Turkije.nl

Url: https://www.turkije.nl/

Type reizen: Turkije

Logo van Turkije.nl
Turkije.nl won in 2019 de Reisgraag award Turkije.nl won in 2021 de Reisgraag award

Turkije.nl is in 1992 opgericht als ENKA Reizen en was de eerste reisorganisator met georganiseerde pakketreizen naar Turkije. Deze zelfstandige reisorganisatie biedt reizen aan naar en door Turkije met een persoonlijke service. De laatste jaren hebben zij ook andere bestemmingen in hun aanbod opgenomen.

Turkije is een gevarieerd land dat zowel in de zomer als in de winter te bezoeken is. Er zijn lange zandstranden maar ook mooie skipistes. Je vindt er bruisende steden en rustgevende natuur. Wanneer je een vakantie ziet die aan je wensen voldoet boek je eenvoudig online. Je vindt er de beste hotels met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Je kunt altijd contact opnemen met Turkije.nl als je niets vindt dat volledig naar wens is. Zij helpen je graag om een interessante reis samen te stellen.

Naast individuele reizen zijn er ook groepsreizen te boeken. Wil je graag met je sportclub, vereniging, bedrijf of familie op vakantie naar Turkije? Dan kun je in overleg met Turkije.nl tot een passende reis komen die volledig aangepast is op je wensen, reisgezelschap en budget.

Heb je vragen? Dan kun je op de website een contactformulier invullen. Zij streven ernaar om binnen 24 uur alle vragen te beantwoorden. Voor persoonlijk contact kun je ook telefonisch contact opnemen.

Turkije.nl is aangesloten bij garantiefonds TOP Garant Consumenten Reizen. In 2019 heeft Turkije.nl de Reisgraag Award gewonnen voor beste reisorganisatie binnen de categorie Turkije.

op 24 augustus 2021 bestemming: Turkije / Antalya, reisperiode: juni 2021

Ik heb met de heer Yahya mijn reis laten boeken. Alles was duidelijk. Hij was ook steeds beschikbaar. En informatief. Bij een situatie die verwarring bracht, stelde hij me gerust en dat vind ik fijn. Mijn reis was enorm leuk. Ik heb ervan genoten en heb mij geen zorgen hoeven maken. Dat scheelt heel wat.
Ik raad Yahya zeker aan. En heb dit al aan meerdere mensen in mijn omgeving aanbevolen.

  • Algemeen 8
op 4 augustus 2021 bestemming: Turkije / Manavgat, reisperiode: juli 2021

Alles was perfect van te voren, tijdens en bij terug keer van de reis geregeld.
Snelle en efficiënte antwoorden heb ik gekregen en ze waren heel erg behulpzaam op alle vlakken. Wij als gezin van 5 zijn heel erg te spreken over Enka reizen, nogmaals bedankt voor de onvergetelijke vakantie.

  • Algemeen 10
op 26 oktober 2020 bestemming: Turkije / Alanya, reisperiode: oktober 2020

Verblijf in Turkije was heerlijk.
We hebben genoten was suoermooie weer.
Enka reizen was super snel met beantwoorde van alle e-mails.
We hebben zeker de intentie om in de toekomst weer via turkije .nl te boeken.
Alleen jammer dat het personeel geen Engels spreekt.

  • Algemeen 10
op 24 augustus 2020 bestemming: Turkije / Alanya, reisperiode: augustus 2019

Via Turkije.nl heb ik een hotel geboekt naar Turkije. We verbleven in Wome Deluxe. We hadden in eerste instantie zowel vlieg als verblijf geboekt. Die werd als pakketreis echter geannulleerd wegens code oranje beleid van Nederlandse overheid. We hebben als gezin daarna zelfdstandig nieuwe vliegtickets geboekt. Hoe krom kan het zijn? Lijnvluchten mogen wel van de overheid maar pakketreizen mogen niet. Hoe bedoel je ik maak de reisbranche kapot. Ondersteuning vanuit Turkije.nl was perfect! Ondanks dat ze niet telefonisch bereikbaar zijn, zijn ze per chat en mail super snel.

Verblijf in Turkije was heerlijk! Hotel capaciteit was 50%, meer mocht niet van de Turkse overheid dus het was heerlijk rustig maar toch had WOME hotel alle faciliteiten open. Het was heerlijk genieten met mijn gezin. Alleen in winkels moest je een mondkapje op, in elke winkelcentra of grote winkel kreeg je die bij de deur als je zelf niet had. Hoe bedoel je goede service!

Enige nadeel was dat we terug vlogen op Dusseldorf en Duitse overheid verplicht heeft gesteld dat je een PCR(Covid-19) test in Turkije moet uitvoeren, 48 uur voor terugkomst.

  • Algemeen 9
op 22 februari 2020 bestemming: Turkije / Antalya, reisperiode: september 2019

Wat ik zelf fijn vond, is dat de instructies die we hebben gekregen van enka reizen duidelijk waren. Ook bij aankomst op het vliegveld, kun je via de instructies precies weten waar je naar toe moet. Het enige punt, wat ik zelf niet fijn vond, is de wachttijd op de taxi die de mensen naar het hotel moet brengen. Bovendien heb hebben we bij aankomst lang moeten wachten, meer dan de aangegeven tijd, en met je gezin na zo een vermoeidende vlucht is het gewoon niet fijn, dat is het enige minpuntje. Uiteraad als de wachtijden op het vliegveld van antalya wat korter zijn, dan is alles perfect naar mijn mening. Verder was alles naar wens, en we hebbben echt genoten van onze vakantie. Leuke resort met vriendelijke mensen.
We hebben zeker de intentie om in de toekomst in sha Allah weer te boeken bij enka reizen.

  • Algemeen 8
op 21 februari 2020 bestemming: Turkije / Side, reisperiode: september 2019

Wij hadden een 10 gegeven als we niet een tussen stop 10 min voor ons hotel hadden gehad en de terug reis idem dito. Net in het busje stopt de chauffeur voor een bakje koffie, die had hij ook bij het hotel kunnen pakken.

  • Algemeen 9
op 3 oktober 2019 bestemming: Turkije / Side, reisperiode: juni 2019

Zeer tevreden.
Het hotel was top. Vervoer van en naar hotel was zeer vlot. De boeking verliep duidelijk. Ik raad dit zeker mijn familie aan. En ik keer terug met een groter gezin inshaAllah.

  • Algemeen 10
op 3 oktober 2019 bestemming: Turkije / Konakli, reisperiode: september 2019

De reis was fijn en goed verzorgt alleen op het vervoer van de luchthaven was niet goed geregeld hebben anderhalf uur in het busje moeten wachten op andere passagiers die vertraging had met het vliegtuig

  • Algemeen 8
op 3 oktober 2019 bestemming: Turkije / Alanya, reisperiode: september 2019

Het hotel was veel beter dan verwacht properheid en beleefdheid super super goed een doorsnee kamer is daar een suite van een ander hotel ook heel blij met de wasmachine in de badkamer heel handig na het zwemmen in zee .
Enige minpunt als ik het zo mag noemen is dat kaatste bus van de zee naar hotel al om 18u was.

  • Algemeen 9
op 5 september 2019 bestemming: Turkije / Alanya, reisperiode: augustus 2019

Omdat ik niet geheel tevreden ben over de prijs kwaliteit verhouding.

Geen Engels sprekende hotelmedewerkers
Hygiëne kamer niet best
Eten eentonig en kwalitatief onder de maat
Geen uitleg gekregen van Turkije.nl dat we een visum moesten kopen. Vertraging daardoor op vliegveld.

  • Algemeen 6

Meer ervaringen

Nieuws