Reviews over Turkije.nl

Pagina 2 van 3 met 286 resultaten

op 1 september 2017 bestemming: Turkije / Side/Manavgat, reisperiode: augustus 2017

De reis verliep soepel en de transfer was mooi op tijd

  • Algemeen 8
op 1 september 2017 bestemming: Turkije / Alanya, reisperiode: augustus 2017

Aangezien de transfer lastig te vinden was en niemand wist wat.

  • Algemeen 6




op 31 augustus 2017 bestemming: Turkije / Alanya, reisperiode: juli 2017

We zijn op het vliegveld in Antalaya aangekomen en moesten naar de transferbus. en onze namen stonden niet op de lijst dus werden we in een andere bus gezet. en die tour duurde 6 en een half uur voor dat we bij ons hotel aankwamen. bleu wave hotel Alanya. en dat was naar ons idee wel erg lang. Vandaar die 6. De terug reis was precies hetzelfde.

  • Algemeen 6
op 31 augustus 2017 bestemming: Turkije / colaclie, reisperiode: juli 2017

Het hotel was zeer goed maar voor dit hotel was het personeel veel te weinig je moest overal veel te lang wachten dat was jammer

  • Algemeen 8
op 31 augustus 2017 bestemming: Turkije / Alanya, reisperiode: juli 2017

Voldoende

  • Algemeen 8
op 31 augustus 2017 bestemming: Turkije / Alanya, reisperiode: augustus 2017

Hotel Segnius in Atlanta Lara TOP hotel.
En medewerker dhr Yahya heeft ons heel vriendelijk geholpen. Vergeleken met medewerker van C...... Turkije.nl is veel vriendelijker. Volgend jaar zal ik zeker weer bij jullie boeken.
TOT VOLGEND JAAR ZOMERVAKANTIE 2018
GROETJES
N.CETINKAYA

  • Algemeen 10
op 29 augustus 2017 bestemming: Turkije / Side, reisperiode: juli 2017

De vakantie was heel goed , alleen de vliegtuig had ik me wel anders voorgesteld ,op het laatste moment pas weten dat je een tussenlanding gaat doen vind ik niet gepast

  • Algemeen 8
op 25 augustus 2017 bestemming: Turkije / Side, reisperiode: juli 2017

Crystal palace hotel top top top

  • Algemeen 9
op 25 augustus 2017 bestemming: Turkije / Alanya, reisperiode: augustus 2017

Alles is prima verlopen tot de laatste dag, ik moet met 2 babies op de schoot 2 uur lang naar de luchthaven rijden in een snikhete bus. Ik verwacht dat ieder zijn eigen stoel krijgt dat is wettelijk ook verplicht in een auto. In de vliegtuig begrijp ik dat.

  • Algemeen 7
op 8 augustus 2017 bestemming: Turkije / Side, reisperiode: juli 2017

Leuke en kleinschalige locatie. Zeker met kinderen tot 12 a 13 jaar een aanrader. Leuk appartementen complex met mooi groen en palmbomen. Eten doe je in het aangelegen family Hill hotel, eten zeer goed, personeel super vriendelijk, heel leuk animatie team. Op het strand is het eten ook goed en busje rijdt om het kwartier. Of 5 min lopen. Bij kumkoy winkelcentrum nog geen 5 min met dolmus.
Wij hebben een zeer goede vakantie daar gehad. Appartement iets van binnen gedateerd maar zeker gewoon netjes en super schoon. Het hotel ernaast waar je eet is 1 jaar oud. Van alle faciliteiten mag je gebruik maken. Meer dan waard voor je geld. Yagya bedankt ...

  • Algemeen 8
op 2 augustus 2017 bestemming: , reisperiode: juli 2017

Hotel AKPALACE ZEER ZEKER NIET AAN TE RADEN.

Op 18/7 vertrokken en 28/7 teruggekeerd. Een zeer teleurstellende vakantie van 10 dagen achter de rug. Wat een ontspannende vakantie had moeten zijn is geeindigd in een hoop ergernis en chaos.

Om te beginnen voldoet het hotel ( Akpalace ) niet aan het geen wat op de site wordt aangeboden. Het hotel schijnt dit jaar pas te zijn overgenomen. Dit met als gevolg dat zowel management als personeel nog geheel zoekende zijn.

- toiletrollen werden niet bijgevuld. We hebben zelf de toiletrollen moeten halen.
- kopjes op de kamer werden niet vervangen. Deze werden doodleuk omgedraaid om de indruk te wekken dat deze waren schoongemaakt.
- beddengoed de gehele vakantie ( 10 dagen ), is niet 1 keer verschoond geweest.
- het hotel kent 1 main restaurant. Niet genoeg tafels voor het aantal bezoekers. Mensen moesten letterlijk staan wachten met de borden in de handen tot er een plaats vrijkwam. Tevens is er in en rondom het restaurant onvoldoende airco, dit zorgt ervoor dat je niet eens fatsoenlijk je eten kunt nuttigen zonder je te pletter te zweten in de hitte mede veroorzaakt door de keuken.
-  Op de site werd aangegeven dat er een prive strand aanwezig was voor zowel heren als dames. Een van de redenen waarom wij voor Ak palace hebben gekozen. Echter zie ik nu dat die informatie van de site is gehaald, dit nadat wij al op onze bestemming waren en het zelf hebben moeten ondervinden.
 Het strand werd inderdaad van elkaar gescheiden middels hoge wanden maar het zwemmen gebeurde naast elkaar. Mijn vrouw kon daardoor niet zwemmen gezien de mannen zo op de vrouwen kijken.
- vrijwel alles is in het turks voor ons als nederlanders was het allemaal niet te volgens. Vrijwel de gehele personeelsstaf praat geen woord engels. Communiceren werd een hele uitdaging. Het hotel is niet gericht op touristen maar enkel de lokale bevolking. Jammer!

Al met al geen positieve ervaring en zeker niet aan te raden. Alles gaat gepaard met chaos. Een zooitje ongeregeld!

Het bedrag dat wij hebben betaald voor onze vakantie, is het totaal niet waard geweest. Uitgaand van de informatie die op de site stond, en wat wij werkelijk hebben ervaren is volledig tegen onze verwachtingen in.

Uiteindelijk is gebleken dat mede vakantiegangers ook allerlei problemen ondervonden. Zo hebben zij het huisje niet in beloofde staat aangetroffen en hebben zij om een transfer gevraagd naar een ander hotel.

Al met al geen goed cijfer voor onze vakantie.


 

  • Algemeen 3
op 28 juni 2017 bestemming: Turkije, reisperiode: juni 2017

Alles was erg goed geregeld, we hadden nergens problemen. Van te voren werd ook alles duidelijk gemaild en verteld.

  • Algemeen 9
op 28 juni 2017 bestemming: Turkije / Antalya, reisperiode: juni 2017

Alles verliep soepel en snel

  • Algemeen 8
op 7 juni 2017 bestemming: Turkije / Alanya, reisperiode: augustus 2016

Afgelopen zomer met 3 vrienden naar het prachtige Alanya geweest. Voor mij mijn eerste all-inclusive vakantie. Vooraf goed geinformeerd over de procedure en wat ik kon verwachten. Het hotel (Asia Beach) was duidelijk een 5 sterren hotel. Het buffet bestond uit tientallen soorten lekkers en gedurende de dag was er altijd wel wat te snacken. Tevens een prachtige ligging rechtstreeks aan zee. Chapeau aan het personeel van het hotel alswel de reisorganisatie die alles van a tot z heeft geregeld. Na deze plezante ervaring hebben wij reeds weer een vakantie geboekt naar marmaris.

  • Algemeen 10
op 4 juni 2017 bestemming: Turkije / Alanya, reisperiode: mei 2017

Het hotel was erg fijn en een hele goede service, ik vond het jammer dat je bij All inclusief boeken aparte bagage moest boeken eventueel eten en als je voorkeur had voor stoelen tegen betaling moest bijbetalen.

  • Algemeen 5
op 2 juni 2017 bestemming: Turkije, reisperiode: mei 2017

Transfer en resort goed geregeld. Hele schone kamers en een goed verzorgd hotel. Zeker aan aanrader! Daarnaast hebben ze een heerlijke buffet. Elke dag een ander activiteit dat aansluit op elke individu. Ook is er de mogelijk voor om binnen te zwemmen, sporten of even lekker de sauna/stoombad in.
Het hotel is gelegen in het prachtige bodrum met een mooie zee uitzicht.

  • Algemeen 9
op 31 mei 2017 bestemming: Turkije, reisperiode: mei 2017

Fantastisch land geen enkel probleem gehad

  • Algemeen 8
op 26 mei 2017 bestemming: Turkije / Belek, reisperiode: mei 2017

Transfer en resort is uitstekend geregeld. Het weer was goed. De prijs-kwaliteit verhouding is uitstekend.

