Schrijf een ervaring over Hotels.com en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Hotels.com

Pagina 1 van 4 met 170 resultaten

op 22 november 2020 bestemming: Nederland / Den Haag, reisperiode: november 2019

Had gisteren geboekt Den Haag
Had gisteren geboekt Den Haag, moest om 14:00 inchecken. Had al vanaf 01:00 gebelt gesproken met een Engelse meneer. Had me belooft dat het goed komt, want check altijd dag van te voren of alles goed is aangekomen bij het hotel. Helaas was er niks bekend bij hen, terwijl ik al lang betaald had.

Uiteindelijk op straat geslapen, omdat de boeking niet door was gegaan dus niet aangekomen was bij het hotel.

Geld nog niet teruggekregen, 3 uurtjes aan de lijn gebleven. Geen excuus of iets kunnen regelen. De dag ervoor wel gesproken met een mannelijke collega die zei, zal dan een andere kamer voor je regelen en komt helemaal goed van hotels.com


Nou helemaal niks van gekomen. Nooit meer boeken via hotels.com


Zware oplichters

 • Algemeen 1
op 20 november 2020 bestemming: Nederland, reisperiode: november 2020

Ik geef een 2 en geen 1 omdat ik uiteindelijk mijn geld heb terug gekregen!
Maar dit heeft me heel wat zweetdruppels (en zelfs een traantje) gekost!
Ik had voor een weekendje weg met mijn 2 zusjes een hotel bij Helledoorn geboekt. Ik had hier een aanbiedingsadvertentie voor gekregen. Ik had bij het boeken niet eens door dat dit via Hotels.com was. Bij het boeken ging het gelijk mis. Het betalingsscherm sloeg vast. Moest ik nog een keer alles in vullen. Toen sloeg het weer vast.
Ik keek in mijn mail: geen bevestiging (ook niet in de spam). Ik keek naar mijn bankrekening: 2x het bedrag afgeschreven.
De volgende dag gebeld met het hotel: geen boeking ontvangen.
En toen begon de ellende. Ik naar de site van hotels.com. De enige manier om contact te kunnen leggen met hotels.com is een telefoonnr. Ik heb gebeld, kwam er niet door (wegens zeer grote oproepvolumes???). Toen maar gekozen voor de Engelssprekende hulp. Wat een ellende. Wel 3 uur aan de lijn gehangen en nog geen steek verder. Maar weer gebeld... zelfde liedje. weer gebeld. Eindelijk een Nederlandse sprekend meisje. Zij was heel vriendelijk en heeft me een mail gestuurd met instructies. Ik moest 14 dagen wachten, 2 formulieren invullen, bewijs van betaling mee sturen Ťn een bewijs dat ik in die 14 dagen geen geld terug had gekregen. Na 14 dagen had ik natuurlijk nog geen geld terug.Ik heb braaf gedaan wat me was opgedragen. Wel er voor gezorgd dat alle niet ter zake informatie op mijn bankafschriften weg gelakt was.
Ik kreeg een mail terug, dat Hotels.com niets voor me kon doen omdat ik geen boekingsnummer had... Maar die heb ik ook niet omdat er nooit iets geboekt is door hetels.com.

Ik weer gebeld, weer uren aan de lijn gehangen. Kreeg ik toch iets van een boekingsnummer. Dat nummer heb ik vervolgens bij elke mail weer gebruikt en telkens in het onderwerp opgenomen. Na 10 mailtjes werd mij aan gegeven dat hotels niets voor me kon doen omdat ik de gegevens in het Nederlands had aangeleverd. Vervolgens ben ik mijn bankafschriften in het Engels gaan vertalen en heb deze ook opgestuurd (weer zwartgelakt daar waar Hotels.com niets met die info van doen had). Vervolgens gingen er weer 30 mailtjes heen en weer. Het laatste mailtje betrof de mededeling dat mijn geld was terug geboekt. 3 dagen later stond het op mijn rekening.

Volgend weekend ga ik alsnog met mijn zusjes naar het hotel in Hellendoorn. Gewoon zelf rechtstreeks geboekt.
Nooit meer via Hotels.com. Moeten jullie ook niet doen!

