Ervaringen Eilandhoppen op maat

Pagina 1 van 5 met 444 resultaten

op 10 augustus 2022 bestemming: Griekenland / Diverse, reisperiode: juli 2022

Voor de derde keer een vakantie geboekt bij Eilandhoppenopmaat. Net als de vorige vakanties was alles perfect geregeld: hotels, autoverhuur en ferry’s. Ook deze reis was door Andros perfect samengesteld naar onze wensen. Het contact met hem loopt altijd snel en vriendelijk.
Ook dit keer hadden wij mooie hotels met vriendelijk hotelpersoneel.
Wat wij persoonlijk ook leuk vinden is dat er bij de reisbescheiden ook een bijlage zit met tips over de desbetreffende omgeving.

  • Algemeen 9
op 3 augustus 2022 bestemming: Griekenland / Ceycladen, reisperiode: juli 2022

We hebben 6 eilanden bezocht Andros, Tinos, Paras, Amargos, Naxos en Santorini. De reis was goed georganiseerd. Op elk eiland een heel mooi uniek hotel met aandacht voor de klant en per eiland een auto ter beschikking. We starten op het minst toeristische eiland en eindigen op het meest toeristische eiland. Veel tips ontvangen van de organisatie en ook alle ferry overtochten waren goed georganiseerd

  • Algemeen 9




op 20 juli 2022 bestemming: Griekenland / rondreis, reisperiode: juli 2022

Het reisbureau antwoordt onmiddellijk op alle vragen, doet goede suggesties, is eerlijk. Alles was zoals het was afgesproken! Proficiat!

  • Algemeen 9
op 16 juli 2022 bestemming: Griekenland / Lefkas, Kefalonia, Ithaka, reisperiode: juni 2022

Vliegtickets, autohuur en verzekering, accomodaties, boottickets super goed geregeld door Andros van Eilandhoppen op Maat. We hebben genoten van onze reis en zijn alleen maar tevreden. Ik kan dit reisbureau aanbevelen! Is echt persoonlijk vakantie maatwerk, dus geen massa toerismewerk! Hoe leuk is dat nog in deze tijd 😉

  • Algemeen 8
op 5 juli 2022 bestemming: Griekenland / cycladen, reisperiode: juni 2022

Kundig, professioneel en hulpvaardig. Na het eerste mailcontact hadden wij al een heel goed gevoel bij dit bedrijf. Er werd goed meegedacht met onze wensen en werden leuke voorstellen gedaan. De eiland hop vakantie was dan ook fantastisch. We werden volledig ontzorgd en alles was prima en volgens afspraak geregeld. Vooral de transfers van en naar haven en hotels waren goed geregeld en op de afgesproken tijd

  • Algemeen 9
op 5 juli 2022 bestemming: Griekenland / Cycladen, reisperiode: juni 2022

Weer een top geregelde vakantie, van vlucht tot ferrytickers, autohuur, transfers en heerlijke hotels.

  • Algemeen 10
op 1 juli 2022 bestemming: Griekenland / Athene, Paros, Naxos, Santorini, reisperiode: juni 2022

Net terug van een fantastische reis van Athene naar Paros, Naxos en Santorini.
De 2x uitstel door Corona en familieomstandigheden waren geen probleem voor Andros en het team.
Alles was perfect geregeld en conform afspraak. Ook de vele persoonlijke tips waren top waardoor de vakantie NOG mooier was.
We hebben echt genoten van een van de mooiste vakanties ooit.

  • Algemeen 10
op 24 juni 2022 bestemming: Griekenland / Cycladen, reisperiode: juni 2022

Met Eilandhoppen-op-maat een uitstekend geregelde reis van 15 dagen gemaakt langs Mykonos, Paros, Naxos en Santorini (nadat we in mei 2020 diezelfde reis niet konden maken door corona; we kregen toen zonder vragen ons geld terug). De communicatie vooraf verliep soepel, alles was duidelijk en op tijd. De hotelkeuze was op alle eilanden ook precies wat we zochten, net als de autohuur, en ook verder was alles tot in de puntjes verzorgd. Ik kan Andros zeer aanbevelen!

  • Algemeen 10
op 23 juni 2022 bestemming: Griekenland / Lefkas, kefalonia, zakynthos, ithaka, reisperiode: juni 2022

Echt een aanrader .
Contact via Andros super , altijd bereikbaar of een mailtje terug.
Wij hebben 4 eilanden bezocht en alles prima geregeld. Op vliegveld bij aankomst stond iemand klaar om ons naar autoverhuurbedrijf te brengen.
Auto opgehaald welke wij de hele reis hebben gehouden. Ferry’s allemaal goed geregeld naar de verschillende eilanden. Hotels allemaal prima en ook alles geregeld. Wij hebben en top vakantie gehad met leuke tips van Andros over de Eilanden.
Bedankt

Annie en Paul

  • Algemeen 10
op 4 juni 2022 bestemming: Griekenland / Mykonos, reisperiode: mei 2022

We hebben het prima naar ons zin gehad. Alles was voortreffelijk geregeld door de organisatie. We hebben 4 eilanden bezocht en de transfers e.d. waren allemaal op tijd. De taxi stond overal klaar zowel voor het ophalen bij de accommodatie als het ophalen bij de Ferry's.
De accommodaties waren allemaal prima.

  • Algemeen 9
op 3 juni 2022 bestemming: Griekenland / Diverse eilanden, reisperiode: mei 2022

Echt een aanrader, alles is perfect geregeld.
Mooie reis, afwisselend, tranfer super geregeld, ervaren chauffeurs.
Prachtige hotels met een heerlijk uitgebreid ontbijt.
alles klopte, complimenten, dit gaan we zeker nog een keer doen

  • Algemeen 10
op 30 mei 2022 bestemming: Griekenland / diverse eilanden, reisperiode: mei 2022

De vliegreis, de ferryboten, het vervoer naar het logiesadres, en de logies prima geregeld.

  • Algemeen 10
op 29 mei 2022 bestemming: Griekenland / Cycladen, reisperiode: april 2022

Eilandhoppen-op-maat heeft een mooie, probleemloze reis voor ons samengesteld en uitstekende partners gekozen om mee samen te werken, vriendelijke competente mensen die altijd voor ons klaar stonden; alles liep op rolletjes en iedereen was overal op tijd.
We hebben genoten van deze reis en will;en deze graag aanbevelen aan anderen.

Het weer was prachtig op de eerste en de laatste dag na, we begonnen in Athene met flink was regen en eindigden op Mykonos ook met een regenbui tijdens het boarden, maar de twaalf dagen daartussen waren goed tot geweldig: veel zon (onze kinderen waren jaloers op onze gebruinde gezichten), een heel aangename temperatuur tussen 20 en 25 graden met alleen op de laatste drie dagen een straffe wind. We hebben op elk eiland in ieder geval één dag aan het strand of het zwembad gelegen en daardoor ook aangenaam af kunnen wisselen in actieve dagen met wandelingen en rondritten op de eilanden en passieve dagen om bij te komen. Genieten hebben we de gehele vakantie gedaan.

  • Algemeen 8
op 28 mei 2022 bestemming: Griekenland / Cycladen, reisperiode: april 2022

Met 11 personen was de reis en verblijf prima georganiseerd en werden vriendelijk ontvangen.

  • Algemeen 9
op 17 mei 2022 bestemming: Griekenland / Eilandhoppen, reisperiode: mei 2022

We hebben een ontzettend mooie reis gemaakt naar Athene, Paros, Naxos en Santorini. Alles was tot in de puntjes georganiseerd door Andros van Eilandhoppenopmaat. De hotels, de transfers, de ferrytickets, alles klopte. De hotels waren fijn. Begin mei was het nog erg rustig in de hotels maar op de eilanden was het gezellig druk.
Door corona is onze reis twee keer uitgesteld. Andros heeft alles elke keer weer keurig omgeboekt. Complimenten! Het was het waard om twee jaar te moeten wachten. Helaas is de reis nu voorbij.

  • Algemeen 10
op 15 december 2021 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: september 2021

Wij hebben 18 heerlijke (én zonnige) dagen gehad op Zakynthos,Ithaki en Kefalonia.
Alles was prima door 'Eilandhoppen op maat' verzorgd…huurauto,accomodaties,vouchers voor de ferry’s…
En wat een mooie eilanden en vriendelijke bevolking.
Wij hebben het meest genoten op Ithaki en Kefalonia.
Mede dankzij 'Eilandhoppen op maat' hebben we een heerlijke 1e kennismaking met Griekenland gehad.

  • Algemeen 9
op 9 december 2021 bestemming: Griekenland, reisperiode: juni 2021

Wat was het eilandhoppen ontzettend leuk!!! De combinatie van de verschillende eilanden, steeds weer een nieuw eiland om te ontdekken en de boottochtjes maakten het echt fantastisch!!!

Mykonis was een heerlijke start met het geweldige zwembad van Vencia! En wat een belevenis om door het doolhof van straatjes van Mykonos stad te dwalen.
Op Paros hebben we leuke dorpjes bezocht en prachtige scootertochten gemaakt!
Naxos was het eiland van de ontzettend mooie stranden. Griekenland heeft ons echt verrast hiermee. We zijn ook naar Koufonissi gevaren, wauw, wat was dat fantastisch mooi!!
Santorini was een stuk toeristischer en drukker, maar daar moet je natuurlijk geweest zijn en de stadjes Fira en Oia waren echt heel gaaf!

Het was te leuk, heerlijk warm, prachtige stranden, lekker gescooterd, zoveel mooie bloemen en idyllische plekjes en het Griekenland van de plaatjes gezien.....we vonden het super geslaagd en alles was top geregeld! De transfers, de informatie en ook al het contact ivm corona.

Heel erg bedankt en ik maak zeker reclame voor je.. ;)

  • Algemeen 10
op 8 december 2021 bestemming: Griekenland / diverse, reisperiode: september 2021

Alles was super goed georganiseerd, van de reserveringen van de hotels tot de transfers en de huurauto! De hotels waren geweldig en we hebben enorm genoten van de vakantie

  • Algemeen 9
op 7 december 2021 bestemming: Griekenland / Athene, Mykonos, Paros, Santorini, Kreta, reisperiode: juli 2021

Van tevoren heb ik regelmatig contact gehad met Andros vanwege alle perikelen rond Corona. Andros is elke keer heel erg behulpzaam geweest en iedere wijziging in de regels vanuit Griekenland liet hij ons op tijd weten. De reis en de hotels waren prima geregeld. Ook alle transfers waren op tijd. Kortom we hebben een volledig ontzorgde vakantie gehad. Dank Andros. Keep up the good work!

  • Algemeen 10
op 7 december 2021 bestemming: Griekenland / Santorini, Paros, Naxos en Mykonos, reisperiode: juni 2021

We hebben een heerlijke vakantie gehad en hebben erg genoten van de rust op de eilanden (behalve op Mykonos, daar was het wel druk). Alles was weer perfect geregeld.
In tegenstelling tot de eerste 3 eilanden vonden we Mykonos druk en minder leuk, hoewel de mensen daar vertelden dat het echt heel rustig was. Maar het verkeer rondom Mykonos-stad was nu al een chaos (we moesten om naar het centrum te gaan toch langs die drukke weg) en de stranden waren ook heel druk (en duur: 30 euro voor ligbedjes en een parasol, op Santorini waren de ligbedjes gratis). Het hotel op Mykonos was wel weer geweldig en helaas voor het ontzettend aardige personeel daar waren er steeds maar 2 kamers bezet toen wij er waren. We snappen dus dat zij het heel rustig vonden. Voor ons was het heerlijk, we hadden het fijne zwembad voor onszelf.

De hotels waren allemaal heel fijn en we hebben alleen maar heel aardige en behulpzame mensen ontmoet.

  • Algemeen 9
op 5 december 2021 bestemming: Griekenland / Lefkas, Kefalonia, Ithaka, reisperiode: augustus 2021

Heerlijke vakantie, alles goed georganiseerd met accommodatie, auto en ferrytickets, maar Lefkas is voor ons niet een eiland waar we nog een keer naar terug gaan. Veel te druk, Kefalonia en Ithaka daarentegen zijn veel rustiger.

  • Algemeen 9
op 5 december 2021 bestemming: Griekenland / Athene, reisperiode: oktober 2021

Prima georganiseerd en probleemloos verloren. Een absolute aanrader!

  • Algemeen 9
op 5 december 2021 bestemming: Griekenland / diverse, reisperiode: september 2021

Mede dankzij "Eilandhoppen op maat" is deze reis voor ons een onvergetelijke reis geworden. Alles was tot in de puntjes geregeld, met één woord fantastisch gewoon.
Geweldige hotels, super aardig personeel, alle transfers (zowel boot als ook van en naar de boot) top, alle papieren als gevolg van de Covid, en niet als laatste de prachtige eilanden.

Door de Covid-maatregelen heeft "Eilandhoppen op maat" de reis meerdere malen moeten verzetten, wat veel extra werk heeft betekend.
Wij hebben nog nooit een reisorganisatie ervaren die zo flexibel, creatief en punctueel was, vandaar ons cijfer voor de reis.
Wij gaan zeker vaker gebruik maken van deze reisorganisatie.

  • Algemeen 10
op 4 december 2021 bestemming: Griekenland / Santorini, reisperiode: juni 2021

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad op de Griekse eilanden. Onze reis was tot in de puntjes verzorgd. We hebben dan ook echt kunnen genieten van de zon, de cultuur, de mensen en hebben zeker ook genoten van de kleine eilandjes. Wij hebben op de eilandjes zelf geen Nederlanders gezien, maar toch zijn juist deze kleine eilandjes heel leuk om echt de Griekse sfeer te beleven.
De accommodaties waren prima. Het enige wat wij, ondanks de zee op korte afstand, wel gemist hebben was een zwembad bij de accommodatie op Milos. De accommodatie zelf was wel heel leuk en met een mooi uitzicht. Persoonlijk vinden wij het fijn om bij terugkomst in het hotel of appartement nog even een frisse duik te nemen in een zwembad. De zon scheen alle dagen vol op. Het was iedere dag boven de 30 graden en zelfs 2 dagen van ruim 37 graden en nauwelijks wind. Ook de Grieken zelf vonden het erg warm en gaven aan dat het in laatste 14 jaar niet zo warm was geweest in deze periode, maar goed gelukkig kunnen wij heel goed tegen de warmte en hebben op 2 hele hete dagen na, toch iedere dag wel wat ondernomen. Wij hebben alles met openbaar vervoer gedaan. Tot onze verbazing reed ook alles op tijd😉Het was soms best even plannen en uitpuzzelen, maar goed te doen. De transfers en de overtochten met de ferry’s waren op tijd en top geregeld. Het was voor ons een onvergetelijke reis! Mochten wij besluiten nog een keer naar één van de andere Griekse eilanden te willen gaan, dan boeken wij zeker via Eilandhoppen op Maat. Wat een service en ook echt aandacht voor de wensen van de klant!

  • Algemeen 9
op 3 december 2021 bestemming: Griekenland, reisperiode: juli 2021

We hebben in juli 4 verschillende eilanden bezocht op de Cycladen en hebben echt een fantastische vakantie gehad! Alles was super goed geregeld!
We vonden het persoonlijke contact voorafgaand aan en tijdens onze vakantie erg prettig! Doordat we overal over mee konden denken (welke ferry, hoe laat, welk hotel/appartement, etc.) voelde het echt als een op maat gemaakte vakantie. Eilandhoppen op maat doet zijn naam dus echt eer aan!

  • Algemeen 9
op 3 december 2021 bestemming: Spanje / Canarische Eilanden, reisperiode: september 2021

Andros van Eilandhoppen op maat had een mooi eiland hop arrangement voor ons samengesteld. Leuke hotels op leuke plekjes. Hotel Jardin Tecina ligt in een prachtige botanische tuin op La Gomera, wat een geweldig wandeleiland is.
We hadden een unieke ervaring op La Palma, omdat tijdens ons verblijf de vulkaan uitbarstte. Vreselijk voor het eiland, maar once in a lifetime voor ons. Toen we ons al toeristen toch bezwaard voelden te blijven, heeft Andro voor ons geregeld dat we eerder met de boot door konden naar Tenerife. Daar zaten we in het prachtige Garachico. Heerlijk hotel, verwennerij. Allles was prima geregeld en Andros was goed bereikbaar voor hulp. We gaan zeker nog eens hoppen met eilandhoppenopmaat.

  • Algemeen 9
op 2 december 2021 bestemming: Griekenland / Divers, reisperiode: juli 2021

Op het laatste moment moesten we onze vakantie omboeken vanwege Corona, Eilandhoppenopmaat had binnen een dag een prachtige rondreis voor ons geregeld, waardoor we binnen twee weken konden vertrekken voor een rondreis langs drie eilanden. Ze hadden goed ingeschat wat we leuk vonden en we hebben een heerlijke vakantie gehad. De accomodaties waren prima, lagen op een goede plek voor uitstapjes en de auto en de ferries waren keurig geregeld.

  • Algemeen 10
op 2 december 2021 bestemming: Griekenland / Cycladen, reisperiode: juli 2021

Wij zijn erg tevreden over de goede organisatie van onze reis Eilandhoppen naar Griekenland! Wij zijn echt ontzettend enthousiast over de mooie locaties die zij voor ons hebben uitgezocht! Stuk voor stuk geweldige plekjes!!! En ook de informatie die zij sturen voordat je op reis gaat: de reispapieren, alle verklaringen die ingevuld moesten worden, van elk eiland de bezienswaardigheden, echt overcompleet, volledig voorbereid op reis!!! Daarnaast hebben ze persoonlijk veel kennis van Griekenland, waardoor vele waardevolle tips voor je reis!! Echt zeer tevreden!
Athene in het Plaka Hotel was super! Nette kamers midden in het centrum, lopend genoten van de schitterende stad. Perfect geregelde transfer naar de boot! Gelukkig 🍀 net voor de bosbranden (wat een tragedie!) op de boot naar Paros!
Paros in Marioly was heerlijk! Wat een mooie, schone kamers met een ontzettend vriendelijke eigenaresse! Top!
Amorgos in Lakki Village genoten van dit nog authentieke mooie rustige eiland! Mijn favoriet!!! Onze jongens hebben daar nog gedoken via de duikschool, onvergetelijke ervaring! Ook daar een prima transfer naar de boot.
Op Naxos in het Katherina Hotel, heerlijk plekje, vriendelijke eigenaren, behulpzaam, goed ontbijt! Een heerlijk verblijf gehad met een mooie dag catamaran zeilen rond het eiland!
Als afsluiter Mykonos: hele mooie locatie in Almyra Guest Houses! En wat een behulpzame eigenaresse! Ik vroeg haar voor een tip voor de PCR test voor de vliegreis, en zij bood direct aan ons daar heen te brengen! Mooi rustig strandje nog onze laatste dag kunnen genieten!
Ofwel: zeer tevreden en ontzettend dankbaar voor jullie organisatie en begeleiding!!! Echt een topper!!!

  • Algemeen 10
op 1 december 2021 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: september 2021

Geweldige reis goed geregeld goed persoonlijk contact

  • Algemeen 9
op 30 november 2021 bestemming: Griekenland / Rondreis, reisperiode: augustus 2021

Vanaf het begin was er een goed persoonlijk contact met Eilandhoppen. In korte tijd is er in goed overleg een reisschema op maat uitgekomen. De reis zelf was tot in de puntjes verzorgd, waaronder huurauto, veerboten en prima hotels. In Kefalonia stapten we letterlijk met 2 stappen de deur uit in een eigen prive zwembad!

  • Algemeen 10
op 30 november 2021 bestemming: Griekenland / meerdere eilenden, reisperiode: juli 2021

Alles was goed geregeld ondanks corona

  • Algemeen 9
op 30 november 2021 bestemming: Griekenland / overal, reisperiode: juni 2021

Beste Andros,

Wij zijn weer thuis na drie heerlijke weken in Griekenland.
Bij deze bedankt voor de goede zorgen en het regelen van deze vakantie. Het waren mooie eilanden en de accommodaties waren prima.
Op Kalymnos zelfs drie dagen verbleven in een zeer mooie suite. Dit omdat de airco van onze kamer kapot was. Eerst een nacht een andere kamer gekregen en toen de volgende dag bleek dat de airco nog niet werkte, kregen we dus de suite aangeboden.
Bij drie van de 5 hotels waren de transfertijden niet bekend, maar met een telefoontje is dat goed gekomen. Op Patmos zijn we van het hotel naar de haven gelopen omdat dit zeer dichtbij was.
Op Samos dus door de bosbranden eerst naar een andere accommodatie geweest. Marathakampos had jij opgegeven dus wij deze borden gevolgd, en daar kwamen we dus aan in het dorp in de bergen….. daar gevraagd waar ons onderkomen was, maar dat wisten ze niet. Ga maar naar het eerstvolgende dorp was het antwoord, daar weten ze dat wel. Guido heeft toen via Google-earth gekeken en zag dat er ook nog een Kampos aan zee was. Wij daar naar toe en daar bleek dus ons onderkomen te zijn. Mooi onderkomen, en na een dag daar vertoefd te hebben kwamen we er achter, dat er genoeg restaurantjes in de buurt waren, lagen wat verder weg maar gelukkig hadden we daar de auto. Na drie dagen toch besloten om alsnog naar Kokkari te gaan. Hier zeker geen spijt van gehad. Wat een mooi onderkomen en wat een fantastisch uitzicht vandaar op Kokkari. Zeer zeker een plek om nog eens naar terug te gaan.

Kortom, we hebben genoten van drie weken Griekenland en van Corona beperkingen hebben we niet veel gemerkt.

Prettig weekend verder,

Met vriendelijke groeten,
Guido en Herbert.

  • Algemeen 9
op 30 november 2021 bestemming: Griekenland, reisperiode: juni 2021

Perfect. Eilandhoppenopmaat had alles super goed voor ons geregeld. Mooiste plekjes, goede hotels, goede reistips. Alle boottickets, transfers en local guids waren geregeld. We werden overal opgewacht met een grote glimlach. Het was echt een vakantie zonder zorgen. Ook tijdens onze reis hield Andros ons op de hoogte van de corona situatie in Griekenland, maar ook in Nederland voor onze terugreis.

  • Algemeen 10
op 30 november 2021 bestemming: Griekenland, reisperiode: september 2021

Deze organisatie is echt persoonlijk dus zeker een reis op maat, ze zijn deskundig en behulpzaam en de prijs/kwaliteit is goed. Wij hebben nu voor de 2e keer geboekt bij Eilandhoppen op maat en weer naar volle tevredenheid! Wat ons betreft komt er weer een volgende keer ....

  • Algemeen 10
op 30 november 2021 bestemming: Griekenland / wisselend, reisperiode: september 2021

Beste Andros,
Wij zijn donderdag weer thuisgekomen na een fantastische reis. In één woord: uitstekend! We hebben genoten van prachtige locaties in Athene en op de eilanden. De hotels waren zeer goed verzorgd en het vervoer van en naar de locaties was zeer goed geregeld. Alles klopte.
Graag willen wij jou hartelijk bedanken voor de buitengewoon goede organisatie van onze reis. Ook het feit dat wij de reis een paar keer hebben moeten verplaatsen en wijzigen (extra dagen) hebben wij zeer gewaardeerd. De reis is een echte aanrader voor anderen (zullen we ook doorgeven)!

Met vriendelijke groet,

Albert & Marijke Plugge

  • Algemeen 10
op 30 november 2021 bestemming: Griekenland / Eilandhoppen, reisperiode: augustus 2021

De wijze waarop " eilandhoppen op maat " met ons heeft mee bewogen en gedacht in deze roerige tijd. Direct contact, korte lijnen, vriendelijke en ter zaken kundig te woord gestaan. En bovenal een prachtige reis die goed georganiseerd was.Wij bevelen Eilandhoppen op maat zeker aan. Waar je geen nummer bent en ze er alles aan doen om je een bijzondere vakantie te laten hebben.

  • Algemeen 10
op 30 november 2021 bestemming: , reisperiode: september 2021

Hallo Andros,
We hebben een hele mooie vakantie gehad.
De beide appartementen bevielen ons prima, met goeie ontbijtjes. Bij het 1ste hotel kregen we nog korting als we er elke ochtend gingen ontbijten, en ook korting voor het parkeren op hun parkeerplaats. Bij allebei appartementen hadden we een stukje zeezicht. Het appartement op Fuertaventura was boven verwachting mooi.
Op Gran Canaria waren er ook genoeg restaurants in de buurt en supermarkten.
De mooie bezienswaardigheden die jullie ons hadden beschreven hebben we bijna allemaal bezocht, en vonden we ook erg mooi.
Op Fuerteventura aten we ook elke avond in het restaurant in ons hotel.
Elke dag een heerlijk buffet, en elk dag afwisseling.
De 2 auto's konden de bergachtige wegen goed aan. Het is ons dus allemaal heel goed bevallen, en jullie informatie over alles was heel duidelijk.
We zullen vast nog wel eens een reis bij jullie gaan boeken.

  • Algemeen 9
op 30 november 2021 bestemming: Griekenland / Santorini, Folegandros, Sifnos, Milos, reisperiode: september 2021

Alles was perfect geregeld door Eilandhoppen op maat. 3e Keer dat wij met deze reisorganisatie op vakantie zijn gegaan. Zeer betrouwbaar, hulpvaardig en mooi locaties. In de toekomst zeker weer van plan bij deze organisatie te boeken!

  • Algemeen 9
op 30 november 2021 bestemming: Griekenland / Cycladen, reisperiode: mei 2021

Uiterst snelle en vriendelijke hulp. Steeds snel antwoord op alle vragen. Wij hebben onze reis last minute geboekt en zijn erg tevreden met hoe goed alles geregeld was.
Bij het terugkeren naar huis hebben een noodlanding moeten maken in Servië. We werden direct opgebeld door het reisbureau om te vragen of we het goed maakten! Dit hebben wij ten zeerste geapprecieerd.
Wij komen nog terug!

  • Algemeen 10
op 29 november 2021 bestemming: Griekenland / Kefalonia, reisperiode: juni 2021

Fijne accommodatie, goed georganiseerd en prettig persoonlijk contact.

  • Algemeen 9
op 29 november 2021 bestemming: Griekenland / Cycladen, reisperiode: augustus 2021

De hele reis (drie weken) was prima verzorgd.Alle tickets en vouchers klopten en de accomodaties waren prima. We hopen volgend jaar weer gebruik te kunnen maken van Eilandhoppen op Maat.