  • Algemeen 9
op 22 mei 2017 bestemming: Turkije / Alanya, reisperiode: mei 2017

Vakantie verliep heerlijk..net halal hotel waar we hebben genoten..alleen jammer dat de vluchttijden veranderd zijn naar een onmogelijk tijdstip om met een peuter te reizen.

  • Algemeen 8
op 21 mei 2017 bestemming: Turkije / alania, reisperiode: april 2017

Alles was tot in detail georganiseerd, ik kreeg alle informatie die ik nodig had.één punt was bij het terug komen hadden we een vertraging van minstens twee uur.voor de rest was alles oke.....

  • Algemeen 8
op 19 mei 2017 bestemming: Turkije, reisperiode: mei 2017

We vonden alles primma, we hebben dankzij Turkije.nl een geweldige vakantie gehad, behalfe de trugreis kregen we de laatste uren te horen via receptie hoelaat we klaarmoesten zijn voor vertrek dat kon wel eerder aan ons worden vermeld zodat we rekening konden houden.

  • Algemeen 8
op 17 mei 2017 bestemming: Turkije / Alanya, reisperiode: mei 2017

Alweer goed geregeld allemaal!

  • Algemeen 8
op 17 mei 2017 bestemming: Turkije / Alanya, reisperiode: april 2017

Tijdens het boeken, kan je niet onmiddellijk betalen. Maar pas 1 dag later na een bevestigingsmail. Apart je bagage boeken is ook niet zo handig.

Via mail krijg je wel heel snel een antwoord => heel positief.

  • Algemeen 7
op 17 mei 2017 bestemming: Turkije / Asvella, reisperiode: mei 2017

Alles was volgens wens zowel het resort als het personeel, hygiëne, vriendelijkheid, eten sas perfect. We kwamen niks te kort

  • Algemeen 9
op 16 mei 2017 bestemming: Turkije / Alanya, reisperiode: mei 2017

Het was super geweldig! Inshallah volgend jaar weer.

  • Algemeen 9
op 16 mei 2017 bestemming: Turkije, reisperiode: mei 2017

Gekregen wat er beloofd is

  • Algemeen 9
op 15 mei 2017 bestemming: Turkije / Alanya, reisperiode: mei 2017

Op de heenreis zaten we niet bij elkaar ondanks 3 plaatsen. Heel weinig beenruimte. De reis was voor de rest goed. De transfer en hotel zijn ook zeer goed. Het hotel mist alleen engels sprekende werknemers. Toen we aankwamen om half 3 in de middag was de kamer nog niet klaar. We hebben toen nog anderhalf uur moeten wachten met de kinderen. Een ander minpunt was dat terwijl je drinken of eten er nog staat ze het soms opruimen terwijl je nog niet klaar bent. Verder was het een heel goed en mooi onderhouden hotel. Vriendelijk personeel. Als het kon zou ik ze aanraden om bij de receptie en keuken (bediening) wat professioneler personeel aan te nemen. De standplaats van halal booking heeft ons geholpen met de tijd van de transfer terug naar antalya en guest relations heeft ons voorzien van een extra buggy. Al bij al een dik verdiende 8. Dus ook zeer tevreden

  • Algemeen 8
op 15 mei 2017 bestemming: Turkije / Belek, reisperiode: mei 2017

Alles goed geregeld

  • Algemeen 8
op 11 mei 2017 bestemming: Turkije / Alanya, reisperiode: april 2017

Perfecte vakantie. Heerlijk hotel. Goed eten. Vriendelijk personeel. Goede faciliteiten. Turkije.nl zorgt voor persoonlijke aandacht.

  • Algemeen 10
op 11 mei 2017 bestemming: Turkije / Lara, reisperiode: april 2017

Resort was perfect. Alleen het ophalen en wegbrengen naar de luchthaven kan zeker verbetert worden. We moesten zelf zoeken waar we opgehaald zouden worden. Stond niemand met een bordje op ons te wachten. Kwamen zelf tot de ontdekking dat er op Antalya luchthaven soort balies zijn met de verschillende reisorganisaties. Dit had beter aangegeven kunnen worden. Ook moesten we zelf achter de ophaaltijd voor de terugreis aan. Receptie heeft meerdere keren moeten bellen met Enka. Telefoonnummers staan niet goed op voucher (erg slordig). Na volhouden van de receptionist hebben we Enka aan de telefoon gekregen via het noodnummer en een ophaaltijd doorgekregen.
Ook waren er niet genoeg stoelen in het busje die ons kwam ophalen, er moest een kind op schoot, zodat de laatste mensen ook een stoel hadden. Slordig!! Kwestie van goed tellen, toch?

