Schrijf een ervaring over Turkije.nl en maak kans op mooie prijzen!

Turkije.nl

Url: https://turkije.nl/

Type reizen: Turkije

Logo van Turkije.nl
Turkije.nl won in 2019 de Reisgraag award

Turkije.nl is in 1992 opgericht als ENKA Reizen en was de eerste reisorganisator met georganiseerde pakketreizen naar Turkije. Deze zelfstandige reisorganisatie biedt reizen aan naar en door Turkije met een persoonlijke service. De laatste jaren hebben zij ook andere bestemmingen in hun aanbod opgenomen.

Turkije is een gevarieerd land dat zowel in de zomer als in de winter te bezoeken is. Er zijn lange zandstranden maar ook mooie skipistes. Je vindt er bruisende steden en rustgevende natuur. Wanneer je een vakantie ziet die aan je wensen voldoet boek je eenvoudig online. Je vindt er de beste hotels met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Je kunt altijd contact opnemen met Turkije.nl als je niets vindt dat volledig naar wens is. Zij helpen je graag om een interessante reis samen te stellen.

Naast individuele reizen zijn er ook groepsreizen te boeken. Wil je graag met je sportclub, vereniging, bedrijf of familie op vakantie naar Turkije? Dan kun je in overleg met Turkije.nl tot een passende reis komen die volledig aangepast is op je wensen, reisgezelschap en budget.

Heb je vragen? Dan kun je op de website een contactformulier invullen. Zij streven ernaar om binnen 24 uur alle vragen te beantwoorden. Voor persoonlijk contact kun je ook telefonisch contact opnemen.

Turkije.nl is aangesloten bij garantiefonds TOP Garant Consumenten Reizen. In 2019 heeft Turkije.nl de Reisgraag Award gewonnen voor beste reisorganisatie binnen de categorie Turkije.

op 5 september 2019 bestemming: Turkije / Alanya, reisperiode: augustus 2019

Omdat ik niet geheel tevreden ben over de prijs kwaliteit verhouding.

Geen Engels sprekende hotelmedewerkers
Hygiëne kamer niet best
Eten eentonig en kwalitatief onder de maat
Geen uitleg gekregen van Turkije.nl dat we een visum moesten kopen. Vertraging daardoor op vliegveld.

  • Algemeen 6
op 5 september 2019 bestemming: Turkije / Managvat, reisperiode: augustus 2019

Personeel zou beter engels taal kunnen spreken zo dat er misverstanden kunnen vermijden,sommige personeels leden waaren niet echt profesioneel,wat dat idd heeft andere beeld in deze mooie hotel.

  • Algemeen 8
op 7 juni 2019 bestemming: Turkije / Alanya, reisperiode: mei 2019

De heenweg was geweldig maar de terugreis iets minder maar dat was niet de schuld van Turkije.nl of Enka reizen

  • Algemeen 8

Meer ervaringen

Nieuws