Eilandhoppen op maat wint Reisgraag Award 2018

Geschreven op 8 januari 2018 door Paula

Eilandhoppen op maat wint Reisgraag Award 2018
Eilandhoppen op maat wint Reisgraag Award 2018
Eilandhoppen op maat, gevestigd in Middelburg, heeft met een gemiddeld cijfer van maar liefst een 9,4 de Reisgraag Award voor beste reisorganisatie binnen de categorie Griekenland gewonnen. In 2016 en 2017 heeft deze reisorganisatie ook al een Reisgraag Award mogen ontvangen. Uit alle reviews van 2017 kregen zij gemiddeld en hoogste cijfer en mochten daarmee weer deze publieksprijs in ontvangst nemen.

Andros Bosman (Eilandhoppen op maat): "Wat fantastisch om te horen dat wij onze titel hebben kunnen verdedigen en ook dit jaar weer een Reisgraag Award gewonnen hebben. We hebben nu voor het derde jaar op rij een Reisgraag awards gewonnen, wow! We zien dit als een stukje waardering voor al het harde werken. Het lijkt erop dat onze persoonlijke benadering van de klant werkt. 

We proberen er bij een aanvraag achter te komen wat men echt zoekt, om zo tot een reis op maat te komen. We kennen zelf alle accommodaties en bestemmingen en ik denk dat dit de sleutel is tot het geven van een goed advies. Om de kwaliteit te kunnen waarborgen bezoeken we jaarlijks een gedeelte van ons aanbod. Er is immers altijd ruimte voor verbetering. Accommodaties waarop we puntjes van kritiek ontvangen nemen we nader onder de loep en indien nodig zoeken we een geschikt alternatief.

We gaan er weer alles aan doen om volgend jaar weer in de prijzen te vallen en zo nummer 4 binnen te slepen."

Jaarlijks reikt Reisgraag.nl awards uit aan reisorganisaties en bestemmingen binnen verschillende categorieën vakanties. Dit jaar is alweer de zevende keer dat de awards worden uitgereikt. Er zijn maar liefst 15.000 reviews over verschillende bestemmingen en reisorganisaties binnengekomen. Alle reviews worden van tevoren handmatig gekeurd en basis van deze gekeurde reviews worden de award winnaars gekozen. Alleen de reviews van klanten geven de doorslag. Daarmee is de Reisgraag Award de enige echte publieksprijs binnen de reisbranche van Nederland.

Nieuws