Schrijf een ervaring over Eilandhoppen op maat en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Eilandhoppen op maat

Pagina 2 van 29 met 282 resultaten

op 23 juli 2019 bestemming: Griekenland / Cycladen, reisperiode: juni 2019

Alles was tot in de puntjes geregeld. Voor vertrek ontvingen we al de nodige nuttige informatie en tips. Bij aankomst in de eerste accommodatie kregen we een envelop met alle ferry tickets (wij hebben 4 eilanden bezocht tijdens onze reis) en verdere informatie. Transfers van accommodaties van/naar (lucht)havens waren netjes op tijd en bij aankomst op de eilanden werden we opgewacht door een medewerker van de lokale reisorganisatie.
Daarnaast is er bij het boeken goed geluisterd naar onze wensen en interesse, waardoor wij goed geadviseerd zijn. Erg prettig is dat je zelf kunt bepalen hoeveel nachten je per eiland wil blijven en dat het geen vaste schema's zijn.
Kortom: wanneer wij weer gaan eilandhoppen doen we zeker een beroep op "Eilandhoppen op maat"! ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 20 juli 2019 bestemming: Griekenland / Verschillende, reisperiode: juni 2019

De reis is uitstekend georganiseerd, ook na een staking van ferries heeft men voor ons een dag eerder een ferry geregeld plus een extra dag op ons nieuwe eiland. 3 van de 4 accomodaties waren top, de 4 e was iets minder.
De communicatie voor onze boeking was snel en accuraat, men kon voldoen aan al onze wensen. Top. ... Lees meer

  • Algemeen 9




op 16 juli 2019 bestemming: Griekenland / Kalymnos, Leros, Patmos, Kos, reisperiode: juli 2019

De organisatie van deze reis was dik in orde. Alles tot in de puntjes geregeld en alle vooraf gemaakte afspraken zijn nagekomen. Volledig ontzorgd kunnen genieten van onze trip naar de vier eilanden. ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 7 juli 2019 bestemming: Griekenland, reisperiode: juni 2019

Het is ons heel goed bevallen. Alles was goed geregeld. We hebben een super fijne vakantie gehad. Geen klachten maar meer persoonlijke ervaringen. We gaan jullie zeker aanraden bij andere mensen. Helemaal TOP!!

Paraga (Mykonos, Cycladen)
Almyra Guest Houses
Een super leuke locatie, prachtig uitzicht, met echt zeer vriendelijke mensen (broer en zus) die alles voor je over hebben.
Bij aankomst lieten ze ons even de omgeving zien per auto. Maakte een super ontbijt en bij het weggaan een kleine presentje.
Mykonos zelf wel leuk maar wel duur. We kregen hier het jet set gevoel. Wel leuk om mee te maken.

Naousa (Paros, Cycladen)
Margarita’s House
Ook een super leuke locatie, prachtig uitzicht, met zeer vriendelijke mensen hier heel gezellig de eigenaren die gezellig even bij je kwamen zitten en gezellig een praatje. Heel persoonlijk.
Een goed ontbijt.
Paros vonden wij het leukste eiland, gezellig mensen overal even vriendelijk.

Agios Prokopios (Naxos, Cycladen)
Katerina Hotel
Goeie locatie, niet zo persoonlijk als bij de vorige 2 maar wel vriendelijk.
Goed ontbijt.
Naxos super leuk en mooie natuur.

Kamari (Santorini, Cycladen)
Polydefkis Hotel
Goeie locatie, ook niet zo persoonlijk als bij de eerste 2 (maar dat was ook echt iets wat je niet snel meemaakt) maar ook zeer vriendelijk.
Wij waren heel blij met onze accommodatie in Kamari en dat we niet in Fira of in Oia zaten. Want dat is echt heel druk.
Goed ontbijt.
Santorini super gezellig en als je af en toe van de normale route afgaat kom je op hele bijzondere plekjes terecht. Maar dit geld voor alle eilanden en wat was dat dan genieten.

  • Algemeen 10
op 25 juni 2019 bestemming: Griekenland, reisperiode: juni 2019

Top geregeld allemaal!
Mooie accomodaties, goede info en vriendelijk advies!

  • Algemeen 10
op 15 juni 2019 bestemming: Griekenland / Athene en het vaste land, reisperiode: juni 2019

Wij hebben een hele fijne vakantie gehad. Eilandhoppen had alles geregeld zoals vooraf was aangegeven. De geselecteerde hotels waren goed, sfeervol en heel verschillend. Wij hebben genoten van Griekenland. Gaan zeker nog eens terug. Eilandhoppen heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan het slagen van onze vakantie.

  • Algemeen 8
op 13 juni 2019 bestemming: Griekenland / Kos, reisperiode: mei 2019

Wij hebben in 15 dagen 4 eilanden bezocht in de Dodecanessos. Alles was prima geregeld. Bij aankomst op het vliegveld alle tickets en vouchers ontvangen. De taxi's voor de transfers waren altijd ruim op tijd. Vaak kregen we ook nog allerlei tips en wetenswaardigheden te horen. De hotels waren goed tot zeer goed. Wij hebben ons regelmatig gewoon onderdeel gevoeld van het dagelijkse leven. Echt een aanrader.

  • Algemeen 10
op 13 juni 2019 bestemming: Spanje / Canarische Eilanden, reisperiode: mei 2019

Vier eilanden in drie weken ...
Wij waren nog nooit op de Canarische Eilanden geweest, we wisten ook niet met welk eiland we moesten beginnen. Dankzij Eilandhoppenopmaat hebben we nu 4 eilanden gezien in 3 weken. Gran Canaria, Tenerife, La Gomera en La Palma. Alles van tevoren geboekt: vlucht, prima accomodaties, huurauto's en bootovertochten. Dankzij de vele tips van het reisbureau hebben we een mooie indruk gekregen van deze eilanden. We hebben een fantastische vakantie gehad, dankzij eilandhoppenopmaat!

  • Algemeen 9
op 13 juni 2019 bestemming: Griekenland / diversen, reisperiode: mei 2019

Het was de tweede keer dat we onze reis bij Eilandhoppenopmaat hebben geboekt. En opnieuw was het fantastisch!! We reisden via Athene naar Sifnos, Milos en Folegandros om op Santorini te eindigen.
Alles klopte! De locaties en de hotels waren prima. De transfers waren goed georganiseerd en we konden dus zonder lange wachttijden reizen. We zouden niet weten hoe het beter kan. Het hotel in Athene lag op een mooie plek. Op korte afstand van de Plaka's en de toegang tot de Acropolis, Maar van de hele reis was het gezellige Chora op Folegandros onze favoriet.
Tot de volgende keer Andros.

  • Algemeen 10
op 29 mei 2019 bestemming: Griekenland / Cycladen, reisperiode: mei 2019

Eilandhoppen op zijn best. Prachtige landschappen met overnachtingen in mooie hotels en alles tot in de puntjes geregeld. Een aanrader!!

  • Algemeen 9
  • Vorige
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende