Schrijf een ervaring over Turkije.nl en maak kans op mooie prijzen!

Turkije.nl

Url: http://turkije.nl/

Type reizen: Turkije

Logo van Turkije.nl

Turkije.nl is in 1992 opgericht als ENKA Reizen. Het is een zelfstandige reisorganisatie die reizen aanbied naar en door Turkije. Door het grote succes hebben zij tegenwoordig ook andere bestemmingen in hun aanbod. Turkije is een gevarieerd land dat zowel in de zomer als in de winter te bezoeken is. Er zijn lange zandstranden maar ook mooie skipistes. Bruisende steden en een rustgevende natuur. Wanneer je iets ziet dat aan je wensen voldoet boek je eenvoudig online. Je vindt er de beste hotels met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Zit er niets tussen waar jouw voorkeur naar uitgaat? Dan kun je altijd contact opnemen met Turkije.nl om samen tot een interessante reis uit te komen.

Je kunt niet alleen individuele reizen boeken maar ook groepsreizen. Wil je graag met je sportclub, vereniging, bedrijf of familie op vakantie naar Turkije? Dan kun je in overleg met Turkije.nl een passende reis samenstellen die volledig naar je wensen is aangepast. Op de website vind je een overzicht met interessante aanbiedingen en last minutes deals.

Heb je vragen? Dan kun je op de website een contactformulier invullen. Zij streven ernaar om binnen 24 uur alle vragen te beantwoorden. Voor persoonlijk contact kun je ook telefonisch contact opnemen.

op 13 januari 2019 bestemming: Turkije, reisperiode: augustus 2017

Het was heerlijk genoten

  • Algemeen 9
op 9 november 2018 bestemming: Turkije / Alanya, reisperiode: oktober 2018

Alles naar wens

  • Algemeen 10
op 31 oktober 2018 bestemming: Turkije / Belek, reisperiode: oktober 2018

Vertraging van 2 uur voor terugvlucht, anders hoger cijfer

  • Algemeen 8

Meer ervaringen

Nieuws