vier eilandjes aangedaan en als erg leuk ervaren de hotels waren prima zowel het verblijf als het ontbijt dus echt een aanrader om met hun een reis uit te zoeken alles kan en niks moet.
Dus een prima bureau

  • Algemeen 10
op 18 oktober 2023 bestemming: Griekenland / Diverse, reisperiode: juni 2023

Voor ons een nieuwe reisorganisatie én een nieuwe manier van vakantie.
Er zaten in deze reis veel transfers en die zijn allemaal soepel verlopen.
Geen paniek bij de ferries, tickets hadden we al in onze zak. We werden netjes opgewacht in de havens en naar onze accommodatie gebracht, zo ook weer terug gebracht naar de haven. Bewust NIET gekozen voor 5 sterren Hotels, geen behoefte aan sauna, Fitness ruimte e.d overbodige dingen voor deze vakantie. Accommodaties die we wel hadden waren goed en voldeden aan onze wensen. Kort gezegd een fijne ne probleemloze vakantie gehad.

  • Algemeen 10
op 17 oktober 2023 bestemming: Griekenland / Skiathos, Alonisos en Skopelos, reisperiode: september 2023

We hebben een fijne vakantie gehad, wel last gehad van storm Daniël. Twee nachten minder op Alonissos geweest ivm het niet varen van de Ferry. Ook op Skiathos waar we de laatste dagen verbleven, waren de gevolgen van de storm goed te zien. Delen van de wegen afgesloten. Ook het zwembad bij het hotel kon de eerste dag niet worden gebruikt ivm de modder.
Al met al wil ik toch melden dat alles perfect geregeld was. Extra nachten op Skopelos en een extra ticket voor de Ferry. Prima geregeld. Zonder extra kosten. Service staat bij Eiland op Hoppen op maat hoog in het vaandel. Prima organisatie, ook in "crisis" situaties.

  • Algemeen 8
op 17 oktober 2023 bestemming: Griekenland / Samos en Ikaria, reisperiode: juni 2023

Deze twee eilanden voldeden volledig aan onze verwachtingen waar Ikaria bijzonder leuk is rustig niet te veel toerisme maar wel genoeg faciliteiten , leuke restaurants en rustige stranden. Samos is touristisch maar niet te druk , Deze twee eilanden zijn goed te combineren

  • Algemeen 10
op 17 oktober 2023 bestemming: Griekenland / Rondreis, reisperiode: juli 2023

We hebben voor de 2x op en top genoten van een rondreis door Griekenland. We vonden persoonlijk de Ionische eilanden nog mooier dan de cycladen, vooral Kefalonia was fantastisch. Relatief minder toeristisch, schitterende natuur, ontzettend vriendelijke mensen en het hotel Ionian Emerald was echt een topper!
Alles was weer tot in de puntjes toe goed geregeld door Andros van Eilandhoppenopmaat en we vonden het heel fijn om gedurende de hele vakantie dezelfde auto te hebben, heel praktisch!

  • Algemeen 9
op 16 oktober 2023 bestemming: / naxos/paros/santorini, reisperiode: juli 2023

Wij werden ontzorgd door de uitstekende verzorging en organisatie door Eilandhoppen op Maat

  • Algemeen 9
op 16 oktober 2023 bestemming: Griekenland, reisperiode: mei 2023

Een fantastische reis, goed geregeld en mooie hotels

  • Algemeen 9
op 16 oktober 2023 bestemming: Griekenland / Cycladen, reisperiode: augustus 2023

Andros jou en je organisatie willen we nog bedanken voor het regelen van deze super reis. We hebben ultiem genoten. De hotels waren schoon, aardige mensen, heerlijk ontbijt en super cocktails.
Verder was overal alles goed geregeld met het vervoer dus dat was ook fijn. Op Santorini kwam de contactpersoon nog langs en hebben we via hem een leuke dagtrip geregeld en de taxi’s die we verder nodig hadden.
Alleen de ferry van Mykonos naar Naxos was wat chaotisch maar ook dat kwam goed.
Van de 3 eilanden vonden we Naxos het leukste. Niet zo’n hype cultuur als de andere 2 maar we hebben zeker ook van Mykonos en Santorini genoten. Op Naxos was nog een aanrader dat we een autootje hadden gehuurd via het hotel en dat we in de middle of nowhere een restaurant tegen kwamen waar we lunch hebben gehad met een view over het hele eiland (het het Rotonda).

