Schrijf een ervaring over MSC Cruises en maak kans op mooie prijzen!

MSC Cruises heeft het reisaanbod aangesterkt

Geschreven op 12 september 2018 door Egbert

Cruisereis door de prachtige landschappen
Cruisereis door de prachtige landschappen

MSC Cruises heeft een nieuw aanbod in het assortiment en komt met een nieuwe brochure voor 2018-2019. Wat onder andere nieuw is in het aanbod is de cruisereis naar het privé eiland Ocean Cay. Hier lig je volledig afgelegen van de buitenwereld en vertoef in een heerlijk resort. Met deze cruisereis kom je weer helemaal in je natuurlijke habibat. 

MSC Bellisima

Tijdens de rondreizen vertoef je op het prachtige MSC Bellisima cruiseschip. Dit schip is de perfecte combinatie van luxe en comfort. MSC

 

cruises biedt veel kamermogelijkheden om aan u wens te voldoen. Zo heb je kamers met extra luxe, voordeelkamers, kamers met zeezicht en zelfs kamers waarbij sportfaciliteiten zijn inbegrepen. Ofwel het cruiseschip biedt veel mogelijkheden om te verblijven. Op het schip is qua entertainment heel veel te beleven. Op het schip is een aquapark aanwezig met drie spetterende glijbanen en activiteiten voor alle leeftijden. Verder beschikt het schip over een fantastisch sportcomplex en een high-tech tv studio & bar. Dit cruiseschip is superdeluxe en je kunt het zo gek niet bedenken of dit schip heeft het.

Ontdek vele landen

In de brochure van 2018-2019 is er bijzonder veel aanbod. Unieke cruiseschepen, reisjes naar vele landen en veel entertainment. Zo bezoek je onder andere India en de mysterieuze Emiraten. Ook kun je de Verenigde Staten ontdekken en kom je zelfs in het prachtige Groenland. Ook kan je één van de eersten zijn die het witte zandstrand aanraakt van de exclusieve Ocean Cay. In de brochure van 2018-2019 is bijzonder veel aanbod en zo kan jouw droomvakantie perfect worden samengesteld. Kijk op de site van MSC voor de volledige brochure en vindt uw droomreis.

Nieuws