Schrijf een ervaring over MSC Cruises en maak kans op mooie prijzen!

Nieuwe schepen MSC Cruises: MSC Bellissima en MSC Grandiosa

Geschreven op 8 april 2019 door Femke

MSC Bellissima
MSC Bellissima
MSC heeft twee nieuwe ultramoderne schepen toegevoegd aan haar vloot. Vanaf dit jaar kun je varen met de MSC Bellissima en de MSC Grandiosa. De MSC Bellissima en de MSC Grandiosa maken deel uit van de vloot die inmiddels zestien schepen telt. De komende zeven jaar wil de organisatie verder groeien met acht nieuwe schepen met moderne technologieën. Ook de schepen die dit jaar geïntroduceerd zijn bieden gasten ongeëvenaarde niveaus van comfort, veiligheid en geavanceerde digitale technologie. Dit maakt cruisen tot een allround real-time digitale ervaring.

MSC Bellissima

De MSC Bellissima is het zusterschip van de MSC Maraviglia. Dit schip is uitgerust met de gebruikersvriendelijke MSC For Me smart technologie die de ervaring aan boord zal verbeteren. Je geniet aan boord van de MSC Bellissima van twee gloednieuwe shows van Cirque du Soleil at Sea en innovatieve eetgelegenheden zoals de Steakhouse, een Sushibar en een Teppanyaki restaurant. Het Aquapark zorgt gegarandeerd voor plezier en vermaak voor de hele familie. Afgelopen maand is de eerste cruisereis met dit schip vertrokken.

MSC Grandiosa

Dit schip doet haar naam eer aan: je vaart in stijl. Dit cruiseschip heeft de grootste MSC Yacht Club ooit, met een speciale lounge, restaurant en 24-uurs butlerservice. Speciaal voor de MSC Grandiosa heeft Cirque du Soleil at Sea twee nieuwe voorstellingen samengesteld. Het is mogelijk om de Aurea Experience bij te boeken, dit is een nieuwe diner-ervaring. Vanaf november 2019 vertrekken de eerste reizen met de MSC Grandiosa.

Nieuws