Nogmaals dank we hebben erg genoten,

  • Algemeen 10
op 16 oktober 2023 bestemming: Griekenland / Kreta, reisperiode: mei 2023

We hebben een heerlijke vakantie op Kreta achter de rug! Wat een prachtig en natuurrijk eiland! Het vooroverleg was fijn, de communicatie heel helder en prettig. Op het vliegveld in Heraklion stond iemand klaar om ons naar de huurauto te brengen. De accommodaties waren top, de verschillende plaatsjes Mirtos - Plakias - Paleochora op het eiland goed gekozen. We zijn blij dat we niet aan de noordkant hebben gezeten; de zuidkant (minder toeristisch) past beter bij ons.
We hebben van alles gezien en gedaan. Met gids Rolf van Adventure Crete naar o.a. de Sarakinakloof en een dag later naar de waterval: erg leuk! Later ook nog de Samariakloof gelopen; pittiger maar de moeite waard. We hebben diverse tips van Andros opgevolgd. Ook veel van en over de locals gehoord, alle dagen lekker uitgegeten en ook nog eens tegen lagere prijzen dan in Nederland.
Heel hartelijk dank voor de uitstekend georganiseerde vakantie! We komen graag weer een keer bij je terug!

  • Algemeen 10
op 15 oktober 2023 bestemming: Griekenland / Naxos, Mykonos, Paros, Santorini, reisperiode: augustus 2023

Een aanrader als je zelf geen tijd hebt om het internet af te struinen om boottickets te regelen en hotels te zoeken. De ferry’s en de transfers waren goed geregeld. We hadden fijne accommodaties, zoals een kleinschalig hotel op Santorini waar we ontbeten onder bougainvillepergola’s met een zwembad dat we grotendeels voor onszelf hadden. En een charmante studio op Paros waar we heel gastvrij werden ontvangen door de lieve eigenares.

  • Algemeen 8
op 15 oktober 2023 bestemming: Griekenland / Skiathos/Skopelos/Alonissos, reisperiode: september 2023

De reis en transfer was prima, op elke bestemming was de lokale reisbegeleiding duidelijk en op tijd aanwezig. Pick-ups werden ook duidelijk afgesproken. In de meeste gevallen was de chauffeur eerder als aangegeven al aanwezig.

Bij de dag vertraging zijn we goed op de hoogte gehouden hoewel enigszins last minute op de geplande dag van vertrek. We stonden al bij de uitcheck toen we hoorden dat we een nacht langer bleven. Vervolgens werden de hotels zonder onze tussenkomst omgeboekt en konden we in Olia Green blijven wat voor ons erg prettig was. Ook de oplossing met een andere ferry maatschappij was een goede.

Wij hebben alle accommodaties als zeer goed ervaren. Overal zeer vriendelijk ontvangen en kamers waren schoon en modern. Ontbijt was zeer goed verzorgd, vooral op Skiathos.

Van jou kregen we mooi op tijd de set reisbescheiden en op Skiathos meteen alle boottickets. Prima geregeld!

Afsluitend, voor ons was het erg prettig om na 35 jaar weer onze honeymoon “over” te doen. De veranderingen op de eilanden vielen ons erg mee. Ons hotel op Alonissos (Galaxy) was ondertussen een ruine waarbij wij gelukkig konden vaststellen dat ons huwelijk er beter voor staat.. 😀

  • Algemeen 10
op 15 oktober 2023 bestemming: Griekenland / Tinos,Syros,Mykonos, reisperiode: juli 2023

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad.

Alles was top geregeld! Er stond altijd iemand klaar op het vliegveld of aan de haven om ons naar het hotel te brengen.

Alle drie de hotels waren erg goed.

In Tinos waren de medewerkers van het hotel ontzettend aardig en ze stonden altijd klaar om te helpen . Dankzij de eigenaar hebben we heel goedkoop een eilandtour kunnen doen met een bus waardoor we veel gezien hebben van het eiland. Volax, Pyrgos en Panormos waren schitterend. De ligging van het hotel was wat afgelegen maar schitterend met uitzicht op zee. Omdat we er maar 3 dagen waren, hebben we in de omgeving gedineerd bij 3 verschillende taverna's. Ook daar voelden we ons erg welkom. Tinos stad was ook zeer de moeite waard. Vriendelijke mensen, leuke winkeltjes en toevallig was er groot feest toen wij er waren. Het was precies 200 jaar geleden dat het heilige icoon was gevonden.

Daarna naar hotel Benois in Syros. Prachtig hotel, goed ontvangen daar. Gezellig plaatsje Galissas, met alweer leuke taverna's waar we ons welkom voelden.

