Schrijf een ervaring over Riksja Family en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Riksja Family

Pagina 1 van 2 met 101 resultaten

op 20 augustus 2019 bestemming: Griekenland / Rondreis, reisperiode: juli 2019

Heerlijke reis ! Alles was tot in de puntjes geregeld . Fijne hotelletjes ,warm ontvangst en goede afwisseling van cultuur en ontspanning. Tweede keer Risksja Family maar zeker niet de laatste keer.

  • Algemeen 10
op 2 maart 2019 bestemming: Sri Lanka / Delft, reisperiode: januari 2019

Fantastische rondreis gemaakt. Leuke hotels en activiteiten, en een prima chauffeur. Op een paar kleine details na verliep de reis heel soepel. Zouden zo weer bij riksjakids boeken!

  • Algemeen 9




op 1 september 2018 bestemming: Thailand, reisperiode: juli 2018

Wij hebben een geweldige reis gehad in Thailand. Heel goed afgestemd op onze wensen en de kinderen. Elke dag tijd om te zwemmen voor de kinderen. Heel beel mooie plekken gezien en leuke excursies gedaan. Elephantswold was voor de kinderen het allerleukst. Dat kon niet via Riksja geboekt worden, maar ze hebben dit ingepast in het programma en de overnachtingen in de buurt geregeld. Ook de fietstocht door Bangkok was helemaal top! Al het reizen was comfortabel en op tijd. Echt een aanrader!

  • Algemeen 9
op 31 augustus 2018 bestemming: Thailand, reisperiode: juli 2018

Alles netjes geregeld. Partner in Thailand altijd op tijd, goed adviezen van hotels en de organisaties die zij adviseerden waren leuke activiteiten

  • Algemeen 9
op 31 augustus 2018 bestemming: Thailand, reisperiode: juli 2018

Heerlijk onbezorgd genieten van een fantastisch land. Veel afwisseling en elke dag een nieuw avontuur. We hoefden ons nergens druk om te maken want het was super geregeld.

  • Algemeen 9
op 30 augustus 2018 bestemming: Thailand, reisperiode: juli 2018

Bij Riksja stem je de reis totaal af op je eigen behoefte en persoonlijke wensen. Je kunt bouwstenen uitzoeken en deze aan elkaar plakken. Deze bouwstenen kun je verlengen indien gewenst. Riskja maakt dan jouw reis op maat. Leuke actieve puberreizen die je geheel zelfstandig met je eigen gezin kunt maken. Persoonlijk reisbureau met perfecte service. Een tegenvallende excursie die voor het eerst aangeboden werd werd zelfs deels vergoed na de reis. Volgende keer weer met Riksja!

  • Algemeen 9
op 29 augustus 2018 bestemming: Costa Rica / Rondreis, reisperiode: juli 2018

RiksjaKids heeft deze rondreis geweldig voor ons geregeld! Ook in Costa Rica stond een goed team klaar toen onze reis iets gewijzigd moest worden door het weer. De volgende reis gaan we zeker weer bij RiksjaKids boeken! Enorm enthousiaste reisspecialisten die met veel plezier aan de slag gaan om jouw vakantie helemaal naar je zin te maken.

  • Algemeen 10
op 27 augustus 2018 bestemming: Thailand / rondreis, reisperiode: juli 2018

Wij hebben een fantastische reis gemaakt door Thailand. Alles was goed geregeld en onze wensen waren in een mooi programma ondergebracht. De lokale reisorganisaties waren overal op tijd en hebben ons goed verzorgd.

  • Algemeen 9
op 21 augustus 2018 bestemming: Costa Rica / diversen, reisperiode: juli 2018

Het was een mooie rondreis. Goed zelfstandig te doen, mooie accomodaties, veel dieren te zien, mooie natuur,.
Alles was goed georganiseerd. Autohuur- hotels en vlucht

  • Algemeen 9
op 10 augustus 2018 bestemming: Costa Rica / Rondreis, reisperiode: juli 2018

Goede vlucht geregeld, een zeer gevarieerde rondreis op maat (goede prijs/ kwaliteit verhouding), flexibel bij aanpassingen, kindvriendelijk, aansluiting met lokale accomodaties/locals en adequaat handelingen bij onvoorziene omstandigheden. Bij de voorpret inspelen op moderne communicatiemiddelen (vlog/Facebook) en persoonlijke nazorg!

  • Algemeen 10
op 29 mei 2018 bestemming: Thailand, reisperiode: april 2018

We hebben een hele gave reis gehad, mede dankzij de perfecte organisatie door RiksjaKids en hun lokale agent. Overal stond het busje klaar :). Wat een luxe om zo voor het eerst met 2 jonge kinderen naar de andere kant van de wereld op vakantie te gaan!

Voorafgaand aan de reis werd er heel snel en uitgebreid gereageerd op al onze vragen. Hier is door het team van ThailandKids echt veel energie ingestoken. Ook was er alle ruimte en flexibiliteit om het programma naar onze eigen hand te zetten, voorzien van de juiste tips en adviezen die het team heeft. Ze putten uit eigen ervaring, dat is heel prettig.
Ook op de reis zelf was alles top geregeld. Fijne accommodaties, goed geschikt voor kinderen. Comfortabel vervoer en een doordacht reisschema. Top!

  • Algemeen 9
op 21 mei 2018 bestemming: Verenigde Staten / Florida, reisperiode: mei 2018

Heerlijke vakantie, eerste keer zover weg sinds er kids zijn. De hotels voldeden compleet aan de verwachtigen en alles was conform afspraak geregeld, nergens 1 seconde onduidelijkheid. Voor ons, als gezin, een ideale vakantie!

  • Algemeen 9
op 16 mei 2018 bestemming: Marokko, reisperiode: april 2018

Wat een bijzondere ervaring. Een prachtig land, veel afwisseling, bijzondere cultuur, vriendelijke mensen, heerlijk eten, leuke activiteiten. De reis is tot in de puntjes georganiseerd. Voor ons een groot avontuur, met drie jonge kinderen op reis door Marokko.

  • Algemeen 9
op 2 april 2018 bestemming: Zuid-Afrika, reisperiode: maart 2018

Goede voorlichting en meegedacht, op maat gemaakt en perfect uitgevoerd.

  • Algemeen 9
op 28 januari 2018 bestemming: Mexico / Yucatan, reisperiode: december 2017

We hebben enorm genoten van deze rondreis door Yucatan. We zijn op 5 verschillende plaatsen geweest die allemaal weer anders waren in karakter. De accommodaties waren stuk voor stuk top, allemaal met een zwembad voor de kids. Ook hebben we leuke excursies gedaan en veel gezien. Absolute aanraders: de tocht naar de flamingo's bij Rio Lagartos, het stadje Izamal, Chichen Itza, zwemmen in cenote Dzitnup, zwemmen met zeeschilpadden in Akumal.
We zijn enorm goed geholpen door de dames van Riksja Kids. Ik ga zeker weer met ze op reis.

