Schrijf een ervaring over Turkije.nl en maak kans op mooie prijzen!

Turkije.nl

Url: https://turkije.nl/

Type reizen: Turkije

Logo van Turkije.nl

Turkije.nl is in 1992 opgericht als ENKA Reizen en was de eerste reisorganisator met georganiseerde pakketreizen naar Turkije. Deze zelfstandige reisorganisatie biedt reizen aan naar en door Turkije met een persoonlijke service. De laatste jaren hebben zij ook andere bestemmingen in hun aanbod opgenomen.

Turkije is een gevarieerd land dat zowel in de zomer als in de winter te bezoeken is. Er zijn lange zandstranden maar ook mooie skipistes. Je vindt er bruisende steden en rustgevende natuur. Wanneer je een vakantie ziet die aan je wensen voldoet boek je eenvoudig online. Je vindt er de beste hotels met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Je kunt altijd contact opnemen met Turkije.nl als je niets vindt dat volledig naar wens is. Zij helpen je graag om een interessante reis samen te stellen.

Naast individuele reizen zijn er ook groepsreizen te boeken. Wil je graag met je sportclub, vereniging, bedrijf of familie op vakantie naar Turkije? Dan kun je in overleg met Turkije.nl tot een passende reis komen die volledig aangepast is op je wensen, reisgezelschap en budget.

Heb je vragen? Dan kun je op de website een contactformulier invullen. Zij streven ernaar om binnen 24 uur alle vragen te beantwoorden. Voor persoonlijk contact kun je ook telefonisch contact opnemen.

Turkije.nl is aangesloten bij garantiefonds TOP Garant Consumenten Reizen. In 2019 heeft Turkije.nl de Reisgraag Award gewonnen voor beste reisorganisatie binnen de categorie Turkije.

op 21 maart 2019 bestemming: Turkije / Antalya, reisperiode: maart 2019

Mooie vakantie. Super geregeld via Enka Reizen (Turkije.nl) mooie accomodatie en uitstekende prijs-kwaliteit

  • Algemeen 10
op 13 januari 2019 bestemming: Turkije, reisperiode: augustus 2017

Het was heerlijk genoten

  • Algemeen 9
op 9 november 2018 bestemming: Turkije / Alanya, reisperiode: oktober 2018

Alles naar wens

  • Algemeen 10

Meer ervaringen

Nieuws