We zijn twee dagen naar Syros stad geweest, prachtig! Vanwege de hitte vroeg in de ochtend een taxi genomen en later in de middag een bus of taxi terug. We hebben ano Syros bezichtigd en het Apollon theater, de cityhal en de prachtige kerk van agios Nicolaos en de beroemde fotospot vanaf beneden bij het strandje. In het hotel zelf hebben we iedere avond gezellig buiten op het terras een cocktail gedronken.

Mykonos hadden we eigenlijk in anderhalve dag wel gezien. Veel te toeristisch en te druk. Veel verkeersdrukte en de weg naar het hotel leek wel een hindernisbaan die we meerdere keren per dag in licht en donker trotseerden. Vroeg in de ochtend was de stad mooi en bezochten we de windmolens, little Venice en de kronkelsteegjes. Maar in de loop van de middag en in de avond was het erg druk. Een aanrader is restaurant d'Ángelo waar we twee keer heerlijk hebben gegeten. De laatste dag hebben we doorgebracht bij het fijne zwembad van Vienoula's garden. Ook hier weer erg aardige eigenaren en fijn huisje.



Bedankt voor alles,



groetjes Esther, Demi en Milo

  • Algemeen 9
op 15 oktober 2023 bestemming: / Cycladen, reisperiode: augustus 2023

Eilandhoppenopmaat heeft, wederom, en fantastische reis voor ons samengesteld. Niet de standaardreis maar een rondreis over zeven eilanden in de Griekse Cycladen. Er is bij het samenstellen rekening gehouden met onze wensen en voorkeuren, en dat is absoluut gelukt! We waren al bekend met het Griekse leven, deze 24ste vakantie in Griekenland heeft ons wederom een onontdekt gedeelte onthuld. We zullen voor een volgende rondreis in Griekenland absoluut contact opnemen met Eilandhoppenopmaat.nl!!

  • Algemeen 10
op 14 oktober 2023 bestemming: Griekenland, reisperiode: juni 2023

We zijn donderdag thuis gekomen. Ik kan alleen maar zeggen dat we zeer tevreden zijn over de reis. Allereerst was het super goed geregeld. We werden overal opgewacht, de accomodaties waren mooi. Allemaal weer heel verschillend, maar met eigen charme. Op de meeste locaties werden we heel hartelijk ontvangen. De sfeer, de mensen, de eilanden en het eten... we hebben ervan genoten.

Het enige dat we anders zouden doen is dat we 19 dagen toch wat lang vonden. Niet omdat we het niet leuk hadden, maar 19 dagen in een hotel/ appartement, maaltijden nuttigen in restaurants etc is voor ons te lang. Eigelijk een luxeprobleem.

 

We willen je hartelijk danken voor het organiseren deze reis. We hebben ervan genoten en zullen je dan ook aanbevelen bij vrienden en kennissen.

 
We zijn donderdag thuis gekomen. Ik kan alleen maar zeggen dat we zeer tevreden zijn over de reis. Allereerst was het super goed geregeld. We werden overal opgewacht, de accomodaties waren mooi. Allemaal weer heel verschillend, maar met eigen charme. Op de meeste locaties werden we heel hartelijk ontvangen. De sfeer, de mensen, de eilanden en het eten... we hebben ervan genoten.

Het enige dat we anders zouden doen is dat we 19 dagen toch wat lang vonden. Niet omdat we het niet leuk hadden, maar 19 dagen in een hotel/ appartement, maaltijden nuttigen in restaurants etc is voor ons te lang. Eigelijk een luxeprobleem.

 

We willen je hartelijk danken voor het organiseren deze reis. We hebben ervan genoten en zullen je dan ook aanbevelen bij vrienden en kennissen.

 

  • Algemeen 9
op 14 oktober 2023 bestemming: Griekenland / Kalymnos Leros Patmos Samos, reisperiode: juni 2023

De reis vanaf boeken tot 3ind vakantie top geregeld. Contact met reisbureau is uitmuntend, vragen worden beantwoord, als er wat is dan is het al opgelost voordat je het gemald hebt!

  • Algemeen 10
op 13 oktober 2023 bestemming: Griekenland, reisperiode: augustus 2023

Omdat alles prima verzorgd was, met prima hotels en het vervoer met de ferry’s ging ook goed.

