Ervaringen Eilandhoppen op maat

Pagina 1 van 4 met 379 resultaten

op 9 juli 2021 bestemming: Griekenland / Lefkas, Kefalonia, Ithaki, reisperiode: juni 2020

Reis was in juni 2021, uitgesteld van 2020 ivm corona. Uitstekend verzorgd en geboekt. Bijzonder mooie accommodaties op prachtige locaties. Communicatie is snel en duidelijk, kortom: een aanrader! ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 16 september 2020 bestemming: Griekenland / Andros Tinos Syros Paros, reisperiode: september 2020

Omdat wij voor de 3e keer op rij, een fantastische reis hebben gemaakt met Eilandhoppen op maat! Alles klopte weer de vlieg- en boottickets, autohuur en transfers. Ondanks de coronamaatregelen hebben wij een fantastische vakantie gehad! ... Lees meer

  • Algemeen 9




op 24 augustus 2020 bestemming: Griekenland / Sporaden, reisperiode: augustus 2020

We zijn met onze 2 kinderen (9 en 11jaar) naar Allonisos, Skopelos en Skiathos geweest. Het was een fantastische reis , deze eilanden zijn zo mooi en groen, fantastisch om te snorkelen, leuk om de eilanden verkennen met de auto of met een bootje, en de Grieken zijn super aardig en behulpzaam.
Alles was perfect geregeld. Heerlijke kleinschalige hotels, boot en transfers allemaal goed geregeld. De communicatie met Eilandhoppenopmaat.nl is super, geen vraag is teveel. Wij gaan hier zeker nog een keer een reis boeken, kan het iedereen aanraden! ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 7 augustus 2020 bestemming: Griekenland, reisperiode: juli 2019

Wij hadden een vakantie geboekt voor 3 weken eilandhoppen op 5 verschillende eilanden. Eilandhoppen heeft het helemaal op maat aangepast naar onze wensen en het kon tussendoor ook nog worden gewijzigd. Bij vragen zijn ze ook altijd goed bereikbaar en we zijn goed geholpen met tips etc. Kortom: topervaring

  • Algemeen 10
op 1 augustus 2020 bestemming: Griekenland, reisperiode: juli 2020

We zijn net terug van een fantastische reis door Griekenland, een gedeelte van het vasteland en vijf eilanden van de Cycladen bezocht. Alles was tot in de puntjes geregeld en verzorgd en de communicatie verliep vlot en prettig.

  • Algemeen 10
op 30 juli 2020 bestemming: , reisperiode: juli 2020

De reis was vooral op onze wensen afgestemd, de hotels waren uitstekend, de tickets en de transfers waren ook prima geregeld.

  • Algemeen 10
op 25 juli 2020 bestemming: Griekenland / Paros, Naxos, Santorini, reisperiode: juli 2020

Als mijn vrouw en ik vakantie hebben en ook nog op vakantie gaan, dan willen we eigenlijk dat alles wel geregeld is. Noem het zoals je het zou willen noemen, maar voor ons is dat hét vakantiegevoel. Dit jaar zijn we voor het eerst op drie plaatsen geweest, omdat vooral ikzelf het na een x aantal dagen op één plek wel zat begin te worden. Gekozen voor de Cycladen eilanden Paros, Naxos en Santorini voor zo'n 5 nachten per eiland. Deze reis hadden we geboekt bij Eilandhoppen op Maat in de persoon van Andros Bosman. Hij heeft er veel tijd en energie in gestopt. Diverse mailtjes heen en weer resulteerden uiteindelijk in een echte "op maat vakantie." En.....we kunnen niet anders zeggen dan dat het fantastisch was. Alles was prima geregeld. De eilanden waren afwisselend, de hotels heel goed met zeer aardige mensen, de bootreizen keurig op tijd, het ophalen van.. en wegbrengen naar... 100% in orde, kortom het enige wat we zelf moesten doen was genieten met een grote G. Wij willen Andros dan ook hartelijk bedanken en komen zeker bij hem en zijn reisbureau terug als we verder willen " hoppen."

  • Algemeen 10
op 22 februari 2020 bestemming: Spanje / Canarische Eilanden, reisperiode: januari 2020

Voor het eerst een reis laten boeken door een reisbureau, en dat is bij Eilandhoppenopmaat goed bevallen! Er is rekening gehouden en gezocht op onze specifieke wensen, vervolgens zijn alle hotels, ferry’s, auto’s en vluchten perfect geregeld. We reisden naar La Palma, La Gomera en Tenerife.
Goed contact via mail en telefoon. Heerlijk om al het geregel te kunnen uitbesteden! Een aanrader.

  • Algemeen 9
op 31 december 2019 bestemming: Griekenland / Argo-Saronische eilanden, reisperiode: mei 2019

Na 19 voorgeprogrammeerde Griekenland reizen via grote reisorganisaties voor het eerst een alleen op mijn vrouw en mij toegesneden eilandhop reis geboekt via "Eilandhoppen op maat". Wij vonden dit best spannend hoe dit in de praktijk zou verlopen. Achteraf bezien ging alles veel relaxter dan we hadden verwacht. Van het ophalen van het vliegveld tot het twee weken later daar weer naar terugbrengen, was alles keurig georganiseerd. Naast 4 eilanden hebben we ook Athene aangedaan en alles was tot in de puntjes verzorgd, zoals accommodaties, ferry-transfers en transfers op de eilanden en het vasteland. We hebben heel erg genoten en voelden ons als VIP's behandeld. Alles verliep zo vlekkeloos, dat we onze contactpersonen in Griekenland niet nodig hebben gehad. Wat ons betreft een groot compliment dus voor deze kleine reisorganisatie, die voor ons een onvergetelijke reis heeft georganiseerd. Zeker voor herhaling vatbaar, maar dan richting andere Griekse eilanden.

  • Algemeen 10
op 16 december 2019 bestemming: Griekenland / Sifnos, Milos, Folegandros, Paros, Athene, reisperiode: mei 2019

Alles was perfect geregeld en de accomodaties waren allemaal prima.

  • Algemeen 9
op 9 december 2019 bestemming: Griekenland / Athene, Andros, Paros, Amorgos, Naxos, Santorini, reisperiode: augustus 2019

Een geweldig goed georganiseerde reis! Alles klopte, we reisden met 3 jongvolwassenen, 21, 21 en 19 jaar , iedereen heeft zich geamuseerd.

  • Algemeen 10
op 8 december 2019 bestemming: Griekenland / diverse eilanden, reisperiode: september 2019

Geweldige vakantie op 4 eilanden in september 2019, super geregeld door eiland hoppen op maat, was de 1e keer met deze organisatie maar zeker niet de laatste!! Echt alles top geregeld met vervoer van en naar andere eilanden.

  • Algemeen 10
op 8 december 2019 bestemming: Spanje / Tenerife, reisperiode: augustus 2019

Wij hebben een prima vakantie gehad!
We (mijn zoon en ik) zijn erg tevreden over Eilandhoppen op Maat. Het boeken van de reis verliep vlot en eenvoudig. De reisbescheiden ontvingen we ruimschoots op tijd en ook ter plekke was alles prima in orde. Goede accomodaties en het reisschema kon probleemlos aan onze wensen worden aangepast.

  • Algemeen 9
op 8 december 2019 bestemming: Griekenland / Cycladen, reisperiode: juni 2019

We hebben genoten van onze vakantie ! Over de wijze waarop jullie e.e.a. hebben ingericht op basis van onze wensen, zijn we erg te spreken. Zo goed zelfs dat we volgend jaar een aantal andere Cycladen-eilanden willen bezoeken en daarvoor weer bij jullie aankloppen. Overdag vliegen is prima bevallen evenals de verschillende type ferry's en en de transfers. Fijn dat er geen zoekwerk was bij aankomst. Heel relaxed zo ! De hotels voldeden bijna allemaal aan onze wensen. Prima kamers, goede bedden en goede sanitaire voorzieningen. Heerlijke en goed verzorgde ontbijten met ruime keuze behalve bij het Polos Hotel op Paros. Daar was het ontbijt erg karig en een drie sterren hotel niet waardig. Gelet op de zich overigens keurig gedragende groepen vooral Engelse jongeren leek het meer op een budget hotel. Het was trouwens ook het enige hotel dat de kwaliteit van het zwembadwater niet op orde had. Het water was zeer troebel en rook niet fris. Een bijzondere pluim verdient het personeel, dat overal erg behulpzaam en vriendelijk was. Behalve 1 persoon bij hotel Nymphes op Sifnos, waarvan wij vermoeden dat hij mogelijk nota bene (mede)eigenaar of pachter is. Hij heeft ons bij de boot opgehaald (eiland 1 !!), was toen chagrijnig en dat is tijdens ons verblijf helaas zo gebleven. Overigens trachtte zijn partner (?) dat te compenseren, zij was de vriendelijkheid zelve.Samenvattend: prima vakantie, goed gedaan Eilandhoppenopmaat !

  • Algemeen 8
op 8 december 2019 bestemming: Griekenland / Paros, naxos, Santorini, athene, reisperiode: september 2019

Alles was perfect georganiseerd.

  • Algemeen 9
op 8 december 2019 bestemming: Griekenland, reisperiode: september 2019

De idividuele rondreis op maat naar vier kleine eilanden van de Cycladen was fantastisch georganiseerd ,leuke kleine comfortabele hotels met zeer vriendelijk personeel.
De afwisseling van de eilanden (Santorini,Milos Foleandros en Sfnos) maakte de rondreis heel gevarieerd,van toeristiscc,naar rustige eilanden.
Doordat het flink kan waaien in september,was het spannend of de boot zou varen.
Maar wij waren vaak de enigen warr een oplossing voor was gevonden,in een kleinere of juist grotere boot.
De transfers van het hotel naar de boot,waren altijd keurig op tijd.
Eiland hoppen op maat maakt het nogelijk dat je een vrije onbezorgde vakantie hebt
Van te voren wordt heel goed bekeken wat de klant specifiek wil in zijn vakantie
We gaan zeker nog een keer naar Grielenland en dan naar een andere eilandengroep !
René en Renée

  • Algemeen 10
op 7 december 2019 bestemming: Griekenland / Rondreis, reisperiode: augustus 2019

We hebben een heel fijne, perfect georganiseerde vakantie in Griekenland achter de rug: vanuit Athene met een huurauto door de Peloponnesos, daarna eilandhoppen op de Cycladen.
De hotels in Delphi, Olympia en Nafplion waren zeer goed, in Paros (Marioly village) werden we zeer vriendelijk ontvangen door de gastvrouw.
Naxos Beach Hotel stak er qua ontbijt (keuze, variatie en locatie) echt wel bovenuit voor ons en de tuin van hotel Andreas in Santorini, waar we ’s ochtends ontbeten, was prachtig.