  • Algemeen 9
op 29 november 2021 bestemming: Griekenland / Athene, Zakynthos, reisperiode: augustus 2021

Ik kan Eiland hoppen op maat zeker aanbevelen. Vooraf werd er snel gereageerd op vragen en goed uitleg gegeven. Ter plaatse was alles heel goed geregeld: de chauffeurs stonden er steeds keurig op tijd met een enveloppe met benodigde vouchers e.d. en de accommodaties waar we verbleven (Athene, Naxos en Zakynthos) waren alle drie leuk en perfect gelegen.

  • Algemeen 9
op 29 november 2021 bestemming: Griekenland / Zakynthos etc, reisperiode: juli 2021

Ondanks dat we midden in de Corona periode zaten, was de reis perfect geregeld. We werden van te voren goed op de hoogte gehouden over de wisselende maatregelen inzake Corona in Griekenland. We wilden, om zo min mogelijk risico te lopen, de rust opzoeken en dat is zeker gelukt! Ithaka, Kefalonia en Zakynthos waren prachtig! De auto heeft ons overal zonder problemen gebracht en de veerboten sloten perfect aan op het van te voren verstrekte schema. Andros had prachtige hotels / studio’s voor ons uitgezocht. Al met al .. de vakantie waar we heel veel behoefte aan hadden .. het kon niet beter! 😃

  • Algemeen 10
op 29 november 2021 bestemming: Griekenland, reisperiode: september 2021

Ons Griekenland avontuur zit er weer op, het was weer een beleving om de 3 eilanden te bezoeken.
Het was weer heerlijk om in de Griekse sferen vakantie te houden.
En natuurlijk was alles weer tip top in orde.
Het eerste appartement Nina (Alonissos) vonden wij echt een pareltje wat een prima lokatie echt een dikke 10.
2 eiland Skopelos hebben we wat minder ervaren en dat komt hoofdzakelijk door het weer, 3 dagen harde wind, veel regen en koud.
Maar eerste dag natuurlijk het kerkje bezocht van de film Mama Mia.
Hotel was goed, kamer voor 3 personen iets aan de kleine kant.
3e en laatste eiland Skiathos was heerlijk het weer ging weer de goede kant op, leuk eiland.
Hotel was prima, leuke rustige locatie, prima kamers ruim opgezet.
Ontzettend lieve Fam. die ons wel vergeten was op te halen vanaf de ferry.
Maar was snel opgelost en veel excuses van de Griekse familie.

Onze dank nogmaals, wij vonden het weer zeer prettig om bij u onze reis te laten verzorgen.
Wederom tot de volgende keer.

Hartelijke groet.
Jacco Ria Bisdom
Teuni Janssens.

  • Algemeen 10
op 29 november 2021 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: augustus 2021

We hebben het ontzettend leuk gehad. Het was perfect geregeld. De appartementen waren allemaal goed. We hebben veel gezien en vonden de Ionische eilanden ontzettend fijn.
We zijn blij dat we het via eiland hoppen op maat hebben geboekt. Als we volgend jaar weer naar Griekenland gaan, gaan we dat zeker via eiland hoppen op maat doen.

  • Algemeen 10
op 29 november 2021 bestemming: Griekenland / Kos, reisperiode: juli 2021

We hebben een top vakantie gehad. Alles was tot in de puntjes geregeld door de organisatie. echt een aanrader.

  • Algemeen 9
op 29 november 2021 bestemming: Griekenland / Symi en Stegna, reisperiode: september 2021

Beste Andros,

Ja, weer thuis. En het had nog wel langer mogen duren!
Maar goed.

We hebben een fantastische reis gehad.
Over Symi heb ik je al gemaild: terechte aanrader van je.

Rhodos: 1 middag in de stad was voldoende voor ons. Hotel prima gelegen daarvoor.

Stegna: prima plek. Als je Rhodos stad uit rijdt denk je: wat een toerisme en grote appartementen complexen. Maar Stegna is anders! Relaxed, prima restaurants en Bella Vista is prima. Alhoewel het, na dat appartement op Symi, in eerste instantie tegenviel (moesten we even doorheen kijken). Maar: de plek is goed, het uitzicht perfect, op de begane grond: aanrader! En, ondanks dat de inventaris beperkt is, we hebben eigelijk alleen een bed, douche wc en vooral het zitje buiten nodig. Overigens met slechte stoelen maar die hebben we van het ontbijt terras “ gepikt”.

Daar waar het mis dreigde te gaan, geen ophaler, werd dat snel geregeld door je agent in Athene. En je mail t.a.v. de verscherpte corona maatregelen hebben we op prijs gesteld.
En je subjectieve advies is goed: je bent een kenner. Je weet klant en accommodatie goed aan elkaar te koppelen

Dus: voor herhaling vatbaar!!!!

  • Algemeen 10
op 29 november 2021 bestemming: Griekenland / Zuidwestelijke cycladen, reisperiode: september 2021

Wij komen al jaren elk jaar in Griekenland en nu voor de tweede keer met Eilandhoppen op Maat. In 2019 is ons deze reisorganisatie al zeer goed bevallen toen we Corfu, Paxos en Lefkas hebben bezocht.Andros Bosman van Eilandhoppen op Maat heeft onze reis die in eerste instantie voor mei 2020 was gepland, wel vijf keer zonder enige moeite voor ons herboekt. Daarbij kwam hij altijd met goede suggesties. We hebben een fantastische vakantie gehad, die helemaal volgens zijn planning en zeer plezierig is verlopen.We komen graag een volgende keer weer bij deze fijne reisorganisatie terug. Zowel de transfers, vlucht en ferries en autohuur, als de accommodaties voldeden uitstekend. Chauffeur stond keurig klaar voor ons klaar in Athene, zeer attente jongeman met fijne auto die ons naar het hotel in Piraeus bracht. Prima hotel, lekker lopend naar de ferry en 5,5 uur varen naar Serifos. Hoewel het stormde, hebben we heerlijk op het half-open dek gezeten (en geslapen) en bij het rondlopen vooral de luwe kant aangehouden! Het autoverhuurbedrijf aan de haven was snel gevonden. Een beetje oude, veel bereden auto, maar hij deed wat hij moest doen en we hebben er prima mee rondgereden. Prachtig gelegen Niovi Studio’s met schitterend zicht op de baai. Jammer van de storm, zodat we daar niet echt buiten konden zitten of ontbijten, maar dat nam niet weg dat het ontbijt prima was, zo ook de fijne ruime kamer. Na drie dagen, binnen 20 minuten naar Sifnos, (ook wel lekker om zo’n korte overtocht juist met de snelle boot te doen, zoals Andros aanbevool) en in Kamares een hele fijne, nieuwe Fiat Panda gekregen. Helemaal heerlijk. Ook het Nymphes hotel is erg schattig, met lieve eigenaarsfamilie en alles erop en eraan. Ook in de kamer alles erop en eraan, inclusief koffie/theezet mogelijkheden, en een heerlijk ontbijt. Dat bij ons zelfs een keer om 7.15 uur op de kamer werd bezorgd, omdat we om 8.00 uur in Appolonia moesten zijn voor een gegidste wandeling en het ontbijt normaalgesproken pas om 8.30 uur klaarstond.
Sifnos willen we zeker nog een keer naar terug.
Prima om na 6 dagen weer met de ferry – 2,5 uur – naar Milos te reizen, lekker buiten op het dek uitwaaien en een stukje van de Miloskust te zien. Autoverhuurbedrijf goed gevonden, Fiat Pandaatje, met allerlei gekke geluidjes, maar ook hiermee zijn we prima het eiland rond kunnen gaan, voor zover dat kan: alleen het middelste gedeelte is toegankelijk voor huurauto’s!
Het Santa Maria Village hotel was echt geweldig. Wat een heerlijke ruime kamer, met toilet apart van de badkamer. Een heerlijke regendouche en een prima terrasje aan de tuinkant met zicht op de olijfbomen, heel veel privacy, fantastisch. Ook hier een heerlijk ontbijt en hoewel wordt gemeld dat dat vanaf 8.00 uur klaar staat, stond het de laatste dag zeker een half uur eerder klaar. Er waren meer gasten die vroeg weg moesten. Echt heel erg netjes.
Veel gezien en erg genoten van het strand Achivadolimni, dat Andros van Eilandhoppen op Maat ook als eerste noemde bij zijn Tips Milos! Aan het eind van de dag nog een drankje en een duik in het zwembad van het hotel: super! Bijzonder om met het kleine vliegtuigje vanaf het mini-vliegveldje van Milos naar Athene te vliegen. Voordeel van Aegan Air vliegen naar Amsterdam is dat je ook nog een snack/maaltijd en drankje krijgt geserveerd! Superdeluxe!
Kortom, we hebben een heerlijke vakantie gehad. Met veel dank aan Andros Bosman van Eilandhoppen op Maat voor het telkens weer opnieuw plannen en regelen. Vijf maal recht is in dit geval scheepsrecht dankzij Corona.