  • Algemeen 9
op 24 november 2017 bestemming: Marokko / Amstelveen, reisperiode: oktober 2017

De reis was perfect georganiseerd. Eerst even een beetje acclimatiseren net buiten het drukke centrum van Marrakesh. Een ontzettend leuke en leerzame rondleiding door de kleine steegjes van Marrakesh en een bezoekje aan het Bahia Paleis. Daarna met een huurauto het binnenland in, over het Atlasgebergte naar de prachtige oude kasbah: Ait Ben Haddou die op de UNESCO werelderfgoedlijst staat. Je waant je in een sprookje! Daarna meer richting de woestijn, door naar Zagora. En vervolgens op een dromedaris door de woestijn waar we een nacht hebben geslapen in een tent. Vervolgens met nog een tussenstop weer op weg terug naar Marrakesh. Daar nog een nacht in een riad midden in de drukte van de stad. Alle accommodaties waren prachtig en zeer comfortabel. De kinderen konden bijna overal een verfrissende duik in het zwembad nemen. De mensen waren stuk voor stuk ongelooflijk gastvrij. Een uitstekende bestemming; op maar ~4 uur vliegen van Nederland beland je in een totaal andere wereld. Een echt avontuur!
Riksjakids weet heel goed hoe het is om met kinderen op reis te zijn en dat is duidelijk in alles, de opbouw van de reis, de verschillende accommodaties die allemaal heel prettig waren en de superleuke activiteiten en bezienswaardigheden. Een groot compliment!

  • Algemeen 10
op 23 oktober 2017 bestemming: Mexico / divers, reisperiode: augustus 2017

Goed georganiseerde reis waar we alle flexibilteit hadden deze zo in te richten als wij wilden (en bij ons gezin met twee kleine kinderen past). Prima (soms basic) hotels en goede excursies. Ook ter plaatse goed contact gehad met de plaatselijke agent. Deze was goed bereikbaar, ook voor kleine vragen over het programma

  • Algemeen 9
op 11 oktober 2017 bestemming: IndonesiŽ / Bali, reisperiode: augustus 2017

Voor ons was het de eerste keer dat we zo'n verre reis maakten. We kozen specifiek voor RiksjaKids omwille van de mogelijkheid om een gepersonaliseerde reis samen te stellen met heel uiteenlopende activiteiten. Vanaf de eerste contacten werden we overtuigd van hun zeer persoonlijke manier van werken waarbij er echt reisadvies werd gegeven, afgestemd op onze wensen. Het op voorhand opgestelde reisschema en de verschillende activiteiten werden ter plaatse strict gerespecteerd. Ook alle transferts verliepen volgens de afgesproken uurroosters. Ter plaatse hadden we een paar keer contact met de lokale Partner van RiksjaKids om kleine aanpassingen van het reisschema door te voeren. We werden steeds onmiddellijk en met veel plezier geholpen. We konden dus echt genieten van onze vakantie, zonder ons druk te hoeven maken. Echt een aanrader!

  • Algemeen 9
op 3 oktober 2017 bestemming: Peru / Cusco, reisperiode: juli 2017

Alles in tot in puntjes geregeld en gevoel van uniekheid tijdens de reis

  • Algemeen 10
op 21 september 2017 bestemming: Canada / British Columbia & Alberta, reisperiode: augustus 2017

Prima organisatie, met oog voor familievakantie/kids. Goed anticipatie op onverwachte problemen (bosbranden) en hierover goede communicatie en alternatieven

  • Algemeen 9
op 18 september 2017 bestemming: Zuid-Afrika, reisperiode: juli 2017

Wat een geweldige reis hebben wij gemaakt, georganiseerd door Riksja-kids . Alles van begin tot het eind tot in de puntjes geregeld, wat aanpassingen op ons eigen verzoek aangebracht en dus helemaal naar onze zin. De guesthouses waarin we verbleven waren allemaal geweldig ! Ook de "excursies" die geregeld waren, zoals het fietsen in het wijngebied was superleuk om te doen ! Voor een verre (rond)reis met kinderen is Riksjakids echt aan te raden !

  • Algemeen 9
op 12 september 2017 bestemming: IndonesiŽ / Bali, reisperiode: augustus 2017

In absolute vrijheid rondreizen zonder zorgen ... door de perfecte organisatoe vzn Riksjakids.
Super leuke verblijfplaatsen met fijne, afwisselende activiteien. Wij zijn fan!!!

  • Algemeen 10
op 12 september 2017 bestemming: Zuid-Afrika, reisperiode: augustus 2017

We hebben een geweldige reis gehad met prima lodges, alles keurig geregeld!

  • Algemeen 9
op 10 september 2017 bestemming: Verenigde Staten / Florida, reisperiode: juli 2017

Schitterende reis met mooie hotels. Rondreis gemaakt met 2 tieners.

  • Algemeen 9
op 8 september 2017 bestemming: Zuid-Afrika / Rondreis, reisperiode: augustus 2017

Wij reisden dit jaar voor de eerste keer via Riksja travel ( Zuid Afrika kids) Dit is ons enorm goed bevallen. Wat heerlijk dat zij voor ons al die leuke/speciale overnachtingen hadden geboekt. Ook bieden zij leuke activiteiten aan voor kinderen en tieners. Wij gaan als het even kan snel weer met Riksja op pad.

  • Algemeen 8
op 1 september 2017 bestemming: Marokko / rondreis, reisperiode: augustus 2017

Te beginnen was Marrakech echt een hele belevenis, oude straatjes veel te doen en toch erg modern. in de bergen van Taroudant en Tafarout was het zo mooi dat we er eigenlijk niet meer weg wilde! Agadir was een stuk koeler en erg aangenaam en Essouaira is het surf walhalla met het echte Marokko gevoel. echt een Top vakantie gehad. RiksjaKids...BEDANKT!!!

  • Algemeen 9
op 30 augustus 2017 bestemming: Costa Rica / rondreis, reisperiode: juli 2017

Wat hebben we een fantastische reis gemaakt met onze kinderen! Vooraf was het contact met CostaRicaKids heel persoonlijk en prettig. Ze dachten mee over bouwstenen die bij ons gezin pasten, over luchthavens etc.
In CostaRica was alles heel netjes geregeld. De eerste ochtend namen we met de locale partner de hele reis door en kregen we te horen wat er precies wťl en niet bij de reis was inbegrepen. Ook kregen we tips voor extra excursies en bezienswaardigheden.
Tijdens de reis was er een mooie afwisseling tussen georganiseerde activiteiten en 'vrije' tijd. De excursies waren stuk voor stuk leuk en afwisselend. Wij hebben vooral erg genoten van het bezoek bij de ananasboer, waar we onze eigen lunch uit de vijver mochten vissen. En een aanrader is de excursie in Tortuguero waarbij je de zeeschildpadden kan zien die eieren komen leggen op het strand. Heel indrukwekkend.
Onze ervaring met RiksjaKids is heel positief. Mochten we nog eens een soortgelijke reis willen maken, boeken we zeker weten bij hen!

  • Algemeen 9
op 29 augustus 2017 bestemming: Peru / Lima, Arequipa, Cusco, Machu Picchu, reisperiode: augustus 2017

RiksjaKids levert precies wat ze beloven. Een alternatieve bestemming met een actieve en kindvriendelijke invulling van de dagen. Er wordt samengewerkt met een lokale tour-operator, alles was perfect verzorgd. Op het juiste moment stonden, op de minuut nauwkeurig, de chauffeurs klaar voor de vele transfers. Dat gold ook voor de verschillende gidsen die ons in de steden en de natuur hebben rondgeleid. Hier hoefden we ons dan ook geen zorgen over te maken, alle aandacht kan daardoor gaan zitten in hete bleven en genieten van het land, de natuur en de mensen. Een jaar eerder zijn we ook via Riksja naar MaleisiŽ geweest. Twee jaar op rij helemaal top!

  • Algemeen 9
op 28 augustus 2017 bestemming: Zuid-Afrika / rondreis, reisperiode: juli 2017

Een geweldig land geboekt bij een reisorganisatie die met je mee denkt en graag wilt voldoen aan de eisen die jij als klant stelt. De hotels waren prima tot zeer goed. Het reisplan wordt samen met de klant bedacht en besproken. Je krijgt tips waar nodig is. Je kan ten alle tijde nog wijzigen of veranderen. Zijn heel meelevend en belangstellend naar jou en naar je wensen en ook willen ze graag je ervaringen horen en staan altijd open voor verbeteringen. Riksja reizen is een super klantvriendelijke reisorganisatie.

  • Algemeen 9
op 27 augustus 2017 bestemming: Sri Lanka, reisperiode: juli 2017

Prachtig afwisselend land, aardige mensen en veel te doen, ook voor kinderen erg leuk. Mooie kleinschalige hotels, activiteiten, zoals safari, surfen en raften, top geregeld op mooie locaties, vervoer liep gesmeerd, we hebben genoten.

  • Algemeen 10
op 27 augustus 2017 bestemming: Sri Lanka / Utrecht, reisperiode: februari 2017

We hebben een heerlijke afwisselende reis gehad, fantastisch land, veel te doen, aardige mensen, lekker eten, een aanrader. Leuke kleinschalige hotel, activiteiten zoals surfen, raften ed bij prettige organisaties op mooie locaties, vervoer liep gesmeerd, top geregeld

  • Algemeen 10
op 27 augustus 2017 bestemming: Mexico, reisperiode: juli 2017

Mooie natuur, prachtige cultuur en voldoende vrijheid om samen met de kids Mexico te ontdekken. Op naar de volgende Riksja reis !

  • Algemeen 9
op 23 augustus 2017 bestemming: Zuid-Afrika, reisperiode: juli 2017

We hebben een erg mooie reis gemaakt waarin we kruger in zij geweest een walvistocht hebben gemaakt en nog veel meer. Reizen met kinderen kan echt goed daar en riksja heeft ons echt goed geholpen bij het opstellen en boeken van de reis zoals wij dat wilden. Als we dingen anders wilden konden we dat gewoon aangeven en werd dat geregeld. Super vakantie gehad en de volgende keer zou ik weer via riksja boeken

  • Algemeen 8
op 23 augustus 2017 bestemming: Thailand / rondreis, reisperiode: augustus 2017

We zijn met beginnende tieners op reis gegaan (9 en 12 jr). De reis hebben we op basis van de blokken op onze individuele wensen kunnen aanpassen. Contact verliep erg goed en er werd goed geluisterd naar onze wensen en alternatieve mogelijkheden aangeboden. aangeboden. Ook de reisorganisatie ter plekke was zeer goed. Goed bereikbaar en snelle reacties op onze vragen en er werd direct actie ondernomen. De gehele reis verliep geheel van plan. Een prachtige vakantie mede dankzij Riksja Kids.

  • Algemeen 9
op 22 augustus 2017 bestemming: Verenigde Staten, reisperiode: juli 2017

Prima communicatie, fijne hotels, goede prijs kwaliteit verhouding

  • Algemeen 9
op 14 augustus 2017 bestemming: Verenigde Staten, reisperiode: juli 2017

In samenwerking met Riksjakids hebben we een rondreis gemaakt waarbij de combinatie van stedentrips en natuur mooi in balans waren. De prachtige locaties en het comfort van onze hotels/lodges droeg elke dag weer bij aan het vakantieplezier. Dankzij de goeie voorbereiding was het een zorgeloze en ontspannen vakantie waar we heel veel hebben gezien en gedaan.

  • Algemeen 9
op 13 augustus 2017 bestemming: IndonesiŽ / Bali, reisperiode: juli 2017

We hebben het werkelijk fantastisch gehad. Alles liep op rolletjes en alle excursies waren fantastisch en super verzorgd! Ook in het voortraject zijn we altijd meer dan uitstekend en enthousiast geholpen door medewerkers die de omgeving aldaar goed kennen.

  • Algemeen 9
op 6 augustus 2017 bestemming: Verenigde Staten / Florida, reisperiode: juli 2017

De reis was fantastisch, alle excursies waren superleuk en de accomodaties ook meer dan prima. Bovendien was alles heel goed geregeld. We zouden zo nog een keer willen!

  • Algemeen 9
op 26 juli 2017 bestemming: Verenigde Staten / Westkust, reisperiode: juli 2017

Wederom perfect geregeld en de leukste plekjes uitgezocht. Fantastisch om te reizen met Riksjakids!

  • Algemeen 9
op 24 mei 2017 bestemming: Thailand, reisperiode: mei 2017

Goed georganiseerd, verwachtingen klopten met wat voorgesteld was

  • Algemeen 9
op 22 mei 2017 bestemming: Thailand, reisperiode: april 2017

Rondreis via Bangkok, Kanchanaburi, Khao Sok en Koh Tao. Zeer mooi en toegankelijk land om rond te reizen. Hotels excursies en transfers allemaal prima geregeld, geen moment hoeven wachten (buiten de luchthaven). Hoogtepunten voor ons waren fietstocht door Bangkok, Nachtje slapen in Khao Sok en het snorkelen op Koh Tao. Reisgezelschap: 2 volwassenen en 3 kinderen (15, 13 en 9 jaar)

  • Algemeen 9
op 15 mei 2017 bestemming: Thailand / rondreis, reisperiode: april 2017

Schitterend land, uitstekend te doen met 3 jonge kinderen. Alles uitstekend verzorgd door RiksjaKids en de locale partners

  • Algemeen 9
op 15 mei 2017 bestemming: Zuid-Afrika / Kaapstad, reisperiode: april 2017

Hele afwisselende reis vol met hoogtepunten, leuke en sfeervolle locaties, veel spectaculaire natuur en dieren gezien, en dat alles op een ontspannen tempo. Bovenal is de reis heel erg op kinderen gericht, echt een super ervaring voor ze!

  • Algemeen 9
op 8 februari 2017 bestemming: Zuid-Afrika / Kaapstad, reisperiode: februari 2016

De reis naar Zuid-Afrika was van begin tot eind goed verzorgd. De transfer vanaf de luchthaven, het welkomstpakket, de huurauto etc. Met een kind was het prima te doen, de reisafstanden tussen de verschillende plekken waren niet te groot. Ook de accommodaties (oa safariparken) bevielen erg goed, voor zowel ons als ouders als voor de kleine. Volgend jaar gaan we zeker weer met RiksjaKids op vakantie!

  • Algemeen 9
op 11 januari 2017 bestemming: Thailand / Rondreis, reisperiode: december 2016

Leuke rondreis, afwisseling. Goed georganiseerd. Soms wat veel zitten...in busje, boot. Vriendelijke mensen, zowel in Nederland bij Riksjakids als in Thailand. Aanrader voor kinderen

  • Algemeen 8
op 2 januari 2017 bestemming: Zuid-Afrika / Tuinroute, reisperiode: december 2016

Via Riksja heb je een kids afdeling en daar wordt een geweldige rondreis georganiseerd door enthousiaste dames, speciaal gericht op gezinnen met kinderen van jong en oud, naar verschillende landen. Wij hadden voor de tuinroute in Zuid-afrika gekozen. Het was van dag 1 tot dag 26 geweldig geregeld!! mooie locaties, guesthouses er is echt rekening gehouden dat wij een kleine meid bij ons hadden! (bijna twee jaar en ikzelf hoogzwanger) ( veel ochtendactiviteiten en in de middag vrij, naast veel vrije dagen) we hebben echt het land van verschillende kanten gezien en ook de tips ( die je in een draaiboek meekrijgt) waren geweldig, de alternatieve routes voor een mooi uitzicht of de restaurants die in de buurt zitten..
Wij hebben veel gereisd, maar nog nooit was het zo goed georganiseerd als deze reis.. het was vanaf het eerste moment achterover hangen en letterlijk genieten..!!!

Kortom echt een aanrader..!

  • Algemeen 9
op 22 december 2016 bestemming: IndonesiŽ, reisperiode: juli 2016

Geweldige mix van fun, natuur en cultuur kunnen beleven met gezin!

  • Algemeen 9
op 20 december 2016 bestemming: Zuid-Afrika / Kaapstad - Johannesburg, reisperiode: juli 2014

Voor het eerst met onze zoon van 6 een verre reis gemaakt. Zeer goed geregeld. Mooie accommodaties en heel leuke excursies. Wij hebben een heel bijzondere reis gehad wat een niet te vergeten ervaring is. Een absolute aanrader.

  • Algemeen 10
op 20 december 2016 bestemming: Thailand / Bangkok ea, reisperiode: juli 2016

Zelfstandig maar toch georganiseerd reizen naar bijzondere plaatsen waar niet iedereen komt (lokale bevolking).

  • Algemeen 9
op 18 december 2016 bestemming: Sri Lanka, reisperiode: maart 2016

Rondreis gemaakt door Sr Lanka en dankzij de reisspecialist van Riksja Kids op alle bijzondere plekken geweest, in het juiste seizoen zonder gehaast te reizen. De bouwstenen van Riksja Kids bieden voldoende ruimte om eigen invulling aan je reis te geven. Perfect geregeld allemaal!

  • Algemeen 10
op 29 november 2016 bestemming: Thailand, reisperiode: juli 2016

Alles super geregeld: hotels, info bij aankomst, transfers, gidsen, contactpunt, vouchers, etc. Verder reis met veel afwisseling, prima timing (alles sloot aan op elkaar en iedereen was op tijd!), allemaal vriendelijke mensen en goeie tips! Kortom: top en complimenten voor Riskja!!!!

  • Algemeen 10
op 14 september 2016 bestemming: Verenigde Staten, reisperiode: augustus 2016

Deze droomreis was perfect voor ons gezin. We hebben ongelooflijk genoten van actief zijn in de nationaal parken en de steden. Fietsen, kajakken, een fotospeurtocht door de stad, een limotour over The Strip, enz enz. Het was een feest voor ons tien jarig huwelijk. We waren verliefd op elkaar, onze kinderen en alles wat we meemaakten. We denken met kriebels in onze buik terug aan een fantastische tijd.

  • Algemeen 9
op 14 september 2016 bestemming: IndonesiŽ / Bali, reisperiode: augustus 2016

Het was een fantastische ervaring om zo'n reis te maken met onze 3 (kleine) kinderen. Er was veel al vooraf geregeld door Riksjakids maar er was ook nog ruimte om zelf dingen te bepalen.

  • Algemeen 9
op 10 september 2016 bestemming: Zuid-Afrika / Kaapstad, reisperiode: augustus 2016

Onze ronreid door Zuid-Afrika was fantastisch, mede door de zeer sfeervolle guesthouses die RiksjaKids voor ons had gereserveerd

  • Algemeen 9
op 9 september 2016 bestemming: Verenigde Staten / Florida, reisperiode: augustus 2016

Het was een fantastische reis. Riksjakids houdt veel rekening met het feit dat je met (jonge) kinderen reist en daardoor weet je heel goed waar je op moet letten en hoe je het zo leuk mogelijk kunt maken!

  • Algemeen 9
op 8 september 2016 bestemming: Thailand, reisperiode: augustus 2016

Alles was tot in de puntjes georganiseerd. De rondreis met activiteiten waren zeer afwisselend met veel hoogtepunten, maar er was ook tijd voor de nodige rust. De verblijven waren schitterend gekozen! Het is een zalige bestemming om met kinderen van 8 en 10 jaar te bereizen.

  • Algemeen 9
op 8 september 2016 bestemming: Zuid-Afrika / Kust, reisperiode: juli 2016

Het was voor ons een zalige vakantie. We hadden er veel van verwacht en onze verwachting werden meer dan ingelost. Alles verliep vlekkeloos, draaiboek was top, locaties waren top, overnachtingen, ontbijten en excursies ook. Een aanrader.

  • Algemeen 9
op 30 augustus 2016 bestemming: Thailand / wisselend, reisperiode: juli 2016

Alles was goed geregeld, leuke, bijzondere activiteiten en goede en soms heel bijzondere accomodaties

  • Algemeen 9
op 29 augustus 2016 bestemming: Zuid-Afrika, reisperiode: juli 2016

De voorpret begon al tijdens het lezen van de zeer complete, overzichtelijke en informatieve website van Riksja travel. Een goed advies per mail, een persoonlijk gesprek per telefoon. Meedenken over reisopties en voordelige vluchten met korte overstaptijden, een bouwstenen offerte op maat. Het zijn echt ervaringsdeskundigen en reisspecialisten die bij Riskja werken. Ook vanuit het puber/kind oogpunt wordt veelvuldig meegedacht waar wij achteraf zeer blij van werden.

Een prachtige reis naar Zuid Afrika met mijn gezin Ē: spoorzoeken in de bush, mijn man die heel goed links kan rijden, Gods Window tijdens de panoramaroute, Bourkse Potholes Ė Panoramaroute, Big5 spotten in het Krugerpark, overnachten in de mooiste lodges en glamping in St. Lucia, Dansen in Swasiland (waar alle vrouwen een pruik dragen volgens mijn puberende zoon ) knorrende nijlpaarden en grote krokodillen in St. Lucia, bezoek aan een basisschool; schriften en pennen uitdelen in Khula Village, een duik in de Indische Ocean waar haaien zwemmen (maar mag dan toch van mijn bucketlist af) Walvissen spotten nabij Cape Vidal, mijn verjaardag vieren in Durban; een prijs winnen in het Marinepark en een dolfijn mogen aaien, The long Walk to Freedom van Nelson Mandela maakt indruk, Sneeuw in Drakensbergen, driften door de modder, een Helikoptervlucht over Drakensbergen, ontzettende vriendelijke en behulpzame afrikanen, prachtige natuur.. kortom een reis om nooit te vergeten ! Dankjewel Riksja en Zuid Afrika!

  • Algemeen 9
op 23 augustus 2016 bestemming: Thailand, reisperiode: augustus 2016

Omdat er echt niets op aan te merken was. Vooraf: heldere, eerlijke en enthousiaste info. Tijdens: alles erg goed geregeld!

Wat een mooi divers land is Thailand. Riksja heeft ervoor gezorgd dat we een prachtige afwisseling hadden. Voor zowel ons als ouders als ook voor onze kinderen. Wij hadden de tienerrondreis!

  • Algemeen 10
op 17 augustus 2016 bestemming: Thailand / Driebergen, reisperiode: juli 2016

Thailand is een geweldig land. De mensen zijn heel vriendelijk. Het eten heerlijk. Het vervoer (trein,vliegtuig, taxibusjes, tuk-tuk, longtailboat etc ) makkelijk te regelen. De reis (expeditie Thailand teenage style van Thailandkids.nl) was geweldig!

  • Algemeen 9
op 17 augustus 2016 bestemming: Thailand / Rondreis, reisperiode: juli 2016

Ik geef een 9, dat is een hoog cijfer, maar de ervaringen die wij hebben opgedaan waren ook positief. Thailand is een prachtig land; lieve mensen, mooie cultuur en nog een veel mooier landschap (vooral de afwisseling sprak mij zeer aan). Het is goed te bereizen met jonge kinderen en veel mensen spreken Engels. Verder zijn de voorzieningen goed en is het er relatief schoon. De ondersteuning van RiksjaKids bij het opstellen van het reisplan was zorgvuldig en op maat, maar we zijn vooral te spreken over de reisagent Khiri Travel in Thailand. Alles verliep zoals afgesproken.
Ook de vlucht met Fly Emirates en de binnenlandse vluchten met Thai Smile hebben wij als positief ervaren.
Kortom; eigenlijk geen minpunten.

  • Algemeen 9
op 8 augustus 2016 bestemming: Thailand / Bangkok, reisperiode: juli 2016

Ben samen met mijn twee tieners gereisd voor twee weken door Thailand. Wij hebben drie locaties bezocht en heel erg genoten van hetgeen Riksjakids voor ons heeft bedacht. Was zeer goed geregeld en wij voelden ons continu veilig. Mooie accomodaties en lieve aardige mensen.

  • Algemeen 9
op 10 juni 2016 bestemming: Marokko, reisperiode: april 2016

Marokko is een prachtig land; op 4 uur vliegen maak je kennis met een andere, kleurrijke en avontuurlijke wereld. Met Riksja kun je je eigen reis samenstellen. De adviseur geeft goed advies. Er kunnen leuke activiteiten geboekt worden, zoals het wandelen met een gids en ezels.
De hotels zijn kleinschalig, met lokale sfeer, met een goed comfort en een zwembad voor de kinderen bij elk hotel.

  • Algemeen 9
op 1 juni 2016 bestemming: Marokko / Rondreis, reisperiode: mei 2016

Het was een afwisselende reis met veel verschillende ervaringen (stad, woestijn, wandeling met ezels in een vallei, strand), goed georganiseerd waardoor we konden genieten van de hele reis met leuke locaties voor de overnachtingen in een geschikt tempo voor een reis met vier kinderen.

  • Algemeen 9
op 27 mei 2016 bestemming: Verenigde Staten / Florida, reisperiode: april 2016

Een perfecte ervaring! Eerder 2x met RiksjaKids naar Marokko gereisd; nu naar Florida. Groot voordeel voor ons is dat je deels eigen invulling kan combineren met door Riksja geboekte onderdelen. Heel prettig en persoonlijk contact; ze stellen echt dingen voor die bij jouw wensen passen. En hotels etc. zijn precies als beschreven. Kortom: prima service.

  • Algemeen 9
op 28 april 2016 bestemming: Marokko / Rondreis, reisperiode: april 2016

Wij hebben een fantastische reis gehad. Alles was goed geregeld, uitgebreide documentatie en activiteiten aangepast voor onze dochter van 4. Marokko is ook nog eens een land waar ze dol zijn op kinderen, dus absoluut een aanrader voor gezinnen.

  • Algemeen 9
op 14 februari 2016 bestemming: Costa Rica, reisperiode: december 2015

Wij hebben een fantastische reis gemaakt in Costa Rica, mede dankzij de goede organisatie door Riksja Kids. Alles was tot in de puntjes geregeld (vervoer vanaf de luchthaven, autoverhuur, geboekte uitstappen), de accommodaties die ze voor ons geboekt hadden waren ook allemaal fantastisch: kleinschalig, authentiek en persoonlijk, goede ligging, kindvriendelijk.
Het fijne aan Riksja Kids is dat ze heel flexibel zijn in het aanpassen van je reisschema, zodat het er helemaal uitziet zoals je echt wil, en dat ze je erg enthousiast te woord staan zowel per telefoon als via e-mail.
Het was de tweede keer dat wij met deze organisatie een reis hebben geboekt en het was zeker niet de laatste. Wij zijn fan!

  • Algemeen 9
op 5 februari 2016 bestemming: Thailand / rondreis, reisperiode: december 2015

Omdat Riksja Kids in samenwerking met hun lokale partner in Thailand doet wat men beloofd. Alles was super geregeld en de chauffeurs voor de transfers stonden ook altijd stipt op tijd klaar. Hotel accommodaties waren zoals omschreven en er waren geen vervelende problemen. Gewoon een reisorganisatie waar je vaker bij wilt boeken.

  • Algemeen 9
op 28 januari 2016 bestemming: Marokko / rondreis, reisperiode: december 2015

Rondreis met vertrek vanuit marrakech, richting zagora voor overnachting in de woestijn. Vandaar met eigen huurauto richting kust naar Essaouiri om dan terug te keren naar Marrakech en de reis af te sluiten met een daguitstap met ezeltjes in het atlasgebergte. het was een leuke ervaring, heel afwisselende reis, alles top georganiseerd

  • Algemeen 8
op 26 januari 2016 bestemming: Thailand / Rondreis, reisperiode: december 2015

De 16-daagse rondreis door Thailand was een fantastische ervaring, door de opbouw en variatie in de reis, het prachtige weer, de mooie omgeving en de aardige bewoners. Ook voor de kinderen van 10 en 13 was er voldoende te beleven om terug te kunnen kijken op een zeer bijzondere ervaring. Met name de trekking naar en overnachting bij een bergstam heeft een mooie herinnering achtergelaten. Daarnaast had de door Riksjakids geselecteerde lokale reisagent alle vervoer en gidsen goed geregeld waardoor optimaal kon worden genoten van de diverse uitstapjes.

  • Algemeen 9
op 4 januari 2016 bestemming: Thailand, reisperiode: november 2015

Een onvergetelijke ervaring met onze kinderen van 3,5 en 1,5. Een prachtige combinatie van zon, zee, bruisende stad, jungle en eilanden. Zo is onze reis samen te vatten. De excursies laten de rijkdom aan cultuur, natuur, godsdiensten en mensen goed zien. Een fantastische gids en prima locaties maken het verhaal compleet.

  • Algemeen 8
op 22 december 2015 bestemming: Sri Lanka / Rondreis, reisperiode: juli 2015

Geweldige rondreis door heel Sri Lanka in 3 weken. Alles perfect geregeld met luxe acco. Rondgereden door chauffeur / gids, safari, excursies en strand. Mooie reis, heerlijk weer. Relaxte sfeer

  • Algemeen 9
op 14 december 2015 bestemming: Zuid-Afrika / Kaapstad, reisperiode: maart 2015

Leuke reis zeker met een kind van 3 hebben genoten zijn vanaf kaapstad tm het olifantenpark gaan rijden te gek. Het was een hele belevenis alles zat goed in elkaar een echte aanrader.

  • Algemeen 9
op 4 november 2015 bestemming: Marokko / Rondreis, reisperiode: oktober 2015

Wij hebben een rondreis gemaakt met twee kleine kinderen (1,5 en 3,5 jaar) in Marokko. Geboekt bij Riksja (marokkokids.nl). Wij hebben zelf aangegeven waar wij naar toe wilden en zij hebben voor ons de reis samengesteld. Er was een vast contactpersoon bij marokkokids.nl die meedacht, maar ook zorgde dat de dingen juist afgehandeld werden. Auto, kamelentocht en accomodaties geregeld. Daarbij heeft ze goed geluisterd naar onze wensen en zelf ook voorstellen gedaan en zo hebben wij een super mooie rondreis gehad. Alles was geregeld en gevarieerde accomodaties waar kleine kinderen altijd welkom waren.

  • Algemeen 9
op 28 oktober 2015 bestemming: Thailand / Thailand, reisperiode: juli 2015

Wij hebben dit jaar met ons gezin (2 volw + tiener) voor het eerst een verre reis gemaakt naar Thailand. Vanwege het kleinschalige en bouwsteenprincipe hebben wij voor Riksja gekozen. Alle informatie over de reis was goed en de tips voor onderweg prettig. We zijn nergens voor een onaangename verrassingen komen te staan. De accommodaties waren allemaal weer prima en kleinschalig. Ook de excursies die vooruit geboekt waren, waren uitstekend verzorgd met goede gidsen. Wat ons vooral aansprak was het reizen in kleine groepen, die per bouwsteen varieerden. Ook was er voldoende eigen inbreng mogelijk, dus niet alles werd met een groep gedaan. Dit vonden wij erg prettig. Voor een volgende verre reis zouden wij zeker weer bij Riksja boeken!

  • Algemeen 8
op 18 september 2015 bestemming: Thailand / Rondreis, reisperiode: augustus 2015

Hele goede en persoonlijke service!

  • Algemeen 8
op 17 september 2015 bestemming: Costa Rica / Rondreis, reisperiode: juli 2014

Wij hebben het geweldig gehad in Costa Rica. De reis verliep zonder problemen en alles van Riksjakids was vooraf en tijdens de reis goed geregeld. Zelfs toen we een eigen hotel erbij wilden boeken kon het schema aangepast worden. De accomodaties waren keurig en er was voldoende keus aan activiteiten. Ook onze dochter van 4 vond het een geweldig land, absoluut een aanrader.

  • Algemeen 8
op 4 september 2015 bestemming: Zuid-Afrika / Johannesburg, reisperiode: augustus 2015

Hoewel we eerst dachten geheel zelf de reis te organiseren waren we na het zien van de mogelijkheden bij Riksja snel 'om'. De bouwstenen geven de mogelijkheid om de reis helemaal volgens eigen voorkeuren te organiseren. Met sfeervolle, kleinschalige locaties en leuke, excursies die echt geschikt zijn voor kinderen. In het samenstellen van onze reis zijn we prima geadviseerd door medewerkers die vanwege hun eigen reiservaring goed konden meedenken. Bij een aantal excursies is iets niet helemaal goed en/of volgens verwachting verlopen. Toen we dit na afloop doorgaven is hierover telefonisch contact geweest en bleek uit alles dat Riskja dit serieus neemt en zich inzet om te zorgen dat dit verbetert. Ik heb er alle vertrouwen in dat een volgende reis (die we zeker met Riksja gaan ondernemen) net zo onvergetelijk wordt als onze rondreis door Zuid-Afrika!

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 9
  • Reisbegeleiding 8
  • Excursies 7
  • Prijs / kwaliteit 9
op 2 september 2015 bestemming: Costa Rica / rondreis, reisperiode: juli 2015

3 super fijne weken in Costa Rica door Riksja Kids.
Dit was onze 2e reis met Riksja Kids, naast ook nog een reis met Riksja Travel. Wederom was het weer super geregeld. Alle informatie over de reis was goed en de tips voor onderweg prettig. We zijn nergens voor een onaangename verrassing komen te staan. De accommodaties waren allemaal weer prima en kleinschalig. Ook de excursies die vooruit geboekt waren, waren allemaal weer erg leuk, ook voor de kinderen, met goede gidsen/begeleiding. Onderweg kom je vaak ook andere gezinnen tegen die dezelfde reis maken, dat is weer gezellig voor de kinderen. Kortom: wij komen zeker terug bij Riksja!

  • Algemeen 9
op 31 augustus 2015 bestemming: Thailand / Rondreis, reisperiode: augustus 2015

Omdat we twee kleine kinderen hebben (11 en 8 jaar) hebben we gekozen voor een volledig verzorgde vakantie van thailandkids. De naam van de organisatie en de contacten met de medewerksters gaven ons het gevoel dat er tijdens de rondreis voldoende rekening werd gehouden met de kinderen. Dit goede gevoel heeft men volledig waargemaakt. We hebben diverse trekkings gemaakt die door de warmte pittig waren maar door de goede begeleiding van de lokale gidsen zonder problemen zijn verlopen. Het was een intensieve rondreis maar ook een rondreis die we nooit zullen vergeten. De hotels waren allemaal goed. Het vervoer perfect geregeld en door de grote variatie ook steeds een leuke en nieuwe belevenis. De gidsen die ons begeleiden verdienen helemaal waardering. Zeker als je ervaart hoe ze met kinderen omgaan. Kortom, ik vind thailandkids een aanrader. Mijn twijfel over het laatste resort (charm churee) bleek ook absoluut ongegrond. Birgit heeft 100% gelijk gehad!

  • Algemeen 9
op 31 augustus 2015 bestemming: IndonesiŽ / Bali, reisperiode: juli 2015

Een fantastisch mooie reis met leuke en echt stoere activiteiten, prima georganiseerd door het Bali Kids team van Riksja Travel. Fijn ook de persoonlijke aandacht voor onze wensen. Een aanrader!

  • Algemeen 10
op 28 augustus 2015 bestemming: Marokko / Rondreis, reisperiode: juli 2015

Prachtige reis, samen met m'n dochter (11) gemaakt. 3 dagen Marrakech en vervolgens met een auto het binnenland in om via Ait Ben Haddou, Taroudannt en Tafraoute in Agadir te belanden. Geweldige reis in een geweldig land met de meest gastvrije mensen, prachtige natuur in een compleet andere cultuur en wereld... Alles tot in de puntjes geregeld door Mariska van MarokkoKids. Aanrader!

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 7
  • Vervoer 6
  • Excursies 7
  • Prijs / kwaliteit 8
op 27 augustus 2015 bestemming: Thailand / Bangkok, reisperiode:

Met Riksja Kids hebben een uitdagend programma van 3,5 week in elkaar gezet met een prachtige combinatie van cultuur, sportiviteit en relaxen. We reisden met onze 5 kinderen in de leeftijd van 12-18 jaar en hebben genoten van alle belevenissen. Een vakantie die ons allemaal pastte! Het contact met Riksja Kids is heel persoonlijk en prettig en er wordt snel gereageerd waar nodig.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 9
  • Excursies 9
  • Prijs / kwaliteit 8
op 20 augustus 2015 bestemming: Thailand / Rondreis, reisperiode: juli 2015

Wij zijn 3 weken met onze puberkinderen door Thailand getrokken. Veel zelf gedaan en geregeld maar tussendoor ook een paar keer een bouwsteen van Riksja ingepland. Echt wonderbaarlijk hoe strak en goed alles geregeld is. We werden altijd op de afgesproken plaatsen en tijdstippen opgehaald (ook als dat niet een Riksja-hotel was). Hun plaatselijk agent in Thailand is zeer stipt en pro-actief.
Ondanks dat we dus niet een hele reis bij Riksja geboekt hadden werden we erg enthousiast en professioneel begeleid en kregen we zeer bruikbare tips. Wij kunnen Riksja zeker aanbevelen!

  • Algemeen 10
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 10
  • Excursies 9
  • Prijs / kwaliteit 8
op 17 augustus 2015 bestemming: Verenigde Staten / Zuidwesten, reisperiode: juli 2015

Als alleenreizende moeder met twee pubers vond ik het belangrijk dat alles van tevoren goed geregeld was. En dat was het! Geweldige ervaringen tijdens ons rondreis door Zuidwest Amerika. Prachtige uitzichten, fietsend over de Golden Gate Bridge, hiken in Yosemite, mountainbiken in Zion, we vonden het geweldig. De reisorganisatie heeft goed geluisterd naar onze specifieke wensen en de bouwstenen zo aangepast dat het bij ons paste. En alles was heel goed georganiseerd. Voor een volgende reis is Riksja/Amerikakids zeker weer een aanrader.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 10
  • Reisbegeleiding 8
  • Excursies 9
  • Prijs / kwaliteit 9
op 16 augustus 2015 bestemming: IndonesiŽ / Bali, reisperiode: juli 2015

Deze zomer met onze kinderen van 14 en 10 naar Bali geweest. Dit alles geregeld via Riksja Travel / Bali kids. De dames van het reisbureau hebben ervoor gezorgd dat wij een perfect verzorgde en onvergetelijke reis hebben kunnen maken. Wat ik extra knap vind is het persoonlijke gevoel dat ze kunnen geven ondanks dat de reis in eerste instantie via internet en telefoon is geregeld. Compleet met mailtjes kort voor en na vertrek, echt geweldig.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 7
  • Excursies 8
  • Prijs / kwaliteit 8
op 10 augustus 2015 bestemming: IndonesiŽ / Denpasar, reisperiode: juli 2015

Wat een geweldige reis naar Bali hebben wij gehad met Balikids. De accomodaties waren prima en de excursies vonden onze kinderen (5 en 7)hartstikke leuk. Mijn dochter was op Bali jarig en Lin en Wendy hadden zelfs een taart voor haar geregeld. Zo was het voor Floor en onvergetelijke verjaardag. Wij hebben op 7 verschillende plekken in Bali gezetťn. We hebben veel gezien!

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 9
  • Reisbegeleiding 9
  • Excursies 9
  • Prijs / kwaliteit 9
op 4 augustus 2015 bestemming: Thailand / rondreis, reisperiode: juli 2015

Via de dames van Thailand Kids, die bij Riksja horen, op vrij korte termijn een perfect georganiseerde rondreis door Thailand geboekt. Persoonlijk contact, meedenkende dames, snelle reactie, goed advies. Ter plekke aangekomen bleken alle reisadviezen goed te kloppen. Sprekend met andere reizigers bleek uit alle verhalen dat iedereen zo enthousiast en tevreden was. Top vakantie

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 10
  • Reisbegeleiding 10
  • Excursies 10
  • Prijs / kwaliteit 9
op 3 augustus 2015 bestemming: Marokko / rondreis, reisperiode: juli 2015

Deze zomer een onvergetelijke rondreis gemaakt door Marokko.
Een ervaring om nooit te vergeten. Vanaf de eerste dag in Marrakesh is het net als of je je in een sprookjes wereld bevind. Mooie hotels allemaal in de echte Marokkaanse sfeer met alle mooie tegeltjes en lampen. Een hoogte punt voor onze kinderen was ook zeker de dromedaris tocht naar de woestijn in Zagora. Ja spierpijn krijg je er wel van maar het is zeker wel de moeite waard als je 's ochtends de zon ziet op komen.
Er is zoveel te beleven en te zien dat 2 weken eigenlijk te kort was voor ons maar we hebben wel een hele goede indruk gekregen van dit gastvrije land. De hotels di via Riksjakids waren geboekt waren stuk voor stuk geweldig en een dikke pluim voor deze reisorganisatie.
Bedankt....

  • Algemeen 10
  • Accommodatie 10
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 8
  • Excursies 10
  • Prijs / kwaliteit 10
op 18 juni 2015 bestemming: Costa Rica / rondreis, reisperiode: mei 2015

We hebben een heerlijke vakantie gehad met ons gezin. De meiden hebben veel nieuwe ervaringen op gedaan. Costa Rica is goed bereisbaar met een huurauto en heel geschikt om met kinderen naar toe te gaan. De gehele reis was goed georganiseerd.
Enige verandering die ik zou aanbrengen is om volgende keer af en toe gebruik te maken van accommodaties met eigen kookgelegenheid.

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 7
  • Vervoer 9
  • Reisbegeleiding 9
  • Excursies 8
  • Prijs / kwaliteit 7
op 29 mei 2015 bestemming: Griekenland / Athene, reisperiode: mei 2015

Őn de meivakantie had ik goedkope tickets gekocht voor 9 dgn Athene. Samen met Riksjakids de invulling bedacht. We verbleven 2 dgn in Athene, prima stadshotel, niet ver lopen van stadscentrum en 's-avonds tour gedaan met gids door de stad. Leuk! Volgende dag naar de Acropolis gegaan. Tip; als het druk is voor de hoofdingang loop dan plsm. 100m naar links, daar is een hele kleine in-/uitgang waar het heel rustig is. Na 2 dgn bouwsteen 'BBQ op onbewoond eiland' geboekt. Toeristisch plaatsje maar in de meivakantie nog aan het opstarten. We hadden geluk doordat we in het hotel de kamer op de 4e verdieping kregen (is maar 1 kamer met meeeega balcon, wat een uitzicht). De bbq hadden we eruit gehaald omdat het ondanks het mooie weer toch een beetje fris was om een rondje eiland te gaan varen. Na 3 dagen, ook de bouwsteen 'AHOY, eilandje in zicht'. Wat een superleuk eilandje, Agistri. Een paar heerlijke dagen hier nog gehad en dichtbij Athene. Optimaal kunnen genieten doordat de boot- en vluchttijden heel goed op elkaar waren afgestemd. Al met al een hele goede ervaring met Riksjakids!

