Schrijf een ervaring over Eilandhoppen op maat en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Eilandhoppen op maat

Pagina 1 van 38 met 372 resultaten

op 22 februari 2020 bestemming: Spanje / Canarische Eilanden, reisperiode: januari 2020

Voor het eerst een reis laten boeken door een reisbureau, en dat is bij Eilandhoppenopmaat goed bevallen! Er is rekening gehouden en gezocht op onze specifieke wensen, vervolgens zijn alle hotels, ferry’s, auto’s en vluchten perfect geregeld. We reisden naar La Palma, La Gomera en Tenerife.
Goed contact via mail en telefoon. Heerlijk om al het geregel te kunnen uitbesteden! Een aanrader. ... Lees meer

 • Algemeen 9
op 31 december 2019 bestemming: Griekenland / Argo-Saronische eilanden, reisperiode: mei 2019

Na 19 voorgeprogrammeerde Griekenland reizen via grote reisorganisaties voor het eerst een alleen op mijn vrouw en mij toegesneden eilandhop reis geboekt via "Eilandhoppen op maat". Wij vonden dit best spannend hoe dit in de praktijk zou verlopen. Achteraf bezien ging alles veel relaxter dan we hadden verwacht. Van het ophalen van het vliegveld tot het twee weken later daar weer naar terugbrengen, was alles keurig georganiseerd. Naast 4 eilanden hebben we ook Athene aangedaan en alles was tot in de puntjes verzorgd, zoals accommodaties, ferry-transfers en transfers op de eilanden en het vasteland. We hebben heel erg genoten en voelden ons als VIP's behandeld. Alles verliep zo vlekkeloos, dat we onze contactpersonen in Griekenland niet nodig hebben gehad. Wat ons betreft een groot compliment dus voor deze kleine reisorganisatie, die voor ons een onvergetelijke reis heeft georganiseerd. Zeker voor herhaling vatbaar, maar dan richting andere Griekse eilanden. ... Lees meer

 • Algemeen 10
op 16 december 2019 bestemming: Griekenland / Sifnos, Milos, Folegandros, Paros, Athene, reisperiode: mei 2019

Alles was perfect geregeld en de accomodaties waren allemaal prima. ... Lees meer

 • Algemeen 9
op 9 december 2019 bestemming: Griekenland / Athene, Andros, Paros, Amorgos, Naxos, Santorini, reisperiode: augustus 2019

Een geweldig goed georganiseerde reis! Alles klopte, we reisden met 3 jongvolwassenen, 21, 21 en 19 jaar , iedereen heeft zich geamuseerd.

 • Algemeen 10
op 8 december 2019 bestemming: Griekenland / diverse eilanden, reisperiode: september 2019

Geweldige vakantie op 4 eilanden in september 2019, super geregeld door eiland hoppen op maat, was de 1e keer met deze organisatie maar zeker niet de laatste!! Echt alles top geregeld met vervoer van en naar andere eilanden.

 • Algemeen 10
op 8 december 2019 bestemming: Spanje / Tenerife, reisperiode: augustus 2019

Wij hebben een prima vakantie gehad!
We (mijn zoon en ik) zijn erg tevreden over Eilandhoppen op Maat. Het boeken van de reis verliep vlot en eenvoudig. De reisbescheiden ontvingen we ruimschoots op tijd en ook ter plekke was alles prima in orde. Goede accomodaties en het reisschema kon probleemlos aan onze wensen worden aangepast.

