Schrijf een ervaring over Turkije.nl en maak kans op mooie prijzen!

Turkije.nl

Url: https://turkije.nl/

Type reizen: Turkije

Logo van Turkije.nl

Turkije.nl is in 1992 opgericht als ENKA Reizen en was de eerste reisorganisator met georganiseerde pakketreizen naar Turkije. Deze zelfstandige reisorganisatie biedt reizen aan naar en door Turkije met een persoonlijke service. De laatste jaren hebben zij ook andere bestemmingen in hun aanbod opgenomen.

Turkije is een gevarieerd land dat zowel in de zomer als in de winter te bezoeken is. Er zijn lange zandstranden maar ook mooie skipistes. Je vindt er bruisende steden en rustgevende natuur. Wanneer je een vakantie ziet die aan je wensen voldoet boek je eenvoudig online. Je vindt er de beste hotels met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Je kunt altijd contact opnemen met Turkije.nl als je niets vindt dat volledig naar wens is. Zij helpen je graag om een interessante reis samen te stellen.

Naast individuele reizen zijn er ook groepsreizen te boeken. Wil je graag met je sportclub, vereniging, bedrijf of familie op vakantie naar Turkije? Dan kun je in overleg met Turkije.nl tot een passende reis komen die volledig aangepast is op je wensen, reisgezelschap en budget.

Heb je vragen? Dan kun je op de website een contactformulier invullen. Zij streven ernaar om binnen 24 uur alle vragen te beantwoorden. Voor persoonlijk contact kun je ook telefonisch contact opnemen.

Turkije.nl is aangesloten bij garantiefonds TOP Garant Consumenten Reizen. In 2019 heeft Turkije.nl de Reisgraag Award gewonnen voor beste reisorganisatie binnen de categorie Turkije.

op 7 juni 2019 bestemming: Turkije / Alanya, reisperiode: mei 2019

De heenweg was geweldig maar de terugreis iets minder maar dat was niet de schuld van Turkije.nl of Enka reizen

  • Algemeen 8
op 29 mei 2019 bestemming: Turkije / Alanya, reisperiode: april 2019

Bera Hotel = top voor gezinnen

  • Algemeen 10
op 22 mei 2019 bestemming: Turkije / Konakli, reisperiode: mei 2019

Hotel turtas is een heerlijk hotel iedereen staat voor je klaar ik heb weer genoten kom er al 14 jaar maar iedere keer is het als thuis komen

  • Algemeen 9

Meer ervaringen

Nieuws