  • Algemeen 5
op 11 mei 2017 bestemming: Turkije / Alanya, reisperiode: april 2017

Toen we bij antalya schiphol opgehaalt werden werden we met minibusje naar hotel gebracht dat mini busje deed bijna drie uur over om de hotel te vinden hij was onervarend

plus hotel kamer werd niet iedere dag schoongemaakt minikoelkast werd niet iedere dag bij gevult ik moesr iedere keer daarvoor naar receptie ons hotelkamer uitzicht was ook ramp die keek naar een muur ik kon ook geen ander hotel kamer krijgen

plus avond voorstellingen waren echt eeen ramp
eenigste wat ik leuk vond was eten s en apart buitenzwembad voor dames verder vond ik alles rampppp

  • Algemeen 4
op 11 mei 2017 bestemming: Turkije, reisperiode: mei 2017

Het hotel was prima op wat geluidsoverlast na. Het eten en de hygiene waren super. Dus daarover niet te klagen. Echter, op de terugreis was ons een onaangename verrassing aan het opwachten. Het was namelijk geen directe vlucht. Dit is ons op geen enkele manier vooraf gecommuniceerd. Dit is een zeer kwalijke zaak, waardoor mijn goede ervaring afgesloten werd met een domper.

  • Algemeen 6
op 10 mei 2017 bestemming: Turkije / Kızılağaç, reisperiode: mei 2017

Top vakantie gehad in Kızılağaç! Boeking, reis, transfer en verblijf was allemaal goed verlopen. Turkije.nl heeft goede service geleverd. Ik kreeg snel antwoord op mijn vragen. Transfer was goed geregeld.
Verblijf (Selge Beach Resort&Spa) zeer tevreden over. Vriendelijk personeel, voldoende arrangementen voor jong en oud, moslimvriendelijk verblijf, lekker eten. Aanrader! 1 minpunt: Muziek bij het zwembad.

  • Algemeen 9
op 10 mei 2017 bestemming: Turkije / Belek, reisperiode: maart 2017

Wij zijn eerder geweeest naar dit hotel. als vanouds alles prima geregeld. jammer dat het zo rustig was, hierdoor was het aanbod qua eten (hoewel nog steeds prima) minder in variatie dan voorheen

  • Algemeen 8
op 9 mei 2017 bestemming: Turkije / Antalya, reisperiode: april 2017

De service in hotel Elvin Deluxe was zo geweldig dat dit alle minpunten over onze vlucht, de communicatie met enka, de verschillen tussen advertentie website en realiteit, goed hebben gemaakt. All praise goes to Elvin Deluxe. Super hotel met super personeel!

  • Algemeen 9
op 9 mei 2017 bestemming: Turkije / Alanya, reisperiode: april 2017

Mooi hotel, top!
Animatie, zwembaden, eten allemaal positief

  • Algemeen 9
op 9 mei 2017 bestemming: Turkije / Alanya, reisperiode: april 2017

Vlucht heen had weinig been ruimte terug reis was wel goed. Transfer van antalya naar alanya duurde echt veel te lang we vertrokken in amsterdam om 16 30 en waren in het hotel om 00 20. Met 2 kleine kinderen niet prettig. Terug reis transfer was nog erger meer dan 3 uur !! In de bus vanuit hotel naar luchthaven antalya. Het hotel zelf was wel goed. Wij gaan waarschijnlijk volgend jaar weer maar dan via een ander reis bureau . want zo een transfer ga ik mijn kinderen niet aandoen

  • Algemeen 7
op 9 mei 2017 bestemming: Turkije, reisperiode: april 2017

Reisadviseur was zeer vriendelijk. Vliegtuig reis was 1 ramp. Te kleine zit plek en XL stoel reserveren was niet mogelijk met een baby. Transfer van en naar het hotel waren uitstekend. Hotel zelf was erg schoon ( long beach resort ) persooneel spreekt geen woord Engels. Er was niks te beleven voor een baby, het zwembad was ijskoud ( zelfs de binnen baby bad ). Helaas geen supermarkt in de buurt. Om 00:00 vliegen met kindjes is gewoon niet te doen. Kinderen in het vliegtuig waren enorm onrustig en dat is logisch.

  • Algemeen 7
op 9 mei 2017 bestemming: Turkije, reisperiode: april 2017

Met Enka reizen naar long beach in Alanya geweest. Super snelle reis. We werden vanaf het vliegtuig opgehaald met een busje voor ons alleen. Mooi hotel en goede service. Bedankt. Volgend jaar weer!

