Schrijf een ervaring over MSC Cruises en maak kans op mooie prijzen!

Nieuwe schepen en vaarroutes voor MSC Cruises

Geschreven op 22 februari 2018 door Gina

Nieuwe vaarroutes voor MSC Cruises
Nieuwe vaarroutes voor MSC Cruises
MSC Cruises onthult nieuwe vaarroutes voor de wintermaanden 2019/2020 voor onder andere Noord-Amerika, zet twee nieuwe schepen in voor de Westelijke Middellandse Zee en de wateren in het Midden-Oosten en spreekt over de oplevering van haar nieuwe privé-eiland 'Ocean Cayt MSC Marine Reserve'.

MSC Meraviglia naar Noord-Amerika

MSC Cruises introduceert een nieuwe vaarroute in de wateren van Noord-Amerika. Het schip MSC Meraviglia begint met een 10-daagse cruise met vertrek vanuit New York, voordat zij haar vaarroutes vanaf Miami start. De nieuwe route vaart langs de Canadese havens Charlottetown, Corner Brook-Halifax, Quebec, St. John en Sydney. Ook zal de MSC Meraviglia een 17-daagse Trans-Atlantische cruise maken met vertrek vanaf Kiel, Duitsland. Deze route zal langs de havens in Denemarken, Engeland, IJsland en Canada varen. 

Nieuwe schepen voor MSC Cruises

In 2019 zal de MSC Grandiosa in vaart worden genomen. Tijdens haar inauguratieseizoen vaart het schip in de Westelijke Middellandse Zee. Ook de MSC Bellisima, die per maart 2019 in vaart wordt genomen, vaart haar inauguratieseizoen in de Westelijke Middellandse Zee. Vervolgens zal dit schip in de wintermaanden verplaatsen naar de wateren van het Midden-Oosten, waar het twee verschillende vaarroutes van zeven nachten gaat varen. De MSC Lirica zal de MSC Bellissima vergezellen in de wateren van het Midden-Oosten. Zij vaart de wintermaanden een serie longcruises in de Perzische Golf, met een bezoek aan de Indische havens Mumbai, Goa en New Mangalore.

Zes schepen voor de Caribbean

In de winter van 2019/2020 zullen er zes schepen van MSC Cruises routes in het Caribisch gebied varen, met als hoogtepunt de oplevering van het nieuwe privé-eiland 'Ocean Cay MSC Marine Reserve'. Het eiland bestaat uit 40 hectare strand en is opgedeeld in zes gebieden. De schepen die een bezoek brengen aan het privé-eiland in de Bahama's zijn: de MSC Seaside, de MSC Meraviglia, de MSC Divina en de MSC Armonia. 

De tweede World Cruise voor MSC

In januari 2020 zal de MSC Magnifica haar tweede World Cruise varen met vertrek vanuit Civitavecchia (Rome), Genua, Barcelona en Marseille. Met een nieuwe vaarroute zullen de gasten gedurende drie maanden vijf continenten bezoeken met meer dan 40 bestemmingen en 23 landen.

Nieuws