Schrijf een ervaring over Riksja Family en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Riksja Family

Pagina 1 van 10 met 100 resultaten

op 2 maart 2019 bestemming: Sri Lanka / Delft, reisperiode: januari 2019

Fantastische rondreis gemaakt. Leuke hotels en activiteiten, en een prima chauffeur. Op een paar kleine details na verliep de reis heel soepel. Zouden zo weer bij riksjakids boeken! ... Lees meer

 • Algemeen 9
op 1 september 2018 bestemming: Thailand, reisperiode: juli 2018

Wij hebben een geweldige reis gehad in Thailand. Heel goed afgestemd op onze wensen en de kinderen. Elke dag tijd om te zwemmen voor de kinderen. Heel beel mooie plekken gezien en leuke excursies gedaan. Elephantswold was voor de kinderen het allerleukst. Dat kon niet via Riksja geboekt worden, maar ze hebben dit ingepast in het programma en de overnachtingen in de buurt geregeld. Ook de fietstocht door Bangkok was helemaal top! Al het reizen was comfortabel en op tijd. Echt een aanrader! ... Lees meer

 • Algemeen 9
op 31 augustus 2018 bestemming: Thailand, reisperiode: juli 2018

Alles netjes geregeld. Partner in Thailand altijd op tijd, goed adviezen van hotels en de organisaties die zij adviseerden waren leuke activiteiten ... Lees meer

 • Algemeen 9
op 31 augustus 2018 bestemming: Thailand, reisperiode: juli 2018

Heerlijk onbezorgd genieten van een fantastisch land. Veel afwisseling en elke dag een nieuw avontuur. We hoefden ons nergens druk om te maken want het was super geregeld.

 • Algemeen 9
op 30 augustus 2018 bestemming: Thailand, reisperiode: juli 2018

Bij Riksja stem je de reis totaal af op je eigen behoefte en persoonlijke wensen. Je kunt bouwstenen uitzoeken en deze aan elkaar plakken. Deze bouwstenen kun je verlengen indien gewenst. Riskja maakt dan jouw reis op maat. Leuke actieve puberreizen die je geheel zelfstandig met je eigen gezin kunt maken. Persoonlijk reisbureau met perfecte service. Een tegenvallende excursie die voor het eerst aangeboden werd werd zelfs deels vergoed na de reis. Volgende keer weer met Riksja!

 • Algemeen 9
op 29 augustus 2018 bestemming: Costa Rica / Rondreis, reisperiode: juli 2018

RiksjaKids heeft deze rondreis geweldig voor ons geregeld! Ook in Costa Rica stond een goed team klaar toen onze reis iets gewijzigd moest worden door het weer. De volgende reis gaan we zeker weer bij RiksjaKids boeken! Enorm enthousiaste reisspecialisten die met veel plezier aan de slag gaan om jouw vakantie helemaal naar je zin te maken.

 • Algemeen 10
op 27 augustus 2018 bestemming: Thailand / rondreis, reisperiode: juli 2018

Wij hebben een fantastische reis gemaakt door Thailand. Alles was goed geregeld en onze wensen waren in een mooi programma ondergebracht. De lokale reisorganisaties waren overal op tijd en hebben ons goed verzorgd.

 • Algemeen 9
op 21 augustus 2018 bestemming: Costa Rica / diversen, reisperiode: juli 2018

Het was een mooie rondreis. Goed zelfstandig te doen, mooie accomodaties, veel dieren te zien, mooie natuur,.
Alles was goed georganiseerd. Autohuur- hotels en vlucht

 • Algemeen 9
op 10 augustus 2018 bestemming: Costa Rica / Rondreis, reisperiode: juli 2018

Goede vlucht geregeld, een zeer gevarieerde rondreis op maat (goede prijs/ kwaliteit verhouding), flexibel bij aanpassingen, kindvriendelijk, aansluiting met lokale accomodaties/locals en adequaat handelingen bij onvoorziene omstandigheden. Bij de voorpret inspelen op moderne communicatiemiddelen (vlog/Facebook) en persoonlijke nazorg!

 • Algemeen 10
op 29 mei 2018 bestemming: Thailand, reisperiode: april 2018

We hebben een hele gave reis gehad, mede dankzij de perfecte organisatie door RiksjaKids en hun lokale agent. Overal stond het busje klaar :). Wat een luxe om zo voor het eerst met 2 jonge kinderen naar de andere kant van de wereld op vakantie te gaan!

Voorafgaand aan de reis werd er heel snel en uitgebreid gereageerd op al onze vragen. Hier is door het team van ThailandKids echt veel energie ingestoken. Ook was er alle ruimte en flexibiliteit om het programma naar onze eigen hand te zetten, voorzien van de juiste tips en adviezen die het team heeft. Ze putten uit eigen ervaring, dat is heel prettig.
Ook op de reis zelf was alles top geregeld. Fijne accommodaties, goed geschikt voor kinderen. Comfortabel vervoer en een doordacht reisschema. Top!

 • Algemeen 9
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • Volgende