  • Algemeen 9
op 13 oktober 2023 bestemming: Griekenland / Sifnos - Milos - Folegandros - Santorini, reisperiode: mei 2023

Omdat dit reisbureau en de medewerkers alles in het werk stellen om het iedereen zo comfortabel, interessant en behulpzame manier wil laten reizen. Je hebt al het vakantie gevoel van bij het boeken van je reis. Hieronder nogmaals onze beoordeling over eilandhoppen op maat:

Beste Andros,

Onze eerste georganiseerde reis en tevens onze eerste ‘eilandhop’ervaring was van het begin tot het einde een super meevaller.
We zijn niet zo de kuddevolgers, maar door jullie organisatie konden we alles georganiseerd en op individuele basis doen.

Al van bij onze aankomst in Athene stond er ons een heel vriendelijke chauffeur op te wachten en die had al de omslag bij met alle ferryticketten, hotelvouchers, allerhande info en de telefoonnummers in geval hulp nodig mocht zijn.

Alle transfers waren pico bello geregeld. De hotels waren perfect gekozen en waar nodig werden kleine problemen direct verholpen.
Wat ons opgevallen is, is dat de mensen overal enorm vriendelijk en behulpzaam waren en daarmee bedoelen we naturel vriendelijk. Niet het toeristenvriendelijk.
De eigenaars van hotel Nymfes in Sifnos hebben ons fantastisch geholpen toen bleek dat we tickets hadden voor de ferry die sinds een maand al niet meer uitvoer.
Ze hebben er alles aan gedaan om overal rond te bellen en alles geregeld te krijgen. We hebben uiteindelijk nieuwe tickets kunnen bekomen voor de volgende ferry. Super dank aan hen.

We waren ook blij dat we gekozen hadden om in het begin van het seizoen te reizen. Wetende dat als je hoort dat Santorini tijdens de zomer 3.000.000 bezoekers heeft, dan moet dit niet echt zo aangenaam zijn. Maar dat moet elk voor zich uitmaken uiteraard.

Wij waren heel tevreden en zullen jullie ook bij vrienden aanraden die van plan zijn naar Griekenland te reizen.
Voor ons een ervaring die zeker voor herhaling vatbaar is.

Hartelijk dank en vriendelijke groeten.
Joeri De Jonghe - Bernard Ingelbrecht

  • Algemeen 10
op 12 oktober 2023 bestemming: Griekenland / Cycladen, reisperiode: juli 2023

Goed georganiseerd, mooie hotels. Hele goede adviezen vooraf en echt een reis op maat.

  • Algemeen 10
op 12 oktober 2023 bestemming: Griekenland / Lefkada Kefalonia Ithaka, reisperiode: september 2023

De reis was van te voren in goed overleg samengesteld. Alles (vlucht huurauto verblijf) was goed geregeld en liep gesmeerd. Ook ons probleem door de staking bij de ferry werd meteen opgelost. Accommodatie waren allemaal naar ons zin en plekken leuk afwisselend. Goed advies over plekken en reistijd gehad.

  • Algemeen 10
op 12 oktober 2023 bestemming: Griekenland / Athene, Naxos, Santorini, reisperiode: juni 2023

Ik heb een geweldige vakantie gehad, niet alleen het lekkere weer en eten hebben daarvoor gezorgd, maar ook hoe goed het allemaal geregeld was. Fijn dat de transfers overal naartoe geregeld was. Ook de hotels waren prima, lekker ontbijt en aardig personeel.

  • Algemeen 9
op 12 oktober 2023 bestemming: Spanje / Canarische Eilanden, reisperiode: maart 2023

Wij hebben genoten van onze twee weken eilandhoppen! Prachtige eilanden, veel gewandeld, heerlijk gegeten. Erg vriendelijke mensen.

U had gelijk mbt het hotel op Tenerife: groot, en helaas ’s-avonds erg rumoerig. Doordat de deuren van de kamers op binnengalerijen uitkomen en dat geheel overkapt is, is er geen ontkomen aan de Latijns Amerikaans dansmuziek, de karaoke of de saxofonist die gek was op zijn eigen improvisaties. De wandelafstand naar El Médano was prima, we hebben onze meeste diners in de restaurantjes daar genuttigd.
El Teide blijft voor ons nog een mysterie: het waaide boven te hard, en het was rond het vriespunt, dus de kabelbaan ging niet. Maar wandelen aan de voet van El Teide is prachtig.

