Eilandhoppen op maat wint Reisgraag Award 2020

Geschreven op 14 januari 2020 door Gina

Andros (Eilandhoppen op maat) met Reisgraag Award
Andros (Eilandhoppen op maat) met Reisgraag Award
Eilandhoppen op maat heeft de Reisgraag Award voor beste reisorganisatie binnen de categorie Griekenland gewonnen. Uit meer dan 7600 reviews die zijn binnengekomen in 2019 heeft de reisorganisatie gemiddeld een 9,3 gekregen. Met dit prachtige cijfer hebben zij deze publieksprijs in ontvangst mogen nemen.

“Wij zijn erg trots dat we deze week voor de vijfde keer op rij een Reisgraag Award hebben gewonnen. Dat is een mooie beloning voor een jaar hard werken! Wij zijn ervan overtuigd dat onze persoonlijke manier van communiceren de basis legt voor het winnen van deze award. Je krijgt zo een goed beeld van wat men wil en kan adviseren wat men wel en vooral ook wat men niet moet doen. Daarnaast plannen we elk jaar een inspectiereis naar Griekenland om nieuwe accommodaties te zoeken en huidige accommodaties te controleren. Op die manier proberen we ons kennisniveau van accommodaties en bestemmingen bij te houden en de kwaliteit hoog te houden. Het is denk ik de reden dat vele klanten weer bij ons terugkeren voor hun volgende Griekenlandvakantie. We gaan alles in het werk stellen om volgend jaar weer de Reisgraag Award te winnen.”

Dit is alweer de 9e editie van de Reisgraag Awards waarbij de beste reisorganisaties en bestemmingen binnen verschillende categorieën vakanties een award winnen. Er zijn meer dan 7600 reviews over bestemmingen en reisorganisaties binnengekomen. Alle reviews worden uitvoerig gekeurd en op basis van deze reviews worden de award winnaars gekozen. Alleen de reviews van klanten geven de doorslag. Daarmee is de Reisgraag Award de enige echte publieksprijs binnen de reisbranche van Nederland.

Review klant

"Na 19 voorgeprogrammeerde Griekenland reizen via grote reisorganisaties voor het eerst een alleen op mijn vrouw en mij toegesneden eilandhop reis geboekt via "Eilandhoppen op maat". Wij vonden dit best spannend hoe dit in de praktijk zou verlopen. Achteraf bezien ging alles veel relaxter dan we hadden verwacht. Van het ophalen van het vliegveld tot het twee weken later daar weer naar terugbrengen, was alles keurig georganiseerd. Naast 4 eilanden hebben we ook Athene aangedaan en alles was tot in de puntjes verzorgd, zoals accommodaties, ferry-transfers en transfers op de eilanden en het vasteland. We hebben heel erg genoten en voelden ons als VIP's behandeld. Alles verliep zo vlekkeloos, dat we onze contactpersonen in Griekenland niet nodig hebben gehad. Wat ons betreft een groot compliment dus voor deze kleine reisorganisatie, die voor ons een onvergetelijke reis heeft georganiseerd. Zeker voor herhaling vatbaar, maar dan richting andere Griekse eilanden."

Bekijk alle winnaars van de Reisgraag Awards 2020 op: https://www.reisgraag.nl/awards/2020/

Nieuws