Eilandhoppen op Maat wint Reisgraag Award 2024

Geschreven op 22 januari 2024 door Tl

Andros met de award
Andros met de award
Reisorganisatie Eilandhoppen op Maat heeft bij de Reisgraag Awards de award 'Beste Reisorganisatie 2024' gewonnen. Op basis van gekeurde consumentenreviews over 2023 heeft deze touroperator uit Middelburg het beste gescoord in de categorie Griekenland.

Reactie Andros Bosman: "Wij zijn enorm trots dat we de titel voor beste reisorganisatie weer hebben weten te prolongeren! Het voelt als een bevestiging van onze handelswijze: veel persoonlijk contact en net dat stapje extra willen doen voor de klant. Als alles gaat zoals bedacht is een reis organiseren niet zo lastig, maar juist als er onverwachte dingen gebeuren zoals een staking of een storm, dan ziet men het voordeel van het boeken bij een kleinschalige en gespecialiseerde touroperator. We gaan er weer alles aan doen om deze prijs komend jaar weer te winnen!"

 

Door de redactie van Reisgraag.nl zijn meer dan 54.000 reviews over bedrijven in de reisbranche gekeurd. Dit is de 13e editie van deze publieksaward. Bekijk alle winnaars van de Reisgraag Awards 2024 op https://www.reisgraag.nl/awards/2024/

Nieuws