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 7
  • Excursies 7
  • Prijs / kwaliteit 8
op 23 mei 2015 bestemming: Marokko / Marrakech, reisperiode: mei 2015

Indrukwekkende en mooie reis gemaakt naar Marokko. De. Kinderen genoten van de tochten op ezels en kamelen. Het kan best warm zijn, gelukkig was bijna altijd een zwembad bij de hotels.
Wij vonden het achteraf gezien erg prettig dat we met riskja travel geboekt hadden omdat dan alles gewoon goed geregeld is. In eerste intantie dachten we zelf alles ter plekke te kunnen organiseren. Erg blij dat we dat niet gedaan hebben. Reizen met kinderen is toch enerverender dan met zijn tweeŽn. Nu hadden we meer ruimte om te genieten en te relaxen ipv te regelen.

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 8
  • Excursies 8
  • Prijs / kwaliteit 8
op 22 mei 2015 bestemming: Verenigde Staten / Florida, reisperiode: mei 2015

In de meivakantie twee weken via Amerikakids naar Florida geweest. Perfect dat je via de bouwblokken van Amerikakids een combinatie kan maken tussen wat jij zelf zou willen regelen en wat zij voor je regelen. Met uitzondering van Disney heeft Amerikakids alles geregeld. En wat heerlijk dat je alles uit handen kan geven EN de leukste excursies kan doen. We kwamen andere families tegen die helaas niet konden zwemmen met de zeekoeien en de schildpadden in de nabij gelegen bron moesten missen omdat de excursie zelfs in mei vol was. Dan ben je blij dat je gewoon meekan met de boot, waar inderdaad niet meer dan 8 mensen opkunnen. Natuurlijk kun je de VS ook zelf regelen, maar als je met je kinderen veel wilt zien en doen in twee weken dan zijn de vriendelijke specialisten van Amerikakids zeker een aanrader. Wij komen zeker terug bij deze organisatie.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 10
  • Excursies 10
  • Prijs / kwaliteit 9
op 22 januari 2015 bestemming: Zuid-Afrika / meerdere plaatsen, reisperiode: december 2014

Wat een geweldige ervaring Zuid-Afrika! Wederom een perfect georganiseerde reis via Riksja kids. Prachtige route. Bijzondere accommodaties, perfect georganiseerde excursies en autohuur! Dit was de 2e keer Riksja Kids. Volgende reis weer!

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 9
  • Reisbegeleiding 8
  • Excursies 9
  • Prijs / kwaliteit 9
op 22 januari 2015 bestemming: Zuid-Afrika / Kaapstad, reisperiode: december 2014

Reis geboekt bij Riksja kids.
we hebben het rondje kaap gedaan, uitstekend geholpen door de specialisten van Riksja kids om onze droom reis waar te maken.
Daar aangekomen werden we opgehaald door een chauffeur, deze bracht ons naar onze accommodatie.
verder werd de huur auto ook naar de acco gebracht waar we aan een goed georganiseerde reis begonnen.
alles was Super goed geregeld.
ik raad iedereen aan om met hun je droom reis te boeken want dan ga je probleemloos op reis en kan je ultiem genieten....

  • Algemeen 10
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 9
  • Excursies 9
  • Prijs / kwaliteit 10
op 6 januari 2015 bestemming: Zuid-Afrika / westkaap regio, reisperiode: november 2014

Prachtige reis gemaakt via Zuidafrikakids (onderdeel Riksja). Riksja heeft ons goed geholpen bij het plannen van de reis en heeft mooie locaties uitgezocht. Bij aankomst was alles top geregeld: opgehaald van vliegveld, auto werd naar ons eerste guesthouse gebracht en we kregen een uitgebreid boekje met reistips aangepast aan onze route. Een geweldige reiservaring gehad, Zuid-Afrika was prachtig en is een ideale bestemming, ook met kleine kinderen! goede aanbevelingen

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 8
  • Excursies 8
  • Prijs / kwaliteit 8
op 8 september 2013 bestemming: Marokko / Plaats, reisperiode: augustus 2013

Hele positieve ervaring met Marokkokids van Riksja kids gehad. Leuke hotels en excursies.

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 8
  • Excursies 9
  • Prijs / kwaliteit 8
op 25 april 2013 bestemming: Spanje / Granada, reisperiode: november 2013

Mooie reis, prachtige steden, maar een weinig positieve ervaring met Riksjakids. Bij aankomst in Granada bleek dat we het foute adres voor het hotel hadden meegekregen en stonden we met koffers en kind voor een dichte deur. Het telefoonnummer van het hotel werd niet opgenomen, en bleek ook niet te kloppen. Bij het afhalen van de huurauto werd ons bezworen dat we een extra verzekering nodig hadden, terwijl we die eigenlijk al hadden betaald. Riksja gaf later aan niet in te kunnen staan voor de verhuurder, en zei dat dit een bekend probleem was. Ze konden echter geen verantwoordelijkheid nemen voor hun leveranciers.
Het tweede hotel had drie dagen lang geen warm water. Vervelend als je met een kind reist.
Het informatiepakket met ondermeer de tickets voor Alhambra was bij aankomst niet aanwezig. We hebben met meerdere telefoontjes met de plaatselijke agent uiteindelijk de tickets gekregen, maar je houdt je op vakantie liever met andere zaken bezig.

Al met al hebben we besloten volgende keer gewoon weer zelf onze vakantie te boeken. Dat is een stuk rustiger en veel goedkoper.

  • Algemeen 5
  • Accommodatie 6
  • Vervoer 7
  • Prijs / kwaliteit 3
op 3 augustus 2012 bestemming: Thailand / Bangkok eilanden jungle, reisperiode: juli 2012

Inmiddels onze tweede reis met riksjakids gemaakt. Na MaleisiŽ stond dit keer Thailand op t programma. Wederom erg gave reis. Thailand is ook erg geschikt om met kinderen te reizen (onze nu 7 en 9). De hotels zijn erg goed gekozen met vaak een heerlijk zwembadje om na wat activiteit even te koelen. 'te was namelijk wel warm maar goed te doen zo. Maar uiteindelijk maakt het contact dat je op doet met de bevolking de reis wel helemaal af. Dankjewel dames van riksjakids voor weer een super reis. Ik ga alvast weer dromen van een volgende reis. Weer even een jaartje wachten

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 9
  • Reisbegeleiding 10
  • Excursies 10
  • Prijs / kwaliteit 9
  • 1
  • 2
  • Volgende