Turkije.nl wint Reisgraag Award 2021

Geschreven op 13 april 2021 door Gina

Foto volgt
Foto volgt
Turkije.nl heeft de Reisgraag Award voor beste reisorganisatie 2021 gewonnen. De awards zijn uitgereikt aan de reisorganisaties die in dit gekke jaar met veel negatieve reviews, juist positieve reviews van hun klanten hebben ontvangen. Turkije.nl is een van deze reisorganisaties. Daarom hebben zij dit jaar deze publieksprijs in ontvangst mogen nemen. 

Quote

"Na een jaar waarin de reisbranche ongekend hard is geraakt, hebben wij er ondanks alle restricties alles aan gedaan om onze reizigers alsnog een geweldige, maar vooral ook een veilige vakantie aan te bieden. Na een dergelijke jaar is het dan ook geweldig om te zien dat wij (na de Reisgraag Awards 2019) de Reisgraag Awards 2021 hebben gewonnen en door onze reizigers zijn gekozen tot de beste reisorganisatie voor vakanties naar Turkije.  

Door COVID-19 zien wij nog beter het belang van deze publieksprijs, chapeau voor Reisgraag voor dit waardevolle initiatief. Deze zeer waardevolle onderscheiding geeft ons als reisorganisatie een enorme motivatie om op deze weg verder te gaan, ook in deze voor de reiswereld moeilijke fase. Wij weten namelijk dat wij onze reizigers weer geweldige vakanties zullen aanbieden, wanneer dit weer mogelijk zal zijn. Tenslotte feliciteren wij uiteraard ook Reisgraag voor de 10e editie van deze geweldige publieksprijs." - Yahya Cilingir, Turkije.nl (ENKA Reizen)

Reisgraag Awards 2021

Dit is alweer de 10e editie van de Reisgraag Awards waarbij de beste reisorganisaties en bestemming een award winnen. Alle reviews worden uitvoerig gekeurd en op basis van deze reviews worden de winnaars van de Reisgraag Award gekozen. De reviews van de klanten bepalen de winnaars en daarmee is de Reisgraag Award de enige echte publieksprijs binnen de reisbranche in Nederland. 

Bekijk alle winnaars van de Reisgraag Awards 2021 op: https://www.reisgraag.nl/awards/2021/

Nieuws