Eilandhoppen op maat wint Reisgraag Award 2019

Geschreven op 8 januari 2019 door Tl

Eilandhoppen op maat viert feest!
Eilandhoppen op maat viert feest!
Eilandhoppen op maat uit Middelburg heeft de Reisgraag Award voor beste reisorganisatie binnen de categorie Griekenland gewonnen. Uit alle 7.000 reviews die zijn binnengekomen in 2018 heeft de reisorganisatie gemiddeld een 9,4 gekregen. Met dit prachtige cijfer hebben zij deze publieksprijs in ontvangst mogen nemen.

Andros Bosman (Eilandhoppen op maat):"Wij zijn reuze trots dat we voor de vierde keer op rij een Reisgraag Award winnen. Dat is toch een mooie beloning voor weer een jaar hard werken. Het lijkt erop dat onze persoonlijke manier van communiceren met de klant goed werkt. Daarnaast gaan we elk jaar naar Griekenland toe om nieuwe accommodaties te zoeken en huidige accommodaties te controleren. Zo proberen we ons kennisniveau van accommodaties en bestemmingen en de kwaliteit hoog te houden. Dit jaar hebben we ook een paar nieuwe bestemmingen bezocht en aan ons aanbod toegevoegd. Ik ben ervan overtuigd dat we ook hier weer prachtige reizen naar toe kunnen aanbieden. We gaan alles in het werk stellen om volgend jaar weer de Reisgraag Award te winnen."

Dit is alweer de 8e editie van de Reisgraag Awards waarbij de beste reisorganisaties en bestemmingen binnen verschillende categorieën vakanties een award winnen. Er zijn 7.000 reviews over bestemmingen en reisorganisaties binnengekomen. Alle reviews worden uitvoerig gekeurd en op basis van deze reviews worden de award winnaars gekozen. Alleen de reviews van klanten geven de doorslag. Daarmee is de Reisgraag Award de enige echte publieksprijs binnen de reisbranche van Nederland.

Nieuws