De transfers van/naar de hotels en ferryhavens waren allemaal perfect georganiseerd. Telkens we van de boot kwamen, vonden we direct de juiste persoon terug die ons stond op te wachten met ons naamkaartje voor transfer naar het hotel, en die ook steeds al een enveloppe gaf met daarin het tijdstip waarop we enkele dagen later in ons hotel zouden worden opgehaald om terug naar de haven gebracht te worden. Elke taxi die geregeld was gedurende die 2 weken, was ook steeds exact op tijd aan het hotel (of af en toe soms iets te vroeg, hadden we niet verwacht in een zuiders land). Dus vervoer was steeds perfect geregeld, we hebben nergens moeten wachten of zelf dingen navragen, wat heel fijn was met de warme temperaturen.


Kortom, bedankt om voor ons een perfect georganiseerde, geweldige reis naar Griekenland te hebben geregeld!

  • Algemeen 9
op 6 december 2019 bestemming: Griekenland / Poros/Idra/Spetses/Athene, reisperiode: augustus 2019

Alles klopte, transfers waren perfect, auto’s stonden te wachten als we ergens aankwamen, kortom het was allemaal perfect geregeld!
Hotels waren prima (zeker Hotel Mistral op Hydra was een ware ontdekking!)

Wij moesten ons dus enkel bezighouden met ons te amuseren, en te genieten van het mooie landschap, het lekkere eten en de Griekse zon.
Dan hebben we dan ook gedaan… :-)

  • Algemeen 10
op 6 december 2019 bestemming: Griekenland, reisperiode: oktober 2019

10 is idd erg hoog, er was geen wanklank alles maar dan ook werkelijk alles was perfekt geregeld! Heb al veel van de wereld gezien met verschillende organisatie maar deze spant de 👑

  • Algemeen 10
op 5 december 2019 bestemming: Griekenland / Cycladen, reisperiode: juli 2019

Al vanaf de planning van onze reis was de service ongelooflijk. In volledig overleg werd alles tot in de puntjes geregeld, volledig naar onze wensen.
We hebben een schitterende reis gehad en prachtige eilanden gezien die door het reisbureau ‘Eilandhoppen op maat’ waren voorgesteld. De accomodaties waren zeer aangenaam en prachtig gelegen.
Alle regelingen verliepen heel vlot! En hun service (vanuit Nederland toen wij in Griekenland zaten)was ongelooflijk snel en efficiënt toen bleek dat we een andere ferry moesten hebben ipv de geplande boot (die ondertussen uit de vaart was genomen).
Nogmaals, we hebben enorm genoten van de hele reis en zullen niet aarzelen nogmaals bij deze reisorganisatie een rondreis te boeken.

  • Algemeen 10
op 5 december 2019 bestemming: Griekenland / Kreta, reisperiode: september 2019

We hadden een rondreis over kreta met hotels en een huurauto.alle 3 de hotels waren prima! Jullie hebben 3 hele leuke kustplaatsen voor ons uitgezocht en we hebben veel van de omgeving gezien maar ook lekker kunnen genieten aan het zwembad waardoor het een zeer ontspannen en gevarieerde vakantie was. Alles was prima geregeld en ik wil extra benadrukken dat de routebeschrijvingen naar de hotels erg duidelijk waren waardoor het geen probleem was ze te vinden.

  • Algemeen 9
op 5 december 2019 bestemming: Griekenland / Cycladen, reisperiode: augustus 2019

We hebben 19 fantastische vakantiedagen gehad. De verblijfsaccommodaties waren prima, dicht bij zee en/of met zwembad, schoon en vrijwel allemaal up to standard. De transfers waren op tijd en ook prima en de informatie/communicatie was tijdig en volledig. De verschillende eilanden hadden elk een ander verhaal en andere atmosfeer. In combinatie met het prachtige weer een heerlijke ontdekkingstocht. We zijn zeer tevreden over je diensten, nogmaals dank daarvoor. Ik zal je/jullie aanbevelen bij iedereen die zich, voor zover ik weet, oriënteert op een Griekse vakantie.

  • Algemeen 8
op 5 december 2019 bestemming: Griekenland / Santorini-Naxos-Paros, reisperiode: september 2019

Top georganiseerd, alles klopte!
Drie eilanden bezocht, vanaf het vliegveld transfer naar de haven, en vervolgens met ferry naar volgende eiland. Vanaf de havens transfer naar het hotel. Alles perfect georganiseerd door Eilanddhoppen op maat.
Hierdoor, maar natuurlijk ook door het prachtige weer, mooie natuur, vriendelijke mensen, lekkere eten een geweldige vakantie gehad.

  • Algemeen 9
op 4 december 2019 bestemming: Griekenland / eilanden Cycladen, reisperiode: augustus 2019

We zijn vrijdag middag thuis gekomen uit Santorini.

Ik kan niet anders zeggen dan dat we een heerlijke vakantie gehad hebben en dat alles prima en perfect geregeld was !!

hartelijk dank daarvoor.



alle aansluitingen en Ferries klopten, we werden steeds netjes afgehaald de accommodaties waren goed tot erg goed.

met name Folegandros, de Coral appartments waren supernetjes, en uitzonderlijk behulpzame ontvangst !

Op Milos was de accomodatie geweldig, rustig, nog geen 50 stappen lopen vanaf onze kamer tot in de zee !



Athene was in een leuke wijk en ook rustig, niet bijzonder mooi qua kamer, wel een fijn rooftop terras (waar niemand was)

en Sifnos, was een heel kleine superschone kamer met lieve eigenaars, die zelfgebakken taart en cake hadden.



Santorini hadden we prima hotel, met erg mooie tuin. We hadden daar liever aan de andere kant van het eiland gezeten ipv Kamari bv in Imerovigli, of een ander klein dorpje. in Kamari was een heel druk strand, de bus naar Fyra vertrok wel vaak, dus dat scheelde.

We vonden dit qua bijzonderheid, rust en aardige mensen de minste locatie, maar wel leuk dat we er geweest zijn.

Eea had denk ik ook te maken met extreme drukte door cruise schepen, op 1 dag wel 4 hele grote, die daar ook aanlegden in de baai bij Fyra.



al met al een hele geslaagde tijd, hartelijk dank !



Jolanda van Melick

  • Algemeen 9
op 4 december 2019 bestemming: Griekenland, reisperiode: augustus 2019

Super vakantie gehad in Griekenland !! Altijd goed weer, lekker gegeten, mooie stranden, mooie ervaringen op de veerboten.
Transfers naar hotels en boten en boottickets waren perfect geregeld !!

  • Algemeen 8
op 3 december 2019 bestemming: Griekenland, reisperiode: september 2019

Helaas zijn we weer thuis en al weer gewend aan het normale leven.
De reis is goed verlopen en was bijna perfect.
Op Paros werden we wel wat vroeg opgehaald, waardoor we 2 uur op de boot naar Naxos moesten wachten. We hadden de indruk dat ze dachten dat we een andere boot moesten hebben. Maar daar hadden we natuurlijk zelf op kunnen acteren.

Het hotel in Athene was goed en lag op een perfecte locatie.
Het appartement op Paros, mede gezien de locatie, was fantastisch. Luxe en mooi. Naoussa is een schitterend plaatsje.
De locatie op Naxos was wel iets afgelegen, maar nog op loopafstand van het strand. Alleen de bedden (hard en kraken) vielen hier iets tegen.
Het hotel op Santorini was gewoon goed. Mooie kamer en goed gelegen. Het plaatsje Kamari is een goede plek om de vakantie af te sluiten.

Het ontbijt was op alle locaties uitstekend.
Het vervoer van en naar de veerpont/ hotels was goed geregeld. Ontvangst met een boordje en elke keer op tijd geïnformeerd hoe laat we weer opgehaald zouden worden.
De bootreizen waren goed. Je merkt wel dat het personeel er op getraind is om de boot zo snel mogelijk weer te laten vertrekken.

Uiteindelijk hebben we op alle eilanden toch een autootje gehuurd. Dit was goed te doen en wij vonden het niet te duur. Alle eilanden waren mooi, maar Paros vonden we toch wel het leukst.
Fira en Oia op Santorini waren voor ons te druk. Ik zou er niet in het hoogseizoen willen rondlopen. Alhoewel ik wel nieuwsgierig ben hoe het er dan uitziet.

  • Algemeen 9
op 3 december 2019 bestemming: Griekenland / diverse eilanden, reisperiode: september 2019

De reis is ons bijzonder goed bevallen! En complimenten voor het regelwerk. Op een paar kleine dingen na was alles prima in orde.
Het enige waar onduidelijkheid over was, was de transfer van hotel in Mykonos naar de haven, maar dat werd soepel opgelost door de receptie van het hotel. Geen probleem dus.
Verder was het stuk lopen naar het centrum van Mykonos niet aantrekkelijk omdat je langs een drukke weg loopt zonder voetpaden, maar dat is in Griekenland gebruikelijk merkten wij.

De hotels waren prima verzorgd en de hulpvaardigheid van het personeel was ook geweldig. Vooral het net gerenoveerde hotel in Mykonos zag er bijzonder goed uit.
De drie eilanden, die we hebben bezocht, zijn hebben aan onze verwachtingen voldaan en inderdaad Mykonos en vooral Santorini zijn erg toeristisch en druk, maar daar waren we op voorbereid. Verder hadden we geluk want er was een staking bij de veerdiensten aangekondigd maar die was juist een dag nadat wij die nodig hadden, dus ook dat ging goed.
Zoals ik - als ik het goed heb - al een keer gemeld had, was dit een huwelijksreis voor ons en die is zeker geslaagd. We kijken er met veel plezier op terug en zijn nu de foto's aan het bekijken en selecteren voor een fotoboek.

  • Algemeen 10
op 3 december 2019 bestemming: Spanje / Canarische Eilanden, reisperiode: januari 2019

We hebben het heerlijk gehad. Het was prima georganiseerd voor ons. In eerste instantie vroegen we ons wel af waarom we in een kuuroord op El Hiero zaten, maar het bleek een perfect hotel aan zee, en een ideale uitvalsbasis voor wandelingen. El Hiero is een heerlijk rustig eiland, waar je nog lekker rond kan toeren en kan wandelen. Een verademing tov Tenerife waar het voor ons veel te druk is geworden.