Helaas was het bij Cicar op de luchthaven bij het ophalen van de auto zo druk dat er geen aandacht besteed werd aan waar we de auto in de haven van Los Cristianos moesten inleveren. Wij hebben het toen ook niet gevraagd. Wij kwamen erg aan het dwalen en met behulp van een vriendelijke politieagent kwamen we er uiteindelijk uit waar de auto naar toe moest. Bij het algemene parkeerterrein staat geen vermelding dat je daar ook je huurauto moet parkeren. Misschien kan er in uw informatie een tip worden toegevoegd: auto parkeren op het publieke parkeerterrein, links vóór de de rotonde, en het parkeerticket met de autosleutel inleveren bij het Cicar kantoortje.

Jardin Tecina op La Gomera was echt geweldig. Goede restaurants, heerlijk gegeten, prachtige tuin.

Het appartement op La Palma was in het donker een beetje lastig te vinden, ondanks de instructies met foto’s die we per Whatsapp hadden gekregen. Later zagen we dat er ook bewegwijzering met de naam El Cerrito langs de straat stond, wij waren meer gefocust op onze mobiel en keken dus niet omhoog waardoor we de bordjes niet opmerkten. In eerste instantie had Cicar ons een Peugeot 208 meegegeven maar de AC werkt niet. Nadat we gebeld hadden om dat te melden konden we zonder problemen de auto omruilen voor een andere.

We waren erg onder de indruk van de lavalandschappen op Roque de Los Muchachos. In de verte was de krater te zien van de uitbarsting van eind 2021. We zijn vanaf Los Llanos de Aridane over de tijdelijke weg door het lavaveld gereden.

Nogmaals: we hebben genoten en alles was prima geregeld. Misschien dat we in de toekomst nog eens wat andere eilanden gaan bezoeken, dit is een perfecte manier om dat te doen.

Hartelijk dank en vriendelijke groet van A&H

  • Algemeen 9
op 12 oktober 2023 bestemming: Griekenland / Verschillende, reisperiode: juni 2023

Omdat alles in de puntjes geregeld was zoals wij afgesproken hadden. Mooie hotels met mooi uitzicht. Overal stond vervoer klaar om ons op te halen of weg brengen. Zeker voor herhaling vatbaar.

  • Algemeen 9
op 12 oktober 2023 bestemming: Griekenland / Rhodos, Symi, Kalymnos, Kos, reisperiode: juli 2023

We hebben weer een fantastische vakantie gehad. Eilandhoppen Rhodos-Symi-Kalymnos-Kos deze keer. Elk eiland 3 dagen.
Alle transfers en verblijven weer prima geregeld. Eerste stop in Stegna, mooi kustplaatsje centraal gelegen aan de oostkust van Rhodos. Gastvrij ontvangen in appartementen Bella Vista. Prima vertrekpunt voor bezoek aan Rhodos-stad, witte stadje Lindos met Acropolis en andere bezienswaardigheden op het eiland
Vervolgens bootreis naar Symi. Verblijf in Iapetos Village op een rustige plek op loopafstand van het centrum van het mooie havenplaatsje Gialos. Mooie vaartocht rond het eiland gemaakt, incl. BBQ op één van de tussenstops. Verder strandjes bezocht met watertaxi.
Derde stop op het eiland Kalymnos. Verblijf in appartementen Panorama Studio’s in Myrties. Weer zeer gastvrije ontvangst. Prachtig uitzicht vanuit het appartement over de kust en het tegenoverliggende eilandje Télendos. Hoofdstad Pothia bezocht per taxi en genoten van de strandjes in en om Myrties.
Laatste stop in Kos-stad. Een wereld van verschil met het rustige Kalymnos. Mooie kamer met zeezicht in Triton hotel, weer op loopafstand van de bruisende binnenstad. Genoeg vertier. Mooie fietstocht gemaakt met gehuurde e-bikes. Met de e-bike was ook een bezoek aan het prachtige bergdorpje Zia goed te doen. Verder met de boot een dagtocht naar Bodrum gemaakt.
De 12 dagen zijn voorbij gevlogen.
Prachtige vakantie.

  • Algemeen 9
op 12 oktober 2023 bestemming: Griekenland / Paros/Athene, reisperiode: mei 2023

De huurauto, verblijven en transfers waren allemaal goed geregeld. De mensen die ons hielpen waren ook erg vriendelijk.
Bedankt voor het heldere communiceren. Als mensen mij vragen, zal ik jullie zeker aanraden!

  • Algemeen 9
op 9 oktober 2023 bestemming: Griekenland, reisperiode: september 2023

Perfect georganiseerde, zorgeloze, reis met veel nuttige tips en adviezen van Andros Bosman.

  • Algemeen 10
op 2 oktober 2023 bestemming: / Cycladen, reisperiode: september 2023

Mijn complimenten voor de communicatie en voor de reisverzorging van eilandhoppenopomaat.nl! Uit mijn betrekkelijke korte telefonische en mailcontacten heeft Andros Bosman van deze reisorganisatie de juiste reisadviezen gegeven en onze vakantiehoppen samengesteld.

Wij hebben enorm genoten van deze vakantie en het eilandhoppen is ons goed bevallen. Alles is vlekkeloos verlopen of door de contactpersonen op de eilanden opgelost. Met name mijn complimenten voor het contactpersoon op Mykonos. Bij aankomst en bij vertrek(vertraging van de Ferry naar het andere eiland) was hij ter plaatse en informeerde hij ons op correcte wijze! Ook de accommodaties waren afdoende tot goed. Niet in de hectiek van de plaats op de eilanden, maar net daarbuiten!

Tijdens het eilandhoppen spraken wij diverse keren vakantiegangers en die ook via eilandhoppenopmaat.nl hadden geboekt. Allen, zeer tevreden over je/jullie reisbureau! Een betere reclame kun je je niet wensen.

Ter afsluiting, nogmaals bedankt voor deze onbezorgde en goed georganiseerde reis! Wij kijken terug op en genieten na van mooie Griekse vakantiebeleving.

Chapeau!!!

  • Algemeen 10
op 25 september 2023 bestemming: Griekenland, reisperiode: september 2023

Perfect geregelde reis naar de Saronische eilanden. Prima accommodaties en het vervoer was heel goed geregeld

  • Algemeen 10
op 22 september 2023 bestemming: Griekenland / Athene, reisperiode: augustus 2023

Het was een fijne reis. Ik had een offerte op maat laten maken en alles was perfect geregeld. De accommodaties waren fijn en alle transfers en ferry’s waren goed geregeld. Ik ben erg tevreden!

  • Algemeen 10
op 19 september 2023 bestemming: Griekenland / Athene, reisperiode: augustus 2023

Wij hebben een ontzettend fijne vakantie gehad! Alles was tot in de puntjes geregeld, heel fijn. Verder hebben we verschillende activiteiten ondernomen/plekken bezocht die zijn doorgestuurd. De tips, op welke tijden het bijvoorbeeld druk is, waren handig!

Al met al een hele fijne tijd gehad! Ook het contact was prettig met snelle reacties en oprechte interesse!

  • Algemeen 9
op 17 september 2023 bestemming: Griekenland, reisperiode: augustus 2023

Eilandhoppenopmaat heeft ons een fantastische, zorgeloze vakantie bezorgd.
Alles was tot in de puntjes verzorgd.
Mooie, goede hotels die allemaal op een schitterende lokatie lagen.
Ook de huurauto's waren op alle 4 de eilanden die wij bezocht hebben goed geregeld.
De bootovertochten waren ook allemaal perfect geboekt.
Geweldig!

  • Algemeen 10
op 5 september 2023 bestemming: Griekenland / Ahtene, Paros, Naxos, Santorini, reisperiode: augustus 2023

Fantastische vakantie gehad in Griekenland.

Gestart in Athene, daarna eilandhoppen via een Ferry naar Paros, Naxos en Santorini.

Het was lang geleden dat wij in Griekenland geweest waren, alles hebben we laten regelen via Eilandhoppen op Maat. We hadden aangegeven dat wij iets langer wilden blijven, dit is geheel naar onze wensen aangepast. Verder waren de transfers, hotels en de info die je ter plekke kreeg allemaal tot in de puntjes geregeld.

Van te voren kreeg je al diverse tips mee wat er te doen is in Athene en de eilanden.

Ben je op zoek naar zo'n vakantie, niet verder kijken Andros regelt het voor je. Dat scheelt een hele hoop vakantie stress.

  • Algemeen 10
op 15 augustus 2023 bestemming: Griekenland / Ionische eilanden, reisperiode: juli 2023

Top locaties, alles goed geregeld, goed contact over wensen. Prachtige vakantie gehad.

  • Algemeen 10
op 14 augustus 2023 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: juli 2023

We hebben erg genoten van onze reis naar Lefkas, Kefalonia en Zakynthos! De bus was perfect om met zn zessen mee rond te rijden (goed geregeld! ophalen en wegbrengen ging erg soepel!!).

Hotel, locatie, kamers, uitzicht, zwembad, eten, allemaal super. Sami, fantastisch plaatsje waar we elke avond aan het water met zonsondergang hebben gegeten.

De ferry overtochten ook prima geregeld! Ging ook allemaal soepel. Alleen bij de eerste overtocht een uurtje vertraging.

