Schrijf een ervaring over Eilandhoppen op maat en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Eilandhoppen op maat

Pagina 1 van 27 met 269 resultaten

op 7 juli 2019 bestemming: Griekenland, reisperiode: juni 2019

Het is ons heel goed bevallen. Alles was goed geregeld. We hebben een super fijne vakantie gehad. Geen klachten maar meer persoonlijke ervaringen. We gaan jullie zeker aanraden bij andere mensen. Helemaal TOP!!

Paraga (Mykonos, Cycladen)
Almyra Guest Houses
Een super leuke locatie, prachtig uitzicht, met echt zeer vriendelijke mensen (broer en zus) die alles voor je over hebben.
Bij aankomst lieten ze ons even de omgeving zien per auto. Maakte een super ontbijt en bij het weggaan een kleine presentje.
Mykonos zelf wel leuk maar wel duur. We kregen hier het jet set gevoel. Wel leuk om mee te maken.

Naousa (Paros, Cycladen)
Margarita’s House
Ook een super leuke locatie, prachtig uitzicht, met zeer vriendelijke mensen hier heel gezellig de eigenaren die gezellig even bij je kwamen zitten en gezellig een praatje. Heel persoonlijk.
Een goed ontbijt.
Paros vonden wij het leukste eiland, gezellig mensen overal even vriendelijk.

Agios Prokopios (Naxos, Cycladen)
Katerina Hotel
Goeie locatie, niet zo persoonlijk als bij de vorige 2 maar wel vriendelijk.
Goed ontbijt.
Naxos super leuk en mooie natuur.

Kamari (Santorini, Cycladen)
Polydefkis Hotel
Goeie locatie, ook niet zo persoonlijk als bij de eerste 2 (maar dat was ook echt iets wat je niet snel meemaakt) maar ook zeer vriendelijk.
Wij waren heel blij met onze accommodatie in Kamari en dat we niet in Fira of in Oia zaten. Want dat is echt heel druk.
Goed ontbijt.
Santorini super gezellig en als je af en toe van de normale route afgaat kom je op hele bijzondere plekjes terecht. Maar dit geld voor alle eilanden en wat was dat dan genieten. ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 25 juni 2019 bestemming: Griekenland, reisperiode: juni 2019

Top geregeld allemaal!
Mooie accomodaties, goede info en vriendelijk advies! ... Lees meer

  • Algemeen 10




op 15 juni 2019 bestemming: Griekenland / Athene en het vaste land, reisperiode: juni 2019

Wij hebben een hele fijne vakantie gehad. Eilandhoppen had alles geregeld zoals vooraf was aangegeven. De geselecteerde hotels waren goed, sfeervol en heel verschillend. Wij hebben genoten van Griekenland. Gaan zeker nog eens terug. Eilandhoppen heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan het slagen van onze vakantie. ... Lees meer

  • Algemeen 8
op 13 juni 2019 bestemming: Griekenland / Kos, reisperiode: mei 2019

Wij hebben in 15 dagen 4 eilanden bezocht in de Dodecanessos. Alles was prima geregeld. Bij aankomst op het vliegveld alle tickets en vouchers ontvangen. De taxi's voor de transfers waren altijd ruim op tijd. Vaak kregen we ook nog allerlei tips en wetenswaardigheden te horen. De hotels waren goed tot zeer goed. Wij hebben ons regelmatig gewoon onderdeel gevoeld van het dagelijkse leven. Echt een aanrader.

  • Algemeen 10
op 13 juni 2019 bestemming: Spanje / Canarische Eilanden, reisperiode: mei 2019

Vier eilanden in drie weken ...
Wij waren nog nooit op de Canarische Eilanden geweest, we wisten ook niet met welk eiland we moesten beginnen. Dankzij Eilandhoppenopmaat hebben we nu 4 eilanden gezien in 3 weken. Gran Canaria, Tenerife, La Gomera en La Palma. Alles van tevoren geboekt: vlucht, prima accomodaties, huurauto's en bootovertochten. Dankzij de vele tips van het reisbureau hebben we een mooie indruk gekregen van deze eilanden. We hebben een fantastische vakantie gehad, dankzij eilandhoppenopmaat!

  • Algemeen 9
op 13 juni 2019 bestemming: Griekenland / diversen, reisperiode: mei 2019

Het was de tweede keer dat we onze reis bij Eilandhoppenopmaat hebben geboekt. En opnieuw was het fantastisch!! We reisden via Athene naar Sifnos, Milos en Folegandros om op Santorini te eindigen.
Alles klopte! De locaties en de hotels waren prima. De transfers waren goed georganiseerd en we konden dus zonder lange wachttijden reizen. We zouden niet weten hoe het beter kan. Het hotel in Athene lag op een mooie plek. Op korte afstand van de Plaka's en de toegang tot de Acropolis, Maar van de hele reis was het gezellige Chora op Folegandros onze favoriet.
Tot de volgende keer Andros.

  • Algemeen 10
op 29 mei 2019 bestemming: Griekenland / Cycladen, reisperiode: mei 2019

Eilandhoppen op zijn best. Prachtige landschappen met overnachtingen in mooie hotels en alles tot in de puntjes geregeld. Een aanrader!!

  • Algemeen 9
op 15 mei 2019 bestemming: Griekenland / amorgos, reisperiode: mei 2019

Via verscheidene griekse eilanden gereisd naar onze uitbestemming amorgos gebruik gemaakt van verschillende ferry boten, telkens stond er iemand bij de haven / vliegveld klaar om ons op te halen. fijne hotels, piek fijn geregeld, op amorgos fijne wandelingen gemaakt tussen prachtige bloemenweiden. lokale gerechten, vriendelijke mensen.
toppie.

  • Algemeen 9
op 15 mei 2019 bestemming: Griekenland / Athene Paros Naxos en Santorini, reisperiode: mei 2019

Vanaf vertrek is alles perfect verlopen vlucht/ verblijven hotel/app. studio
overal stond meteen de taxi of een busje klaar, dus de transfer naar de verblijven en naar de havens was prima altijd op tijd.

We hadden de Blue star Delos Ferrie die was prima wel groot en druk .

Wij zijn in Athene begonnen daar waren we eigenlijk maar een hele dag had wel een dag langer willen blijven.

De eilanden 3 dagen vond ik lang genoeg, en terug vliegen van Santorini naar Amsterdam. Voor ons vieren pensionado was het een super vakantie.

  • Algemeen 9
op 4 mei 2019 bestemming: Griekenland / NAXOS, PAROS , SANTORINI, ATHENE, reisperiode: augustus 2018

Via deze weg wilden we nog graag laten weten dat wij een heerlijke reis door de Griekse cycladen hebben gemaakt.
Door privé omstandigheden direct na onze vakantie is dit even blijven liggen.
Super hoe alles op de verschillende locaties geregeld was. De accomodaties waren zo mooi en netjes als op de plaatjes. De ligging van de accomodaties was op alle drie de eilanden perfect. Qua eiland waren we het allermeest gecharmeerd van Paros. Maar ook Naxos en Santorini vonden we mooi. De locale bevolking is erg hartelijk en altijd bereid om te helpen, adviseren etc. Het is heerlijk zorgeloos dat alles vooraf geregeld was, de transfers naar de haven, de boottocht, de auto die op onze accommodatie geleverd werd. Hierdoor konden we tot de laatste minuut zorgeloos genieten van ons verblijf.
Alles bij elkaar zeker voor herhaling vatbaar mogelijk in een ander deel van de Griekse eilanden.
Bedankt voor de organisatie.

  • Algemeen 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende