Enka Reizen wint Reisgraag Award 2019

Geschreven op 8 januari 2019 door Tl

Enka Reizen viert feest!
Enka Reizen viert feest!
Enka Reizen uit Rijswijk heeft de Reisgraag Award voor beste reisorganisatie binnen de categorie Turkije gewonnen. Uit alle 7.000 reviews die zijn binnengekomen in 2018 heeft de reisorganisatie gemiddeld een 7,2 gekregen. Met dit prachtige cijfer hebben zij deze publieksprijs in ontvangst mogen nemen.

Yahya Çilingir (Enka Reizen):"Het doet ons deugd om het nieuwe jaar met deze geweldige en waardevolle prijs in te mogen luiden! Wij zien deze prijs als een beloning voor de speciale band die wij in de ruim 25 jaar als dé Turkije specialist met onze trouwe klanten hebben opgebouwd. Een persoonlijke benadering speelt een cruciale rol in hetgeen wij als reisorganisatie uitstralen. Dit komt ook duidelijk naar voren in de reizen (deels maatwerk) die wij aanbieden. Een persoonlijke benadering vergezeld met een goede prijs en eerlijke (juiste) informatie zijn hierbij onze ware steunpilaren. Wij zien uit de beoordelingen en uit onze ervaringen ook dat deze punten het klantbehoud en de loyaliteit versterken. Zo hebben wij nog altijd veel trouwe klanten in ons bestand, volgens ons goud waard in een tijd waarbij internet regeert. Een gedeelte hiervan is zelfs langer dan 10 jaar klant. Hier zijn wij uiteraard ontzettend trots op. Wij willen dan ook van deze gelegenheid gebruik maken om al onze trouwe klanten en Reisgraag.nl van harte te bedanken voor deze geweldige award!"

Dit is alweer de 8e editie van de Reisgraag Awards waarbij de beste reisorganisaties en bestemmingen binnen verschillende categorieën vakanties een award winnen. Er zijn 7.000 reviews over bestemmingen en reisorganisaties binnengekomen. Alle reviews worden uitvoerig gekeurd en op basis van deze reviews worden de award winnaars gekozen. Alleen de reviews van klanten geven de doorslag. Daarmee is de Reisgraag Award de enige echte publieksprijs binnen de reisbranche van Nederland.

Nieuws