Schrijf een ervaring over Turkije.nl en maak kans op mooie prijzen!

Turkije.nl

Url: https://turkije.nl/

Type reizen: Turkije

Logo van Turkije.nl
Turkije.nl won in 2019 de Reisgraag award

Turkije.nl is in 1992 opgericht als ENKA Reizen en was de eerste reisorganisator met georganiseerde pakketreizen naar Turkije. Deze zelfstandige reisorganisatie biedt reizen aan naar en door Turkije met een persoonlijke service. De laatste jaren hebben zij ook andere bestemmingen in hun aanbod opgenomen.

Turkije is een gevarieerd land dat zowel in de zomer als in de winter te bezoeken is. Er zijn lange zandstranden maar ook mooie skipistes. Je vindt er bruisende steden en rustgevende natuur. Wanneer je een vakantie ziet die aan je wensen voldoet boek je eenvoudig online. Je vindt er de beste hotels met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Je kunt altijd contact opnemen met Turkije.nl als je niets vindt dat volledig naar wens is. Zij helpen je graag om een interessante reis samen te stellen.

Naast individuele reizen zijn er ook groepsreizen te boeken. Wil je graag met je sportclub, vereniging, bedrijf of familie op vakantie naar Turkije? Dan kun je in overleg met Turkije.nl tot een passende reis komen die volledig aangepast is op je wensen, reisgezelschap en budget.

Heb je vragen? Dan kun je op de website een contactformulier invullen. Zij streven ernaar om binnen 24 uur alle vragen te beantwoorden. Voor persoonlijk contact kun je ook telefonisch contact opnemen.

Turkije.nl is aangesloten bij garantiefonds TOP Garant Consumenten Reizen. In 2019 heeft Turkije.nl de Reisgraag Award gewonnen voor beste reisorganisatie binnen de categorie Turkije.

op 22 februari 2020 bestemming: Turkije / Antalya, reisperiode: september 2019

Wat ik zelf fijn vond, is dat de instructies die we hebben gekregen van enka reizen duidelijk waren. Ook bij aankomst op het vliegveld, kun je via de instructies precies weten waar je naar toe moet. Het enige punt, wat ik zelf niet fijn vond, is de wachttijd op de taxi die de mensen naar het hotel moet brengen. Bovendien heb hebben we bij aankomst lang moeten wachten, meer dan de aangegeven tijd, en met je gezin na zo een vermoeidende vlucht is het gewoon niet fijn, dat is het enige minpuntje. Uiteraad als de wachtijden op het vliegveld van antalya wat korter zijn, dan is alles perfect naar mijn mening. Verder was alles naar wens, en we hebbben echt genoten van onze vakantie. Leuke resort met vriendelijke mensen.
We hebben zeker de intentie om in de toekomst in sha Allah weer te boeken bij enka reizen.

  • Algemeen 8
op 21 februari 2020 bestemming: Turkije / Side, reisperiode: september 2019

Wij hadden een 10 gegeven als we niet een tussen stop 10 min voor ons hotel hadden gehad en de terug reis idem dito. Net in het busje stopt de chauffeur voor een bakje koffie, die had hij ook bij het hotel kunnen pakken.

  • Algemeen 9
op 3 oktober 2019 bestemming: Turkije / Side, reisperiode: juni 2019

Zeer tevreden.
Het hotel was top. Vervoer van en naar hotel was zeer vlot. De boeking verliep duidelijk. Ik raad dit zeker mijn familie aan. En ik keer terug met een groter gezin inshaAllah.

  • Algemeen 10

Meer ervaringen

Nieuws