 • Algemeen 2
op 12 november 2020 bestemming: Zwitserland / Basel, reisperiode: november 2020

Hotels was in orde, ik merkte dat ik geen stempels kreeg na uitchecken. Ik telefoneerde en ze zeiden dat dit niet was gebeurd omdat ik met een gast account had geboekt. Ik was niet op de hoogte van dit, dacht dat ik dit wel had gedaan. Ze wouden mijn stempels niet overdragen, dit was niet meer mogelijk. Ik zei dat dit helemaal niet klantvriendelijk is, bij KLM en Miles en More kan je nog maanden na de vlucht miles claimen, bij hen was dit niet mogelijk ... Ik overweeg dus een andere partner, of loyaliteirsprogramma

 • Algemeen 8
op 4 november 2020 bestemming: Nederland / Alkmaar, reisperiode: oktober 2020

Accomodatie in Alkmaar geboekt, echter deze bleek dicht voor de periode die ik geboekt en ook betaald heb. Dus geannuleerd op aangeven van de accomodatie. Tot op heden geen geld teruggekregen. Hierover diverse malen gemaild, geen reactie hierop. Via eigenaar van accommodatie kom ik ook niet verder. Gezien de vele zeer slechte recensies is hun bellen geen optie, gaat je bloeddruk alleen maar van stijgen. De euro 300 zie ik als diefstal van Hotels. Com. Ik raad niemand aan met deze organisatie in zee te gaan.

 • Algemeen 1
op 5 oktober 2020 bestemming: ItaliŽ / Genua, reisperiode: september 2020

Via Hotels.com een hotel geboekt inGenua ''midden in bruisende centrum'' kwamen we terecht in een steeg waar je niet over straat kunt s'avonds. Hotel met zwembad geboekt zoals aangegeven op de website van Hotels.com. Aangekomen bleek het hotel helemaal niet over een zwembad te beschikken. Na een berichtje aan Hotels.com kregen we een boze italiaanse eigenaar tot 3 keer aan de deur die perse wilde dat we onze reactie zouden verwijderen. Heel onprettig en zeer aggressief. Hotels.com die valse informatie verschaft en het aan de eigenaar overlaat om ons maar tevreden te houden. Daarna hotels.com verscheidene keren proberen te bereiken maar natuurlijk geen gehoor.

 • Algemeen 1
op 18 september 2020 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2020

De reis was top maar hotels.com ťen grote grap. Probeer al 2 maanden geld terug te krijgen van een niet bestaande boeking door een fout in het betaalsysteem. Al 20 mails gestuurd, ontelbare keren gebeld, krijg de ene na de andere ongeinteresseerde medewerker aan de lijn die zegt dat ze me niet kan helpen. Ik ben het zat en boek nooit meer bij hotels.com

 • Algemeen 1
op 31 augustus 2020 bestemming: Duitsland / Heidelberg, reisperiode: augustus 2020

Hotel geboekt via site hotels.com, geen bevestiging ontvangen, wel geld van rekening afgeschreven. Klantenservice (020-7006039) onbereikbaar. Eindelijk internationale helpdesk aan de lijn gekregen en werd ik van kastje naar de muur gestuurd. Kreeg geld niet teruggestort. Hotel in Heidelberg wist niks van een reservering.
Ik heb uiteindelijk mijn rechtsbijstandverzekering ingeschakeld. Kreeg het geld van rechtsbijstandverzekering terug. Zij gaan gerechtelijke procedure starten tegen hotels.com om dat geld terug te krijgen.
Kreeg eerder antwoord op mails gestuurd naar: (billinghelp3@hotels.com, customercare@hotels.com, hrsilver@hotels.com). Toen ik vermeldde , dat ik rechtsbijstand verzekering had ingeschakeld kreeg ik mail retour met melding: This is an unmonitored email address.
Ik adviseer bedrijven als Trivago, Hotelspecials en Trustpilot niet langer reclame te maken voor hotels.com.
Ik lees vele recente negatieve ervaringen van mede gedupeerden. Hotels.com is een
onbetrouwbaar bedrijf geworden. Jammer, want in het verleden goede ervaringen met dit bedrijf opgedaan.

 • Algemeen 1
op 31 augustus 2020 bestemming: Verenigde Staten / New York, reisperiode: augustus 2020

Vorig jaar het hotel in New York al geboekt voor 5 augustus 2020, niet wetende dat corona op komst was.
Hotel volledig betaald, meer dan 1000 euro. Ik krijg niks terug, geen voucher of geld. Hotels.com gooit het erop dat het hotel de annulering niet akkoord geeft en zij niks kunnen! Ik heb een contract met Hotels.com niet met het hotel. Te schofterig voor woorden

 • Algemeen 1
op 25 augustus 2020 bestemming: Schotland / Divers, reisperiode: augustus 2020

Ik wil graag een klacht neerleggen bij Hotels.com maar ze zijn blijkbaar onbereikbaar. Bellen heeft geen enkele zin en alle mails komen retour. Als er iemand een werkend mailadres heeft dan hoor ik dat graag. Waarschijnlijk ga ik er niets mee opschieten maar je moet je frustratie toch ergens kwijt nietwaar. We stonden in Aberdeen voor een gesloten hoteldeur en zowel van hotelketen OYO als van Hotels.com is niemand bereikbaar voor enig commentaar. Noodgedwongen maar een ander hotelletje gaan zoeken dus.

 • Algemeen 1
op 16 augustus 2020 bestemming: Nederland / rijswijk, reisperiode: augustus 2019

4 sterren hotel Best western plus geboekt.
Kamer bleek niet schoin gemaakt. Konden mindere kaner met als goed maker gratis ontbijt.
Naar huis gereden klacht doorgegeven maar krijgen als antwoord dat we hotel moeten contacten maar die geven alleen voucher wil geld terug kom daar nooit meer. Nuet gewend dit.
Maar das wel lekjer makkelijk iets verhuren maar niet thuis met klachten jammer

 • Algemeen 1
op 2 augustus 2020 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2020

Ben al veel te lang bezig om mijn geld terug te krijgen van een dubbele boeking als gevolg van een error in hun betaalsysteem. Al 20x gebeld, van het kastje naar de muur gestuurd. Elke medewerker aan de telefoon vertelt me een ander verhaal met een andere oplossing die ik zelf moet uitvoeren. Ben nu op vakantie maar totaal niet ontspannen over of we het geld gaan terugkrijgen.
Telefoonservice is de slechtste ooit, ze spreken onverstaanbaar Engels en proberen te verdoezelen dat ze er zelf ook de ballen van snappen. Erg frustrerend

 • Algemeen 1
op 14 juli 2020 bestemming: Zweden / Stockholm, reisperiode: april 2020

Het probleem is niet de reis of het hotel, maar de service van Hotels.com. Dat er corona is en een uitzonderlijke situatie, alle begrip. Maar dat we nu al 3 MAANDEN wachten op een voucher en telkens weer van het kastje naar de muur worden gestuurd (nadat je eerst minimaal 25 minuten in de wachtrij hebt gestaan) met: "U moet nog even geduld hebben". Een manager spreken zit er niet in, reageren op klachten via e-mail gebeurt ook niet.

 • Algemeen 1
op 30 juni 2020 bestemming: Engeland / New Castle, reisperiode: juli 2020

Extreem slechte service. Bedrijf is onbereikbaar.

 • Algemeen 1
op 27 juni 2020 bestemming: Nederland / Nunspeet, reisperiode: januari 2020

Vorige week heb ik een bezoek gebracht aan Fletcher hotel Veldenbos in Nunspeet. Bij vertrek werden teveel kosten in rekening gebracht. Na thuiskomst heb ik dat ontdekt en hierover een e-mail geschreven.
Ik ontving excuses en het bericht dat er een extra ontbijt ŗ Ä 14,50 ten onrechte in rekening was gebracht. Als ik mijn bankrekening door zou geven werd het bedrag terugbetaald. Dat heb ik gedaan. Deze week kwam er echter geen geld binnen. Donderdag kreeg ik een bericht dat het nog wel 3 maanden kon duren voor het geld op mijn rekening werd gestort.
Vrijdag opnieuw een bericht. Nu zou het meer dan 3 weken duren. Vandaag het bericht dat Fletcher geen terugbetaling zou doen, maar een voucher zou versturen, die ik bij het eerstvolgende bezoek kan gebruiken.
Daar was ik het niet mee eens. Daarom heb ik de organisatie Fletcher hotels Nederland de zaak voorgelegd. Die berichtte vandaag dat er geen terugbetaling zou komen. Ik kan alleen gebruik maken van Giftcards.
Dus fouten van Fletcher hotels worden niet hersteld.

 • Algemeen 1
op 19 juni 2020 bestemming: Duitsland / Karlsruhe, reisperiode: juli 2020

Hotel geboekt via hotel.com geen bevestiging gekregen op account is het hotel niet te vinden wel betaald via ideal als je klantenservice belt moet je mailen. als je mailt krijg je een mail terug dat je moet bellen enz.

 • Algemeen 1
op 17 juni 2020 bestemming: Spanje / Madrid, reisperiode: mei 2020

Omdat de reis nooit heeft plaatsgevonden. Hotels.com heeft de dienst (hotelovernachtingen) niet kunnen leveren omdat het hotel gesloten was ivm Covid-19. Ik vond het niet juist zelf te annuleren of voor een voucher te kiezen, want het is Hotels.com die hier niet levert. Zo doen vliegtuigmaatschappijen dat immers ook. Na veel mailen, en loze beloftes om teruggemaild te worden (behalve het steeds op het hotel in Madrid afschuiven en Hotels.com die me mailt geduld te hebben) kreeg ik gisteren, toen ik maar weer eens belde te horen: " Het hotel reageert niet, en de datum is intussen verstreken, dus ik kan niets meer voor u doen...?!"

 • Algemeen 1
op 5 juni 2020 bestemming: Griekenland, reisperiode: juni 2020

Reis is niet door gegaan telefoniste super vriendelijk en behulpzaam alles goed in orde gebracht daarvoor mijn dank

 • Algemeen 10
op 4 mei 2020 bestemming: Nederland / Midwolda, reisperiode: april 2020

Ik heb op 22 maart 2020 j.l. Een annulering gedaan bij hotels.com. Omdat dit voor mi beter was vanwege de coronavirus. Ik kreeg daarna een bevestiging van hotels.com, dat mijn terugbetaling 1 maand na deze annulering.

Maar ondertussen is het mei en heb nog niets van hotels.com vernomen. Ik heb daarom maar besloten om te bellen. In eerste instantie kreeg ik een electronisch bericht, met daarin een keuzemenu. Na deze hele riedel, kreeg ik uiteindelijk iemand aan de lijn.

Ik vertelde haar waarom ik nog niets had ontvangen. Daar gaf zij als antwoord op, dat met de hotels zijn afgesproken, dit met een voucher te gaan doen. Maar, verteld ik haar, dat ik daar geen melding van had gehad.

Nu krijg ik, naar aller waarschijnlijkheid, vanaf nu 4 mei en binnen vier weken, mijn voucher per mail opgestuurd. Ik ben benieuwd of dat zo is. Het aller belangrijkste vind ik, dat ik mijn betaling terug krijg.

Dit was mijn eerste ervaring met hotels.com. Ik hoop op verbetering.

 • Algemeen 1
op 27 april 2020 bestemming: KroatiŽ / Zagreb, reisperiode: april 2020

Business trip werd een maand voor vertrek geannuleerd maar Hotels.com beweert de annulatie nooit te hebben ontvangen, ondanks bewijs van mail ,datum en uur. Met andere woorden geen terugbetaling. Corrupte organisatie die asap moet worden stil gelegd.

 • Algemeen 1
op 17 april 2020 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: april 2019

Hebben de reis geannuleerd en geld teruggekregen van het hotel maar de rest . nog 1200 euro moeten we terug krijgen van hotels.com . doch die verzinnen telkens ander verhaal om niet terug te betalen. mijn schoonzus van hong kong had ook geboekt via expedia en is ook al maanden bezig om geld terug te krijgen.

 • Algemeen 1
op 16 april 2020 bestemming: IndonesiŽ / Sanur, reisperiode: april 2020

Geboekt via Hotels.com, maar ivm Corona moeten annuleren. Hotels.com is niet te bereiken

 • Algemeen 1
op 15 april 2020 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juni 2020

Ongeveer 2 maanden geleden heb ik een reis naar Parijs geboekt samen met een vriendin. Helaas zijn wij genoodzaakt om deze reis te annuleren vanwege het Corona virus.

Wij krijgen met geen mogelijkheid contact met Hotels.com. We hebben al verschillende pogingen gedaan om hun telefonisch te bereiken. Je krijgt iedere keer een automatisch bandje te horen dat je alleen contact met hun kunt opnemen als de reis binnen 72 uur plaats gaat vinden. Daarna wordt de verbinding automatisch verbroken. Een mailadres staat ook niet op hun site...

Wij hebben daarom zelf het initiatief genomen om contact op te nemen met het hotel zelf. De medewerker van het hotel heeft aangegeven ons het geld graag terug te willen geven, echter moeten we wel eerst zelf contact zoeken met Hotels.com. Dit is dus niet mogelijk...

We hopen Hotels.com uiteindelijk te kunnen bereiken en ons geld terug te kunnen krijgen. Maar een vervolgboeking zal niet gaan plaatsvinden!! We zijn zeer ontevreden over de service. Zeker niet aan te raden.

 • Algemeen 1
op 13 april 2020 bestemming: ItaliŽ / Peschiera, reisperiode: augustus 2020

Reis geannuleerd. Op site wel verwerkt, ook terugbetaling maar geld niet terugontvangen. Op geen enkele manier te bereiken.

 • Algemeen 1
op 4 april 2020 bestemming: Duitsland / Munchen, reisperiode: maart 2020

Reis paar weken terug geannuleerd, geld zou binnen 24 weer op de creditcard moeten staan. Maar tot op heden niets...

 • Algemeen 1
op 2 april 2020 bestemming: Nederland / EDE GLD, reisperiode: maart 2019

Via hotels.com geboekt, reis geannuleerd maar nog steeds geen geld retour gehad. Hotels.com is op geen enkele manier te bereiken. Zeker geen onderscheidend vermogen in deze tijd!!! waardeloos

 • Algemeen 1
op 27 maart 2020 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: mei 2020

Een hel om je geld terug te krijgen vanwege het coronavirus.. het hotel is gesloten en kan ons niet ontvangen maar een refund ho maar..

 • Algemeen 1
op 27 maart 2020 bestemming: Duitsland / Munchen, reisperiode: mei 2020

Boeking wegens Corona laten verzetten. Hotels.com gaf aan dat ik met het hotel dit eerst moest regelen. Gaat om veel geld. Hotel wil meewerken maar systeem van Hotels.com blokkeert elke wijziging. Telefonisch contact al weken onmogelijk. Schandalig. Voor iemand met minstens 50-60 overnachtingen per jaar een waardeloze service.
Booking.com doet dit veel beter!!

 • Algemeen 1
op 21 maart 2020 bestemming: Estland / Tallinn, reisperiode: maart 2019

Vanwege het coronavirus is het helaas niet mogelijk om de reis te maken. Ik begrijp heel goed dat alle organisaties heel druk zijn om alles goed te regelen, maar hotels.com is echt dramatisch. Bij booking.com word je even in de wacht gezet, maar daarna prima geholpen. Bij Baltic air krijg je direct iemand aan de telefoon, maar hotels.com is op geen mogelijke manier te bereiken. Als je dan denkt ik stuur een e-mail, is dat niet mogelijk. Ze zeggen dat je via hun site een formulier kunt invullen, maar dat is nergens te vinden. Als je ze probeert te bellen, kom je er niet doorheen en wordt de verbinding constant verbroken. Van de week had ik iemand aan de lijn, maar ze konden niks voor mij betekenen. …ťn man heeft mij geprobeerd te helpen, dat lukte hem enigszins. Mocht het na een paar dagen niet opgelost zijn, moest ik ze gewoon weer even bellen. Hij gaf aan dat dat dan vast goed zou komen. Dus niet, er is geen contact te krijgen. Booking.com en Baltic air hebben het prima opgelost, maar Hotels.com.......

 • Algemeen 1
op 18 maart 2020 bestemming: Singapore, reisperiode: maart 2020

Hotel heeft reservatie geannuleerd geen nieuw voorstel ontvangen en ook niet terugbetaald ! Hotels.com niet te bereiken

 • Algemeen 1
op 10 maart 2020 bestemming: Oman / Muscat, reisperiode: maart 2020

Via Hotels.com Novotel Muscat geboekt, echter door Corona is expo fair verplaatst. Via Novotel geregeld dat het doorgeschoven kon worden en laten bevestigen aan Hotels.com een week voor de oorspronkelijk datum. Hotels .com had zgn geen tijd, echter had bevestigd dat alles oke was......nu moets ik zelf gaan bellen, en een uur aan de telefoon gehangen $$$$...uiteindelijk liet men weten dat eea niet meer kon om dat ,,IK" te laat was, terwijl ze een week van te voren op de hoogte zijn gesteld door my middels emails, en ze zelf bevestigd hadden dat alles oke was. Maar omdat ze berichten stuurden dat het zo druk was (sorry, sorry u krijgt binnen 24 uur bericht) is feitelijk de echte reden dat er een dispute is ontstaan, wat feitelijk helemaal geen dispute was want zelfs het hotel had eea al netjes bevestigd aan Hotels.com en mij. Dus ik ben helemaal klaar met Hotels.com......daarbij een uur aan de telefoon gehangen , en 4 verschillend gasten aan de telephoon gehad...en het verhaal dus 4x moeten vertellen
Zo ga je niet om met je klanten die 30 boekingen per jaar maakt voor zijn werk, schadalig!! en nog niet eens aangeven dat men zelf fouten heeft gemaakt. Maar geen probleem reisorganisaties zat die niet in de expedia pool zitten, daarbij is direct bij een hotel boeken meestal goedkoper

 • Algemeen 1
op 8 maart 2020 bestemming: Japan / Osaka, reisperiode: maart 2019

Reis ging niet door ivm Corona-virus. Omdat de prijs zo laag was, kon er niet kosteloos worden geannuleerd, maar na een telefonisch contact werd begrip getoond en binnen ťťn dag is het geld volledig teruggeboekt! Hulde voor Hotels.com.

 • Algemeen 10
op 2 maart 2020 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: februari 2020

Waardeloze organisatie: Hotel geboekt, betaald, maar geen bevestiging ontvangen. Bij navraag bleek de reservering niet "doorgekomen" te zijn en was de kamer ook niet meer beschikbaar. De reservering geannuleerd maar geld terug betalen, ho maar. Ben nu al een maand bezig om het geld terug te krijgen.

 • Algemeen 1
op 24 januari 2020 bestemming: Frankrijk / Beaune, reisperiode: juni 2020

Ik heb een hotel geboekt en vervolgens binnen een week te annuleren. Op de site staat dat je altijd kan omboeken of annuleren. Ze zeggen alleen niet dat je je geld kwijt bent. DUS NOOIT BOEKEN BIJ HOTELS.COM MAAR BIJ BOOKING>COM DUS NOOIT BOEKEN BIJ HOTELS.COM MAAR BIJ BOOKING>COM. Doe het niet. Je krijgt spijt. geloof me het zijn oplichters.

 • Algemeen 1
op 13 januari 2020 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: december 2019

Onderstaande mail naar hotels.com gestuurd.. Nadat ik ze had gebeld, maar ze waren dicht op het moment dat wij daar waren ivm de feestdagen. Het enige waar ze mee aan komen zetten is jaja een voucher van wel 25 euro..
Alsof ik Łberhaupt nog iets wil boeken bij hotels.com

Afgelopen week heb ik een kamer geboekt bij roomsat13, ik was er vanuit gegaan dat het geen luxe kamer zou zijn, netjes maar simpel, maar dat het zou zijn, nee dat hadden wij ook niet verwacht, het inchecken was al problematisch, meerdere keren geprobeerd contact met hun op te nemen, dit lukte niet, totdat wij er stonden na meerdere keren aanbellen werd de deur open gedaan door een gast, deze hebben mij een ander nummer gegeven want die er ervaarden hetzelfde, de kamer was niet schoon en de bank alles was stuk, radiators deden het niet zowel op de kamer als douche en gang, het bleek dat je geen eigen douche had op de kamer, maar het was gemeenschappelijk en het schimmel zat aan de muren, net zoals dat de sanitaire ruimte ook niet schoon was, de slakken kroppen bij de muur ophoog in de douche, er waren geen handdoeken aanwezig, kortom een vies oud gebouw, de foto's kwamen ook totaal niet overeen met de realiteit.. Ik heb de eigenaar gebeld en gsmst, dat ik mijn geld terug wou zodat we een ander hotel konden boeken, ik wacht nog steeds op zijn reactie..

 • Algemeen 1
op 6 januari 2020 bestemming: Nederland / Amsterdam, reisperiode: december 2019

Hotels.com zegt de laagste prijs garantie te hebben maar ze doen of hun neus bloed als het erop aan komt. Printscreen en bewijzen doorsturen en nog houden ze je voor de gek. Pas onwijs goed op voor deze organisatie mensen! Boek echt niet met de verwachting dat ze de beste prijs hebben. Ik heb hier in totaal 65 nachten geboekt dus ik weet waar ik het over heb.

 • Algemeen 1
op 18 december 2019 bestemming: , reisperiode: oktober 2019

Mijn vooraf betaalde overnachtingen (2) via Hotels.com in het Ivotel in Abidjan was niet doorgezet naar het hotel zodat ik opnieuw moest betalen om mijn hotelkamer in te kunnen. Hotel Ivotel heeft aangegeven niets voor me te kunnen doen, Hotels.com hult zich in stilzwijgen. Voelt als stelen wat deze organisatie doet. Gebruik alstublieft ťťn van de andere vele boekingsorganisaties en misschien hotels die met deze club willen werken mijden. Wees gewaarschuwd!

 • Algemeen 1
op 14 december 2019 bestemming: , reisperiode: oktober 2019

Hotel in Madagascar geboekt en betaald via hotels.com.
Hotel Tsienimparthy van 8 op 9 oktober. Boeking zou door hotels.com geannuleerd zijn omdat ze de eigenaar niet zouden betalen. Hij liet een aantal rekeningen zien die onbetaald zouden zijn. De enige optie was om de kamer opnieuw te betalen wat dus gedaan hebben. Na onze vakantie contact gezocht met hotels.com die het uit zouden zoeken.
Niets meer gehoord!!

 • Algemeen 1
op 11 december 2019 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: december 2019

Oppassen! Misleidende site. Zonder dat het duidelijk zichtbaar is staat er wanneer je al geboekt hebt, dat er schoonmaak kosten Š Ä60 bijkomende kosten zijn. En ook nog eens dat de borg maar liefst Ä400 is!

 • Algemeen 1
op 28 november 2019 bestemming: Nederland / tilburg, reisperiode: oktober 2019

Prima prijs kwaliteitsverhouding.

 • Algemeen 10
op 21 november 2019 bestemming: Portugal / Lagos, reisperiode: november 2019

Ik boek wel 30 hotels per jaar via Hotels.com. Mooi reward systeem heeft Hotels.com!! Al veel gratis nachten ingewisseld!! Ik heb nooit problemen met deze site. Indien elders goedkoper passen ze de prijs direct aan. Telefonisch goed bereikbaar. Gewoon top Hotels,com.

 • Algemeen 10
op 11 november 2019 bestemming: Frankrijk / Marseille, reisperiode: november 2018

Hotel geboekt via hotel.com.
Extra betaald voor ontbijt maar dat was niet bekend bij het hotel. Het hotel was zo vriendelijk om toch wat te eten te geven. Ik kon bij het boeken gratis annuleren maar eenmaal geboekt kon dit niet. Echt waardeloos. Ik boek nooit meer met hotel.com

 • Algemeen 2
op 27 oktober 2019 bestemming: Thailand / Bangkok, reisperiode: oktober 2019

Wat een slechte service van hotels.com. Ontvang je een mail dat je een extra nacht gratis krijgt (op je stempelkaart) en boek je via de link in dat mailtje dan krijg je die nacht niet. Klacht hierover wordt slecht en traag (meer dan 1 week voor ik het antwoord kreeg) beantwoord. Ik boek nooit meer met hotels.com. Genoeg alternatieven.

 • Algemeen 4
op 25 oktober 2019 bestemming: , reisperiode: oktober 2019

Prijsmisleiding op site. Prijs wordt getoond incl. belastingen en toeslagen. Bij afrekening hotel kwam er voor 4 dagen $ 165,-- aan toeslagen bij. Medewerker geeft het probleem toe. Op beoordeling naar Hotels.com vermeld, geen antwoord. Boek NOOIT meer via hun. Booking.com is wel eerlijk.

 • Algemeen 1
op 6 september 2019 bestemming: Mauritius / Pereyber, reisperiode: juli 2018

Bij appartement Red Lory Perebere aangekomen bleek dit appartement heel vies te zijn. Dikke lagen stof, plakkerige koelkast, vlekken in beddengoed, stank uit koelkast, bestek, potten, pannen zagen er niet uit.
De eigenaar Vishaal was alleen telefonisch bereikbaar, geen receptie.
Ik kon het niet opbrengen om daar te blijven. Heb iets anders geboekt.

 • Algemeen 1
op 31 augustus 2019 bestemming: Nederland / Ede, reisperiode: augustus 2019

Geboekt met ontbijt en gratis annuleren. Omdat we pas 3 dagen van te voren wisten of het echt door ging.
Uiteindelijk wilde we annuleren , dat kon maar zonder geld teruggave , toch maar gegaan dan om een leuk weekendje te maken.
Op de boeking stond met ontbijt en bij het hotel stond zonder ontbijt.
Het hotel heeft het voor ons goed opgelost.
Maar hotel.com lijkt zich schuldig te maken aan valse voorlichting.

 • Algemeen 4
op 26 augustus 2019 bestemming: Frankrijk / Bretagne, reisperiode: augustus 2019

Heb 's avonds laat onderweg in Bretagne een hotel proberen te boeken. Na het invullen van alle gegevens kreeg ik uiteindelijk op mn telefoonscherm de melding dat de boeking niet was gelukt. Later bleek het het volledige bedrag wel van mn creditcard geschreven en hotels.com weigert doodleuk om dit terug te betalen.

 • Algemeen 1
op 5 augustus 2019 bestemming: BelgiŽ / Brussel, reisperiode: november 2016

Het hotel stond op een goede locatie en verder was het personeel vriendelijk. Op kamer 18 waren bedwantsen ontdekt door een reiziger die achteraf heeft gezegd dat zijn verblijf in dit hotel een nachtmerrie is geweest en had aldoor jeuk en rode bulten van de bedwantsen. Het ontbijt was karig met een croissant en een plakje kaas en een plakje ham en jus "d orange en een kuipje boter en een kuipje jam en thee en koffie. Het was verder een goedkoop hotel maar heb gehoord dat er in sommige douches schimmel zat en heb ook van hotel gasten gehoord dat er tapijtkevers waren en dat iemand een muis op de gang heeft zien lopen en dat het erg horig was.

 • Algemeen 6
op 26 juli 2019 bestemming: , reisperiode: juli 2019

Avond voordat we naar de accomodatie zouden gaan geboekt bij Hotels.com kregen we een mail dat de boeking niet door kon gaan. Alternatief wat Hotels.con aangaf was absoluut veel minder dan de gekozen accomodatie. Dit aangegeven en ook nog alternatieven gezocht. Hotels.com gaf geen enkele reactie meer. Uiteindelijk via Booking.com wat duurders geboekt.. Na twee weken uiteindelijk mailtje gekregen dat we het geld terug kregen van Hotels.com zonder excuses of compensatie gemaakte kosten (telefoonkosten, meerbedrag etc). Klacht indienen is ook niet mogelijk...
Ik boek nooit meer bij Hotels.com

 • Algemeen 1
op 22 juni 2019 bestemming: Frankrijk / Lille, reisperiode: september 2019

Via Hotels.com geboekt, het hotel vroeg inmiddels om mijn creditcard gegevens. Hotels.com raad dit af ! Hierover contact gehad met Hotels.com. En omdat ik ter plaatse in het geboekte hotel wilde afrekenen, moest ik het maar zelf uitzoeken. Vervolgens contact gezocht met het hotel en we kwamen er samen niet uit qua communicatie. En om maar niet over de telefoonkosten te zwijgen.
Kortom geweldige service, maar voor mij nooit meer via Hotels.com.
Boeking geannuleerd.

 • Algemeen 1
op 10 juni 2019 bestemming: ItaliŽ / Rome, reisperiode: juni 2019

Reden is dat ik via hotels.com wel een boeking had gedaan, maar die hebben zij vervolgens niet in mijn overzicht gezet. Reden: dat zou ik via een "guestaccount" hebben gedaan, waardoor het onzichtbaar is. Onzinargument want alles (naam, e-mailadres en cc-gegevens waren idem als bij inlog). Nu moest ik opdraaien voor kosten eerste nacht. Hotels.com deugt niet, zonder een solide "mijn boekingen" is het toch niet okť?! Hoe moet ik dan annuleringen bijhouden?
Advies: voor mij nooit meer Hotels.com en dat geld gaan ze me terugbetalen!!!

 • Algemeen 1
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • Volgende