  • Algemeen 9
op 3 december 2019 bestemming: Griekenland, reisperiode: oktober 2019

Wij hebben 4 eilanden bezocht. Alles was tot in de puntjes geregeld. Alleen op Kalymnos was de taxi er niet om ons op te halen maar na een telefoontje was dat ook weer geregeld. De hotels zijn ook mooi. Wij vonden die op Kos het minste maar zat wel op een hele mooie locatie. Wij zouden zo weer voor eilandhoppen op maat kiezen.

  • Algemeen 9
op 3 december 2019 bestemming: Griekenland / Mykonos ea, reisperiode: augustus 2019

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad en kunnen iedereen de cycladen alsook eilandhoppenopmaat aanraden! Onze verblijven waren overal goed. Locaties ook overal goed uitgekozen, en ook de logistiek was keurig verzorgd. We hebben van onze vakantie genoten

  • Algemeen 9
op 2 december 2019 bestemming: Griekenland / Lefkas Kafalonia Itaki, reisperiode: september 2019

Onze reis was werkelijk fantastisch georganiseerd geen enkele op of aanmerking alleen maal alle lof voor ^^eilandhoppen op maat^^?

  • Algemeen 10
op 2 december 2019 bestemming: Spanje / Canarische Eilanden, reisperiode: september 2019

Vrijdag 20 september weer thuis gekomen na een heerlijke vakantie op de Canarische Eilanden. Elk eiland is weer uniek en dat maakt de vakantie erg afwisselend. De eerste week hebben we doorgebracht op Gran Canaria en na nog een week op Tenerife zijn we doorgereisd naar La Palma voor de laatste week. Vooral Tenerife heeft ons aangenaam verrast. We hebben nooit geweten dat het daar zo mooi is. Helaas de Teide niet mogen beklimmen omdat de lift juist de dag dat wij geboekt hadden dicht was vanwege de wind. Verder prachtig weer gehad wat ook erg fijn is.
Alles was top geregeld. De vluchten, auto's en de overtochten met de ferry zijn allemaal soepel verlopen. Erg fijn! Hartelijk dank voor het regelen en wie weet gaan we nog eens met Eilandhoppen op maat op pad. In ieder geval een aanrader!

  • Algemeen 9
op 2 december 2019 bestemming: Griekenland / verschillende, reisperiode: september 2019

Beste Andros,

Via deze weg willen wij u een groot compliment geven.

Het was een schitterende reis die heel goed verzorgd was op het gebied van de afspraken m.b.t. het ophalen bij het vliegveld, de levering van de huurauto en de Ferry boekingen.

De hotels/studio waren prima verzorgd en de aansluiting naar de accommodaties was op een prima rijafstand.
Deze reis is een uitermate geschikte aanrader voor mensen die zowel van strand als van cultuur houden, we hebben hele mooie cultuur en natuur gezien en tevens lekker van de terrasjes genoten met 30 graden en van de vriendelijke en behulpzame Grieken.

Alleen de ene overnachting Delphi was iets te kort om hier iets te ondernemen, verder een prima hotel.

Als we een volgende keer, dit zit er overigens dik in, komen wij zeker bij jullie terug om weer een ander avontuur aan te gaan.

Hartelijk dank voor deze onvergetelijke vakantie.

Met vriendelijk groet,

Elly en René Hermes

  • Algemeen 9
op 2 december 2019 bestemming: Griekenland / Athene, Mykinos en Santorini, reisperiode: april 2019

Alles was goed geregeld en we hebben ons nergens druk over hoeven maken.

  • Algemeen 9
op 2 december 2019 bestemming: Griekenland / Athene, reisperiode: april 2019

12 dagen heerlijk rond gezworven. Alles was prima geregeld, vlekkeloze transfers en prima onderkomens.

  • Algemeen 10
op 2 december 2019 bestemming: Griekenland / Cycladen, reisperiode: september 2019

Ik heb wederom een zeer fijne reis met Eilandhoppen op Maat gehad. Mooie hotels op mooie locaties en alle transfers gingen soepel. Zelfs toen de veerdiensten staakten. Dus mijn complimenten en nogmaals veel dank voor alle goede zorgen!

  • Algemeen 9
op 2 december 2019 bestemming: Griekenland / Athene - Mykonos - Naxos - Paros - Santorini, reisperiode: oktober 2019

Wij hebben een heerlijke en onbezorgde vakantie gehad dankzij Eilandhoppen op maat! Alles was super geregeld en we werden op elk eiland weer vriendelijk ontvangen. De hotels waren netjes en lagen op een goede locatie.
Tijdens de bootstaking werd snel geschakeld. Voordat we er zelf over konden nadenken was de overnachting, de boot en het vervoer alweer geregeld, top! We hebben ook veel gehad aan de tips voor bezienswaardigheden op elk eiland.

  • Algemeen 10
op 2 december 2019 bestemming: Griekenland / Diverse eilanden, reisperiode: september 2019

Beste Andros,

Laat ik maar met de deur in huis vallen: het was een fantastische reis!

Wat betreft de organisatie: alles klopte. Overal stond ons vervoer klaar en alle locaties waren top!
Op Milos contact gehad met Small Islands: prima en betrouwbare organisatie!
Verder zijn we ook zeer te spreken over alle accomodaties en de eigenaren daarvan.

Het is zo goed bevallen dat we overwegen om volgens jaar weer zo’n reis te maken. Maar dan andere, ook kleine eilanden. Dus al je ideeën hebt, in september 2020: laat maar weten!
Bovenstaande zin geeft denk ik voldoende aan hoe goed het was. Dan zijn andere woorden overbodig.

Op Folegandros zijn we 1 nacht langer moeten blijven vanwege wind en hoge golven. Prima opgelost via het verstrekte noodnummer. Sterker: hij had al contact gelegd met onze accommodatie. Uiteindelijk, na overleg met ons noodnummer, zelf tickets geregeld die hij weer bevestigde.

  • Algemeen 10
op 2 december 2019 bestemming: Griekenland / Kalymnos Leros Patmos Kos, reisperiode: januari 2019

Het was allemaal weer voortreffelijk geregeld. Alle transfers, hotels.

  • Algemeen 9
op 2 december 2019 bestemming: Griekenland / Kreta, reisperiode: april 2019

We hebben het goed gesteld waarvoor dank. Ondanks de zware winter en hevige regenval die Kreta heeft geteisterd waren de wegen, ook deze in de bergen goed berijdbaar.

Qua temperatuur viel het mee, af en toe wat regen, vooral de eerste dagen dan. De drie kustplaatsen hadden elk hun eigenheid en charme. Mirtos voor de gezelligheid, Frangokastello: heel mooi uitzicht vanuit het logies op de zee en de bergen en een rustig dorp, Sougia: iets toeristischer doch nog tamelijk rustig.

Enkel de bedden in Mirtos vonden we aan de harde kant.

We hebben veel uitstappen gedaan en genoten van de gastvrijheid en de gezonde keuken van Kreta.

  • Algemeen 8
op 2 december 2019 bestemming: Griekenland, reisperiode: september 2019

We zijn net terug van onze reis georganiseerd door Eilandhoppen op Maat.

Alles was prima georganiseerd en de kleine hobbels (verkeerde naam op de ticket) was snel rechtgezet. Alle lof! Ook de bereikbaarheid was perfect, telefonisch altijd bereikbaar, erg prettig.
Hotels waren goed, de transfers prima geregeld.

We zijn zeer tevreden en zullen zeker weer van de diensten van Eilandhoppen op maat gebruik maken als we weer een vakantie richting Griekenland of Portugal overwegen. Ook zullen wij Eilandhoppen op maat aanraden aan onze kennissen en familie.

Dank en tot misschien een volgende keer!

  • Algemeen 10
op 30 november 2019 bestemming: Griekenland / Naxos, reisperiode: mei 2019

Alles was goed geregeld en prima hotels!

  • Algemeen 10
op 28 november 2019 bestemming: Griekenland / Santorini o.a., reisperiode: juli 2019

Alles was goed verzorgd en klopte volgens verwachting! Locaties zeer goed!!

  • Algemeen 9
op 28 november 2019 bestemming: Spanje / Gran Canaria, reisperiode: mei 2019

Prima appartementen op drie eilanden uitgezocht bij ons profiel, snelle offerte met enige alternatieven, autohuur per eiland goed geregeld, boot- en vliegverbindingen conform reisplan, 'wat te doen' suggesties, nette prijs.

  • Algemeen 9
op 28 november 2019 bestemming: Griekenland / Santorini, Naxos, Paros & Mykonos, reisperiode: mei 2019

Omdat het een GE-WEL-DIGE vakantie is geweest. Hierbij de feedback die ik al naar Eilandhoppen op maat had gestuurd:
Hi Andros,

Ik realiseer me nu pas dat ik helemaal niet heb gereageerd op jouw mail. Wow! Dit was toch wel één van de leukste vakanties in Griekenland. Wat hebben we genoten. Elk eiland op een andere manier want ze zijn ook zo verschillend.
Santorini: wat een prachtig eiland. Super leuk hotel, leuke badplaats Kamari, en oh wat een toeristisch gebeuren in Oia maar we hadden het niet willen missen.
Naxos: stond ooit op ons lijstje om een keer naartoe te gaan maar is er nooit van gekomen. Wat een prachtig eiland ook, het hotel was ook prima, ietwat verouderd maar grote kamer, lieve mensen en bijna aan het strand. We zijn zelfs daar nog naar de openlucht bioscoop geweest.
Naxos stad ontdekt, wat een prachtige stad is dat.
Paros: helemaal verliefd op dat eiland geworden. Wat een pareltje was dat. Marioly appartement, wat een ontvangst, zo lief en behulpzaam, echt een aanrader! Heel mooi appartement, locatie top, op loopafstand van strand en leuke stad. Daar hadden we wel wat langer willen blijven.
Mykonos: wat een ervaring was dat. Een heel verschil met de andere eilanden, druk druk druk! Zelfs even kort in de file gestaan met onze huurauto richting strand. Dat hadden we nog nooit meegemaakt in Griekenland. Ook een leuk hotel, kamer ietwat klein voor 3 personen met grote koffers maar ach, je slaapt er alleen maar. Ook daar lieven mensen, de ligging was perfect, op loopafstand van de stad. Enorm genoten van dit eiland en zijn bizarre stranden, clubs en overkill aan Amerikanen en Aziaten maar dat hoort erbij. Ook dit hadden we niet willen missen en ook hier willen we zeker weer een keer naar terug.

Kortom, het was onwijs leuk, we hebben het er nog afentoe over en kijken naar filmpjes op YouTube of we zien weer iets voorbijkomen op Facebook waar we zijn geweest. Dus Andros, heel erg bedankt voor het regelen en uitzoeken van de hotels. Het was perfect, ook het ophalen en de ferry's, ik zou het zo weer doen.