  • Algemeen 10
op 29 november 2021 bestemming: Griekenland / Paros, Mykonos, reisperiode: augustus 2021

Andros heeft ons al langere tijd geholpen met deze reis, die eigenlijk al zou plaatsvinden begin 2020. Door corona en ons eerste kindje is het niet alleen verschoven qua tijd, maar ook een aantal keren inhoudelijk gewijzigd. Niets is een probleem voor Andros en - ondanks de super ervaring bij voorbereiding - was de reis boven verwachting goed. De aanbevolen hotels, maar ook de transfers en de hulp bij voorbereiding van de reis kunnen wij uitzonderlijk noemen. De persoonlijke service die Andros zelf voorstaat, ervaar je ook op ''zijn'' bestemmingen.


Grieken zijn een innemend volk. Dat wisten wij helemaal niet. Zeker voor kinderen zijn ze heel vriendelijk.

  • Algemeen 10
op 29 november 2021 bestemming: Griekenland / Sifnos, reisperiode: september 2021

Omdat alles tip top geregeld was en het super goede hotels waren

  • Algemeen 10
op 29 november 2021 bestemming: Griekenland, reisperiode: september 2021

Alles prima geregeld; huurauto's, hotels, boot en transfers....dus zorgeloos op vakantie en dat geeft een super goed gevoel! En bovendien heel goed betaalbaar!

  • Algemeen 10
op 29 november 2021 bestemming: Griekenland / divers, reisperiode: september 2021

De samenstelling van de reis is ons prima bevallen, iedere locatie had zijn eigen charme en was weer een mini-vakantie op zichzelf. Ook qua organisatie was alles op iedere plek tot in de puntjes verzorgd (zo waren we positief verrast dat we op de dag dat Griekenland de Corona regels voor de ferry’s had aangescherpt we zowel een mailtje van jullie als ook een telefoontje van de lokale agent uit Athene ontvingen). Het is zeker voor herhaling vatbaar en we zitten nu al na te denken over de volgende eilandbestemmingen!

  • Algemeen 9
op 29 november 2021 bestemming: Griekenland / Kos/Kalymnos, reisperiode: augustus 2021

Beste Andros,
Ook deze keer is alles weer prima verlopen; zoals de transfers, de hotels en vooral het weer! We moesten wel even wennen aan alle drukte op Kos. Kalymnos vonden we prettiger vanwege de rust.
Verder hebben we ons prima vermaakt met bus, scooter en fiets. Om toch wat te zeuren: De transfers waren vaak aan de vroege kant zodat we behoorlijk lang op de ferry moesten wachten mn in Mastichari waar we 1 uur van te voren op de pier in de zon werden afgezet.
Tot zover onze ervaringen; het is wat mij betreft zeker weer voor herhaling vatbaar.
Vriendelijke groeten. Arno

  • Algemeen 9
op 29 november 2021 bestemming: Griekenland / Athene-meteora-paros-naxos-santorini, reisperiode: juli 2021

We hebben enorm genoten van de prachtige reis! Heel veel variatie, elke locatie had iets anders te bieden. De accomodaties waren stuk voor stuk mooi, goed gelegen, vriendelijk personeel en lekker ontbijt. We hadden ook telkens het geluk dat we een kamer vlak aan het zwembad hadden, wat dan weer zeer in de smaak viel bij onze dochter. De transfers waren iedere keer stipt en in orde. We kunnen niets negatiefs zeggen!
Hartelijk bedankt voor alle hulp, wij zullen zeker reclame maken!

  • Algemeen 10
op 10 november 2021 bestemming: Spanje / Gran Canaria - Tenerife, reisperiode: oktober 2021

We hadden vooraf onze wensen kenbaar gemaakt en daarop is goed ingespeeld. De accommodaties waren precies zoals we gevraagd hadden; kleinschalig, gezellig en buitenaf. Ook de overtocht van Gran Canaria naar Tenerife en de huurauto's waren top geregeld. Lijstje met alle bezienswaardigheden is afgevinkt. Een fijne vakantie gehad, zonder zorgen...

  • Algemeen 9
op 25 oktober 2021 bestemming: Griekenland / Kos, reisperiode: september 2021

Fantastisch georganiseerde reis over de eilanden Kos, Lipsi, Patmos, Leros en Kalymnos. Goede accomodatie op de eilanden waarbij met name het huisje/appartement op Lipsi (Niriedes Traditional Houses) en het hotel in Kos-Stad (Aktis Art Hotel) super waren! Ons hoofdreisdoel was Patmos en met de overige eilanden in Dodekanesos was onze reis onvergetelijk! Op het vliegveld van Kos en bij alle havens waar de supersnelle ferry's van Dodekanisos Seaways aanmeerden stonden taxi-chauffeurs van Python Tours klaar om ons naar ons hotel of huisje te brengen (en na enkele dagen weer terug naar de haven of vliegveld). De toegezonden informatie (ook over Covid-19) door Andros was uitstekend.

  • Algemeen 10
op 21 oktober 2021 bestemming: Griekenland / Cycladen, reisperiode: oktober 2021

Ik wil Andros en zijn medewerkers een dik compliment geven voor de geweldige organisatie!! Wij hebben echt een super relaxte vakantie gehad en intens genoten. 5 cycladen eilanden bezocht; Santorini, Naxos, Paros, Andros en Mykonos. Elk eiland heeft zijn eigen charme en de uitgekozen hotels waren stuk voor stuk geweldig en erg comfortabel. De volgende reis naar Griekenland ga ik zeker weer opnieuw boeken via Eilandhoppen op Maat. Dus ik zou zeggen niet twijfelen maar gewoon boeken bij dit zeer betrouwbare en uiterst flexibele reisbureau. Dank je wel Andros, we will be back!

  • Algemeen 10
op 4 oktober 2021 bestemming: Griekenland / Athene, reisperiode: september 2021

Andros heeft voor ons weer 2 leuke eilanden uitgezocht, goede onderkomens geregeld en de transfers waren perfect en op tijd. Wij hoppen al een aantal jaar verschillende eilanden in Griekenland en Andros adviseert en organiseert alles altijd perfect! We gaan volgend jaar weer!

  • Algemeen 10
op 3 oktober 2021 bestemming: Griekenland, reisperiode: september 2021

Eilandhoppen op Maat is de organisatie waar je moet zijn als je een eilandgroep wilt ontdekken in Griekenland. Wij hebben de Cycladen bezocht in twee weken tijd (Athene - Mykonos - Paros - Naxos en Santorini) en hadden de mogelijkheid om zelf de gehele reis samen te stellen. Ondanks de huidige maatregelen hebben wij een top vakantie gehad, je ontvangt alle Covid / reisdocumenten zodat je daar zelf geen omkijken naar hebt. Je wordt volledig ontzorgt; goede hotels incl transfers, ferry tickets en eventuele huur auto's worden alvast gereserveerd en / of geboekt. Ook de tips per eiland die je ontvangt zijn erg handig, dat bespaard weer tijd. De lokale agenten zijn ook erg betrokken, wat ook top is. Samengevat: Je krijgt maatwerk en uitstekende service voor een goede prijs. We raden het iedereen aan

  • Algemeen 10
op 22 september 2021 bestemming: Griekenland / Hydra Poros, reisperiode: september 2021

Voor de 4ekeer op reis geweest met deze organisatie, alles is top geregeld.

  • Algemeen 10
op 7 september 2021 bestemming: Griekenland / Paros, reisperiode: juli 2021

Wat hebben wij een fantastische vakantie gehad naar Mykonos, Paros, Naxos en Santorini!
Eilandhoppen op Maat heeft onze reis tot in de puntjes top geregeld. We hebben onbezorgd kunnen genieten van goede hotels met een perfecte ligging en goede transfers. Zo hebben wij een 4-tal mini vakanties gehad in 2 weken.
Eilandhoppen op Maat communiceert goed en direct, denkt mee en komt zijn afspraken na.
Wij bevelen Eilandhoppen op Maat van harte aan!

  • Algemeen 10
op 27 augustus 2021 bestemming: Griekenland / Kos Symi Rhodos, reisperiode: augustus 2021

Super geregeld - goede uitleg - mooie appartementen - prima uitvoering

  • Algemeen 10
op 12 augustus 2021 bestemming: Griekenland / Lefkas, Kefalonia en Zakynthos, reisperiode: juli 2021

Eind juli en begin augustus 2021 hebben wij een heerlijke vakantie gehad op drie Griekse eilanden namelijk Lefkas, Kefalonia en Zakynthos.
Eilandhoppenopmaat.nl heeft ons, zeker in tijden van Corona, goed bijgestaan met advies en de mogelijkheden.
De Grieken zijn gastvrije mensen en de prijzen op de eilanden hebben wij als voordelig ervaren. Wij zaten met onze accommodaties net iets buiten het (drukke) centrum. Op loopafstand bevonden zich verschillende restaurants en om eilanden te ontdekken hebben wij huurauto's genomen.
Wij gaan zeker de Griekse eilanden verder ontdekken en zullen dan zeker weer bij Eilandhoppenopmaat.nl de mogelijkheden bekijken!

  • Algemeen 9
op 11 augustus 2021 bestemming: Griekenland / Dodekanesos, reisperiode: juli 2021

We hebben een prachtige vakantie gehad. De hotels hadden allemaal wat bijzonders.
Op Kalymnos was de ligging vooral mooi: aan het strand met een bijzonder uitzicht op het tegenover gelegen vulkaaneiland. Ook het hotel op Leros was goed. Omdat het wat hoger lag, hadden we ook een mooi uitzicht over de bergen en de zee. De ligging in het centrum van Skala op Patmos was ook goed: direct in het centrum. En tot slot Kos: het Trition hotel was uitstekend. We moesten wel ruim een kwartier lopen naar een mooi strand met ligbedden, maar het oude centrum was iets dichterbij. Kos vonden we wel heel toeristisch en er waren bijna alleen maar Nederlanders en vooral jongeren. Op de andere eilanden hebben we bijna geen Nederlanders gezien: hier waren eigenlijk alleen maar Grieken en wat Fransen en Italianen.

Door de verkregen informatie waren we goed voorbereid op alle coronacontroles. De kustwacht deed bij elke ferry controle op onze testuitslag/vaccinatie/zelftest. Wij hadden alles in orde!

De transfers waren ook allemaal goed geregeld. We werden gastvrij ontvangen. Bij de luchthaven en bij elke ferry stond iemand met een bord met onze naam en vanuit elk hotel werden we ook weer op tijd opgehaald.

We hebben genoten van de Griekse gastvrijheid en de goede organisatie van onze vakantie!

  • Algemeen 9
op 6 augustus 2021 bestemming: Griekenland, reisperiode: juli 2021

Andros heeft een prachtige reis voor ons samengesteld op het vaste land. De hotels waren stuk voor stuk uniek in uitstraling of faciliteiten. Hij heeft ons ook continue op de hoogte gehouden van de lokale geldende coronamaatregelen.

  • Algemeen 10
op 9 juli 2021 bestemming: Griekenland / Lefkas, Kefalonia, Ithaki, reisperiode: juni 2020

Reis was in juni 2021, uitgesteld van 2020 ivm corona. Uitstekend verzorgd en geboekt. Bijzonder mooie accommodaties op prachtige locaties. Communicatie is snel en duidelijk, kortom: een aanrader!

  • Algemeen 10
op 16 september 2020 bestemming: Griekenland / Andros Tinos Syros Paros, reisperiode: september 2020

Omdat wij voor de 3e keer op rij, een fantastische reis hebben gemaakt met Eilandhoppen op maat! Alles klopte weer de vlieg- en boottickets, autohuur en transfers. Ondanks de coronamaatregelen hebben wij een fantastische vakantie gehad!

  • Algemeen 9
op 24 augustus 2020 bestemming: Griekenland / Sporaden, reisperiode: augustus 2020

We zijn met onze 2 kinderen (9 en 11jaar) naar Allonisos, Skopelos en Skiathos geweest. Het was een fantastische reis , deze eilanden zijn zo mooi en groen, fantastisch om te snorkelen, leuk om de eilanden verkennen met de auto of met een bootje, en de Grieken zijn super aardig en behulpzaam.
Alles was perfect geregeld. Heerlijke kleinschalige hotels, boot en transfers allemaal goed geregeld. De communicatie met Eilandhoppenopmaat.nl is super, geen vraag is teveel. Wij gaan hier zeker nog een keer een reis boeken, kan het iedereen aanraden!

  • Algemeen 10
op 7 augustus 2020 bestemming: Griekenland, reisperiode: juli 2019

Wij hadden een vakantie geboekt voor 3 weken eilandhoppen op 5 verschillende eilanden. Eilandhoppen heeft het helemaal op maat aangepast naar onze wensen en het kon tussendoor ook nog worden gewijzigd. Bij vragen zijn ze ook altijd goed bereikbaar en we zijn goed geholpen met tips etc. Kortom: topervaring

  • Algemeen 10
op 1 augustus 2020 bestemming: Griekenland, reisperiode: juli 2020

We zijn net terug van een fantastische reis door Griekenland, een gedeelte van het vasteland en vijf eilanden van de Cycladen bezocht. Alles was tot in de puntjes geregeld en verzorgd en de communicatie verliep vlot en prettig.

  • Algemeen 10
op 30 juli 2020 bestemming: , reisperiode: juli 2020

De reis was vooral op onze wensen afgestemd, de hotels waren uitstekend, de tickets en de transfers waren ook prima geregeld.

  • Algemeen 10
op 25 juli 2020 bestemming: Griekenland / Paros, Naxos, Santorini, reisperiode: juli 2020

Als mijn vrouw en ik vakantie hebben en ook nog op vakantie gaan, dan willen we eigenlijk dat alles wel geregeld is. Noem het zoals je het zou willen noemen, maar voor ons is dat hét vakantiegevoel. Dit jaar zijn we voor het eerst op drie plaatsen geweest, omdat vooral ikzelf het na een x aantal dagen op één plek wel zat begin te worden. Gekozen voor de Cycladen eilanden Paros, Naxos en Santorini voor zo'n 5 nachten per eiland. Deze reis hadden we geboekt bij Eilandhoppen op Maat in de persoon van Andros Bosman. Hij heeft er veel tijd en energie in gestopt. Diverse mailtjes heen en weer resulteerden uiteindelijk in een echte "op maat vakantie." En.....we kunnen niet anders zeggen dan dat het fantastisch was. Alles was prima geregeld. De eilanden waren afwisselend, de hotels heel goed met zeer aardige mensen, de bootreizen keurig op tijd, het ophalen van.. en wegbrengen naar... 100% in orde, kortom het enige wat we zelf moesten doen was genieten met een grote G. Wij willen Andros dan ook hartelijk bedanken en komen zeker bij hem en zijn reisbureau terug als we verder willen " hoppen."

  • Algemeen 10
op 22 februari 2020 bestemming: Spanje / Canarische Eilanden, reisperiode: januari 2020

Voor het eerst een reis laten boeken door een reisbureau, en dat is bij Eilandhoppenopmaat goed bevallen! Er is rekening gehouden en gezocht op onze specifieke wensen, vervolgens zijn alle hotels, ferry’s, auto’s en vluchten perfect geregeld. We reisden naar La Palma, La Gomera en Tenerife.
Goed contact via mail en telefoon. Heerlijk om al het geregel te kunnen uitbesteden! Een aanrader.

  • Algemeen 9
op 31 december 2019 bestemming: Griekenland / Argo-Saronische eilanden, reisperiode: mei 2019

Na 19 voorgeprogrammeerde Griekenland reizen via grote reisorganisaties voor het eerst een alleen op mijn vrouw en mij toegesneden eilandhop reis geboekt via "Eilandhoppen op maat". Wij vonden dit best spannend hoe dit in de praktijk zou verlopen. Achteraf bezien ging alles veel relaxter dan we hadden verwacht. Van het ophalen van het vliegveld tot het twee weken later daar weer naar terugbrengen, was alles keurig georganiseerd. Naast 4 eilanden hebben we ook Athene aangedaan en alles was tot in de puntjes verzorgd, zoals accommodaties, ferry-transfers en transfers op de eilanden en het vasteland. We hebben heel erg genoten en voelden ons als VIP's behandeld. Alles verliep zo vlekkeloos, dat we onze contactpersonen in Griekenland niet nodig hebben gehad. Wat ons betreft een groot compliment dus voor deze kleine reisorganisatie, die voor ons een onvergetelijke reis heeft georganiseerd. Zeker voor herhaling vatbaar, maar dan richting andere Griekse eilanden.

  • Algemeen 10
op 16 december 2019 bestemming: Griekenland / Sifnos, Milos, Folegandros, Paros, Athene, reisperiode: mei 2019

Alles was perfect geregeld en de accomodaties waren allemaal prima.

  • Algemeen 9
op 9 december 2019 bestemming: Griekenland / Athene, Andros, Paros, Amorgos, Naxos, Santorini, reisperiode: augustus 2019

Een geweldig goed georganiseerde reis! Alles klopte, we reisden met 3 jongvolwassenen, 21, 21 en 19 jaar , iedereen heeft zich geamuseerd.

  • Algemeen 10
op 8 december 2019 bestemming: Griekenland / diverse eilanden, reisperiode: september 2019

Geweldige vakantie op 4 eilanden in september 2019, super geregeld door eiland hoppen op maat, was de 1e keer met deze organisatie maar zeker niet de laatste!! Echt alles top geregeld met vervoer van en naar andere eilanden.

