Schrijf een ervaring over RiksjaKids en maak kans op mooie prijzen!

RiksjaKids

Url: http://www.riksjakids.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: familiereizen

Logo van RiksjaKids
RiksjaKids won in 2016 de Reisgraag award

Riskjakids maakt deel uit van de reisorganisatie Riksja Travel en biedt reizen aan die geschikt zijn voor families met kinderen. Een combinatie van voldoende vrijheid, afwisseling en de juiste activiteiten zorgt ervoor dat de vakantie een leuke ervaring wordt voor het hele gezin. Riskjakids is gespecialiseerd in verre reizen voor gezinnen met jonge kinderen en tieners. De reisorganisatie biedt dit type reis in 12 verschillende landen aan.

De reizen van Riksjakids zijn individueel. Daarnaast is de reisorganisatie gericht op verantwoord reizen, waarbij de mens centraal staat. De lokale partners op de diverse bestemmingen dragen het land een warm hart toe, waardoor je er zeker van kunt zijn dat er zorgvuldig wordt omgegaan met de omgeving en de lokale bevolking. De kleinschalige accommodaties zorgen er bovendien voor dat het contact met de bevolking wordt bevorderd. Zo kom je tijdens de vakantie in aanraking met de lokale cultuur en gebruiken. De reizen van Riksjakids zijn hierdoor zeer leerzaam voor zowel de kinderen als de ouders.

De bestemmingen van Riskjakids zijn zeer divers en bevinden zich over de hele wereld. Je hebt de keuze uit onder andere de Verenigde Staten, Canada, Costa Rica, Spanje, Griekenland, Marokko, Zuid-Afrika, Thailand, Maleisië en Bali. Deze landen kun je op verschillende manier ontdekken. De reizen zijn vooraf samengesteld en zijn inclusief overnachtingen en excursies.

RiksjaKids is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds

op 11 oktober 2017 bestemming: Indonesië / Bali, reisperiode: augustus 2017

Voor ons was het de eerste keer dat we zo'n verre reis maakten. We kozen specifiek voor RiksjaKids omwille van de mogelijkheid om een gepersonaliseerde reis samen te stellen met heel uiteenlopende activiteiten. Vanaf de eerste contacten werden we overtuigd van hun zeer persoonlijke manier van werken waarbij er echt reisadvies werd gegeven, afgestemd op onze wensen. Het op voorhand opgestelde reisschema en de verschillende activiteiten werden ter plaatse strict gerespecteerd. Ook alle transferts verliepen volgens de afgesproken uurroosters. Ter plaatse hadden we een paar keer contact met de lokale Partner van RiksjaKids om kleine aanpassingen van het reisschema door te voeren. We werden steeds onmiddellijk en met veel plezier geholpen. We konden dus echt genieten van onze vakantie, zonder ons druk te hoeven maken. Echt een aanrader! ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 3 oktober 2017 bestemming: Peru / Cusco, reisperiode: juli 2017

Alles in tot in puntjes geregeld en gevoel van uniekheid tijdens de reis ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 21 september 2017 bestemming: Canada / British Columbia & Alberta, reisperiode: augustus 2017

Prima organisatie, met oog voor familievakantie/kids. Goed anticipatie op onverwachte problemen (bosbranden) en hierover goede communicatie en alternatieven ... Lees meer

  • Algemeen 9

Meer ervaringen

Nieuws