  • Algemeen 10
op 9 mei 2017 bestemming: Turkije / Avsallar, reisperiode: mei 2017

De reis is goed verlopen , goed geregeld , accommodatie was top ,vriendelijk personeel .erg genoten

  • Algemeen 8
op 8 mei 2017 bestemming: Turkije / Alanya, reisperiode: mei 2017

Onze ervaring bij Adin Beach Hotel was enorm positief. Het eten was super goed en er was veel keus. Verder waren de medewerkers van het hotel enorm behulpzaam. De service was erg hoog. Zeker voor herhaling vatbaar.

  • Algemeen 10
op 8 mei 2017 bestemming: Turkije / Alanya, reisperiode: mei 2017

Super accommodatie, lieve personeel en super lekker eten en dr vrouwenafdeling is helemaal te gek. Ik wil Enka reizen bedanken voor de hele goede service alles verliep perfect. Ons gezin had een top vakantie.

  • Algemeen 10
op 8 mei 2017 bestemming: Turkije / amsterdam, reisperiode: januari 2017

Geweldig service en we hebben genoten van de vakantie, het is zeker voor herhaling vatbaar

  • Algemeen 10
op 8 mei 2017 bestemming: Turkije, reisperiode: april 2017

Vliegreis: goed
Transfer: uitstekend
Hotel: top! Op communicatie na, kunnen erg slecht engels/duits, werkers spraken alleen maar turks...
kortom, bestemming behalve erg mooi een erg mooie locatie. Ik kom zeker terug in de toekomst inshaa allah.

  • Algemeen 9
op 8 mei 2017 bestemming: Turkije / Rotterdam, reisperiode: april 2017

Alles was goed geregeld de vlucht, transfer en het hotel.
We hebben genoten

  • Algemeen 9
op 22 november 2016 bestemming: Turkije, reisperiode: oktober 2016

We waren een beetje teleurgesteld met de plaats. Vorig jaar in Deluxe vonden we beter. We vervolgens hebben we kunnen boeken opnieuw met u en hope te Deluxe.Met de samenwerking waren we tevreden. Groeten Familie Hermsen uit Duitsland

  • Algemeen 7
op 22 november 2016 bestemming: Turkije / Alanya, reisperiode: oktober 2016

Alles ging soepel! de boeking, transfer, hotel, heerlijk genoten! Turkije.nl is aanrader voor boekingen van vakanties

  • Algemeen 8
op 19 november 2016 bestemming: Turkije / Alanya, reisperiode: oktober 2016

Reis en vlucht waren prima, maar transfer vanaf vliegveld naar hotel was drama. Chauffeur reed niet vlot, moest nog tanken en wist 1 hotel niet te vinden. Bij de boeking was handiger geweest als we een keuze konden maken tussen Antalya airport en Gazi Pasa airport. Hierdoor duurde de transfer ook ruim 2 uur terwijl vanaf Gazi Pasa airport de transfer vele malen korter is. Maar desondanks was het allemaal naar wens, goed geregeld wat betreft vlucht, hotel en dergelijke.

  • Algemeen 8
op 19 november 2016 bestemming: Turkije, reisperiode: oktober 2016

Echt fantastisch!!! Ziet er ongelofelijk mooi uit. Personeel was echt top.
Alleen jammer dat een paar barmannen/vrouwen, alleen hun eigen taal beheersen.
Maar daar is dan ook dat 1e puntje minder op gebaseerd.Anders was het zeker een dikke 10 geweest.

  • Algemeen 9
op 19 november 2016 bestemming: Turkije / Alanya, reisperiode: oktober 2016

Alles was goed geregeld. Gewoon goed.

  • Algemeen 8
op 18 november 2016 bestemming: Turkije, reisperiode: oktober 2016

Service, kwaliteit, organisatie. alles bij elkaar was TOP!

  • Algemeen 9
op 18 november 2016 bestemming: Turkije, reisperiode: oktober 2016

9,totale pakket top geregeld,telefonisch uitleg door turkije.nl ook perfect, hotel was ook zeer goed,personeel heel aardig.
Alleen hotel is afgelegen van centrum.

  • Algemeen 8
op 18 november 2016 bestemming: Turkije, reisperiode: oktober 2016

Erg luxe maar weinig entertainment overdag. Meer voor ouders met jonge kinderen en 50+ers

  • Algemeen 8
op 18 november 2016 bestemming: Turkije / Alanya, reisperiode: oktober 2016

De reis zelf was goef geregeld, alleen het hotel viel tegen.