De volgende eilandhopwens is Skiathos en Skopelos, daarvoor kom ik tzt weer bij jou. Voor nu, nogmaals heel erg bedankt voor deze supergave vakantie!

  • Algemeen 10
op 27 november 2019 bestemming: Griekenland / Cycladen en Athene, reisperiode: mei 2019

We hebben een heerlijke tijd gehad. Het ritme van drie nachten op elke plek beviel ons erg goed. De reis en de transfers verliepen soepel; de enige kanttekening die we hierbij zouden kunnen maken, is dat we elke keer wel erg vroeg werden opgehaald bij de hotels richting de ferry, met als consequentie dat je daar meer dan een uur wacht voordat de boot überhaupt aankomt. (We waren dan ook consequent als eerste op de kade...).
Het advies om terug te vliegen vanaf Santorini is inderdaad heel verstandig, het spaart een lange bootreis en daar zit je dan niet meer op te wachten.

Athene: Hotel Arion is echt prima. Schoon, fijne kamers, rustige ligging en toch midden in de stad, alles is goed te voet te doen. Dimitris haalde ons op van het vliegveld, supersympathieke chauffeur die ons gelijk een gezellig ‘thuisgevoel’ gaf. En Psiri is een leuke wijk met vele restaurantjes en cafés direct om de hoek. We zijn hier gestart met een fietstocht op de eerste dag met Monique van meetinathens.nl. Zij is daar ook in de wijk gevestigd. Op die manier maak je in een paar uur tijd met de stad, de wijken, de afstanden en leer je op een heel ontspannen manier over cultuur, geschiedenis etc. Vonden we wel een aanrader. Natuurlijk verder vele hoogtepunten behoorlijk op ons gemak kunnen bekijken.

Paros: Margaritha’s house was echt erg leuk. Zeer vriendelijke ontvangst, duidelijk dat ze alles voor je wilt regelen etc. Dat heeft ze ook een keer gedaan met een dagje autohuur. echt relaxed dat je gewoon vanaf je parlement kunt vertrekken en ook de auto daar weer kunt inleveren. Koud zwembad, dat wel...
Naousa lijkt ook wel echt het gezelligste dorpje. Het seizoen was nog niet echt begonnen, iedereen was druk aan het klussen en schilderen. Nog niet alles was open. Maar daardoor was het ook nog niet zo druk. Voordelen en nadelen dus. Niet al te dicht op de haven gaan eten misschien, als je het betaalbaar wilt houden.

Naxos: Heerlijk om zo dichtbij het fijne strand te zitten. Het was ook net prachtig weer. Je loopt vanaf Spiros zo naar St. George beach en naar de stad. We werden hartelijk ontvangen met uitgebreide uitleg over de stad en het eiland. De kamer hier was voor vier mensen waarvan de kinderen al 13 en 15 zijn aan de krappe kant. Het onderschuifbed gaf eigenlijk te weinig comfort met hun lengte en gewicht. Dat kan voor jongere kinderen nog wel goed werken. Wij hadden misschien moeten overwegen in dit geval toch voor twee kamers te gaan (al heeft dat natuuurlijk weer consequenties in kosten.) Lekker en zeer uitgebreid ontbijt! Stelios was ook gastvrij. We waren er net met Orthodox Pasen. Je merkt dat dat speciaal is daar. Dat is leuk. Maar ook goed om rekening mee te houden, want vb alle bakkers etc zijn dicht, er is twee dagen lang bijna geen brood te krijgen. En ook niet alle restaurants zijn dan dus open, al hebben we ons prima kunnen redden hoor.

Santorini: Loizos apartments heeft een leuke stijl, fijne kamers en een uitstekende locatie aan de rand van Fira: de rust en toch dicht op het stadje en de Caldera. Maria stond altijd klaar met raad, hulp, advies en weer fijne autohuur. Echt wel een goed idee om hier te zitten ipv bij Kamari (waar we ook zijn geweest), tenzij je dan weer echt aan het strand wil, maar wij waren hier heel blij mee. Een dag het eiland rond met de auto is ook hier erg leuk. Opgravingen in Akrotiri, antiek Thira op de berg, Oia (en wat is het daar druk, dat voelde wel echt alsof het authentieke er langzamerhand wel een beetje afgaat, dankzij het in file lopen langs juwelierszaken e.d. - al is het wel echt een uniek en prachtig dorp dat je verplicht moet bezoeken). En neem fijne schoenen mee om langs de krater te wandelen. Onvergetelijk mooi.

Bedankt voor het verzorgen van een topprogramma. We hebben er erg van genoten. En speciaal veel dank voor het aanplakken van die eerste dag extra in Athene toen de vliegtijden waren veranderd. Dat heeft de vakantie echt leuker, rijker en meer ontspannen gemaakt.

  • Algemeen 9
op 27 november 2019 bestemming: Griekenland / Cycladen, reisperiode: juni 2019

Goed geregeld. Fijne hotels, alle transfers goed geregeld. Op ieder eiland werden we opgewacht door de contactpersoon.
Zeker voor herhaling vatbaar, maar dan naar andere eilanden.

  • Algemeen 9
op 27 november 2019 bestemming: Griekenland / Eilanden, reisperiode: mei 2019

We hebben een ongelofelijk fijne Cycladen reis gehad met ons gehele gezin, wat was het weer grandioos tot in de puntjes georganiseerd.
Alle 6 zijn we unaniem vol lof over je organisatie, en over de schoonheid en diversiteit van de eilanden. Dat werkt verslavend 😊

Een onvergetelijke vakantie!

Efgaristo!

  • Algemeen 10
op 27 november 2019 bestemming: Griekenland / Kreta, reisperiode: mei 2019

We hebben een super heerlijke vakantie gehad.
18 dagen mooi weer, 3 fijne en schone vakantieverblijven, vliegreis ging soepel. Het eiland is heel mooi. We hebben veel gewandeld. Ook met de auto eropuit geweest.
De combinatie van verschillende verblijven is door ons als zeer fijn ervaren. De reis van het ene naar het andere vonden we ook leuk. Je ziet daardoor delen van het eiland, die je anders niet gezien zou hebben.
Wat we ook heel leuk vonden, is dat we vele andere mensen hebben ontmoet en gesproken uit diverse landen.

  • Algemeen 9
op 27 november 2019 bestemming: Griekenland, reisperiode: juni 2019

Keuze voor de eilanden en verblijf:
We zijn zeer te spreken over je advies om bijv. op Mykonos en Santorini maar 3 dagen te verblijven en op Naxos en Paros juist 4 dagen. Dit paste als gegoten.

Pendels/transport:
Zowel op vliegveld als bij aankomst op het volgende eiland stond er keurig iemand met een bordje met onze naam en werden we snel en netjes naar ons appartement gebracht. Op Paros zelfs met een privé-taxi. Echt super geregeld allemaal. Ook de tickets voor de veerboten en ook de informatie over haal- en brengtijden was perfect geregeld.

Accomodaties:
Allen met een eigen invulling, maar allen lekker kleinschalig en zeer persoonlijk. En dat terwijl de ligging voor ons perfect was. Direct aan het strand, maar vanuit alle accommodaties binnen enkele minuten tot max 15-20 minuten van goede restaurants en bars. Precies zoals we het jou gevraagd hadden. En omdat we dachten dat ons verblijf (Santorini) in Nissia ook zonder ontbijt was (niet goed gelezen) was het een zeer aangename verrassing dat alles perfect werd geregeld elke ochtend. Eitje naar keuze, yoghurt naar keuze, drankjes naar keuze, top. Zelf op de dag dat we een excursie deden, werd voor ons de begintijd van het ontbijt aangepast.

Referentie:
We hebben dan ook aan vrienden en bekenden al laten weten dat het zeker de moeite waard is om bij vergelijkbare wensen met Eilandhoppen op Maat te schakelen. En dat zullen we blijven doen.

  • Algemeen 9
op 27 november 2019 bestemming: Griekenland / Diverse, reisperiode: juni 2019

Goed georganiseerd tijdens de reis en goed meegedacht met de samenstelling. Flexibele arrangementen. De hotels goed tot excellent. Overtochten en ophaal/wegbrengservice havens/luchthaven correct uitgevoerd
Genoten van onze eilandhoppen Athene, Mykonos, Paros, Naxos en Santorini

  • Algemeen 10
op 27 november 2019 bestemming: Griekenland / Paros, reisperiode: mei 2019

De combinatie tussen de mogelijkheden, advies, maatwerk en de daadwerkelijke reis was boven verwachting.

  • Algemeen 10
op 27 november 2019 bestemming: Griekenland / Cycladen, reisperiode: juli 2019

Het contact en advies over de reis was voor ons fijn maatwerk, offertes tijdig en netjes verstrekt aan onze wensen.
De transfers waren goed geregeld, op tijd en vriendelijk. De autohuur ook goed geregeld.
De reis zelf; De afwisseling tussen de eilanden maakt de reis interessant en boeiend. Het vervoer met de ferry’s was goed te doen, uiteraard soms druk en chaotisch, maar dat kun je wel verwachten in het hoogseizoen. En echt overal heerlijk gegeten
toeristisch en druk.

  • Algemeen 8
op 26 november 2019 bestemming: Griekenland / diversen, reisperiode: juli 2019

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad!
De reis is goed verlopen en alles was goed geregeld. De accommodaties waren ook prima . Het was dus zeker voor herhaling vatbaar!

  • Algemeen 8
op 26 november 2019 bestemming: Griekenland / saronische eilanden, reisperiode: juni 2019

Met blijheid en dankbaarheid vertel ik iedereen hoe goed ik begeleid ben na de diefstal van mijn reisdocumenten op de laatste dag van de vakantie door Eilandhoppen op maat,waardoor ik bijna niet mocht terug reizen.Echt geweldig hoe ik werd ondersteund en niet in paniek raakte.De organisatie van de reis verliep gestroomlijnd ,zoals afgesproken.Hotels waren uitstekend.Wij hebben genoten en zijn veilig en met goede herinneringen thuis gekomen. Heel.....heel veel dank voor de goede zorg. Marriet.

  • Algemeen 10
op 23 november 2019 bestemming: Griekenland, reisperiode: juni 2019

Eilandhoppen op maat, is kleine, maar goede reisorganisatie die gebruik maakt van lokale partners. Reis was goed georganiseerd met goede hotels op mooie plaatsen en geen zeker geen massa tourisme.

  • Algemeen 9
op 21 november 2019 bestemming: Griekenland / Athene, Paros, Santorini en Kreta, reisperiode: oktober 2019

De reisorganisatie had na overleg met ons een plan gemaakt voor drie weken.
Athene, Paros, Santorinie en Kreta.
Alles was tot in de puntjes geregeld zelfs werden we op Kreta van de boot gehaald met de huurauto die was geregeld.
Bedankt!
Dit gaan we nog een keer doen.

  • Algemeen 9
op 21 november 2019 bestemming: Griekenland / Mykonos, paros, naxos, santorini, reisperiode: juli 2019

Mooie eilanden en accomodatie op rustig grlegen plek niet ver vsn het centrum

  • Algemeen 9
op 21 november 2019 bestemming: Griekenland / Vasteland, Peloponnesos, Lefkas en Kefalonia, reisperiode: juli 2019

Eilandhoppen op Maat kwam met goede tips bij het vaststellen van de route, en we merkten ook bij de keuze van de hotels dat er goed rekening werd gehouden hielden met onze tienerdochters. De hotels waren zeer goed, en ook de autohuur was goed geregeld. Al met al een hele relaxte vakantie en we kunnen alleen maar spreken over een zeer positieve ervaring met Eilandhoppen op Maat.

  • Algemeen 9
op 21 november 2019 bestemming: Griekenland / Cycladen, reisperiode: juli 2019

We wilden al jaren de onbekendere eilanden van de Cycladen bezoeken. Via Eilandhoppen op Maat hebben we dit kunnen realiseren! We hebben al onze wensen kenbaar kunnen maken, contact is heel persoonlijk. Ook eenmaal op reis waren ze makkelijk te bereiken en boden hulp waar nodig. Toporganisatie!

  • Algemeen 10
op 21 november 2019 bestemming: Griekenland, reisperiode: juni 2019

Wij hebben wederom een heerlijke vakantie gehad. De gekozen hotels waren prima met hun eigen plussen en minnen. Wij vonden vooral Kefalonie en Ithaki prachtige eilanden. Alles eromheen was zeer goed geregeld en we hebben nergens op mis gepakt. Dus kortom TOP!!!

  • Algemeen 9
op 21 november 2019 bestemming: Griekenland / Rondreis, reisperiode: juni 2019

Het contact vooraf was uitstekend. Veel individuele mogelijkheden. De reis was zeer afwisselend. Goed gekozen locaties met uitstekende overnachtingsplekken. Een zeer verassende, adembenemend mooie reis die goed georganiseerd was.

  • Algemeen 9
op 21 november 2019 bestemming: Griekenland / Alonyssos/Skopelos/Skiathos, reisperiode: juni 2019

Wij hebben het heel erg naar de zin gehad. Het hoppen beviel ons erg goed. Gezien de grootte van de eilandjes is 4-5 dagen ook precies de goede tijd om er te verblijven.

Ons eerste hotel (Atlas) in Skiathos was precies zoals verwacht een plek om 1 nacht door te brengen. Helaas ging er alleen iets mis bij het vervoer naar de ferry de volgende dag, want er kwam niemand opdagen. We hebben toen een taxi aangehouden en die heeft ons toen (zonder verdere kosten, maar wel met een boel overleg met de centrale) naar de haven gebracht. Hadden wij vooraf geweten over welke afstand dat het ging, dan hadden we ook zelf naar de ferry kunnen lopen (nu moesten we een paar honderd meter lopen naar de taxistandplaats - linksaf vanaf het atlashotel en licht opwaarts) terwijl we met 500 meter rechtsaf (en alleen maar dalen) zo naar de ferry toe hadden kunnen lopen. Misschien een tip voor andere mensen.

Op Alonissos liep alles geheel gesmeerd. We kregen zelfs een upgrade in Nina's studio's en zijn heel erg tevreden over deze accomodatie. Vooraf leek dit ons de minst luxe bestemming van allemaal, maar het tegendeel was waar.

Op Skopelos (Skopelos Village) hebben wij ons ook prima vermaakt. Het appartementencomplex is ietwat outdatet en maakt daardoor in onze ogen zijn 4 sterren niet waard, maar het personeel was heel vriendelijk en behulpzaam. Voor ons goed genoeg in ieder geval. Een lekker zwembadje om 's avonds even te koelen werd ook door ons gewaardeerd.

Bij het ophalen van de ferry op Skiathos is het helaas misgegaan. Er stond niemand klaar. Met behulp van enkele zoals gewoonlijk zeer behulpzame Grieken is er contact met het hotel (Skiathos luxury living) opgenomen. Die wisten van niets! Gelukkig bleek ook hier de afstand van de ferry naar het hotel slechts een 400 meter (licht stijgend) dus die hebben we lopend afgelegd. Geen probleem voor ons, maar we hadden het graag geweten.
Ook hier een prachtig appartement en een zwembad om na gedane arbeid 's avonds weer te koelen

  • Algemeen 9
op 21 november 2019 bestemming: Griekenland / Alonissos, Skopelos, Skiathos, reisperiode: juli 2019

We kijken terug op 2 fijne vakantieweken in Griekenland.

Alle reserveringen, verblijf en transport waren goed geregeld.

Het was fijn om een contactpersoon in Griekenland te hebben die via sms makkelijk te bereiken was.

Bij alle transfers van verblijf naar de ferry, hebben we er dankbaar gebruik van gemaakt.

Combinatie van deze 3 eilanden in de volgorde van Alonissos, Skopelos en Skiathos, is absoluut een aanrader.

Zeker gezien het feit dat we in het gezelschap waren van een zoon van bijna 17 jaar.

De accommodaties waren goed tot super goed. Nereides appartments ligt mooi, is schoon en ontzettend netjes. Fijn zwembad met zit- en lig gelegenheid.

Een goed en gevarieerd ontbijt. Een warm onthaal door de eigenaar/ personeel.

Ionia Hotel was prettig gelegen in Skopelos stad, heerlijk zwembad, de inrichting van het hotel/ kamer was wat “stoffig”, gedateerd. Maar wel schoon.

Ook hier werden we vriendelijk ontvangen.

De afsluiting in het La Piscine Hotel was een topper! Wat wil je nog meer aan service, comfort tijdens vakantie. Onthaald worden met een welkomstdrankje, languit in de kussens.

Dat bracht een brede glimlach op het gezicht van de familie. Het ontbijt was gul en lekker.

Het zijn 3 prachtige eilanden met prachtige natuur en kleine baaitjes/ stranden. Genoeg mogelijkheden voor activiteit en heerlijk eten.

We kijken terug op een top vakantie.

  • Algemeen 9
op 20 november 2019 bestemming: Griekenland / Athene Naoussa Agiou Giorious Kamari Mirtos, reisperiode: augustus 2019

Goedenavond Andros,
Hieronder een review op onze vakantie met Eilandhoppen op Maat:
Wij hebben de 22 daagse reis Athene – Paros – Naxos – Santorini – Kreta gemaakt en dat was fantastisch!
Na een prima vlucht met Aegean Air stond er een zeer enthousiaste taxichauffeur klaar die ons als een soort gids door Athene naar ons hotel reed. Bij aankomst overhandigde hij ons de beloofde enveloppe met alle vouchers en ferrytickets. Het Arionhotel is een prima hotel wat op loopafstand van het centrum van Athene ligt.
Op onze eerste echte vakantiedag stond de fietstour met Meet in Athens op het programma, een echte topper!! De Nederlandse gids heeft ons op een hele gezellige manier beroemde en minder beroemde stukjes Athene laten zien. Super.
Op advies van deze gids hebben we de volgende dag de Akropolis om vijf uur ’s middags bezocht, een perfecte tip! Niemand voor ons bij de kassa en bij een “eind van de dag” zonnetje was de Akropolis een echt “plaatje”. Voor ons vertrek uit Athene moesten we vroeg uit de veren omdat de taxi om 6.00 uur voor kwam rijden om ons naar de haven te brengen.
Na zo’n vier uur varen kwamen we aan op Paros. Wat een heerlijk eiland! De hoofdstad Parikia en ons plaatsje Naousa zijn allebei even mooi typisch Grieks, prachtig! Margarita’s House was echt perfect en heel mooi ingericht. Het personeel en de eigenaren waren aardig en heel gezellig. Na die paar dagen in het warme Athene was het zwembad hier heerlijk.
Op onze volgende bestemming Naxos waren de stranden witter dan wit en was de zee blauwer dan blauw. Heerlijk! Omdat Naxos een groot eiland is, hebben we een privé tour gemaakt met VIP Limo Van. De gids heeft ons heel veel verteld over zijn eiland Naxos terwijl hij ons naar een pottenbakkerij, distilleerderij, een olijfoliefabriek en natuurlijk ook nog even langs de restanten van een oude tempel reed. Ook deze tour is een echte aanrader.
Vervolgens gingen we naar Santorini. De taxi’s en ferry waren wederom prima geregeld en op tijd! Op dit eiland verbleven we in de stad Kamari bij Nissia Appartments in een mooi schoon maar wel klein appartement waarbij we met het ontbijt aan het strand, onze dagen hier heerlijk konden starten. Op Santorini is alles even mooi als de plaatjes in de gidsen. Je kunt hier prachtige foto’s maken van de “witte huisjes met de blauwe daken”.
Vanaf het drukke Santorini stapten we aan het einde van de middag op de ferry naar Kreta. Wat een prachtig tijdstip voor deze tocht, je kunt namelijk de zon schitterend in de zee zien zakken terwijl je vaart op zee. Top.
Na een hotelovernachting in Heraklion stapten we in de huurauto naar Mirtos. En Mirtos is, zoals Andros ons van tevoren al verteld had, een klein pittoresk en rustig dorpje in het zuidoosten van Kreta. Bij Kastro Appartments beschikten we een week lang over de gehele bovenste verdieping van het complex. Een heel groot appartement met een riant balkon met uitzicht over de bergen én de zee. De kleine boulevard is gezellig Grieks met vele restaurantjes waar de gerechten heerlijk zijn! De Sarakina kloof is echt de moeite waard, op nog geen tien minuten rijden start de kloof bij een heel klein parkeerplaatsje. Wanneer je om de eerst grote rots heen bent en je schoenen al doorweekt zijn, begint het echte klouterwerk. Maar dat klimmen doe je niet voor niets want de natuur wordt steeds mooier en adembenemender. Prachtig.
Al met al hebben wij met onze pubers een heerlijke vakantie gehad en hebben we genoten van al het goede wat Griekenland te bieden heeft. Prachtige natuur en cultuur, mooie stranden, zeer gastvrije bewoners en dit alles perfect georganiseerd door Eilandhoppen op maat. Hartelijk dank!
Frank – Ieke – Marit – Stan van den Dongen

  • Algemeen 9
op 20 november 2019 bestemming: Griekenland, reisperiode: juli 2019

De transfers waren perfect geregeld! 
De accommodaties Amazon Best Western Hotel ( Athene), Margarita´s House (Paros) en Aelia (Amorgos) waren erg goed, heel gastvrij, het Iliada Hotel (Santorini) daarentegen vonden wij, in verhouding tot de andere, een stuk minder goed, want er was totaal geen sfeer. Ook was er veel achterstallig onderhoud. 
Het heeft voor ons geen negatief effect op onze vakantie gehad, omdat we er maar zo kort zaten en overdag veel weg waren.
Daarom geven wij een 9 ipv een 10.

  • Algemeen 9
op 20 november 2019 bestemming: Griekenland / Rondreis Cycladen, reisperiode: juni 2019

We hebben een 15-daagse rondreis Cycladen vanuit Athene gedaan, welke wij via eilandhoppenopmaat.nl hadden geboekt:
Athene, Sifnos, Milos, Folegandros en Santorini.
Allereerst moet ik zeggen, dat alles perfect geregeld was. De transfers van de luchthaven naar het hotel in Athene, de transfers van de hotels naar de havens en van de havens naar de hotels en als laatste naar het vliegveld op Santorini waren allemaal prima geregeld. Idem geldt voor de vouchers voor de hotels en de tickets voor de overtochten. Deze hebben in het 1e hotel ontvangen.
Hiervoor onze hartelijke dank. Wij zijn hier zeer tevreden over. Alles is prima verlopen.
We hebben echt genoten van onze vakantie.

Het ontbijt was in alle hotels goed en voldoende. Hier valt niets op aan te merken. Alle hotels waren overigens zeer schoon. Het viel ons overigens wel op, dat bijna in geen enkel hotel (muv Milos) in de kamers ruimte was om de koffers kwijt te kunnen.
Ieder verblijf had wel iets van zichzelf, maw een eigen eigenschap. Het was een leuke combinatie van drukte en rust, het typische Grieks of toch weer echt toeristisch.
Athene
Wij wisten eigenlijk niet wat wij van deze stad moesten verwachten. Je hebt wel een idee, maar toch? We dachten in 1e instantie, dat 2 dagen ook te kort zou zijn. Tijdens de rit van het vliegveld naar het hotel (45 km) dachten we, dat het er wel luxe uitzag. Aangekomen bij de buurt van het hotel, schrokken we eigenlijk wel van het verval, armoede en dan met name de kleine winkeltjes en de grafitty.
Het hotel was een echt stadshotel: kleine kamers, geen balkon/terras en geen uitzicht vanuit de kamer. Maar dit hadden wij ook niet anders verwacht. Het hotel was verder wel goed.
In de buurt was het zeer druk en vlakbij terrasjes etc. Wel gezellig.
De fietstocht in Athene was zeer de moeite waard. Van de Nederlandse gids hebben wij veel informatie ontvangen. Na haar info en uitleg gingen we toch wel meer begrijpen van hetgeen, waarvan wij bij aankomst eigenlijk wel een beetje geschrokken waren. De gids heeft ons vele dingen laten zien en uitleg hierover gegeven. Kortom voor ons was het leuke en vooral nuttige trip.
Athene was verder wel heel leuk, wij hadden het niet willen missen.
Bij vertrek vanuit Athene hadden wij overigens beide wel zoiets van: 2 dagen is wel genoeg.
Sifnos
Klein, rustig eiland. Hotel was goed, met mooie tuin om te ontbijten, te zitten en te zwemmen. Vriendelijk en behulpzaam personeel. De kamers waren overigens wel zeer klein, de badkamer was zeer klein. Douche gelijk naast de WC, zonder enige afscheiding. Het balkon was ook zeer klein.
Milos
Zeer mooi hotel. Grote kamer, badkamer en groot terras. Vriendelijk personeel. Receptie neemt tijd om aan te geven, waar van alles te doen is op het eiland.
Milos was drukker dan Sifnos, maar het hotel was heel rustig. Heerlijk.
Folegandros
Heel mooi eiland. Echt Grieks. Chora, de hoofdstad, was een wit dorpje met nauwe straatjes. Met prachtige uitzichten over de rotsen en de zee. Overal trouwens op het eiland.
Het hotel in Chora, was prachtig om te zien. Mooi grieks gebouw met kamers met eigen terras en prachtig uitzicht over rotsen en de zee.
De kamer was overigens klein, met een kleine badkamer. Het hotel was zeer schoon, maar je kunt ook overdrijven. 's Morgens 6 uur werden we al wakker, omdat ze de terrassen aan het schoonmaken waren. Écht alles werd schoongemaakt. Het personeel en dan met name de barman of wat hij daar ook deed, was een beetje lauw. De bar was ook niet uitnodigend.
Jammer, uit zo'n hotel op dié plek, is zoveel meer uit te halen.
Chora is overigens een prachtig stadje. Echt grieks. Met diverse pleintjes, waarop zeer veel terrasjes om te eten of gewoon te genieten.
Op Folegandros hebben we écht genoten van de rust.
Santorini
Voor ons de 4e keer: 1989, 2010, 2013 en nu in 2019. Wel weer met een grote Ferry aangekomen op het eiland: Prachtige aankomst. Deze pracht vanaf de zee zie je overigens nu op het eiland zelf niet meer terug. Het was er zeer druk.en toeristisch. Wat ons opviel, dat vele stukken van de hoofdstad met de prachtige uitzichten niet meer te bereiken waren. Dit was de eerdere malen gewoon wandelend te bereiken. Vele stukken waren gewoon afgezet en niet meer te bereiken. Ook was er veel verwaarloosd onderhoud en vervallen.
De boulevard in Kamari was zeer groot en commerciëel geworden. Het Griekse was hier wel een beetje vanaf. Het leek nu meer op een boulevard, zoals je deze ook wel in Spanje ziet. Jammer, dat voor ons de Griekse sfeer in Santorini grotendeels verdwenen was.
Het hotel was prima. Vriendelijk personeel.
We hebben op Santorini wel genoten, maar voor ons was dit nu eigenlijk wel het minste eiland van deze vakantie. Ik denk, dat dit voor ons ook wel de laatste keer Santorini was.

Kortom: Het was een heerlijke vakantie. We hebben genoten. En alles was écht goed geregeld.

  • Algemeen 9
op 20 november 2019 bestemming: Griekenland / Naxos Amorgos Paros Mykonos, reisperiode: juni 2019

Zowel in 2018 en 2019 bij dit reisbureau een reis uitgestippeld en geboekt.Alles tot in de puntjes geregeld waardoor dat het een hele fijne vakantie was. Als je aangeeft hoeveel dagen je op vakantie wil en welke eilanden je wil bezoeken maken zij er een mooie reis van.En wil je ergens een dag langer blijven dan passen ze de reis aan. Zo wordt er een reis uitgezet die helemaal naar wens is. Helemaal super tevreden!!

  • Algemeen 9
op 20 november 2019 bestemming: Griekenland / Kreta, reisperiode: juli 2019

Het was een heerlijke en actieve vakantie op Kreta. De geboekte appartementen waren heel goed. Ook fijn dat we werden opgewacht op luchthaven Heraklion door iemand van de autoverhuur. Dat scheelt een boel zoeken. Verblijf aan de zuidkant van Kreta was heerlijk. Gezellig druk, maar niet te druk. Paleochora was een gezellig stadje met een leuke diversiteit aan restaurantjes en winkeltjes. Prettig dat het appartement op loopafstand van alles lag. We hebben diverse uitstapjes gemaakt, waaronder natuurlijk de Samaria kloof. Indrukwekkend en vermoeiend, maar zo de moeite waard. We hebben van de mooie uitzichten, natuur, prachtige stranden en het lekkere eten genoten. Het was een top vakantie, ook voor onze kinderen van 17 en 20. Fijn om een goede auto tot onze beschikking te hebben gehad, een Fiat Tipo. Alles was prettig geregeld, wij hebben nergens zorgen over gehad. We zullen Eilandhoppen op maat zeker aanbevelen.



Met vriendelijke groet,

Familie Versaevel

  • Algemeen 9
op 20 november 2019 bestemming: Griekenland / Paxos, Corfoe, Lefkas, reisperiode: juli 2019

Zeer goed georganiseerd, zeer mooie locaties, zeer goede service! top!

  • Algemeen 10
op 20 november 2019 bestemming: Griekenland / Athene Paros Santorini, reisperiode: juli 2019

Alles was op en top geregeld! Vlucht, accommodaties, vervoer, trips enz. Daarom een 10 voor Eilandhoppenopmaat!!

  • Algemeen 10
op 19 november 2019 bestemming: Griekenland / Athene, mikonos, Santorini, reisperiode: augustus 2019

Geweldig goed geregeld. Echt alles op maat!

  • Algemeen 10
op 19 november 2019 bestemming: Griekenland / diversen, reisperiode: juli 2019

Wij hebben de contacten met de reisorganisatie eilandhoppenopmaat als zeer plezierig en duidelijk ervaren.
Alle documenten waren overzichtelijk en op tijd in ons bezit.
Fijn dat alles, ondanks het korte tijdsbestek, nog geregeld konden worden.
De accommodaties waren prima.
Het verblijf op de eilanden is naar wens verlopen.
Wij hebben van een prachtige vakantie kunnen genieten.
Wij zullen de reisorganisatie eilandhoppenopmaat bij een volgende reis in deze vorm zeker weer benaderen.

  • Algemeen 9
op 19 november 2019 bestemming: Griekenland / Skiathis, reisperiode: juni 2019

Heerlijke vakantie. Vooral zeer goed georganiseerd. We hebben een reis langs de Sporaden gemaakt. Hotels waren gelegen op prachtige plekjes, transfers waren prima.

  • Algemeen 9
op 19 november 2019 bestemming: Griekenland / Meteora, reisperiode: juli 2019

Dit jaar zijn we voor de 4e keer met Eilandhoppen op Maat op vakantie gegaan. Vanaf de eerste oriëntatie, tot aan de vakantie zelf, alles is goed geregeld en we hoeven ons nergens zorgen over te maken. Het goede contact zorgt er ook voor dat Andros op de hoogte is van onze persoonlijke voorkeuren, waardoor er een goed reisvoorstel gegeven wordt. Wij zijn zeer te spreken over zijn service gerichtheid en klantvriendelijkheid!

  • Algemeen 10
op 18 november 2019 bestemming: Griekenland / Athene + Cycladen, reisperiode: juli 2019

De hele reis was super georganiseerd!

In juli 2019 zijn we via eiland hoppen op maat op reis geweest. Het was een combinatie van Athene met 4 eilanden, Mykonos, Paros, Naxos en Santorini. Het was prettig dat we de reis naar onze eigen inzichten konden aanpassen, zodat we langer in Athene konden blijven (minimaal 3 nachten is een aanrader!).
Alle hotels waren prima met nette kamers. Elke keer werden we netjes op tijd bij ons hotel opgehaald en naar de haven gebracht voor de ferry en op het volgende eiland weer opgewacht om naar het hotel gebracht te worden. We hebben genoten van Athene, de mooie eilanden en de vriendelijke mensen. En dat allemaal prima georganiseerd door eiland hoppen op maat. We kunnen het iedereen aanbevelen!

  • Algemeen 9
op 18 november 2019 bestemming: Griekenland / Skiathos, reisperiode: juli 2019

We hebben het erg leuk gehad. Alles was goed geregeld: de accommodaties, ferries, transfers en autoverhuur. De eilanden en de combinatie van deze eilanden beviel ook goed.

Bedankt voor het organiseren van deze leuke vakantie!

  • Algemeen 10
op 18 november 2019 bestemming: Griekenland / Santorini, reisperiode: juli 2019

Alles was geweldig georganiseerd en ook daadwerkelijk zoals het was omschreven.

  • Algemeen 9
op 18 november 2019 bestemming: Griekenland / diverse, reisperiode: juli 2019

Persoonlijk, eerlijk & op maat advies! Alles perfect verzorgd (transfers, reisbescheiden & accomodaties)!

  • Algemeen 9
op 18 november 2019 bestemming: Griekenland / Griekenland, reisperiode: juli 2019

Beste Andros,

Wij zijn afgelopen maandagavond met een paar uur vertraging terug gekomen uit Santorini. Er waren
een paar plafondplaten in het vliegtuig naar beneden gekomen… Het was nogal een puinhoop op het
vliegveldje daar. Goed dat ze aan het nieuwbouwen zijn. Grappig om te aanschouwen dat ze de puinhoop
maar een beetje laten zoals het is en de organisatie ver te zoeken is.

We hebben een bijzonder toffe reis gehad. Heel afwisselend qua eilanden en hotels. Alles was prima georganiseerd
en het schema incl. afhalen en wegbrengen klopte 100%. Natuurlijk zijn er altijd wel wat kleine dingetjes, maar die zijn het
benoemen niet waard.

We zijn blij dat er nog heel veel bijzonder leuke plekjes zijn waar het gezellig druk is, maar ook erg leuk. Fijn dat er nog veel mensen zijn
die niet de moeite willen nemen om daarvoor wat te reizen en iets meer willen doen dan vanuit het vliegtuig het strand op te gaan.

We gaan al vele jaren naar Griekenland en dit zal zeker niet de laatste keer zijn.

Naar jou toe en de organisatie hebben we geen enkele kritische opmerking te maken. Alleen maar positief. Bedankt daarvoor.

Coert en See de Vos

  • Algemeen 9
op 11 november 2019 bestemming: Griekenland / cycladen, reisperiode: augustus 2019

We hebben ontzettend genoten van alle verschillende eilanden en hotels. Wat was het allemaal goed uitgezocht! Ook de transfers liepen als een trein. Behalve dan dat alle boten zo ongeveer vertraging hadden maar dat ligt aan de Grieken natuurlijk...;)
Al met al enorm genoten en ook van de gastvrijheid van de Grieken. Alleen maar aardige mensen tegengekomen. Wat een hoeveelheid eten trouwens...! We willen Andros ontzettend bedanken voor zijn hulp en het samenstellen van deze trip. Ook vooraf was het prettig om met hem te bellen en mailen. Hij nam altijd de tijd en gaf een reëel beeld van wat je kon verwachten. Het liep ter plekke als een zonnetje! Eilandhoppen op maat vinden wij een aanrader dus!

  • Algemeen 9
op 9 november 2019 bestemming: Griekenland / Athene, reisperiode: augustus 2018

Goede service en advies, snelle reacties op mail.

  • Algemeen 10
op 9 november 2019 bestemming: Spanje / La Palma - La Gomera - Tenerife, reisperiode: augustus 2019

Omdat het precies was wat wij ervan hadden verwacht. Wij hebben een super fijne vakantie gehad, het hotel en de appartementen waren als gedacht, waarbij het hotel de meest luxe was. Soms was het moeilijk om de auto in de buurt van het hotel te parkeren. De eilanden hebben zichzelf overtroffen, alle drie met hun eigenheid. Levensonderhoud is goedkoop in Spanje. Alles was goed geregeld, we konden goed onze weg vinden mede door uitleg van jullie. Ook toen wij het net even anders wilden regelen, werd dat correct en snel geregeld. Kortom, alles was goed geregeld en de eilanden waren schitterend.

  • Algemeen 9
op 8 november 2019 bestemming: Griekenland / Kreta, reisperiode: oktober 2019

De reis naar Kreta was uitstekend georganiseerd. We hoefden ons nergens druk om te maken. Onze reisgroep van 9 vrienden trekt al heel wat jaartjes over de wereld en we waren uitermate tevreden over alles wat er voor ons geregeld was door Andros van Eilandhoppenopmaat.

  • Algemeen 9
op 8 november 2019 bestemming: , reisperiode: augustus 2019

Andros,



Dank voor je mail waar ik blij mee ben.



Wij hebben het heerlijk gehad. En daarvoor wil ik je, ook namens Denise, Fieke en Gijs, hartelijk bedanken. Je hebt ons goed geadviseerd. Je opmerkingen over de lokatie Annita's Villa's waren accuraat: het was de minste van de verschillende accomodaties. Maar desondanks hebben we ook daar een prima tijd gehad. De kamers en de voorzieningen aldaar zijn sober in vergelijking met de andere hotels. Paros was ons favoriete eiland. Er is nog voldoende ruimte en beide lokaties waren super. Transfers waren uitstekend geregeld.



Nogmaals veel dank voor de verleende service; een aanbeveling waard!



Hartelijke groet,



Marcel

  • Algemeen 9
op 8 november 2019 bestemming: Griekenland / Eilandhoppen, reisperiode: augustus 2019

Alles klopte en perfect geregeld en top service van Andros
Een aanrader
Het was geweldig

  • Algemeen 10
op 7 november 2019 bestemming: Griekenland / Cycladen, reisperiode: juli 2018

Beste Andros,

We hebben het heerlijk gehad.
In Athene bij de transfer alle reisbescheiden, volledig en duidelijk.
Alle vervoer tiptop.
Van Amorgos naar Koufonissi bleek de (avond)boot kapot. De hotelier speurde ons op in het dorp en verzocht na overleg met de reisagent om te boeken naar de middagboot (seajet 2). Dat lukte nog net. Daardoor waren we veel eerdere dan gepland op Koufonissi, maar ook daar was de transfer geregeld. Het hotel/resort daar was prima, maar van alle verblijven het meest onpersoonlijk. Het zwembad levrt blijkbaar vier sterren op.
Andros/ Anestoussa was prima. De autohuur had langer gemogen. De auto moest tien uur ingeleverd worden maar de boot was pas om 16 uur. Of bijbetalen. We hebben een strandje opgezocht.
Paros/Margartia’s house. Mooie plek. Dag auto gehuurd.
Reis naar Amorgos duurde met twee uur vertraging en 5 uur op de boot wat lang.
Amorgos/Yperia heerlijkse plek van alle. Super.
Naxos/ Agia Proposios knus verblijf. Net buiten de drukte. Mooi eiland. Bustour gedaan.
Santorini supertoeristisch, maar de moeite zeer waard. Prachtig. Dagtour met boot/bus gedaan. Gekkenhuis in Oia, maar prachtig (sunset).

Al met al heel tevreden (weer).
Bedankt voor alle goede diensten.

Groet,
Riemer en Ria

  • Algemeen 9
op 7 november 2019 bestemming: Griekenland / Verschillende eilanden, reisperiode: augustus 2019

Zeer goede accommodaties en service niveau. Precies afgestemd op onze wensen.

  • Algemeen 9
op 7 november 2019 bestemming: Griekenland / Cycladen, reisperiode: augustus 2019

Wij hebben een uiterst ontspannen en buitengewoon zonnige vakantie op de Cycladen gevierd.
Alles is soepel verlopen qua vluchten, boottochten (hadden ons wel verkeken op de grootte van de ferries) en transfers. Van de transfers was die op Naxos de minst soepel verlopende. Terwijl we op Mykonos, Paros en Santorini met een Mercedes Sprinter vervoerd werden (met hooguit een paar andere passagiers voor een ander hotel), gebeurde dat op Naxos met een touringcar die nogal wat moeite had om zich door het chaotische verkeer bij de haven te manoeuvreren en daardoor tot ongenoegen van enige ongeduldige Italiaanse medepassagiers wat aan de late kant was.
De hotels waren alle vier prima. Vooral de ligging en geboden faciliteiten van Parian Village op Paros verdienen lof (alhoewel de vrouwelijke manager wat zakelijk overkwam op ons).
Een kanttekening bij hotel Zephyros op Santorini : we hadden een superior room geboekt (en die ook gekregen) maar de eerlijkheid gebiedt te zeggen dat het uitzicht vanaf het balkon van kamer 2 op een blinde muur nou niet echt zo “superior” was. Er bleek dat er ook zogenaamde superior rooms met pool-view waren, en zo een hadden we eerlijk gezegd achteraf liever gehad: zonnig balkon met een soort boog en uitzicht op palmen, blauw zwembad en in de verte zee. Ander verhaal dus.
Tot slot nog een opmerking over ons verblijf op Santorini. We kwamen daar zaterdag in de namiddag aan (de boot vertrok ongeveer drie kwartier te laat) en hebben ’s avonds slechts de boulevard van Kamari bezocht en daar gedineerd. Zondag zijn we met de bus naar Fira gegaan (alwaar slachtoffer van zakkenroller geworden, maar verlies viel mee: buit was leren opberghoes voor I-phone en oordopjes) en hebben bij de firma Dakoutros de “full day boat tour (Volcano, Hotsprings en Thirassia) with sunset in Oia” geboekt voor onze laatste volle dag op Santorini, namelijk maandag. Aangezien we ook nog graag Akrotiri bezocht hadden bleek ons verblijf op Santorini in de praktijk dus een dag te kort.
We zouden toekomstige boekers van een dergelijke reis dan ook adviseren om voor een volledige verkenning van Santorini van een verblijf van 4 in plaats van 3 dagen uit te gaan.

Met vriendelijke groet,

Sjoerd Marrenga en Fernanda Marrenga-Faber

  • Algemeen 10
op 7 november 2019 bestemming: Spanje / Tenerife, La Gomera en La Palma, reisperiode: augustus 2019

Wij hebben een wondermooie reis gehad met enorm veel variatie.
Auto’s
Zoals afgesproken stond er telkens iemand op ons te wachten. Zelfs nadat onze vlucht 4 uur vertraging had en we een uur moesten wachten op onze bagage! Alles verliep vlot. Prima service.
1. Onze eerste auto was echter één of meer klasses lichter dan we gevraagd (en betaald!) hadden: Kia Rio. Een andere hebben we niet gevraagd. Het was toen al 22.10 lokale tijd. De man had de auto reeds voorgereden, dus lieten we het maar zo.
In de bergen was de Kia vaak niet krachtig genoeg om 4 personen te vervoeren. De valiezen konden ook niet alle 4 in de koffer, dus één op de achterbank.
2. Tweede auto was een Fiat Doble. Super auto krachtig genoeg voor in de bergen! Men ging ons eerst een Dacia Sandero geven, maar gelukkig zag de mevrouw op de computer dat we voor een hogere klasse betaald hadden. Ze belde daarover met een
overste die niet tevreden leek, maar ze zette toch door. Gelukkig maar!
3. Derde auto opel Vivaro (zoals op contract vermeld). Krachtige auto voor de bergen, maar soms wat groot om te manoeuvreren of te parkeren. Prima service gehad van de man die de auto afleverde: veel uitleg en hij reed zelfs voor tot ons appartement
in Los Cancajos! Hij moest in de buurt zijn, maar toch sjiek van hem!
Logement
1. Appartement in Puerto de Santiago in Tenerife (Los Dragos del Sur) met uitzicht op Atlantische Oceaan: tiptop! Groot genoeg, aangenaam terras, netjes en ontbijt was luxe!
Eén minpuntje. Op onze dag van vertrek moesten wij om 6u.45 eten i.p.v. om 7.30. Als ontbijt kregen wij fruit en donuts. Zogezegd omdat het te druk was. Dit was wel wat bizar, want alles stond reeds klaar. Toch mochten wij geen pistolets met beleg hebben! We konden er enkel naar kijken terwijl we ons fruit met een droge koek opaten.
2. Hotel in San Sebastian de La Gomera (Torre del Conde) met uitzicht op park met Torre del Conde en in de verte de Atlantische Oceaan: tiptop! Leuk dat er een klein terrasje is (wel maar voor 1 persoon). Heel netjes, heel vriendelijk. Ontbijt was zeker
oké. Jammer dat de fruitsla niet vers was. Variatie genoeg.
3. Appartement in Los Cancajos op La Palma (El Cerrito) met wat verderop uitzicht op Atlantische Oceaan: oké! Heel ruim met een ruim terras. Het was wel wat minder netjes dan onze vorige twee plaatsen. Jammer is ook dat je moet bijbetalen voor de
airco en dat de handdoeken slechts 2 keer per week ververst worden. Voor ons moet dat niet elke dag, maar wij waren er van de zondag en pas op donderdag kregen we nieuwe handdoeken. En we vertrokken al de vrijdag! Indien je meer nieuwe handdoeken wou, dan moest je bijbetalen. Poetsen gebeurde wel elke dag (behalve op woensdag en op zondag), maar ’t was met ‘de rappe dienst’ als je me begrijpt. Ze waren wel enorm vriendelijk aan de receptie. Ontbijt was het minste van de drie. Wel veel vers fruit!!!
Croissants en wafels waren voorverpakt.
Misschien leek het hier ook minder doordat we in onze eerste plaats echte luxe hebben gehad en dan vergelijk je daarmee natuurlijk.
Bij aankomst waren er 2 zakjes shampoo en 2 zakjes douchegel. Die werden niet meer aangevuld. Na één dag waren die dus op…..
Ferry’s
Telkens goed en vlot verlopen. Geen vertragingen.

Het eilandhoppen is ons enorm bevallen! Een manier van reizen die echt aangenaam is omdat je op die manier enorm veel totaal uiteenlopende plaatsen ziet. Een aanrader!
Ook het klimaat op de drie eilanden is super. De grote hitte heb je er niet, zodat je toch veel kan wandelen en plaatsen kan bezoeken.
Wondermooie reis!

  • Algemeen 9
op 7 november 2019 bestemming: Griekenland, reisperiode: augustus 2019

Uitstekend georganiseerd, alles klopte,goede keuze van hotels en omgeving op de griekse eilanden

  • Algemeen 10
op 7 november 2019 bestemming: Griekenland / Santorini Naxos Paros en Mykonos, reisperiode: juli 2019

Goede uitgekozen sfeervolle en niet te grote hotels op prachtige lokaties. Vervoer op en informatie over de eilanden was erg goed.
Vriendelijke reisagenten en Andros, de man die achter de organisatie zit, reageert snel op mails en denkt graag met je mee.
Zeker aan te bevelen!

  • Algemeen 9
op 7 november 2019 bestemming: Griekenland / Kreta, reisperiode: juli 2019

* goede service op maat bij boeken
* mooie, kleinschalige accomodaties voor redelijke prijs
* het hele pakket van reis en verblijf is tot in de puntjes geregeld; heel betrouwbaar en duidelijk gecommuniceerd

  • Algemeen 9
op 7 november 2019 bestemming: Griekenland / SANTORINI EN MIRTOS, reisperiode: augustus 2019

Het is ons prima bevallen. Alles was goed geregeld op hier en daar een vertraging na met de ferry en het vliegtuig maar dat ligt buiten de machtvan Eilandhoppen. De transfers en de autohuur waren goed fgeregeld.
Beide apartementen waren prima waarbij wij Nissia opSantorini het mooist vonden omdat het zo lekker dicht bij het strand lag. Hebben Fira, Oia, Chrissi-eiland en de Sarakinaskloof bezocht. Santorini is druk en toeristisch en Mirtos ontspannen en weer een verademing qua drukte. Zeker voor herhaling vatbaar en aanbevelenswaardig.
Arno

  • Algemeen 9
op 7 oktober 2019 bestemming: Griekenland / eilandhoppen, reisperiode: september 2019

Dit was zo goed georganiseerd en we hebben werkelijk alleen maar hoeven te genieten van onze rondreis.vlliegtickets,verblijven,boottickets,autohuur kortom alles tot in de puntjes geregeld door Andros en zijn team en tegen een zeer goede prijs.Fantastische vakantie gehad dankzij hun.Dikke aanrader.Waarvoor dank.
A en Guy.

  • Algemeen 10
op 3 oktober 2019 bestemming: Griekenland / Athene, Mykonos, Naxos en Santorini, reisperiode: september 2019

Organisatie was erg goed. Alleen de transfer bij aankomst op Naxos was minder. Reisagent was niet op tijd ter plaatse. Had waarschijnlijk ook te maken met de vertraging van de ferry. Accommodaties waren goed. Inrichting van de keukentjes was minimaal en soms onvoldoende.

  • Algemeen 9
op 18 september 2019 bestemming: Griekenland / Diverse eilanden, reisperiode: september 2019

We hebben een fantastische reis gehad. Eilandhoppen Cycladen, Geland op Mykonos, met de ferry naar Paros, daarna Naxos en dan naar Santorini en vanddar terug nar Amsterdam gevlogen dank zij de zeer goede voorbereidingen en regelingen van Eilandhoppen.nl (Andros) was perfect geregeld. Hotels, transfers noem maar op

  • Algemeen 10
op 27 augustus 2019 bestemming: Spanje, reisperiode: januari 2019

Eilandhoppen op de Canairsche Eilanden

We hebben ontzettend genoten van ons 'Eilandhop avontuur' op de Canarische eilanden. We hebben in totaal 3 eilanden bezocht, Tenerife, La Gomera en La Palma. De reis was uitstekend geregeld en we hebben super kunnen genieten van deze luxe. Bij aankomst op ieder eiland stond er zoals afgesproken iemand klaar om ons naar de huurauto te brengen. Deze auto's waren allemaal in goede staat en de communicatie verliep perfect. De hotels en appartementen waren ook allemaal erg netjes. Ik kan iederen deze reisorganisatie van harte aanbevelen en wij gaan zeker opnieuw onze volgende vakantie (Eilandhoppen Griekenland) bij hen boeken.

  • Algemeen 10
op 23 augustus 2019 bestemming: Griekenland, reisperiode: januari 2019

We zijn dit jaar voor de tweede keer op reis geweest met Eilandhoppen op maat. Vroeger gingen we zelf, met enkel een rugzakje en een beperkt budget. Twee jaar geleden wilden we dit als gezin doen, en toen heeft Andros voor ons een prachtige reis gemaakt (Athene, Naxos, Paros, Amorgos, Santorini). Dit is zo goed bevallen, dat we dit jaar weer gingen. Deze keer naar de wat minder bekende eilanden: Andros, Syros, Folegandros, Milos en, op verzoek van de tieners: Mykonos. Een niet zo heel logische combinatie, maar Andros had alles perfect voor ons uitgezocht. Alles was top: het advies en de informatie vooraf, de accomodaties, de transfers. We hebben echt genoten, doordat alles zo goed geregeld is kun je optimaal genieten. En 5 eilandjes betekent eigenlijk 5 kleine vakanties. Ook de kinderen vonden het geweldig. Of zoals mijn dochter zei bij een van de prachtige hotels: 'ik weet niet wie dit geregeld heeft, maar diegenen verdient een pluim!' Gelukkig zijn er nog heel veel Griekse eilandjes, dus we gaan in de toekomst zeker nog een keer!

  • Algemeen 10
op 19 augustus 2019 bestemming: Griekenland / Spetses, Hydra, Poros, reisperiode: juli 2019

Ik heb met mijn man een prachtige reis langs Spetses, Hydra en Poros gemaakt via Eilandhoppenopmaat.nl. Hoewel ik normaal altijd zelf onze eigen reizen organiseer, heb ik beslist geen spijt van de keuze om het uit te besteden aan Andros. Zoals ook in andere reviews te lezen is, weet hij een uitstekend georganiseerde reis te bieden, waarbij je volledig ontzorgd wordt. Alles, maar dan ook alles verliep op tijd en vlekkeloos tijdens deze vakantie. Het hele programma klopte en de hotels waren allemaal uitstekend, betere keuzes hadden we zelf niet kunnen bedenken. Bovendien waren alle lokale medewerkers buitengewoon aardig en hulpvaardig. Kortom, de volgende keer maken we graag weer gebruik van Eilandhoppenopmaat.nl!

  • Algemeen 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Volgende