Tot slot Zakynthos. Hotel was uiteraard een dikke 10. Het uitzicht, de aankleding, de kamers, helemaal top . Wij hadden (bij alle accommodaties) de kamers met het mooiste uitzicht, dus top geregeld Andros. En heel fijn, de kamers zaten allemaal bij elkaar. Dus ondanks dat de kinderen een eigen kamer hadden, zaten ze om de hoek. En mijn ouders zaten ook in de buurt.

  • Algemeen 9
op 13 augustus 2023 bestemming: Griekenland / Naxos, Paros, Myconos, reisperiode: augustus 2023

Wij hebben net een perfect georganiseerde vakantie achter de rug, met dank aan eilandhoppenopmaat.nl Alles was tot in de puntjes goed geregeld. Het contact voorafgaand aan de boeking was prettig, er werd goed geluisterd naar onze wensen. Wanneer we een vraag hadden werd die heel snel beantwoord.

Vervolgens was de informatie die we opgestuurd kregen voordat we op reis gingen erg duidelijk en overzichtelijk. We wisten precies wat we konden verwachten, wie we moesten bellen als er iets aan de hand was. Dat is een heel fijn idee, gelukkig hebben we de telefoonnummers niet nodig gehad.

We hadden een reis van 2 weken, verdeeld over de eilanden Paros, Naxos en Mykonos. De transfers gingen allemaal goed, de taxi’s waren op tijd, de accommodaties waren top. Ook hadden we op aanraden van Andros een auto op Naxos, dat was heel fijn, want wat hij zei klopte; ons appartement lag te ver om te lopen. We waren erg blij met de auto.

Verder alleen maar lof voor deze reisorganisatie. Ik zou iedereen aan willen raden om via eilandhoppenopmaat je reis te laten organiseren, dan weet je zeker dat alles goed geregeld is. Als wij weer naar Griekenland gaan dan nemen we zeker weten weer contact op.

  • Algemeen 10
op 12 augustus 2023 bestemming: Griekenland / Cycladen, reisperiode: augustus 2023

Door de prima organisatie door eilandhoppen op maat hebben wij een zeer prettige vakantie gehad! Alles was perfect geregeld.

  • Algemeen 9
op 11 augustus 2023 bestemming: Griekenland / Serifos/Sifnos, reisperiode: juli 2023

Voor de eerste keer boekten wij met Eilandhoppen een 20-daagse vakantie naar Serifos, Sifnos en Athene.
Alles was prima geregeld de vlucht, de boot, transfers.... De taxichauffeurs stonden telkens netjes ons op te wachten. De boottickets had onze 1e taxichauffeur mee (boottickets van Piraeus naar Serifos, van Serifos naar Sifnos en van Sifnos terug naar Piraeus). De locaties die voor ons geboekt waren, zijn ons heel goed bevallen.
14-dagen voor vertrek gevraagd om onze boottickets aan te passen en niets was hen teveel.
Eilandhoppen is zeker aan te bevelen. TOP.

  • Algemeen 10
op 11 augustus 2023 bestemming: Griekenland / Ithaki, Lefkas, Kefalonie, Zakynthos, reisperiode: juli 2023

Een onvergetelijke reis, waarbij we persoonlijke en deskundige advies hebben gekregen van Andros. Top georganiseerd met zelfs updates tijdens de vakantie! Eilandhoppen op maat is een aanrader!

  • Algemeen 10
op 10 augustus 2023 bestemming: Griekenland / Westelijke Cycladen, reisperiode: juli 2023

We boekten een reis van 2 weken naar de Griekse Cycladen: Kea, Kythnos, Serifos en Sifnos.
Andros Bosman van eilandhoppen regelde alles voor ons. Vlucht, transfers, hotel...
Ligging en uitzicht van onze hôtels waren tekens zalig. De eerste 4 eilanden worden hoofdzakelijk door Grieken bezocht. Sifnos lokt ondertussen meer Fransen en Britten, maar het is absoluut geen fuifeiland. Hierdoor verlangen op Sifnos de stranduitbatingen ondertussen tot 15 euro voor een ligzetels/parasol. Op de andere eilanden gebruik je die gratis bij de strandbars mits een consumptie.

Een bijzondere vermelding voor de taxichauffeur die ons naar Lavrion bracht. Hij had voor elk een ijskoud flesje water. Verkoeling en toilet vonden we in het havengebouw.

  • Algemeen 10
op 8 augustus 2023 bestemming: Griekenland, reisperiode: juli 2023

Contact vooraf is uitstekend en ter plaatsen is alles tot in de puntjes verzorgd en geregeld. Transfers, hotels, boot-tickets, huurauto - je hebt nergens omkijken naar. De samenstelling van de reis was zowel qua eilanden als ook accommodaties goed opgebouwd en we hebben genoten van alle nieuwe indrukken die we op hebben gedaan. Prijs-kwaliteit vonden we stukken beter dan eerdere eiland-hop-reizen die elders waren geboekt.

  • Algemeen 10
op 7 augustus 2023 bestemming: / Naxos, Paros, Santorini, reisperiode: juli 2023

We hebben een prachtige vakantie gehad.
In 15 dagen hebben we 3 verschillende eilanden gezien- Naxos, Paros en Santorini.
Alles was perfect geregeld vanaf begin tot eind. We hebben alle nodige en nuttige informatie gekregen over de reis, over alles was nagedacht op basis van de personlijke ervaring. Alle transfers tussen eilanden zijn vlot verlopen en agenten die op ons gewacht hadden zijn zeer hulpzaam en vriendelijk geweest.

We hebben drie totaal verschiedene eilanden gezien. En op alle drie hebben zij voor ons de beste locatie en heel mooie hotels gevonden. Alles naar ons wens.
Naxos was een oase van rust met prachtige talloze zandstranden en helder zeewater.
Het hotel met zwembad was heel mooi en dichtbij zandstrand gelegen. Het restaurant Petrino die niet ver van hotel ligt was top. Super super lekker eten.

Op het eiland Paros bewonderden we stad Naousa, een echte place to be met talloze mooie winkeltjes en restaurants die bevinden zich in klein haven en in smalle prachtige straatjes tussen witte huizen. Echte aanrader voor mensen die van nachtleven houden - er zijn veel leuke bars en overal hoor je muziek.
Ons apartment was niet ver daarvan , 10 minutjes te voet op heel rustige locatie voor een goede nachtrust.

Op het eiland Santorini verbleven we in heel mooi hotel met zeezicht 10 minutjes te voet van het zwarte kiezel strand. Het was zalig om s'avonds te wandelen op lange promenade langs de zee met heel veel winketjes en restaurants.

Santorini is het eiland vol van geschiedenis , heel interessant was boottocht met bezoek van vulkaan en het bezoek van verloren stad Akrotiri die niet ver de prachtige rode strand ligt.

Het was heel leuke vakantie met heel veel mooie ervaringen , we hebben het genoten.

  • Algemeen 10
op 6 augustus 2023 bestemming: Griekenland / Agia Emfimia en Tsilivi, reisperiode: juli 2023

Onze fantastische reis top geregeld is door Andros!

  • Algemeen 9
op 6 augustus 2023 bestemming: Griekenland / Lefkas, reisperiode: juli 2023

Andros heeft een prachtige op maat Eilandhop-reis voor ons samengesteld: Athene-Meteora- Kefalonie en Lefkas. Allemaal prachtige accommodaties, prima huurauto. Goede overtochten met de boot. Alles klopte. Voorafgaand aan de reis ook prettige contacten gehad.

  • Algemeen 10
op 5 augustus 2023 bestemming: Griekenland / Santorini, reisperiode: juli 2023

Mijn zus en ik hebben een heerlijke vakantie op de Cycladen eilanden achter de rug. Wij zijn met Eilandhoppen op Maat van Santorini naar Naxos, en vervolgens naar Mykonos gegaan. Het was voor ons de eerste keer met organisatie Eilandhoppen op Maat, wat voor ons best spannend was. Dit bleek echter de beste investering ooit. Top communicatie en alles tot in de puntjes geregeld! Een absolute aanrader.

  • Algemeen 10
op 3 augustus 2023 bestemming: Griekenland / Naxos, Paros & Santorini, reisperiode: juli 2023

Mijn vriendin en ik hebben een fantastische vakantie gehad! Het eilandhoppen was voor ons de eerste keer, en we moeten eerlijk toegeven dat we het toch best spannend vonden dat je er van uit moet gaan dat alles geregeld is door een andere organisatie.

Echter was alles meer dan perfect geregeld; de transfers, de boottochten, de hotels waren supermooi en allemaal zoals afgesproken op loopafstand van het strand. Wij hadden onszelf geen mooiere vakantie kunnen wensen en zijn heel tevreden en blij dat we dit bij Eilandhoppen op maat hebben geboekt.

Dankzij deze perfect uitgestippelde reis, hebben wij een prachtige vakantie gehad!

  • Algemeen 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende