Eilandhoppen op maat wint Reisgraag Award 2017

Geschreven op 17 januari 2017 door Roos

Andros Bosman met de Reisgraag Award 2017
Andros Bosman met de Reisgraag Award 2017
Eilandhoppen op maat heeft de Reisgraag Award 2017 gewonnen voor beste reisorganisatie in de categorie Rondreizen. De reisorganisatie uit Middelburg kreeg van haar klanten gemiddeld maar liefst een 9,3. Het is voor Eilandhoppen op maat het tweede jaar op rij dat zij een Reisgraag Award mogen ontvangen.

Andros Bosman (Eilandhoppen op maat): "Wij zijn hartstikke blij dat we voor het tweede jaar op rij de Reisgraag Award gewonnen hebben! We zien dit als een enorme waardering voor ons werk. Dat is toch wel een beetje waar je het allemaal voor doet. We proberen persoonlijk contact met onze klanten te maken en kunnen zo goed op de wensen van onze klanten inspelen. We gaan alles in het werk zetten om 'drie (awards) op een rij' te halen!"

De Reisgraag Award is de enige publieksprijs in de reisbranche en wordt dit jaar voor de 6e keer uitgereikt. Er is dit jaar een recordaantal van maar liefst 10.000 reviews geschreven op Reisgraag.nl. Alleen de reviews die door de strenge keuring van de redactie heen komen dingen mee naar de titel 'beste reisorganisatie' of 'beste bestemming'.

Nieuws