Eilandhoppen op maat wint Reisgraag Award 2021

Geschreven op 9 april 2021 door Gina

Andros Eilandhoppen op maat met Reisgraag Award
Andros Eilandhoppen op maat met Reisgraag Award
Eilandhoppen op maat heeft de Reisgraag Award voor beste reisorganisatie 2021 gewonnen. De awards zijn uitgereikt aan de reisorganisaties die in dit jaar met veel negatieve reviews, juist positieve reviews van hun klanten hebben ontvangen. Eilandhoppen op maat is een van deze reisorganisaties. Daarom hebben zij dit jaar deze publieksprijs in ontvangst mogen nemen.

Quote

“Wij zijn bijzonder vereerd om voor de 6e keer op rij een award te winnen. Het was voor iedereen, organisatie en klant, een bijzonder lastig jaar. Het winnen van deze award toont toch aan dat klanten ook tevreden met onze service in slechtere tijden zijn.” - Andros Bosman, Eilandhoppen op maat

Reisgraag Awards 2021

Dit is alweer de 10e editie van de Reisgraag Awards waarbij de beste reisorganisaties een award winnen. Alle reviews worden uitvoerig gekeurd en op basis van deze reviews worden de winnaars van de Reisgraag Award gekozen. De reviews van de klanten bepalen de winnaars en daarmee is de Reisgraag Award de enige echte publieksprijs binnen de reisbranche in Nederland.

Bekijk alle winnaars van de Reisgraag Awards 2021 op: https://www.reisgraag.nl/awards/2021/

Nieuws