Oad Reizen beste allround touroperator

Geschreven op 18 januari 2012 door Tl

HOLTEN - Oad Reizen heeft in 2011 de beste beoordelingen gekregen van de bezoekers van de website Reisgraag.nl. Gemiddeld werd deze allround touroperator beoordeeld met een 7,8. Renske de Jong, Accountmanager Online, was erg blij met de award: "Het is een hele eer dat wij ook online goed gewaardeerd worden door onze klanten".

Busmaatschappij

De geschiedenis van Oad begint in 1924 als G. ter Haar een bus koopt en deze inzet ten behoeve van het personenvervoer in Twente. Dit breidde zich later uit met verzorgde groepsuitjes in binnen- en buitenland. Pas vanaf de jaren `60 van de vorige eeuw ging Oad ook optreden als organisator van verzorgde busreizen. Vanaf de jaren `90 zijn ze ook vliegreizen gaan verkopen en inmiddels is Oad Reizen één van de grootste reisorganisaties van Nederland en biedt vlieg-, bus- auto-, boot- en treinreizen aan naar meer dan 60 landen wereldwijd. Een echte allround reisorganisatie dus. Jarenlang kon je een reis van Oad alleen op het reisbureau boeken maar tegenwoordig is ook alles online te regelen.

Oad en voetbal

Oad is al jaren sponsor van het Nederlands Elftal, maar ook bij PSV en Ajax zie je regelmatig een geel/witte bus rijden. Het familieconcern vervoert duizenden voetbalsupporters naar nationale en internationale voetbalwedstrijden.

Nieuws