 • Algemeen 9
op 8 december 2019 bestemming: Griekenland / Cycladen, reisperiode: juni 2019

We hebben genoten van onze vakantie ! Over de wijze waarop jullie e.e.a. hebben ingericht op basis van onze wensen, zijn we erg te spreken. Zo goed zelfs dat we volgend jaar een aantal andere Cycladen-eilanden willen bezoeken en daarvoor weer bij jullie aankloppen. Overdag vliegen is prima bevallen evenals de verschillende type ferry's en en de transfers. Fijn dat er geen zoekwerk was bij aankomst. Heel relaxed zo ! De hotels voldeden bijna allemaal aan onze wensen. Prima kamers, goede bedden en goede sanitaire voorzieningen. Heerlijke en goed verzorgde ontbijten met ruime keuze behalve bij het Polos Hotel op Paros. Daar was het ontbijt erg karig en een drie sterren hotel niet waardig. Gelet op de zich overigens keurig gedragende groepen vooral Engelse jongeren leek het meer op een budget hotel. Het was trouwens ook het enige hotel dat de kwaliteit van het zwembadwater niet op orde had. Het water was zeer troebel en rook niet fris. Een bijzondere pluim verdient het personeel, dat overal erg behulpzaam en vriendelijk was. Behalve 1 persoon bij hotel Nymphes op Sifnos, waarvan wij vermoeden dat hij mogelijk nota bene (mede)eigenaar of pachter is. Hij heeft ons bij de boot opgehaald (eiland 1 !!), was toen chagrijnig en dat is tijdens ons verblijf helaas zo gebleven. Overigens trachtte zijn partner (?) dat te compenseren, zij was de vriendelijkheid zelve.Samenvattend: prima vakantie, goed gedaan Eilandhoppenopmaat !

 • Algemeen 8
op 8 december 2019 bestemming: Griekenland / Paros, naxos, Santorini, athene, reisperiode: september 2019

Alles was perfect georganiseerd.

 • Algemeen 9
op 8 december 2019 bestemming: Griekenland, reisperiode: september 2019

De idividuele rondreis op maat naar vier kleine eilanden van de Cycladen was fantastisch georganiseerd ,leuke kleine comfortabele hotels met zeer vriendelijk personeel.
De afwisseling van de eilanden (Santorini,Milos Foleandros en Sfnos) maakte de rondreis heel gevarieerd,van toeristiscc,naar rustige eilanden.
Doordat het flink kan waaien in september,was het spannend of de boot zou varen.
Maar wij waren vaak de enigen warr een oplossing voor was gevonden,in een kleinere of juist grotere boot.
De transfers van het hotel naar de boot,waren altijd keurig op tijd.
Eiland hoppen op maat maakt het nogelijk dat je een vrije onbezorgde vakantie hebt
Van te voren wordt heel goed bekeken wat de klant specifiek wil in zijn vakantie
We gaan zeker nog een keer naar Grielenland en dan naar een andere eilandengroep !
René en Renée

 • Algemeen 10
op 7 december 2019 bestemming: Griekenland / Rondreis, reisperiode: augustus 2019

We hebben een heel fijne, perfect georganiseerde vakantie in Griekenland achter de rug: vanuit Athene met een huurauto door de Peloponnesos, daarna eilandhoppen op de Cycladen.
De hotels in Delphi, Olympia en Nafplion waren zeer goed, in Paros (Marioly village) werden we zeer vriendelijk ontvangen door de gastvrouw.
Naxos Beach Hotel stak er qua ontbijt (keuze, variatie en locatie) echt wel bovenuit voor ons en de tuin van hotel Andreas in Santorini, waar we ’s ochtends ontbeten, was prachtig.

De transfers van/naar de hotels en ferryhavens waren allemaal perfect georganiseerd. Telkens we van de boot kwamen, vonden we direct de juiste persoon terug die ons stond op te wachten met ons naamkaartje voor transfer naar het hotel, en die ook steeds al een enveloppe gaf met daarin het tijdstip waarop we enkele dagen later in ons hotel zouden worden opgehaald om terug naar de haven gebracht te worden. Elke taxi die geregeld was gedurende die 2 weken, was ook steeds exact op tijd aan het hotel (of af en toe soms iets te vroeg, hadden we niet verwacht in een zuiders land). Dus vervoer was steeds perfect geregeld, we hebben nergens moeten wachten of zelf dingen navragen, wat heel fijn was met de warme temperaturen.


Kortom, bedankt om voor ons een perfect georganiseerde, geweldige reis naar Griekenland te hebben geregeld!

 • Algemeen 9
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • Volgende