  • Algemeen 10
op 8 december 2019 bestemming: Spanje / Tenerife, reisperiode: augustus 2019

Wij hebben een prima vakantie gehad!
We (mijn zoon en ik) zijn erg tevreden over Eilandhoppen op Maat. Het boeken van de reis verliep vlot en eenvoudig. De reisbescheiden ontvingen we ruimschoots op tijd en ook ter plekke was alles prima in orde. Goede accomodaties en het reisschema kon probleemlos aan onze wensen worden aangepast.

  • Algemeen 9
op 8 december 2019 bestemming: Griekenland / Cycladen, reisperiode: juni 2019

We hebben genoten van onze vakantie ! Over de wijze waarop jullie e.e.a. hebben ingericht op basis van onze wensen, zijn we erg te spreken. Zo goed zelfs dat we volgend jaar een aantal andere Cycladen-eilanden willen bezoeken en daarvoor weer bij jullie aankloppen. Overdag vliegen is prima bevallen evenals de verschillende type ferry's en en de transfers. Fijn dat er geen zoekwerk was bij aankomst. Heel relaxed zo ! De hotels voldeden bijna allemaal aan onze wensen. Prima kamers, goede bedden en goede sanitaire voorzieningen. Heerlijke en goed verzorgde ontbijten met ruime keuze behalve bij het Polos Hotel op Paros. Daar was het ontbijt erg karig en een drie sterren hotel niet waardig. Gelet op de zich overigens keurig gedragende groepen vooral Engelse jongeren leek het meer op een budget hotel. Het was trouwens ook het enige hotel dat de kwaliteit van het zwembadwater niet op orde had. Het water was zeer troebel en rook niet fris. Een bijzondere pluim verdient het personeel, dat overal erg behulpzaam en vriendelijk was. Behalve 1 persoon bij hotel Nymphes op Sifnos, waarvan wij vermoeden dat hij mogelijk nota bene (mede)eigenaar of pachter is. Hij heeft ons bij de boot opgehaald (eiland 1 !!), was toen chagrijnig en dat is tijdens ons verblijf helaas zo gebleven. Overigens trachtte zijn partner (?) dat te compenseren, zij was de vriendelijkheid zelve.Samenvattend: prima vakantie, goed gedaan Eilandhoppenopmaat !

  • Algemeen 8
op 8 december 2019 bestemming: Griekenland / Paros, naxos, Santorini, athene, reisperiode: september 2019

Alles was perfect georganiseerd.

  • Algemeen 9
op 8 december 2019 bestemming: Griekenland, reisperiode: september 2019

De idividuele rondreis op maat naar vier kleine eilanden van de Cycladen was fantastisch georganiseerd ,leuke kleine comfortabele hotels met zeer vriendelijk personeel.
De afwisseling van de eilanden (Santorini,Milos Foleandros en Sfnos) maakte de rondreis heel gevarieerd,van toeristiscc,naar rustige eilanden.
Doordat het flink kan waaien in september,was het spannend of de boot zou varen.
Maar wij waren vaak de enigen warr een oplossing voor was gevonden,in een kleinere of juist grotere boot.
De transfers van het hotel naar de boot,waren altijd keurig op tijd.
Eiland hoppen op maat maakt het nogelijk dat je een vrije onbezorgde vakantie hebt
Van te voren wordt heel goed bekeken wat de klant specifiek wil in zijn vakantie
We gaan zeker nog een keer naar Grielenland en dan naar een andere eilandengroep !
René en Renée

  • Algemeen 10
op 7 december 2019 bestemming: Griekenland / Rondreis, reisperiode: augustus 2019

We hebben een heel fijne, perfect georganiseerde vakantie in Griekenland achter de rug: vanuit Athene met een huurauto door de Peloponnesos, daarna eilandhoppen op de Cycladen.
De hotels in Delphi, Olympia en Nafplion waren zeer goed, in Paros (Marioly village) werden we zeer vriendelijk ontvangen door de gastvrouw.
Naxos Beach Hotel stak er qua ontbijt (keuze, variatie en locatie) echt wel bovenuit voor ons en de tuin van hotel Andreas in Santorini, waar we ’s ochtends ontbeten, was prachtig.

De transfers van/naar de hotels en ferryhavens waren allemaal perfect georganiseerd. Telkens we van de boot kwamen, vonden we direct de juiste persoon terug die ons stond op te wachten met ons naamkaartje voor transfer naar het hotel, en die ook steeds al een enveloppe gaf met daarin het tijdstip waarop we enkele dagen later in ons hotel zouden worden opgehaald om terug naar de haven gebracht te worden. Elke taxi die geregeld was gedurende die 2 weken, was ook steeds exact op tijd aan het hotel (of af en toe soms iets te vroeg, hadden we niet verwacht in een zuiders land). Dus vervoer was steeds perfect geregeld, we hebben nergens moeten wachten of zelf dingen navragen, wat heel fijn was met de warme temperaturen.


Kortom, bedankt om voor ons een perfect georganiseerde, geweldige reis naar Griekenland te hebben geregeld!

  • Algemeen 9
op 6 december 2019 bestemming: Griekenland / Poros/Idra/Spetses/Athene, reisperiode: augustus 2019

Alles klopte, transfers waren perfect, auto’s stonden te wachten als we ergens aankwamen, kortom het was allemaal perfect geregeld!
Hotels waren prima (zeker Hotel Mistral op Hydra was een ware ontdekking!)

Wij moesten ons dus enkel bezighouden met ons te amuseren, en te genieten van het mooie landschap, het lekkere eten en de Griekse zon.
Dan hebben we dan ook gedaan… :-)

  • Algemeen 10
op 6 december 2019 bestemming: Griekenland, reisperiode: oktober 2019

10 is idd erg hoog, er was geen wanklank alles maar dan ook werkelijk alles was perfekt geregeld! Heb al veel van de wereld gezien met verschillende organisatie maar deze spant de 👑

  • Algemeen 10
op 5 december 2019 bestemming: Griekenland / Cycladen, reisperiode: juli 2019

Al vanaf de planning van onze reis was de service ongelooflijk. In volledig overleg werd alles tot in de puntjes geregeld, volledig naar onze wensen.
We hebben een schitterende reis gehad en prachtige eilanden gezien die door het reisbureau ‘Eilandhoppen op maat’ waren voorgesteld. De accomodaties waren zeer aangenaam en prachtig gelegen.
Alle regelingen verliepen heel vlot! En hun service (vanuit Nederland toen wij in Griekenland zaten)was ongelooflijk snel en efficiënt toen bleek dat we een andere ferry moesten hebben ipv de geplande boot (die ondertussen uit de vaart was genomen).
Nogmaals, we hebben enorm genoten van de hele reis en zullen niet aarzelen nogmaals bij deze reisorganisatie een rondreis te boeken.

  • Algemeen 10
op 5 december 2019 bestemming: Griekenland / Kreta, reisperiode: september 2019

We hadden een rondreis over kreta met hotels en een huurauto.alle 3 de hotels waren prima! Jullie hebben 3 hele leuke kustplaatsen voor ons uitgezocht en we hebben veel van de omgeving gezien maar ook lekker kunnen genieten aan het zwembad waardoor het een zeer ontspannen en gevarieerde vakantie was. Alles was prima geregeld en ik wil extra benadrukken dat de routebeschrijvingen naar de hotels erg duidelijk waren waardoor het geen probleem was ze te vinden.

  • Algemeen 9
op 5 december 2019 bestemming: Griekenland / Cycladen, reisperiode: augustus 2019

We hebben 19 fantastische vakantiedagen gehad. De verblijfsaccommodaties waren prima, dicht bij zee en/of met zwembad, schoon en vrijwel allemaal up to standard. De transfers waren op tijd en ook prima en de informatie/communicatie was tijdig en volledig. De verschillende eilanden hadden elk een ander verhaal en andere atmosfeer. In combinatie met het prachtige weer een heerlijke ontdekkingstocht. We zijn zeer tevreden over je diensten, nogmaals dank daarvoor. Ik zal je/jullie aanbevelen bij iedereen die zich, voor zover ik weet, oriënteert op een Griekse vakantie.

  • Algemeen 8
op 5 december 2019 bestemming: Griekenland / Santorini-Naxos-Paros, reisperiode: september 2019

Top georganiseerd, alles klopte!
Drie eilanden bezocht, vanaf het vliegveld transfer naar de haven, en vervolgens met ferry naar volgende eiland. Vanaf de havens transfer naar het hotel. Alles perfect georganiseerd door Eilanddhoppen op maat.
Hierdoor, maar natuurlijk ook door het prachtige weer, mooie natuur, vriendelijke mensen, lekkere eten een geweldige vakantie gehad.

  • Algemeen 9
op 4 december 2019 bestemming: Griekenland / eilanden Cycladen, reisperiode: augustus 2019

We zijn vrijdag middag thuis gekomen uit Santorini.

Ik kan niet anders zeggen dan dat we een heerlijke vakantie gehad hebben en dat alles prima en perfect geregeld was !!

hartelijk dank daarvoor.



alle aansluitingen en Ferries klopten, we werden steeds netjes afgehaald de accommodaties waren goed tot erg goed.

met name Folegandros, de Coral appartments waren supernetjes, en uitzonderlijk behulpzame ontvangst !

Op Milos was de accomodatie geweldig, rustig, nog geen 50 stappen lopen vanaf onze kamer tot in de zee !



Athene was in een leuke wijk en ook rustig, niet bijzonder mooi qua kamer, wel een fijn rooftop terras (waar niemand was)

en Sifnos, was een heel kleine superschone kamer met lieve eigenaars, die zelfgebakken taart en cake hadden.



Santorini hadden we prima hotel, met erg mooie tuin. We hadden daar liever aan de andere kant van het eiland gezeten ipv Kamari bv in Imerovigli, of een ander klein dorpje. in Kamari was een heel druk strand, de bus naar Fyra vertrok wel vaak, dus dat scheelde.

We vonden dit qua bijzonderheid, rust en aardige mensen de minste locatie, maar wel leuk dat we er geweest zijn.

Eea had denk ik ook te maken met extreme drukte door cruise schepen, op 1 dag wel 4 hele grote, die daar ook aanlegden in de baai bij Fyra.



al met al een hele geslaagde tijd, hartelijk dank !



Jolanda van Melick

  • Algemeen 9
op 4 december 2019 bestemming: Griekenland, reisperiode: augustus 2019

Super vakantie gehad in Griekenland !! Altijd goed weer, lekker gegeten, mooie stranden, mooie ervaringen op de veerboten.
Transfers naar hotels en boten en boottickets waren perfect geregeld !!

  • Algemeen 8
op 3 december 2019 bestemming: Griekenland, reisperiode: september 2019

Helaas zijn we weer thuis en al weer gewend aan het normale leven.
De reis is goed verlopen en was bijna perfect.
Op Paros werden we wel wat vroeg opgehaald, waardoor we 2 uur op de boot naar Naxos moesten wachten. We hadden de indruk dat ze dachten dat we een andere boot moesten hebben. Maar daar hadden we natuurlijk zelf op kunnen acteren.

Het hotel in Athene was goed en lag op een perfecte locatie.
Het appartement op Paros, mede gezien de locatie, was fantastisch. Luxe en mooi. Naoussa is een schitterend plaatsje.
De locatie op Naxos was wel iets afgelegen, maar nog op loopafstand van het strand. Alleen de bedden (hard en kraken) vielen hier iets tegen.
Het hotel op Santorini was gewoon goed. Mooie kamer en goed gelegen. Het plaatsje Kamari is een goede plek om de vakantie af te sluiten.

Het ontbijt was op alle locaties uitstekend.
Het vervoer van en naar de veerpont/ hotels was goed geregeld. Ontvangst met een boordje en elke keer op tijd geïnformeerd hoe laat we weer opgehaald zouden worden.
De bootreizen waren goed. Je merkt wel dat het personeel er op getraind is om de boot zo snel mogelijk weer te laten vertrekken.

Uiteindelijk hebben we op alle eilanden toch een autootje gehuurd. Dit was goed te doen en wij vonden het niet te duur. Alle eilanden waren mooi, maar Paros vonden we toch wel het leukst.
Fira en Oia op Santorini waren voor ons te druk. Ik zou er niet in het hoogseizoen willen rondlopen. Alhoewel ik wel nieuwsgierig ben hoe het er dan uitziet.

  • Algemeen 9
op 3 december 2019 bestemming: Griekenland / diverse eilanden, reisperiode: september 2019

De reis is ons bijzonder goed bevallen! En complimenten voor het regelwerk. Op een paar kleine dingen na was alles prima in orde.
Het enige waar onduidelijkheid over was, was de transfer van hotel in Mykonos naar de haven, maar dat werd soepel opgelost door de receptie van het hotel. Geen probleem dus.
Verder was het stuk lopen naar het centrum van Mykonos niet aantrekkelijk omdat je langs een drukke weg loopt zonder voetpaden, maar dat is in Griekenland gebruikelijk merkten wij.

De hotels waren prima verzorgd en de hulpvaardigheid van het personeel was ook geweldig. Vooral het net gerenoveerde hotel in Mykonos zag er bijzonder goed uit.
De drie eilanden, die we hebben bezocht, zijn hebben aan onze verwachtingen voldaan en inderdaad Mykonos en vooral Santorini zijn erg toeristisch en druk, maar daar waren we op voorbereid. Verder hadden we geluk want er was een staking bij de veerdiensten aangekondigd maar die was juist een dag nadat wij die nodig hadden, dus ook dat ging goed.
Zoals ik - als ik het goed heb - al een keer gemeld had, was dit een huwelijksreis voor ons en die is zeker geslaagd. We kijken er met veel plezier op terug en zijn nu de foto's aan het bekijken en selecteren voor een fotoboek.

  • Algemeen 10
op 3 december 2019 bestemming: Spanje / Canarische Eilanden, reisperiode: januari 2019

We hebben het heerlijk gehad. Het was prima georganiseerd voor ons. In eerste instantie vroegen we ons wel af waarom we in een kuuroord op El Hiero zaten, maar het bleek een perfect hotel aan zee, en een ideale uitvalsbasis voor wandelingen. El Hiero is een heerlijk rustig eiland, waar je nog lekker rond kan toeren en kan wandelen. Een verademing tov Tenerife waar het voor ons veel te druk is geworden.

  • Algemeen 9
op 3 december 2019 bestemming: Griekenland, reisperiode: oktober 2019

Wij hebben 4 eilanden bezocht. Alles was tot in de puntjes geregeld. Alleen op Kalymnos was de taxi er niet om ons op te halen maar na een telefoontje was dat ook weer geregeld. De hotels zijn ook mooi. Wij vonden die op Kos het minste maar zat wel op een hele mooie locatie. Wij zouden zo weer voor eilandhoppen op maat kiezen.

  • Algemeen 9
op 3 december 2019 bestemming: Griekenland / Mykonos ea, reisperiode: augustus 2019

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad en kunnen iedereen de cycladen alsook eilandhoppenopmaat aanraden! Onze verblijven waren overal goed. Locaties ook overal goed uitgekozen, en ook de logistiek was keurig verzorgd. We hebben van onze vakantie genoten

  • Algemeen 9
op 2 december 2019 bestemming: Griekenland / Lefkas Kafalonia Itaki, reisperiode: september 2019

Onze reis was werkelijk fantastisch georganiseerd geen enkele op of aanmerking alleen maal alle lof voor ^^eilandhoppen op maat^^?

  • Algemeen 10
op 2 december 2019 bestemming: Spanje / Canarische Eilanden, reisperiode: september 2019

Vrijdag 20 september weer thuis gekomen na een heerlijke vakantie op de Canarische Eilanden. Elk eiland is weer uniek en dat maakt de vakantie erg afwisselend. De eerste week hebben we doorgebracht op Gran Canaria en na nog een week op Tenerife zijn we doorgereisd naar La Palma voor de laatste week. Vooral Tenerife heeft ons aangenaam verrast. We hebben nooit geweten dat het daar zo mooi is. Helaas de Teide niet mogen beklimmen omdat de lift juist de dag dat wij geboekt hadden dicht was vanwege de wind. Verder prachtig weer gehad wat ook erg fijn is.
Alles was top geregeld. De vluchten, auto's en de overtochten met de ferry zijn allemaal soepel verlopen. Erg fijn! Hartelijk dank voor het regelen en wie weet gaan we nog eens met Eilandhoppen op maat op pad. In ieder geval een aanrader!

  • Algemeen 9
op 2 december 2019 bestemming: Griekenland / verschillende, reisperiode: september 2019

Beste Andros,

Via deze weg willen wij u een groot compliment geven.

Het was een schitterende reis die heel goed verzorgd was op het gebied van de afspraken m.b.t. het ophalen bij het vliegveld, de levering van de huurauto en de Ferry boekingen.

De hotels/studio waren prima verzorgd en de aansluiting naar de accommodaties was op een prima rijafstand.
Deze reis is een uitermate geschikte aanrader voor mensen die zowel van strand als van cultuur houden, we hebben hele mooie cultuur en natuur gezien en tevens lekker van de terrasjes genoten met 30 graden en van de vriendelijke en behulpzame Grieken.

Alleen de ene overnachting Delphi was iets te kort om hier iets te ondernemen, verder een prima hotel.

Als we een volgende keer, dit zit er overigens dik in, komen wij zeker bij jullie terug om weer een ander avontuur aan te gaan.

Hartelijk dank voor deze onvergetelijke vakantie.

Met vriendelijk groet,

Elly en René Hermes

  • Algemeen 9
op 2 december 2019 bestemming: Griekenland / Athene, Mykinos en Santorini, reisperiode: april 2019

Alles was goed geregeld en we hebben ons nergens druk over hoeven maken.

  • Algemeen 9
op 2 december 2019 bestemming: Griekenland / Athene, reisperiode: april 2019

12 dagen heerlijk rond gezworven. Alles was prima geregeld, vlekkeloze transfers en prima onderkomens.

  • Algemeen 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende