Schrijf een ervaring over MSC Cruises en maak kans op mooie prijzen!

MasterChef at Sea op MSC Cruises

Geschreven op 19 april 2018 door Gina

MasterChef aan boord van MSC Cruise
MasterChef aan boord van MSC Cruise
Heb jij een passie voor koken en sta je te trappelen om je vaardigheden te delen met anderen? Doe mee met de Masterchef at Sea quiz en win de unieke kans om deel te nemen aan de MasterChef at Sea Experience aan boord van MSC Cruises. Win je de kookwedstrijd? Dan krijg je ook nog eens de kans om deel te mogen nemen aan het selectieproces voor het populaire tv-programma MasterChef.

MasterChef at Sea

Is het jou gelukt jezelf te kwalificeren voor de kookwedstrijd? Dan gaat het avontuur nu echt beginnen. De gerechten van de kookwedstrijd, genaamd Mystery Box Challenge, worden beoordeeld door MSC juryleden. Zoals de naam al wel verklapt, is het de bedoeling om in een duo een gerecht te maken met de ingrediënten uit de houten kist. Om de wedstrijd nóg leuker te maken, weten de deelnemers niet welke ingrediënten er in de houten kisten zitten. De gerechten worden beoordeeld op basis van de voorbereiding, presentatie, smaak en originaliteit.

Prijzen

Eens per jaar worden alle winnaars meegenomen in de Final Lucky Draw trekking. Hierbij maken ze kans om getrokken te worden voor één van de twee exclusieve prijzen. De eerste prijs is een diner in eigen huis met één van de MasterChef sterren als persoonlijke chef. Als winnaar van de MasterChef at Sea Experience krijg je de unieke kans deel te nemen aan het MasterChef tv-programma. Tot slot krijgt de winnaar een kookboek met daarin 50 exclusieve recepten. Ook de tweede prijs bevat de MasterChef Challenge Access, waarbij je mee mag doen aan het selectieproces voor het tv-programma MasterChef. Daarbij win je ook een diner in een restaurant waar de gerechten bereid worden door de deelnemers van het programma.

Dus twijfel vooral niet en laat jouw innerlijke chefkok de show stelen op een van de MSC cruiseschepen.

Nieuws