  • Algemeen 8
op 18 november 2016 bestemming: Turkije / Bodrum, reisperiode: oktober 2016

Goed eten, echte producten en fijne sfeer. Heel anders dan de andere resorts.

  • Algemeen 9
op 18 november 2016 bestemming: Turkije / Vlaardingen, reisperiode: oktober 2016

Alles gewoon perfect verzorgd! Grote klasse. Boek de duplex suite. ...

  • Algemeen 10
op 18 november 2016 bestemming: Turkije, reisperiode: oktober 2016

Service top. Eten was heerlijk echt een aanrader om op vakantie te gaan

  • Algemeen 10
op 6 oktober 2016 bestemming: Turkije, reisperiode: juli 2016

Alles was gewoon perfect.

  • Algemeen 10
op 5 oktober 2016 bestemming: Turkije / Alanya, reisperiode: juli 2016

Alles was tip top in orde. Zeker voor herhaling vatbaar!

  • Algemeen 9
op 5 oktober 2016 bestemming: Turkije, reisperiode: september 2016

Goed geregeld alles .de vliegreis enz . Hotel super.

  • Algemeen 8
op 8 september 2016 bestemming: Turkije / Side, reisperiode: juli 2016

Het was een super toffe reis, een super hotel, goede en vriendelijke bediening, echt alles was top. Willen zeker nog eens terug gaan naar dit hotel.

  • Algemeen 9
op 6 september 2016 bestemming: Turkije / Side, reisperiode: juli 2016

Het hotel, personeel, eten en drinken was prima. Ik kan vele hotels in Turkije vergelijken maar dit hotel was perfect.

  • Algemeen 10
op 22 augustus 2016 bestemming: Turkije / Alanya, reisperiode: augustus 2016

We hebben het erg fijn gehad ,alles was keurig geregeld!

  • Algemeen 8
op 11 augustus 2016 bestemming: Turkije / Alanya, reisperiode: juli 2016

Goed reisbureau, alles goed geregeld

  • Algemeen 10
op 9 augustus 2016 bestemming: Turkije / Antalya, reisperiode: augustus 2016

Alles was perfect, personeel was erg vriendelijk aan de telefoon

  • Algemeen 9
op 18 juli 2016 bestemming: Turkije / Belek, reisperiode: april 2016

Enka reizen erg prettig. De reis goed georganiseerd, vlucht uitstekend met Pegasus (voorheen niet van gehoord) service goed en lekker doorgevlogen. Verder Crystal Tat Beach mooi hotel (tweede keer...) eten goed en gevarieerd, genoeg bedjes (meidvakantie) en overal veel ruimte. Kortom heerlijke vakantie gehad

  • Algemeen 9
op 14 juli 2016 bestemming: Turkije / Alanya, reisperiode: april 2016

Was heel goed ! Alles was goed verzorgd. We konden elke keer bellen als we vragen hadden. Gewoon Top ! Volgende keer weer hier boeken heb het ook doorgeven aan familie die hebben nu voor de zomervakantie geboekt.

  • Algemeen 9
op 13 juli 2016 bestemming: Turkije / Antalya, reisperiode: juli 2016

Goed georganiseerd, Goed rekening gehouden met onze wensen. Goed meegedacht en alternatieven geboden. Wij hebben genoten van de vakantie! Jong gezin met 1 kind.

  • Algemeen 9
op 4 juli 2016 bestemming: Turkije / Alanya, reisperiode: mei 2016

Goed ultra all inclusive hotel tegen een mooi prijsje, ontvangst en transfers goed gereld door enka reizen. Alleen jammer dat er in de info envelop bij aankomst in de transferbus geen info zat over de omgeving want er kwam ook geen host langs in het hotel.

  • Algemeen 8
op 4 juli 2016 bestemming: Turkije / Side, reisperiode: april 2016

Ik geef het een 8. Prima zorgeloze vakantie.

  • Algemeen 8
op 1 juli 2016 bestemming: Turkije / Antalya, reisperiode: april 2016

Tevreden over de reis. Kritiek: De kamer in het hotel Adin Beach werd dagenlang niet schoongemaakt. Uiteindelijk werd dit gedaan maar nog steeds onder slecht.

  • Algemeen 7
op 1 juli 2016 bestemming: Turkije / Side, reisperiode: april 2016

Omdat het hotel en alles er omheen goed verzorgd en niets aan het toeval overlaat, het hotel is een jaar open en zijn er al drie keer geweest.

  • Algemeen 9
op 1 juli 2016 bestemming: Turkije / Alanya, reisperiode: mei 2016

De reis is prima verlopen en hebben een heerlijke vakantie gehad.

  • Algemeen 7
op 30 juni 2016 bestemming: Turkije / Alanya, reisperiode: mei 2016

Prima en mooi hotel. Prima personeel. Ligging voor mij met astma erg hoog als je naar het dolmus busje moest lopen. Naar het strand was het geen probleem omdat daar de hele dag voor vervoer naar en van het strand was geregeld.
Wat heel erg vervelend was dat enka reizen al onze gegevens niet heeft doorgegeven aan de luchthavens. we moesten wachten totdat iedereen was ingecheckt....jullie waren ook telefonisch niet bereikbaar. Vanuit Turkije was het weet het geval. Daar hebben we zolang staan wachten dat we hebben moeten rennen om in het vliegtuig te komen...zelfs de gate was al dicht.
daar zaten de passagiers al van de volgende vlucht naar Duitsland.
Erg nalatig !!!!! En heel vervelend !!!

  • Algemeen 7
op 30 juni 2016 bestemming: Turkije / Belek, reisperiode: april 2016

Niet alles ter plekke was even goed georganiseerd. Niet helemaal duidelijk waaraan dit heeft gelegen. Organisatie vanuit Nederland of de onderaannemers in Turkije. Verder ken ik Turkije.nl al een jaar op 14 en heb met de organisatie in Nederland een goede band. Goede voorlichting / prijsstelling en met raad en daad bijstaan.

  • Algemeen 8
op 30 juni 2016 bestemming: Turkije / Alanya, reisperiode: juni 2016

Leuk familie hotel, vriendelijk personeel, erg schoon, eten is wat eentonig, ligging is erg goed

  • Algemeen 8
op 30 juni 2016 bestemming: Turkije / Turkler, reisperiode: april 2016

Dit hotel heeft alles wat je als gezin met jonge kinderen nodig hebt. Prachtige zwembaden en glijbanen. Goed eten. Uitstekende kamers.

  • Algemeen 10
op 30 juni 2016 bestemming: Turkije / Alanya, reisperiode: april 2016

Goede prijs kwaliteit verhouding

  • Algemeen 8
op 30 juni 2016 bestemming: Turkije / Alanya, reisperiode: april 2016

Het was een heerlijke vakantie!

  • Algemeen 9
op 30 juni 2016 bestemming: Turkije / Alanya, reisperiode: mei 2016

Ik ben eerder geweest naar dezelfde bestemming en was toen heel erg tevreden, maar ditmaal was ik er minder tevreden over. Op de luchthaven begon het al meteen toen we wilden vliegen. Onze geboekte vluchten waren nergens terug te vinden en er waren geen mensen bij Enka reizen noch bij Turkije.nl die gebeld konden worden hiervoor. Gelukkig waren wij niet de enige die dit probleem hadden, alle mensen die bij Enka hadden geboekt daarvan kon de vlucht niet "gevonden" worden. Geen leuk begin van de vakantie, zeker niet als je met een gehandicapte medereiziger gaat en het vakantiegeluk voor een groot deel afhankelijk is van een goed georganiseerde vakantie.

Verder waren er in het hotel waarin ik verbleef ontzettend veel kleine kinderen, het was eigenlijk niet te onderscheiden van een peuterspeelzaal. Erg veel lawaai. Ook 's avonds slechte nachtrust door luide muziek tot 2 of 3 uur in de ochtend, elke dag! Het was niet echt de vakantie die ik voor ogen had.

  • Algemeen 6
op 29 juni 2016 bestemming: Turkije / Turkler, reisperiode: juni 2016

De accomodatie was top, de transfer goed geregeld en de vlucht ook super.

  • Algemeen 8
op 29 juni 2016 bestemming: Turkije / Alanya, reisperiode: mei 2016

Slechte behandeld door enka reizen

  • Algemeen 1
op 29 juni 2016 bestemming: Turkije / Alanya, reisperiode: augustus 2016

Zaten eerst in Delphin Botanik maar na een week naar Delphin Diva omdat het eerste hotel te weinig bezetting had, gingen er zeker op vooruit. Alles perfect geregeld, ook door het resort zelf.

  • Algemeen 9
op 29 juni 2016 bestemming: Turkije / Antalya, reisperiode: april 2016

Ik ben zeer tevreden over alles, top hotel en service en eten eerlijk waar was heerlijk.

