Reviews over Eilandhoppen op maat

Pagina 5 van 7 met 646 resultaten

op 24 november 2018 bestemming: Griekenland / Skiathos, Skopelos, Allonissos, reisperiode: juni 2018

Wij zijn echt tevreden over Einlandhoppenopmaat. Reis, transfers, vouchers en reserveringen waren allemaal prima in orde; taxi's op tijd en keurig. Wij hadden zelfs geen last van een ferrystaking door de prima aktie van Eilandhoppen, dat werkelijk maatwerk levert. ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 24 november 2018 bestemming: Griekenland / Kefalonie, Ithaca & Lefkas, reisperiode: september 2018

We hebben onze reis vrij laat geboekt en er werd vooraf al aangegeven dat het lastig zou worden om het nog te regelen. Maar 'Eilandhoppen op maat' doet zijn naam alle eer aan. Er werd net zolang gepuzzeld en in overleg naar alternatieven gezocht tot de reis was geregeld en die was echt op maat. We hebben een onvergetelijke vakantie gehad met stuk voor stuk uitstekende hotels. We hebben drie eilanden bezocht en moesten met auto en ferry een paar keer oversteken. Maar het was allemaal perfect geregeld en de oversteek was ook een leuke ervaring. Het was voor ons de eerste keer naar Griekenland. We hebben genoten van de prachtige eilanden, het mooie weer, het schitterend blauwe zeewater en de Griekse gastvrijheid, Dit smaakt naar meer. ... Lees meer

  • Algemeen 9




op 24 november 2018 bestemming: Griekenland, reisperiode: augustus 2018

Meerdere eilanden bezocht en alles georganiseerd door Andros, Super geregeld weer bijna alles verliep vlekkeloos en het moment waarop dat even niet zo was werd het perfect opgepakt en direct geregeld. super organisatie met het hart op de juiste plaats waardoor je vakantie een onvergetelijke ervaring wordt. Wederom bedankt! ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 23 november 2018 bestemming: Griekenland, reisperiode: september 2018

Voldoende voorgelicht, goede organisatie, klantgericht, probleemoplossend indien nodig.

  • Algemeen 9
op 23 november 2018 bestemming: Griekenland / Athene, reisperiode: augustus 2018

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad. Athene was wel redelijk volgepland aangezien we er in feite nog geen 2 dagen waren.

Overal vriendelijke en behulpzame mensen die ons haalden en brachten. Hetzelfde geldt voor de hotels. Ik realiseer me dat we geen eerste keus hotels hadden maar alle hotels voldeden prima.

Ik zal jullie zeker aanbevelen.

  • Algemeen 9
op 23 november 2018 bestemming: Griekenland / Santorini, reisperiode: mei 2018

Alles was uitstekend geregeld

  • Algemeen 10
op 23 november 2018 bestemming: Griekenland / Dodekanesos eilanden, reisperiode: augustus 2017

Wij hebben absoluut geen spijt dat we bij eilandhoppen op maat geboekt hebben! De gekozen eilanden waren fantastisch, de transfers verliepen soepel, de accommodaties waren geweldig en het totaal van diensten, maakte het voor ons een zeer relaxte maar niet té verzorgde vakantie.
2 x liep het een beetje mis met de transfer van boot naar hotel en terug maar dit losten we zelf op en de gemaakte kosten werden direct door jullie vergoed.
Klasse dus.
Jullie concept is voor ons een van de meest ideale.
Zorgeloos, goed geregeld, met zorg samengesteld en meer dan voldoende vrijheid.
We hebben jullie al bij velen aanbevolen en zullen, als we nog een keer naar Griekenland gaan, jullie zeker weer contacten!

Wat ons opviel was de rust, het redelijk ongeschondene, de vriendelijkheid van de mensen en de mooie combi natuur-cultuur.
Wat de Grieken heel goed doen is niet uit alles geld proberen te slaan en af en je het gevoel geven dat ze je trakteren.
Een klein gratis toetje na het eten, een extra drankje van de zaak, een strandbedje gratis…. Het zijn de kleine gebaren die het doen.

Wij vonden Kalymnos en Leros het mooist, Lipsi erg leuk, Patmos het meest stijlvol en Kos het minst (teveel toeristen en een hotel vol Hollanders was niet zo ons ding)
Qua accommodatie: Kalymnos: heel fijne plek, mooie studio en een hele vriendelijke hospita, Leros zeer vriendelijk personeel en een prima accommodatie, Patmos: topper qua accommodatie en personeel!!

Complimenten te over dus!

  • Algemeen 8
op 23 november 2018 bestemming: Griekenland / Rhodos, Symi en Kos, reisperiode: juli 2018

De organisatie was feilloos. We hadden ook echt het gevoel dat Eilandhoppen Op Maat begrepen heeft wat wij persoonlijk belangrijk vinden op vakantie. Al onze maatwerk verzoeken waren inbegrepen in de reis. Zoals bijvoorbeeld de mogelijkheid om te kunnen surfen en een iets grotere auto dan normaal. Ook de locaties waren zorgvuldig gekozen om een mix tussen sportief en recreatief mogelijk te maken.

  • Algemeen 10
op 22 november 2018 bestemming: Griekenland / Skiathos / Skopelos, reisperiode: juni 2018

Uitstekende service Alles wordt tot in de puntjes geregeld Altijd goede hotels dicht bij een gezellige plek. Klein van stuk.......groot in kwaliteit en klantvriendelijkheid

  • Algemeen 10
op 22 november 2018 bestemming: Griekenland / Santorini/Kreta, reisperiode: september 2018

De vakantie was bijzonder geslaagd.
Alles was prima geregeld.
Bij aankomst op Santorini stond Elena klaar met transfer.
Zij heeft alles uitgelegd en de boottickets gegeven.
Later heeft ze nog een huurauto voor ons geregeld welke bij ons hotel werd afgeleverd. De transfer naar de boot verliep ook prima
Bij aankomst op Kreta stond iemand klaar met de huurauto.
Hij is daarna voor ons uit gereden naar Hotel Sofia.
Alle hotels waren prima en de mensen bijzonder vriendelijk
Dus een dikke 10 voor deze reis.

  • Algemeen 10
op 22 november 2018 bestemming: Griekenland / Cycladen, reisperiode: september 2018

Wij zijn uitermate verrast door de goede organisatie. Alles klopte precies en de gekozen accommodaties waren boven onze verwachting. We werden steeds keurig op tijd opgehaald vanaf het vliegveld, de diverse havens en de hotels. Zelfs toen er een staking van veerdiensten was werd alles keurig geregeld. We hebben deze tour ( 3 eilanden, Paros, Naxos en Santorini) al aan meerdere mensen aanbevolen.

  • Algemeen 10
op 22 november 2018 bestemming: Griekenland / diverse, reisperiode: juli 2018

Complimenten voor de wijze waarop de reis was georganiseerd. Alle transfers en hotels waren perfect geregeld. We hebben dan ook erg genoten. En wat ons ook erg goed is bevallen is de vriendelijkheid en hulpvaardigheid van de Griekse mensen. Zonder uitzondering zijn we overal hartelijk ontvangen in de hotels en we hebben zeer vriendelijke taxichauffeurs ontmoet die de transfers voor hun rekening namen.
De hotels waren prima en zoals gezegd, ook het hotelpersoneel was zeer aardig. Een speciale vermelding verdient het personeel/de eigenaren van Margarita’s House op Paros. Of je bij familie op visite komt, waarbij bij het afscheid uitvoerig geknuffeld werd. Hoe bijzonder is dat!
De reis was elke cent waard.

  • Algemeen 9
op 22 november 2018 bestemming: Griekenland / Griekenland, reisperiode: augustus 2018

Eilandhoppen op maat (Andros Bosman) zet net dat stapje extra om alles perfect te regelen. We hebben enorm genoten

  • Algemeen 9
op 22 november 2018 bestemming: Griekenland / Athene, Paros, Naxos en Santorini, reisperiode: september 2018

De reis zat van begin tot eind fantastisch in elkaar, mooie mix van een stad, rustige eilandjes en het summum van Griekenland Santorini. Alle accommodaties waren super netjes en ondanks een staking van de Ferry heeft Reizenopmaat het heel netjes opgelost om ons van Athene naar een van de eilanden te krijgen. Echt een aanrader!!

  • Algemeen 10
op 22 november 2018 bestemming: Griekenland / griekse eilanden, reisperiode: juni 2018

Wij hebben het heerlijk gehad. Alles was naar wens. Transfers waren prima geregeld, heerlijk hoor je komt aan en er staat iemand die je naar het hotel of de boot brengt. Helaas was de organisatie die de transfer regelde van het hotel op Rhodos naar de boot vergeten de tijd te vermelden. Dit bericht kregen we vrijdagmiddag laat en was voor de maandagochtend. De receptioniste van het hotel heeft gelijk een mail gestuurd naar de organisatie en een aantal keren gebeld maar er is geen reactie van ze gekomen, hoogstwaarschijnlijk omdat het weekend was. Zondag laat in de middag hebben we het nood nummer van Evi gebeld en werden heel snel en zeer correct op de hoogte gebracht van de tijd.
Vooral het eiland Symi vonden heel erg leuk. Heel relaxed zeker als je overdag zelf wat verder het eiland op ging. De overgang van Symi naar Kos was in eerste instantie wel even een schok maar na een aantal uren waren we ook aan die drukte weer gewend en hebben het daar ook heerlijk gehad. Al met al was het een heel fijne vakantie.

  • Algemeen 10
op 22 november 2018 bestemming: Griekenland / Lefkas etc., reisperiode: juni 2018

Eilandhoppen naar Lefkas , Kefalonia en Ithaki
Wij vonden het een geweldige vakantie en alles was prima geregeld !

Ook de combinatie van eilanden en verblijfs dagen was uitstekend .

De huurauto was ook goed geregeld.

Toen de eerste Ferry niet ging ivm wat te harde wind was de Ferry ,via het buro waar de Ferry Tickets opgehaald hadden, snel omgeboekt naar een andere Ferry waar we nog op tijd aankwamen en in loop van de middag alsnog in het Hotel arriveerden .

1) Het eerste Hotel ( Porto Ligia ) was prima en in Nigri ( ±10 km door rijden ) kan je de Telegraaf kopen in een winkeltje tegenover de eerste grote betaalde parkeerplaats ( voor de liefhebbers ! )
2) Sami beach Hotel was makkelijk te vinden , volg de borden !
Ook een prima Hotel Hotel met erg vriendelijk personeel ( zo ook in het eerste Hotel )
3) Het Hotel “ Captain Yianes “ is ongeveer 11 km van de Ferry aanlegplaats . In Vahti rij je bijna de hele baai rond en na het tankstation voor boten is het Hotel na ongeveer 200 meter aan de rechter kant .
Een Hotel met een geweldig uitzicht op de baai ( helaas is Captain Yiannis zelf rond Pasen in 2018 overleden )

We hadden in alle Hotels een kamer met prachtig uitzicht op de zee of de baai .

  • Algemeen 10
op 22 november 2018 bestemming: Griekenland / Kreta, reisperiode: juni 2018

Aan Andros van Eilandhoppen op Maat:
De vlucht naar Heraklion is goed verlopen, alles mooi op tijd en aan boord vriendelijk personeel. Bij aankomst werden we in de aankomsthal direct opgewacht door een medewerker ( erg voorkomende man)van het autoverhuurbedrijf. Hij nam de koffers van ons aan en bracht ons naar de huurauto. Heel vlot konden we daarmee naar Mirtos vertrekken. De routebeschrijvingen, duidelijk en adequaat, brachten ons eenvoudig naar de diverse bestemmingen. Een bordje met mijn naam op het verblijf verwelkomde ons op het eerste adres. Een mooi verblijf in een prettige en complete accommodatie. Een klein, maar fijn authentiek dorpje.

Na zes heerlijke dagen op weg naar Plakias. De afmetingen van de studio waren aanmerkelijk kleiner dan in het eerste verblijf. Maar de ligging ten opzichte van strand en plaatsje waren prima, alles op loopafstand.

Onze derde verblijf was in Paleochora. Alweer een mooie kamer, compleet en ook hier alles weer keurig netjes. En ook hier alle voorzieningen en dorpje op loopafstand.

Kreta vonden we een fijn eiland met een prachtige natuur en lieflijke dorpjes en steden. We hebben er een heerlijke tijd doorgebracht.

Bij terugkomst in Heraklion hebben we de huurauto op de afgesproken plaats geparkeerd en de autosleutels in de daarvoor bestemde bus gedeponeerd. Eenvoudig geregeld dus. Het was een erg goed verzorgde reis Het melden bij de balie op de luchthaven verliep goed en het vliegtuig bracht ons weer veilig en op tijd naar thuis. Ik heb het zeer gewaardeerd, dat je ons na thuiskomst, nog eens benaderd hebt om te informeren naar onze ervaringen.
Gedurende het hele traject adequate informatie en adviezen. Flexibel in het omgaan met onze wensen. En bovenal iedere keer opnieuw een erg snelle ter zake doende reactie.

We bedanken je heel hartelijk voor de goed verzorgde reis. En we zullen je daar waar mogelijk aanbevelen.

Met vriendelijke groet Jose en Michel Verhaar.

  • Algemeen 10
op 22 november 2018 bestemming: Griekenland / Athene + Cycladen, reisperiode: juni 2018

Reis & accomodatie perfect geregeld. Hotels, ferries & ferry pick-up liepen allemaal gesmeerd; erg handig dat er altijd iemand op je stond te wachten op een eiland, zeker als je wat laat was. Goede tips over wat er te doen was in Athene & eilanden.

  • Algemeen 9
op 21 november 2018 bestemming: Griekenland / Cycladen, reisperiode: mei 2018

Wij waren al best vaak in Griekenland geweest maar hadden nog nooit “ge-eiland-hopt”. Het is ons echter goed bevallen en wij hebben een hele leuke vakantie gehad.
Op Santorini kregen we direct alle boottickets en vouchers en ook op alle andere eilanden werden we keurig netjes opgevangen en naar ons hotel of onze huurauto gebracht. Ook kregen we op ieder eiland nog uitleg en informatie m.b.t. bezienswaardigheden etc.
De accommodaties waren allemaal leuke kleinschalige hotels, met goede en vriendelijke service van de eigenaren/personeel.
Met name Sunset View op Paros was een toplocatie!
Het enige minpunt op deze reis, was dat Mykonos heel erg toeristisch en druk was. We hadden wel wat verwacht, maar dat dit in mei al zo druk zou zijn...?! Maar hier kan "Eilandhoppen op maat" natuurlijk niks aan doen. Al met al een geslaagde vakantie!
Als we in de toekomst weer een keer besluiten te gaan eilandhoppen, dan weten we "Eilandhoppen op maat"zeker te vinden!

  • Algemeen 9
op 21 november 2018 bestemming: Griekenland / Cycladen, reisperiode: juni 2018

We hebben weer genoten van een prima verzorgde vakantie op de diverse eilanden van de cycladen , klasse hoe alles is geregeld

  • Algemeen 9
op 21 november 2018 bestemming: Griekenland / Cycladen, reisperiode: juli 2018

Uitstekende / professionele lokale reisbegeleiding in Griekenland ter plaatse. Alles was keurig in orde en tip top geregeld, dat hebben we weleens anders ervaren dus onze complimenten voor het team van Eilandhoppen op Maat!

We hebben genoten en het eilandhoppen is ons uitstekend bevallen, een mooie combinatie van cultuur, dagtripjes met de huurauto, mooie stranden, fantastische gastronomische hoogtepunten en vriendelijke gastvrije mensen. Wij gaan zeker nogmaals terug alleen zullen we dan een andere eilandencombinatie selecteren.

  • Algemeen 9
op 21 november 2018 bestemming: Griekenland, reisperiode: juni 2018

Goed geregeld, fijne vakantie gehad.

  • Algemeen 8
op 17 oktober 2018 bestemming: Griekenland / Rhodos, reisperiode: september 2018

Zoals alle reizen via Eilandhoppen op maat zijn de dingen uitstekend verzorgd Onze ervaringen met meneer Bosman zijn zeer goed. Hotels, maar ook de transfers, alles loopt gesmeerd en soepel. Ook eventuele wijzigingen in ferry's. Uitstekend geregeld. Ik geef een 9 omdat er natuurlijk altijd verbetering mogelijk zou moeten zijn. Maar op dit punt weet ik niet welke dat zouden moeten zijn.
Op Symi is accommodatie Iapatos Village een echte aanrader, meer dan uitstekend ontbij,t mooie appartementen, ruim en compleet uitgerust in een prachtig aangelegde tuin en een mooi zwembad.
Wij hebben van de uitrusting van het appartement niet zo veel gebruikt omdat wij het veel leuker vinden om ieder avond een nieuwe taverne te bezoeken.
Onze volgend eilandhoppevakantie regelen wij weer bij Eilandhoppen op maat.

  • Algemeen 9
op 10 oktober 2018 bestemming: Griekenland / Cycladen, reisperiode: oktober 2018

Mijn zoon en schoondochter waren eind september begonnen met een op maat georganiseerde reis. In 14 dagen 4 eilanden in de Griekse Cycladen te bezoeken. Omdat zij meteen hele enthousiaste berichten stuurden besloten mijn man en ik ook deze reis te gaan maken. We hebben meteen contact gezocht met Eilandhoppen op Maat en het idiote verzoek bij hen neergelegd dat wij zsm ook een zelfde soort reis wilde maken. Omdat het seizoen ten einde liep en op de eilanden alles nog overvol zat leek het een onmogelijke vraag en wij verwachten ook niet dat het zou gaan lukken.
Tot onze verbazing en grote vreugde kregen wij, door de geweldige inzet van het team van Eilandhoppen op maat, binnen ‘n paar dagen te horen dat wij onze koffers konden gaan pakken. Er waren op vier mooie eilanden vier hele fijne hotels voor ons gereserveerd. Alles was tot in de puntjes geregeld en verliep moeiteloos en soepel.
Niets dan lof voor Andros en het super team van Eilandhoppen op Maat!

  • Algemeen 10
op 8 oktober 2018 bestemming: Griekenland / diversen, reisperiode: september 2018

Alles super geregeld! boven onze verwachtingen!

  • Algemeen 10
op 8 oktober 2018 bestemming: Griekenland, reisperiode: september 2018

Een zeer goed georganiseerde reis

  • Algemeen 10
op 8 oktober 2018 bestemming: Griekenland / Cycladen, reisperiode: september 2018

Wij zijn supertevreden over de organisatie door Eilandhoppen op Maat en bevelen deze organisatie ook zeker bij iedereen aan. Alles qua tickets, hotels en transfers was prima geregeld. Ook toen er storm op komst was, is alles keurig geregeld en hoefden wij niet - zoals veel andere reizigers - allerlei zaken zelf te regelen. We hebben de reis vrij last minute geboekt, maar toch hebben we - ondanks dat het een drukke periode in Griekenland was - leuke overnachtingsplekken gehad. Aanrader!

  • Algemeen 9
op 6 oktober 2018 bestemming: Griekenland / Cycladen, reisperiode: september 2018

Onze verwachtingen waren hooggespannen maar ze werden nog overtroffen. Vooral toen de regio getroffen werd door noodweer, waren zij er als de kippen bij om ons preventief een aangepast programma voor te stellen. Daardoor verliep onze reis verder toch nog gesmeerd, terwijl de klanten van een concurrent die op dezelfde retourvlucht zaten, schrijnende verhalen wisten te vertellen.

  • Algemeen 10
op 17 september 2018 bestemming: Griekenland / Syfnos, Milos, Folegandros en Santorini, reisperiode: september 2018

Wij hebben een fantastische reis gehad! Alles klopte de transfers, de ferries, en de heerlijke hotels! We hebben genoten!

  • Algemeen 10
op 15 september 2018 bestemming: Griekenland / Naxos, Paros Santorini, reisperiode: augustus 2018

Mooie reis op verschillende eilanden, alles top geregeld, fijne hotels en ook transfers waren prima en op tijd!

  • Algemeen 9
op 14 september 2018 bestemming: Griekenland / Mykonos-Syros-Tinos-Andros, reisperiode: augustus 2018

Top geregeld!

  • Algemeen 10
op 14 september 2018 bestemming: Griekenland / Cycladen, reisperiode: september 2018

Deze club begrijpt het helemaal. Zelfs de al verwende reiziger wordt in positieve zin verrast door de naadloze organisatie, prachtige locaties en faciliteiten en geweldige service. Een absolute aanrader.

  • Algemeen 10
op 3 september 2018 bestemming: Griekenland / Santorini, reisperiode: augustus 2018

Alles klopte, vanaf het allereerste contact. Duidelijke en persoonlijke communicatie en een fantastische vakantie als resultaat. Een aanrader!

  • Algemeen 10
op 31 augustus 2018 bestemming: Griekenland / Cyladen, reisperiode: augustus 2018

Zojuist terug van een fantastische 9-daagse reis naar de Cycladen. Gestart in Athene, met als aanrader een 3 uur durende fietstocht met (Nederlandse) gids door de stad! Vooraf geboekt via Eilandhoppen.nl. Zeer ongedwongen en eigen inbreng kan op ieder moment.
Vervolgens met boot naar Mykonos, toeristisch, maar niet storend, aangezien het prachtige hotel Vienoula's Garden, op loopafstand net buiten centrum lag. Gezellig centrum met heerlijke restaurantjes en leuke winkeltjes. Transfers en boottochten alles was goed geregeld. Laatste eiland was Santorini, wat een prachtig eiland. Zaten in Kamari, met gezellige boulevard en verbleven in het mooie hotel Hermes. Wij waren met wat oudere kinderen, die ook zeker hebben genoten! Voor herhaling vatbaar, dankzij onbezorgde vakantie via Eilandhoppen.nl

  • Algemeen 9
op 21 augustus 2018 bestemming: Griekenland, reisperiode: augustus 2018

Andros van eilandhoppenopmaat heeft alles perfect geregeld

  • Algemeen 10
op 20 augustus 2018 bestemming: Griekenland / Ionische eilanden, reisperiode: juli 2018

We hebben een fantastische reis naar de Ionische eilanden Lefkas-Ithaca-Kefalonie en Zakynthos gemaakt. Deze reis was helemaal naar onze wensen samengesteld door Eilandhoppenopmaat.nl.
Andros heeft gezorgd voor een onvergetelijke reis. Alles was tot in de puntjes geregeld. Er stond op elk eiland iemand op ons te wachten om ons naar de accommodatie of de haven te brengen. De accommodaties waren allemaal top maar ook de ligging ervan was geweldig. Niet in de echte drukte maar wel zo gelegen dat je 's avonds gemakkelijk een goed restaurantje kon uitzoeken.
Al met al een geweldige reis.
We kunnen iedereen Eilandhoppenopmaat.nl aanraden en wijzelf zullen er zeker weer terug komen.

Marian en Johan Smit

  • Algemeen 10
op 20 augustus 2018 bestemming: Griekenland, reisperiode: augustus 2018

Wij hebben onlangs een 12-daagse vakantie gehad via Eilandhoppenopmaat naar Athene-Paros-Naxos-Santorini.

De hele reis van fantastisch geregeld. De hotels/appartementen voldeden aan onze verwachtingen; schoon, netjes en een goede locatie.

Ook de transfers (vliegveld-hotels-ferry's) waren allemaal op en top geregeld. We werden contant opgewacht door iemand en hebben geen moment moeten wachten.

Kortom: een zorgeloze vakantie gehad omdat alles top was geregeld. Wij komen zeker nog eens terug mochten we nog eens een dergelijke vakantie willen!

  • Algemeen 10
op 17 augustus 2018 bestemming: Griekenland / Cycladen, reisperiode: juli 2018

Alles, hotels, transfers, ferries, super geregeld waarbij er leuke hotels/appartementen zijn geadviseerd.

  • Algemeen 9
op 14 augustus 2018 bestemming: , reisperiode: juli 2018

De organisatie denkt met je mee over je wensen en plannen. Heeft veel verstand van Griekenland.
Onze vakantie was tiptop geregeld; autoverhuur, accomodaties en ferry's alles verliep prima.

  • Algemeen 9
op 10 augustus 2018 bestemming: Griekenland / Athene, Mykonos, Paros, Naxos en Santorini, reisperiode: juli 2018

Wij kijken terug op een fantastisch op maat georganiseerde vakantie. Communicatie is vanaf het begin top geweest, alles is duidelijk doorgenomen en ook zo geregeld. Onze complimenten, wij kijken terug op een top vakantie! Een absolute aanrader!

  • Algemeen 10
op 7 augustus 2018 bestemming: Griekenland / Santorini, Naxos, Paxos, Mykonos, Athene, reisperiode: juli 2018

Super geregeld. Alles was in orde gemaakt. De hotels naar onze wens, overal een gids of chauffeur die ons op kwam wachten en prima informatie vooraf aan de reis. Groot voordeel vond ik het persoonlijke contact met Andros Bosman, de man achter Eilandhoppen op maat. Ik zou iedereen die een rondreis in Griekenland wil doen, dit bedrijf aanraden.

  • Algemeen 10
op 7 augustus 2018 bestemming: Griekenland / Santorini, Naxos en Mikonos, reisperiode: juli 2018

Perfecte en relaxed vakantie.
Denken mee met je wensen, heerlijk genoten op 3 eilanden in Griekenland.
Geen zorgen over overtochten met de boot en taxi naar je hotel.
Alles werd geregeld.
Echt een aanrader als je zelf niks wil regelen.

  • Algemeen 9
op 4 augustus 2018 bestemming: Griekenland / Cycladen, reisperiode: juli 2018

Het was allemaal super geregeld, bij wijzigingen werden we op tijd ingelicht, leuke locaties en alles vlekkeloos verlopen. Top

  • Algemeen 10
op 31 juli 2018 bestemming: Griekenland / Cycladen, reisperiode: juli 2018

Omdat het in 1 woord een fantastisch geregelde reis was. Hotels waren prima tot uitstekend, de service was zeer goed. Alle ferry tickets en hotel vouchers ontvangen bij aankomst in de haven. Taxi busjes waren altijd op tijd om ons weg te brengen of op te halen. Kortom, een reisbureau om aan te bevelen. TOP

  • Algemeen 10
op 30 juli 2018 bestemming: Griekenland, reisperiode: juli 2018

Alles tip top geregeld. Hotels waren super en transfers + ferries was allemaal voor ons uitgestippeld. Afspraken werden nagekomen. Zouden niet meer anders willen!!

  • Algemeen 9
op 26 juli 2018 bestemming: Griekenland / Athene, Paros, Naxos, Santorini, reisperiode: juli 2018

Fanastische vakantie, perfect georganiseerd en op maat afgestemd door Andros.

  • Algemeen 9
op 25 juli 2018 bestemming: Griekenland / Ionische eilanden, reisperiode: juli 2018

Leuke reis met start in Zakynthos, daarna kefalonia en als laatste eiland Lefkas. Prima georganiseerd....complimenten Andros....alle transfers waren tot in de puntjes geregeld. Prima accomodaties!

  • Algemeen 9
op 22 juli 2018 bestemming: Griekenland / Cycladen, reisperiode: juli 2018

Wij hebben een hele leuke vakantie gehad dankzij deze organisatie. Alle vier de eilanden vonden wij heel mooi, ook de accommodaties waren erg mooi en hele vriendelijke mensen. Alles was goed geregeld van vlucht, transfer en accommodaties. Wij gaan zeker nogmaals via Eilandhoppen op maat een vakantie boeken!

  • Algemeen 9
op 15 juli 2018 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: juni 2018

Alles perfect geregeld, heldere communicatie, goede informatie, fijne accommodaties - niets op aan te merken!

  • Algemeen 10
op 12 juli 2018 bestemming: Griekenland / Athene, Delphi, Meteora, Poros, reisperiode: juni 2018

Onze reis was van begin tot einde perfect uitgepland. We werden telkens netjes opgewacht door onze transfers. Dit bespaarde ons een hoop tijd en stress. De hotels waren prima. De huurauto bood ons de vrijheid die we ook zochten. Hierdoor hebben we de kans gehad om extra avontuur op te zoeken en extra stadjes te bezoeken op weg naar onze bestemmingen. Twee betoverende momenten die ons nog lang zullen bijblijven zijn het zien van het verlichte Parthenon vanaf de rooftopbar van het hotel en de zonsondergang bewonderen vanop een rots in Meteora. We kunnen Andros maar niet genoeg bedanken en aanbevelen voor zijn uitstekend advies en planning.

  • Algemeen 9
op 11 juli 2018 bestemming: Griekenland / Naxos, Paros, Santorini, reisperiode: juni 2018

Wanneer je op zoek bent naar een vakantie waarbij je de Griekse sfeer wilt proeven dan is Eilandhoppen op maat de perfecte organisatie om je verder te helpen. Zij ontzorgen je volledig en zorgen dat je zelf nergens meer aan hoeft te denken. Via hen ben ik in juni samen met mijn vriend gaan Eilandhoppen op de Cycladen. Wij hebben Naxos, Paros en Santorini bezocht. De eerste twee eilanden vonden wij geweldig wegens de gezellige stadjes en mooie stranden. Santorini vonden wij persoonlijk wat te toeristisch. Wanneer je wilt Eilandhoppen is Eilandhoppen op maat een echte aanrader. Andros Bosman is een goede adviseur en je hebt altijd snel reactie. Zeker voor herhaling vatbaar!

  • Algemeen 9
op 10 juli 2018 bestemming: Griekenland / Kalymnos, Leros en Kos, reisperiode: juni 2018

Alles tot in de puntjes geregeld met de boot, taxi of busje . Uitstekende accommodaties erg netjes, een luxe en alles bij de hand. Heel fijne vakantie gehad en gaan op verschillende locaties/eilanden zeker terugkomen.

  • Algemeen 9
op 4 juli 2018 bestemming: Griekenland / rondreis, reisperiode: april 2018

Altijd kunnen er kleine onvolkomenheden optreden gedurende een reis en/ of bij een accommodatie. Maar deze reis was -net als onze vorige reis- door Eilandhoppen op maat, weer perfect samengesteld. Het was een hele puzzel met beschikbaarheid, transfers, transfertijden en onze wensen, maar het resultaat was perfect. Oh ja en de onvolkomenheden?, die zijn in het incidentele geval perfect opgelost. Dus daarom een welverdiende 10.

  • Algemeen 10
op 4 juli 2018 bestemming: Griekenland / griekenland, reisperiode: juni 2018

Omdat alles van a tot z via reisorganisatie eilandhoppenopmaat geregeld was... mooi verzorgde 3 st hotels... vriendelijk personeel compleet plaatje van gastvrijheid en vakantiegevoel. Zeer content bovenal over meneer bosman van eilandhoppen voor t beantwoorden van mijn vele vragen toen we deze reis overwogen en voor zijn moeite met het "op maat en zeer naar wens "krijgen van onze eerste griekse eilandhoppen ervaring! Alles wat beloofd was.... was er ook ; Gewoon Geweldig!

  • Algemeen 9
op 30 juni 2018 bestemming: Griekenland / Cycladentour, reisperiode: juni 2018

Dit was ongelooflijk.....wat was alles goed geregeld van A tot Z! We weten niet hoe we jou kunnen bedanken hiervoor Andros!!! Voor alle hotels, prima kamers met airco,handdoeken voor het strand en zwembad en een goed ontbijt met lokale hapjes! Transfers die altijd stipt op tijd waren ( en dat is uniek in Greece, dat weten wij (:-)) met voldoende informatie in de enveloppen en mondeling toegelicht.

  • Algemeen 10
op 29 juni 2018 bestemming: Griekenland / Sifnos Milos Folegrandos Santorini, reisperiode: juni 2018

Alles was super goed geregeld,transfers boot en hotel. Genoten van een topvakantie!

  • Algemeen 9
op 29 juni 2018 bestemming: Griekenland / Mykonos-Paros_Santorini, reisperiode: juni 2018

3 Verschillende eilanden bezocht (Mykonos-Paros en Santorini) met Eilandhoppen op maat, alles was tot in de puntjes verzorgd door Andros Bosman van Eilandhoppen, dit zowel vanaf het begin alsmede de begeleiding op de eilanden, op Paros hadden wij via de reisorganistatie een auto gehuurd wat ook prima geregeld was, het reizen van het ene naar het andere eiland ging per ferry en sloot ook naadloos op elkaar aan. Hotels die Andros Bosman voor ons had gereserveerd waren alle 3 top, wij hadden gekozen voor logies met ontbijt,.op Mykonos was dit Vinoulas Garden, op Paros Parian Village en op Santorini hotel Zephyros.
Resumerend en geweldige vakantie gehad met een top reisorganisatie.

  • Algemeen 9
op 27 juni 2018 bestemming: Griekenland / Athene, Naxos, Santorini, reisperiode: juni 2018

Bij de voorbereiding zeer persoonlijke betrokkenheid en goed advies omtrent aanpassen van de reis naar persoonlijke wensen.
De reis zelf waren alle transfers perfect geregeld.
Een 10 met een griffel.

  • Algemeen 10
op 26 juni 2018 bestemming: Griekenland / kefalonia lefkas ikakia, reisperiode: mei 2018

Super organisatie , alles piekfijn geregeld , zeer goede communicatie met de klant, verstand van zaken en goed op de hoogte van de situatie ter plekke , kortom aanrader !!!!

  • Algemeen 10
op 25 juni 2018 bestemming: Griekenland / Cycladen, reisperiode: juni 2018

Alles was perfect geregeld door Eilandhoppenopmaat.nl (Andros Bosman). Transfers netjes geregeld en kwamen steeds op tijd. Hotels waren bijna allemaal goed. Locatie van de hotels waren ook meestal prima (of aan de rand van het centrum of vlak aan het strand). Als ik weer zou kiezen voor een ‘eiland hop vakantie’ zou ik het zeker via hen boeken!

  • Algemeen 9
op 20 juni 2018 bestemming: Griekenland / Paros #Naxos #Santorini, reisperiode: mei 2018

Het was een heerlijke vakantie. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Goede hotels, vervoer perfect. Daardoor zorgeloos kunnen genieten. Top geregeld.

  • Algemeen 9
op 20 juni 2018 bestemming: Griekenland, reisperiode: juni 2018

Perfect georganiseerd met mooie verzorgde hotels en prima vervoer met taxi's en busjes. Van A tot Z tot in de puntjes georganiseerd door Eilandhoppen op Maat. Aanrader!

  • Algemeen 10
op 20 juni 2018 bestemming: Griekenland / Cycladen, reisperiode: juni 2018

Eilandhoppenopmaat.nl verzorgt vanaf aankomst tot en met vertrek op een profesionele wijze alles! Niets is te veel en zelfs gedurende de reis zet Eilandhoppenopmaat.nl de puntjes nog op de "i".

  • Algemeen 10
op 13 juni 2018 bestemming: Griekenland / Athene, reisperiode: mei 2018

Omdat Andros alles tip top had geregeld. Wij behelve Athene ook 4 eilanden bezocht en overal was alle perfect geregeld. Alle sop tijd , geen wachttijden, ferry's waren op tijd, hotels waren uitstekend en de vriendelijkheid van de mensen. Die waren erg behulpzaam.
Eilandhoppen op Maat krijgt een 10 van ons.

  • Algemeen 10
op 13 juni 2018 bestemming: Griekenland / Sifnos, Milos, Falegandros en Santorini, reisperiode: juni 2018

Eilandhoppen op Maat heeft onze vakantie perfect geregeld. Alles klopte: schitterende hotels met topservice, vervoer van en naar de ferry's en luchthaven. We hebben ons nergens druk over hoeven te maken. Alles klopte. Wij hebben daardoor een geweldige en ontspannen vakantie gehad. Top.

  • Algemeen 10
op 11 juni 2018 bestemming: Griekenland / Naxos en Santorini, reisperiode: mei 2018

Alles was top geregeld. Goede info van te voren, transfers waren overal op tijd, hartelijke ontvangst en heel mooie hotels. Goed gelegen met zowel strand als restaurantjes op loopafstand.

  • Algemeen 8
op 5 juni 2018 bestemming: Griekenland / Cycladen, reisperiode: mei 2018

Voor het eerst wezen eilandhoppen en dit is ons zeer goed bevallen. Via eilandhoppen om maat geboekt, prima hotels en alle transfers top geregeld. Wij kijken terug op een fantastische vakantie!

  • Algemeen 9
op 5 juni 2018 bestemming: Griekenland / Cycladen, reisperiode: mei 2018

Prima organisatie van de reis en accomodaties helemaal zoals beloofd.

  • Algemeen 9
op 4 juni 2018 bestemming: Griekenland / Athene, Paros, Naxos en Santorini, reisperiode: mei 2018

Het was allemaal perfect geregeld door deze organisatie. Goeie transfers, mooie accommodaties, prima adviezen. Een heerlijke vakantie gehad!

  • Algemeen 9
op 3 juni 2018 bestemming: Griekenland, reisperiode: mei 2018

Eilandhoppen op maat is een prima organisatie met een persoonlijke behandeling. Onze reis was prima, overall stond netjes op tijd iemand op ons te wachten op de eilanden. De hotels hadden een prima prijs/kwaliteit verhouding. zeker voor herhaling vatbaar.

  • Algemeen 9
op 27 mei 2018 bestemming: Griekenland / Rondreis cycladen, reisperiode: augustus 2017

Zonder overdrijven is dit tot dusver mijn beste ervaring met een reisorganisatie. Echt maatwerk, en vooral veel oog voor wat de klant wil. Je stelt in overleg met het bureau (ik had steeds dezelfde, superbehulpzame Andros aan de lijn) de ideale reis samen. Ze kijken wat je wil, doen suggesties en gaan in gesprek. Ze doen heel duidelijk de extra effort om het 100% af te stemmen op jouw noden.
Ter plaatse was alles perfect in orde, de reis was schitterend.
Heb 2 keer moeten contct opnemen tijdens de reis (1x voor een praktische vraag en 1x helaas voor een klein ongevalletje) en steeds snel, eerlijk en efficient geholpen.

Echt een aanrader!

  • Algemeen 9
op 22 mei 2018 bestemming: Griekenland / Cycladen, reisperiode: mei 2018

Mooie hotels, heerlijk eten, zonnige eilanden, pittoreske dorpjes.

  • Algemeen 9
op 1 mei 2018 bestemming: Spanje / Lanzarote, reisperiode: maart 2018

Van eind Maart tot begin April een verblijf geboekt op Lanzarote en Fuerteventura via Eilandhoppen op maat. De hotels waren netjes en prettig centraal gelegen en autohuur, overtocht en vliegtickets waren goed verzorgd zodat ik zonder verder gedoe op vakantie kon. De communicatie per e-mail was erg goed en snel, en ik werd voorzien van algemene tips, plus tips voor bezienswaardigheden per eiland. Al met al zeer goed geregeld.

  • Algemeen 9
op 29 november 2017 bestemming: Griekenland / Naxos, reisperiode: juni 2017

Eilandhoppen op maat is zeer vakkundig en behulpzaam in het aanbieden van op maat gemaakte onderdelen met een heel vriendelijke eigenaar. Naar je wensen en ideeen wordt goed geluisterd en over mee gedacht ,om er dan voor jou een perfecte reis van te maken. Kortom een top reisorganisatie !!!

  • Algemeen 10
op 26 november 2017 bestemming: Griekenland / Andros/Tinos/Athene, reisperiode: juli 2017

Onze reis met ‘Eilandhoppen op Maat’ is ons erg goed bevallen.
Wij zijn uitermate tevreden over de manier waarop jullie de reis georganiseerd hebben. De appartementen en het hotel in Athene waren top! De tickets, vouchers, de taxi’s: Alles klopte! Niets dan lof!

Een verbeterpunt wil ik wel graag aandragen: Om jullie reizen nog meer ‘op maat’ te maken, zou ik mensen op de eilanden de keuze geven tussen een transfer per taxi of het huren van een huurauto vanaf de haven, met name op Andros. Daar liggen de verhuurbedrijven namelijk bij de haven en niet in Andros-stad/Chora. Vanuit Andros-stad een auto huren was daarom niet voor de hand liggend, niet handig, als er überhaupt voldoende huurauto’s beschikbaar waren geweest. Daardoor hebben we op Andros minder van het eiland gezien dan we hadden gewild. Dat is geen ramp. We zijn twee dagen naar de prachtige baai ‘Piso Ghialia’ geweest en hebben een dag een bezoek aan Menites gebracht per taxi en daarna Andros-stad te voet nader verkend. Een dorpje per taxi bezoeken beperkt je echter enigszins in je vrijheid, omdat je niet bij elke bocht tegen de chauffeur zegt dat je wilt stoppen voor een foto. Verder beperk je je bezoek in dit geval tot een dorpje ipv meerdere. Ondanks deze beperking, hebben we ons toch prima vermaakt op Andros, maar ik zou voortaan klanten wijzen op het beperkt aantal beschikbare huurauto’s en op het feit dat ze ze maar beter vooraf (evt via jullie) kunnen huren.

Op Tinos hebben we meer gezien dmv de dagexcursie per bus. Hierop werden we gewezen door de aardige en behulpzame eigenaar van Porto Raphael. Hij heeft eerst geprobeerd een huurauto te regelen, maar die waren al een maand lang ‘uitverkocht’. Toen gaf hij ons een folder van de busexcursie en vertelde ons dat die dagelijks om 11.00u. vertrok vanaf het busstation in Tinos-stad/Chora. Hij heeft plekken voor ons gereserveerd. De excursie kostte slechts €12,- pp en was zeker de moeite waard. Misschien is het handig om deze optie op te nemen in jullie ‘Tips voor Tinos’.

Onze reis zit erop en ik wil Julie bedanken voor de goede organisatie en veel succes wensen voor de toekomst!

  • Algemeen 9
op 23 november 2017 bestemming: Griekenland / Lefkas, Kefalonia en Itaki, reisperiode: september 2017

Wat een ervaring!
En zeker voor herhaling vatbaar.
Van begin tot het einde top geregeld.
Auto stond klaar, prachtige accomodaties met idyllische uitzichten en de ferry's prima geregeld.
Wat hebben we veel gereden, gezien en genoten van de mooie eilanden met zijn helblauwe baaien.
Chapeau!!!
Verhalen van reizigers gehoord, die de reis bij Tui hadden geboekt en die hadden meerdere keren te maken met overboekingen van hun accomodaties en onprettige tijden van hun ferry's.
Wij geen last van gehad en is Eiland hoppen op maat zeker aan te raden.
Voortaan meer zullen we zulke reizen gaan maken.

  • Algemeen 9
op 21 november 2017 bestemming: Griekenland / Eilandhoppen Athene en Cycladen, reisperiode: juni 2017

Wij hebben genoten van een geweldige vakantie!
Alles was piekfijn georganiseerd; de tickets voor de ferry, de transfers van en naar de hotels, havens en vliegveld. (ze hebben ons nergens langer dan 5 minuten laten wachten)
Ook de hotels en appartementen waren uitstekend. Een klein minpuntje was de ligging van het hotel in Athene. Dit hadden we liever dichter bij Plaka gehad.

Wij zullen Eilandhoppen Op Maat zeker aanbevelen bij onze familie en vrienden!

  • Algemeen 9
op 18 november 2017 bestemming: Griekenland / Athene, reisperiode: augustus 2017

Wij vonden de voorbereidingen al heel prettig verlopen, zeker ook met later nog regelen van extra wensen zoals het bijboeken van een reisgenoot. De vakantie was van het begin tot het eind fantastisch. Op elke nieuwe locatie was het al snel duidelijk waarom de keuze daarop gevallen was (de Androsfactor). De accommodaties waren uitstekend en de afwisseling per eiland maakte dat het nooit meer van hetzelfde werd. Het land en de mensen hebben ervoor gezorgd dat we zeker nog eens terug zullen gaan. Ook deze reisorganisatie zullen we graag nog eens inschakelen. Hartelijk dank voor alle goede zorgen!

  • Algemeen 9
op 15 november 2017 bestemming: Griekenland, reisperiode: april 2017

In de meivakantie hebben we een ontspannen vakantie gehad met heerlijk weer en prachtige cultuur en natuur!
We begonnen in Athene, waar onze transfer al op ons stond te wachten om ons van het vliegveld naar het hotel te brengen. Het hotel Crystal City had een makkelijke centrale ligging en vriendelijk personeel. In Athene hebben we onder andere een bezoek gebracht aan de Acropolis en de plaka, waar we van hebben genoten.
Na twee dagen Athene heeft onze transfer ons mooi op tijd voor de ingang van de boot naar Naxos afgezet. Na het drukke Athene was het een verademing om in de rust van Naxos terecht te komen. Het Katerina-hotel was fantastisch! Een hartelijke ontvangst, een mooie ruime kamer, heerlijk ontbijt en vlakbij het strand. Op Naxos zijn we naar de hoofdstad geweest, wat bijzonder leuk was, met de smalle straatjes, de mooie uitzichten en de mooie zonsondergang!
De laatste dagen hebben we op het mooie Santorini doorgebracht! De transfer van de haven naar het hotel was een excursie op zich, met alle indrukwekkende uitzichten in het heuvelachtige gebied. In het Afroditi Venus hotel hebben we een fijn verblijf gehad met een heerlijk ontbijt! In Santorini hebben we Akrotiri bezocht, samen met het indrukwekkende rode strand. Ook hebben we een prachtige wandeling gemaakt van Fira naar Imerovigli, met mooi uitzicht over het eiland! Daarnaast zijn we mee geweest met een bootexcursie naar het actieve deel van de vulkaan van Santorini (Nea Kameni) en hebben we gezwommen in een hot spring, wat een hele bijzondere ervaring was! Aan het eind van de excursie zijn we afgezet in Oia, om dat verder te voet te verkennen.

Wij hebben kortom een heerlijke vakantie gehad, met een goede balans tussen inspanning en ontspanning, waarbij alles top geregeld was.
De volgende keer dat we naar Griekenland op vakantie gaan, gaan we zeker weer met Eilandhoppen op maat!

  • Algemeen 9
op 14 november 2017 bestemming: Spanje / Tenerife, reisperiode: juni 2017

Beste Andros,

Bedankt voor de mail.

We hebben een heerlijke vakantie gehad. Alles was keurig geregeld en dat was natuurlijk hartstikke fijn, bedankt hiervoor.

Inderdaad een misverstand met de autohuur in Fuerteventura, maar ook dit was gelukkig snel en goed opgelost.

Alle drie de eilanden die we bezocht hebben vonden we erg mooi en ook weer erg verschillend. Er is zeker genoeg te doen, ook als je meer zoekt dan alleen zon zee en strand. We hebben mooie wandelingen gemaakt en dorpjes bezocht. Alleen het rond rijden over het eiland was al prachtig en onderweg kom je vaak leuke uitzichtpunten tegen. We hebben het als prettig ervaren dat we niet in het meest toeristische gedeelte van de eilanden zaten. We konden het opzoeken als we wilden, maar je zit er niet constant middenin. 

De appartementen waren ook fijn. Allemaal superschoon en dat vinden we eigenlijk het belangrijkste.De bootovertochten waren wel heftig! We zijn al regelmatig met de boot gegaan, ook overtochten naar Noorwegen en Groot Brittanië, maar de Atlantische oceaan is toch wel een stuk wilder. Helaas nu weer aan het werk, maar gelukkig hebben we veel mooie foto's en herinneringen.

Nogmaals heel erg bedankt voor alle informatie, hulp en het zorgen dat alles perfect op elkaar aansloot.

Met vriendelijke groet,
S.

  • Algemeen 9
op 13 november 2017 bestemming: Griekenland / Lefkas, Kefalonia, Ithaki, reisperiode: september 2017

We hebben het daar prima naar de zin gehad op onze vakantie op de Ionische Eilanden!
Mooie appartementen met gastvrije en behulpzame eigenaren.
Ondanks de vroege aankomst in Vasiliki konden we direct in ons appartement.
Hadden wel even moeite om het te vinden, maar toen Elske de weg ging vragen bij de plaatselijke bakker was daar ook juist de eigenaar van Heliotropia om een broodje te kopen. Wat een toeval.
We vonden Vasiliki een mooi stadje met veel gezellige terrasjes en leuke winkeltjes.
In de omgeving is genoeg te beleven. We hebben tijdens onze 2 verblijven verschillende stadjes, zoals Lefkade, Agios Nikitas en natuurlijk Nidri bezocht. Ook de stranden van Porto Katsiki en Kathisma mogen er zijn. Omdat het seizoen ten einde liep was het niet druk op de strandjes. Wel zo prettig. De ritten over Lefkas en ook de andere eilanden waren avontuurlijk. Onvergelijkbaar met wat we hier gewend zijn.
De eerste overtocht van Nidri naar Fiskardo was ook een avontuur. Het begon 's morgens al dat we de sleutel van de huurauto kwijt waren. De eigenaar van Heliotropia belde voor ons de autoverhuur en daar was gelukkig een telefoontje binnengekomen dat de sleutel gevonden in het restaurant waar we de avond tevoren gegeten hadden. Is me nog nooit gebeurd. De eigenaar heeft de sleutel daar voor ons opgehaald. Daardoor kwamen we toch nog op tijd voor de boot. Achteruit de veerboot oprijden en de auto klem tussen de andere manoeuvreren is ook wel spannend. Ik kan me nu wel voorstellen waarom je daarvoor een aparte verzekering af moet sluiten. Mooie bootreis naar Kefalonia.
In Agia Efimia stond eigenaar Tenassis van Gabriel Houses ons al buiten op te wachten. Mooi ruim appartement met (bijna) privé-zwembad. Leuk plaatsje met dito restaurantjes. Onder andere Meer van Melissani en hoofdstad Argostoli bezocht. Verder 2 middagen op het prachtige Myrtos strand. Leuk voor de kleine Linah. Wel hoge golven, dus in het water was er voor haar niet bij.
Vervolgens met de boot naar Ithaki. Was even zoeken naar Aithon Palace. Maar na vragen in de stad bleek het toch het paleisje bovenop de heuvel aan de noordkant van Vathy te zijn. We werden enthousiast verwelkomd door Elisabeth en moeder die direct helemaal idolaat van Linah waren. Mooi appartement met prachtig uitzicht over het stadje. Wel alles met de auto gedaan, omdat het centrum van Vathy met buggy niet op loopafstand ligt. De 2e regenachtige dag zijn we het eiland rond gereden. Leuke vissersplaatsjes. Laatste dag op het prachtige standje Filiatro geweest.
Na een warm afscheid van dochter en moeder met de boot van Piso Aetos via Sami naar Astakos. Prachtig rustig weer en daardoor mooie boottocht. Ook mooie rit van Astakos via Lefkada naar Vasiliki. Kwamen laat in de middag aan. Vervolgens nog 2 fijne dagen op Lefkas, met strandjes Kathisma en Port Katsiki. Wel wat wisselvallig weer, maar aangename temperatuur.
Toen we gisteren de auto, inderdaad Ford Focus stationwagen, terugbrachten bleek er toch nog een deukje bijgekomen te zijn, boven de bumper rechtsachter. Voor zover ik weet niets geraakt, maar "it happens" zei de verhuurder. Schadeformulier opgemaakt en ondertekent, verder verzekeringswerk zei de verhuurder.
Alles bij elkaar weer een geweldige vakantie.

  • Algemeen 10
op 13 november 2017 bestemming: Griekenland / rondreis, reisperiode: mei 2017

We hebben via eilandhoppenopmaat.nl een reislaten samenstellen voor 3 eilanden en een stuk Zagori. Het was perfect verzorgd. de huurauto, de lokaties, net buiten de drukte maar op loopafstand van de gezelligheid. De tickets voor de verschillende bootovertochten. kortom een verdiende 10.

  • Algemeen 10
op 13 november 2017 bestemming: Griekenland / Mykonos, reisperiode: september 2017

Wij hadden een zeer fijne en aangename vakantie in Griekenland. Ik moet zeggen dat mijn vriend en ik zeer tevreden zijn over Eilandhoppen op Maat. Alles was zoals we gehoopt hadden!

De verschillende hotels op de eilanden waren stuk voor stuk zeer proper en mooi traditioneel uitgerust, alle in het bezit van enthousiast en vriendelijk personeel. De communicatie in verband met ophaal- en vertrektijden van de transfers en de ferry's verliep vlot, juist in Santorini was er even een misverstand met de chauffeur die ons naar het hotel zou vervoeren, maar dit werd snel en professioneel opgelost door jullie.

Alles samengevat blikken wij terug op een zeer mooie tijd op de Cycladen mede dankzij Eilandhoppen op Maat. Graag wil ik de organisatie hiervoor bedanken!

  • Algemeen 10
op 13 november 2017 bestemming: Griekenland / Skiathos, Skopolos & Alonnissos, reisperiode: mei 2017

Iedereen kan via het internet een reis boeken maar de meerwaarde van een reisorganisatie als "Eilandhoppen op maat" wordt pas duidelijk bij tegenslag. Tot 2 keer toe was op de heenreis landen op Skiathos niet mogelijk en moesten we zelfs terugkeren naar Schiphol waardoor we pas een dag later aankwamen. Doordat de ferry's staakten, moest het hele reisprogramma worden omgegooid (accomodaties, bootkaartjes, autohuur, transfer, enx.). Vervolgens was op Skopelos een accomodatie wegens rioleringsproblemen gesloten.
Als je dan toch kunt terugkijken op een bijzonder prachtige vakantie in fijne kleinschalige verblijven op drie verschillende mooie eilanden omdat alle problemen voor ons door Andros Bosman van EoM werden opgelost, dan verdient dat terecht een pluim. Bij deze!!
En voor volgend jaar hebben we al weer een nieuwe reis, samen met Andros Bosman, bedacht en geboekt.

  • Algemeen 10
op 13 november 2017 bestemming: Griekenland / Athene, Paros, Santorini, reisperiode: mei 2017

Ons vakantie ter eere van mijn moeder's 90e verjaardag liep op rolletjes door het regelwerk van Andros. Hij luisterde geduldig naar onze wensen en kwam met eigen voorstellen voor bestemmingen en verdelen van ons beschikbare tijd. Hij kende goede hotels, precies wat bij ons geméleerde groep paste, soms gemoedelijk, soms modern, altijd keurig en met vriendelijk personeel. De vluchten en boot tochten sloten precies aan en door zijn voorstel om een dag langer te blijven en uit Santorini naar huis te vliegen hebben we een lange boot tocht kunnen vermijden. We hebben op een zeilboot in de Caldera kunnen genieten ipv een lange pont tocht terug naar Athene te moeten maken. Het ingewikkeld betalen vanuit Amerika was geen probleem.

  • Algemeen 10
op 13 november 2017 bestemming: Griekenland / Zackynthos-Lefkas-Ithaka-Kefalonia, reisperiode: september 2017

Alles was tot in de puntjes geregeld,ophalen wagen,transferts met ferry,de verblijven.TOP !

  • Algemeen 10
op 12 november 2017 bestemming: Spanje / Canarische Eilanden, reisperiode: januari 2017

Complimenten voor het samenstellen van een heerlijke reis, we hebben er erg van genoten.
De accommodaties waren uitstekend en de locaties allen erg fijn.
Ook het ‘hoppen’ naar de verschillende eilanden ging zeer makkelijk en alles was perfect geregeld. We kunnen het iedereen aanraden!

  • Algemeen 10
op 12 november 2017 bestemming: Griekenland / Mykonos, reisperiode: mei 2017

Wij hebben het fantastisch gehad. Alles was goed geregeld.
Vooral VG op Mykonos was zo ontzettend gastvrij. Echt heel erg leuk.
Alle transfers zijn goed gegaan. De locaties van de hotels waren ook prima.
Ook de tijd op Mykonos en Santorini was precies goed. De ferry was gelukkig de snelle, dus we waren in 2 uurtjes al in Santorini.
We gaan jullie zeker aanbevelen.
Ik heb niets te klagen. Alles goed geregeld. Een dikke 10.

  • Algemeen 10
op 11 november 2017 bestemming: Griekenland / Cycladen, reisperiode: september 2017

Info, documenten, transferts, ontvangsten,... alles duidelijk en stipt op de afspraak.
We kozen tweemaal centraal op de Cycladen voor (luchthaven) Mykonos (aankomst en vertrek) omdat ik vreesde dat de boottransfers anders lange transfers zouden zijn.
Maar de transfers via boot liepen ook vlot en waren best comfortabel.
Mykonos is naar onze smaak een beetje druk en duur geworden, maar de andere bezochte eilanden vonden we zalig.

  • Algemeen 9
op 11 november 2017 bestemming: Griekenland / Cycladen, reisperiode: juli 2017

Ik ben gewend om vakanties zelf te regelen. Vooral in Azië.
Het was voor mij dus een hele ervaring dat alles zo in de puntjes geregeld was.
Alle transfers en hotels waren prima geregeld. De aansluitingen waren heel goed geregeld.
Ook bij aankomt op elk eiland zeer professioneel en vriendelijk ontvangen door een plaatselijke reisorganisatie, die me konden voorzien van de nodige informatie.
Het hotel op Paros (Parian Village) was werkelijk heerlijk met het beste uitzicht van het hele eiland. De +/- 20 minuutjes lopen naar het centrum van Parikia waren een verademing. Als ik iets aan deze reis had mogen veranderen, was het een nacht langer op Paros. Wat een prachtig stadje Parikia.
Santorini was daarna even een overgang door de drukte. Maar de wandeling van Fira naar Oia, is een must do. Wat een prachtige ervaring.
Ik kan deze reis zeker aanraden aan iedereen (wat ik nu ook doe!). De eilanden zijn prachtig en divers, maar ook is de reis tot op de puntjes georganiseerd. Daar wil ik jullie zeer voor bedanken en ik kan jullie reisorganisatie ook zeker aan iedereen aanraden. Ik maak vaak verre reizen, maar dit was echt vakantie. Dank hiervoor!

  • Algemeen 10
op 10 november 2017 bestemming: Griekenland / Alonissos, Skopelos, Skiathos, reisperiode: augustus 2017

Alles was super geregeld; de vliegtickets en het vervoer van/naar de accomodaties!

  • Algemeen 9
op 10 november 2017 bestemming: Griekenland / diversen, reisperiode: augustus 2017

We zijn weer terug van een voortreffelijke vakantie !
Alles was zeer goed geregeld, hotels perfect, transfers en overtochten prima.
In een woord een perfecte vakantie. Volgend jaar willen we weer op deze
manier naar Griekenland.
Dank je voor de keurige organisatie.

  • Algemeen 9
op 10 november 2017 bestemming: Griekenland / Rondreis, reisperiode: augustus 2017

Goed geregeld, oppikken en wegbrengen naar de ferries. Leuke accommodaties en als er iets is, dan wordt het meteen geregeld. Is de 2e keer met Eilandhoppen op maat en we gaan er vast nog wel een keer boeken!

  • Algemeen 9
op 10 november 2017 bestemming: Griekenland / Kreta, reisperiode: juli 2017

We zijn vandaag teruggekomen. Kreta beleefd in 22 dagen, vanaf 4 locaties. Geboekt bij en geregeld door Eilandhoppen.nl.
Fantastisch gehad! Vanochtend op Heraklion airport met vele andere Nederlanders en toeristen, waarvan niemand gezoen in de afgelopen drie weken.
Wat een geweldige formule: kleinschalige locaties, zowel qua verblijf als qua toerisme. Heerlijk. Kleine gemoedelijke boulevards met meer taveernes dan huizen. Eten voor een habbekrats.

Al met al schitterende weken. Fantastische combinatie van locaties. Top-georganiseerd!

Hartelijk dank.
Zeer warm aanbevolen!

  • Algemeen 9
op 10 november 2017 bestemming: Griekenland / Diverse, reisperiode: juli 2017

Alles klopte! Alle transfers, hotels, tickets en taxi’s.

  • Algemeen 8
op 10 november 2017 bestemming: Griekenland / eilanden, reisperiode: mei 2017

Het was een zeer aangename reis.
We werden ook steeds stipt afgehaald en teruggebracht naar de havens;
Qua hotels: alles prima; het laatste, in santorini, was veel groter dan de andere en het ontbijt was geen 4 sterren.maar is niet erg.; onze voorkeur gaat wel uit naar de kleinere hotels;
Qua eilanden heeft paros heel duidelijk onze voorkeur, minst toeristisch; en heel mooi;
Ook naxos is top;
Mykonos en santorini moet men eens gezien hebben maar we gaan er niet naar terug,te toeristisch, minder “grieks”; naar paros heel zeker wel.
En de grieken, die zijn echt super vriendelijk
Dank voor de excellente organisatie

  • Algemeen 10
op 10 november 2017 bestemming: Griekenland / Naxos, Paros, Santorini, reisperiode: september 2017

Vanaf het eerste contact met Andros Bosman van Eilandhoppen op maat verliep alles goed en heel prettig. Ik kreeg altijd tijdig en eerlijk antwoord op mijn vragen. Ook werd er goed naar mijn verzoeken geluisterd en werd ik in alles tegemoet gekomen waar mogelijk. Dit gaf veel vertrouwen. De vakantie was heerlijk zorgeloos en perfect geregeld!

  • Algemeen 9
op 10 november 2017 bestemming: Spanje / Canarische Eilanden, reisperiode: september 2017

We zijn al een paar maanden thuis en kijken terug op een geslaagde vakantie waarin alles klopte en goed geregeld was.
Bij aankomst op de luchthaven stond iemand met een bordje waar onze naam op stond ons op te wachten en bracht ons naar de huurauto (Oasis). Dit ging allemaal heel snel. Ook bij aankomst van de boot op La Gomera stond iemand van de autoverhuurmaatschappij (Oasis) klaar. We zijn door de medewerkers van Oasis uitermate vriendelijk te woord gestaan. Op La Palma hebben we de auto opgehaald bij het verhuurkantoor van Cigar. Alle auto’s waren prima in orde. Op La Palma hadden we zelfs een grotere auto.
De overtochten waren op een prima tijdstip. Er was voldoende tijd om van de accommodatie naar de boot te rijden en van de boot naar het volgende hotel.
De verschillende accommodaties waren zoals afgesproken. Door Andros is goed geluisterd naar onze wensen. Voor La Palma hadden wij de voorkeur voor een specifiek hotel en ook dit was voor Andros geen probleem. We hebben bij alle accommodaties mooie kamers gehad.
Alle lof voor de goede organisatie.

  • Algemeen 10
op 10 november 2017 bestemming: Griekenland / Cycladen, reisperiode: september 2017

Perfecte appartementen en hotel. Geheel naar onze wens op maat. Logistiek was alles ook goed geregeld. Hierdoor een geweldige vakantie en een aanrader voor iedereen

  • Algemeen 10
op 10 november 2017 bestemming: Griekenland / Santorini, naxos en Athene, reisperiode: oktober 2017

De accomodaties waren perfect en de organisatie mbt de veerdiensten ook goed geregeld. Tickets lagen klaar en we werden steeds keurig op tijd opgehaald in een nieuwe haven. Ook het ophalen bij de hotels liep perfect. Kortom geen stress over tickets, vervoer e.d. Goede tips over de bestemmingen o.a. fietstocht in Athene.

  • Algemeen 10
  • Vorige
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Volgende