Schrijf een ervaring over RiksjaKids en maak kans op mooie prijzen!

RiksjaKids

Url: http://www.riksjakids.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: familiereizen

Logo van RiksjaKids
RiksjaKids won in 2016 de Reisgraag award

Riskjakids maakt deel uit van de reisorganisatie Riksja Travel en biedt reizen aan die geschikt zijn voor families met kinderen. Een combinatie van voldoende vrijheid, afwisseling en de juiste activiteiten zorgt ervoor dat de vakantie een leuke ervaring wordt voor het hele gezin. Riskjakids is gespecialiseerd in verre reizen voor gezinnen met jonge kinderen en tieners. De reisorganisatie biedt dit type reis in 12 verschillende landen aan.

De reizen van Riksjakids zijn individueel. Daarnaast is de reisorganisatie gericht op verantwoord reizen, waarbij de mens centraal staat. De lokale partners op de diverse bestemmingen dragen het land een warm hart toe, waardoor je er zeker van kunt zijn dat er zorgvuldig wordt omgegaan met de omgeving en de lokale bevolking. De kleinschalige accommodaties zorgen er bovendien voor dat het contact met de bevolking wordt bevorderd. Zo kom je tijdens de vakantie in aanraking met de lokale cultuur en gebruiken. De reizen van Riksjakids zijn hierdoor zeer leerzaam voor zowel de kinderen als de ouders.

De bestemmingen van Riskjakids zijn zeer divers en bevinden zich over de hele wereld. Je hebt de keuze uit onder andere de Verenigde Staten, Canada, Costa Rica, Spanje, Griekenland, Marokko, Zuid-Afrika, Thailand, Maleisië en Bali. Deze landen kun je op verschillende manier ontdekken. De reizen zijn vooraf samengesteld en zijn inclusief overnachtingen en excursies.

RiksjaKids is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds

op 10 augustus 2018 bestemming: Costa Rica / Rondreis, reisperiode: juli 2018

Goede vlucht geregeld, een zeer gevarieerde rondreis op maat (goede prijs/ kwaliteit verhouding), flexibel bij aanpassingen, kindvriendelijk, aansluiting met lokale accomodaties/locals en adequaat handelingen bij onvoorziene omstandigheden. Bij de voorpret inspelen op moderne communicatiemiddelen (vlog/Facebook) en persoonlijke nazorg! ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 29 mei 2018 bestemming: Thailand, reisperiode: april 2018

We hebben een hele gave reis gehad, mede dankzij de perfecte organisatie door RiksjaKids en hun lokale agent. Overal stond het busje klaar :). Wat een luxe om zo voor het eerst met 2 jonge kinderen naar de andere kant van de wereld op vakantie te gaan!

Voorafgaand aan de reis werd er heel snel en uitgebreid gereageerd op al onze vragen. Hier is door het team van ThailandKids echt veel energie ingestoken. Ook was er alle ruimte en flexibiliteit om het programma naar onze eigen hand te zetten, voorzien van de juiste tips en adviezen die het team heeft. Ze putten uit eigen ervaring, dat is heel prettig.
Ook op de reis zelf was alles top geregeld. Fijne accommodaties, goed geschikt voor kinderen. Comfortabel vervoer en een doordacht reisschema. Top! ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 21 mei 2018 bestemming: Verenigde Staten / Florida, reisperiode: mei 2018

Heerlijke vakantie, eerste keer zover weg sinds er kids zijn. De hotels voldeden compleet aan de verwachtigen en alles was conform afspraak geregeld, nergens 1 seconde onduidelijkheid. Voor ons, als gezin, een ideale vakantie! ... Lees meer

  • Algemeen 9

Meer ervaringen

Nieuws