Schrijf een ervaring over RiksjaKids en maak kans op mooie prijzen!

RiksjaKids

Url: http://www.riksjakids.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: familiereizen

Logo van RiksjaKids
RiksjaKids won in 2016 de Reisgraag award

Riskjakids maakt deel uit van de reisorganisatie Riksja Travel en biedt reizen aan die geschikt zijn voor families met kinderen. Een combinatie van voldoende vrijheid, afwisseling en de juiste activiteiten zorgt ervoor dat de vakantie een leuke ervaring wordt voor het hele gezin. Riskjakids is gespecialiseerd in verre reizen voor gezinnen met jonge kinderen en tieners. De reisorganisatie biedt dit type reis in 12 verschillende landen aan.

De reizen van Riksjakids zijn individueel. Daarnaast is de reisorganisatie gericht op verantwoord reizen, waarbij de mens centraal staat. De lokale partners op de diverse bestemmingen dragen het land een warm hart toe, waardoor je er zeker van kunt zijn dat er zorgvuldig wordt omgegaan met de omgeving en de lokale bevolking. De kleinschalige accommodaties zorgen er bovendien voor dat het contact met de bevolking wordt bevorderd. Zo kom je tijdens de vakantie in aanraking met de lokale cultuur en gebruiken. De reizen van Riksjakids zijn hierdoor zeer leerzaam voor zowel de kinderen als de ouders.

De bestemmingen van Riskjakids zijn zeer divers en bevinden zich over de hele wereld. Je hebt de keuze uit onder andere de Verenigde Staten, Canada, Costa Rica, Spanje, Griekenland, Marokko, Zuid-Afrika, Thailand, Maleisië en Bali. Deze landen kun je op verschillende manier ontdekken. De reizen zijn vooraf samengesteld en zijn inclusief overnachtingen en excursies.

RiksjaKids is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds

op 2 april 2018 bestemming: Zuid-Afrika, reisperiode: maart 2018

Goede voorlichting en meegedacht, op maat gemaakt en perfect uitgevoerd. ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 28 januari 2018 bestemming: Mexico / Yucatan, reisperiode: december 2017

We hebben enorm genoten van deze rondreis door Yucatan. We zijn op 5 verschillende plaatsen geweest die allemaal weer anders waren in karakter. De accommodaties waren stuk voor stuk top, allemaal met een zwembad voor de kids. Ook hebben we leuke excursies gedaan en veel gezien. Absolute aanraders: de tocht naar de flamingo's bij Rio Lagartos, het stadje Izamal, Chichen Itza, zwemmen in cenote Dzitnup, zwemmen met zeeschilpadden in Akumal.
We zijn enorm goed geholpen door de dames van Riksja Kids. Ik ga zeker weer met ze op reis. ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 24 november 2017 bestemming: Marokko / Amstelveen, reisperiode: oktober 2017

De reis was perfect georganiseerd. Eerst even een beetje acclimatiseren net buiten het drukke centrum van Marrakesh. Een ontzettend leuke en leerzame rondleiding door de kleine steegjes van Marrakesh en een bezoekje aan het Bahia Paleis. Daarna met een huurauto het binnenland in, over het Atlasgebergte naar de prachtige oude kasbah: Ait Ben Haddou die op de UNESCO werelderfgoedlijst staat. Je waant je in een sprookje! Daarna meer richting de woestijn, door naar Zagora. En vervolgens op een dromedaris door de woestijn waar we een nacht hebben geslapen in een tent. Vervolgens met nog een tussenstop weer op weg terug naar Marrakesh. Daar nog een nacht in een riad midden in de drukte van de stad. Alle accommodaties waren prachtig en zeer comfortabel. De kinderen konden bijna overal een verfrissende duik in het zwembad nemen. De mensen waren stuk voor stuk ongelooflijk gastvrij. Een uitstekende bestemming; op maar ~4 uur vliegen van Nederland beland je in een totaal andere wereld. Een echt avontuur!
Riksjakids weet heel goed hoe het is om met kinderen op reis te zijn en dat is duidelijk in alles, de opbouw van de reis, de verschillende accommodaties die allemaal heel prettig waren en de superleuke activiteiten en bezienswaardigheden. Een groot compliment! ... Lees meer

  • Algemeen 10

Meer ervaringen

Nieuws