  • Algemeen 9
op 28 juni 2016 bestemming: Turkije / Alanya, reisperiode: mei 2016

Het resort was prachtig en het eten was heerlijk. Wat ik als een grote beperking heb ervaren is dat er nauwelijks Engels wordt gesproken. Zeer frustrerend en zorgt ervoor dat ik niet meer terug zal gaan

  • Algemeen 7
op 28 juni 2016 bestemming: Turkije / Alanya, reisperiode: april 2016

Alles was perfect. Ik heb de tijd van mijn leven gehad.

  • Algemeen 10
op 28 juni 2016 bestemming: Turkije / Alanya, reisperiode: april 2016

Komt over met onze verwachtingen. Duidelijk, goed georganiseerd en weinig gedoe tijdens vliegen en hotel

  • Algemeen 7
op 28 juni 2016 bestemming: Turkije / Alanya, reisperiode: april 2016

Het was een prachtige ervaringe, zo een mooi land en het Adenya hotel was ook prachtige en goed service .

  • Algemeen 9
op 22 november 2015 bestemming: Turkije / Alanya, reisperiode: oktober 2015

Hotel was perfect, alles was goed geregeld, eten was redelijk. na 22 dagen kunnen we stellen dat alles goed loopt en we wellicht hier nog een keer terug komen.

  • Algemeen 9
op 22 november 2015 bestemming: Turkije / Alanya, reisperiode: oktober 2015

Hotel stond op de site als ultra all inclusive, maar was all inclusive. Overigens wel vriendelijk personeel bij turkije.nl

  • Algemeen 7
op 19 november 2015 bestemming: Turkije / Belek, reisperiode: oktober 2015

Prima service, goede prijs kwaliteit verhouding

  • Algemeen 9
op 19 november 2015 bestemming: Turkije / Side, reisperiode: oktober 2015

Vliegreis prima, maar Kamelya World viel helaas tegen. Te massaal, eten eentonig, erg onpersoonlijk. Pech gehad met het weer(dat is overmacht natuurlijk), maar daardoor regelmatig wateroverlast in de kamer, loopafstand naar restaurant is dan niet prettig. Nat voordat je er was. Restaurant te weinig capaciteit binnen. Zelfde geldt voor bepaalde barretjes. Niet overdekt dus bij regen......naar de kamer. Schoonmaak wisselend, wel erg druk bezig, maar veel kamers voor weinig personeel. Twee kinderen ziek naar huis gegaan, volgens de huisarts een salmonella bacterie. Positief; mooi strand, verder een mooi park, goede locatie, kamers (op wateroverlast na) okee.

  • Algemeen 6
op 19 november 2015 bestemming: Turkije / Ankara, reisperiode: oktober 2015

Het Hotel was van alle Luxe voorzien. Het was wel jammer dat er na bellen niemand kwam opdagen van de reisorganisatie om een tripje te boeken

  • Algemeen 8
op 27 oktober 2015 bestemming: Turkije / Alanya, reisperiode: juli 2015

Een goede reisorganisatie ik had al met vaker via hun online geboekt.

  • Algemeen 8
op 25 oktober 2015 bestemming: Turkije / Alanya, reisperiode: oktober 2015

Grote afstand transfer. Onnodige tussenstop. Veel geluidsoverlast in hotel.

  • Algemeen 7
op 24 oktober 2015 bestemming: Turkije / Kostalia, reisperiode: oktober 2015

Was wederom prima geregeld!

  • Algemeen 8
op 24 oktober 2015 bestemming: Turkije / Konakli, reisperiode: oktober 2015

Alles was er prima, eten uitstekend alles keurig netjes, alleen de bedden waren erg hard ander zou het een 8 zijn.

  • Algemeen 7
op 23 oktober 2015 bestemming: Turkije / Alanya, reisperiode: oktober 2015

Vanaf begin tot einde was correspondentie goed voorbereid. De vliegreis op zich was goed, jammer van wat vertraging. Verblijf was voor een week genoeg, ben niets te kort gekomen.

  • Algemeen 8
op 23 oktober 2015 bestemming: Turkije / Oss, reisperiode: oktober 2015

Het zou een 9 kunnen zijn maar de reis van de luchthaven naar de bestemming heeft ruim 3 uur geduurd en dit vind ik te lang, dit had ook in 6 kwartier gekunnen

  • Algemeen 8
op 22 oktober 2015 bestemming: Turkije / Alanya, reisperiode: september 2015

Reisorganisatie laat te wensen over (transfer terug was niet geregeld), vlucht was vertraagd heen- en terug, maar het hotel was top!

  • Algemeen 7
  • Vorige
  • 1
  • 2
  • 3
  • Volgende