Schrijf een ervaring over Ross Holidays en maak kans op mooie prijzen!

Top 5 vakantiewoningen met het mooiste balkonuitzicht

Strand van Kefalonia
Strand van Kefalonia
De reserveringsmedewerkers van reisorganisatie Ross Holidays bezoeken jaarlijks een groot aantal van de bestemmingen uit het aanbod. Daarbij komen ze op diverse bijzondere plekken en genieten ze van vele prachtige uitzichten. De een nog mooier dan de ander. Om je te laten meegenieten hebben zij een top 5 van vakantiewoningen gemaakt met het mooiste balkonuitzicht.

5. Huize Anna, Kefalonia

In Huize Anna in Karavomilos op Kefalonia is het genieten geblazen van het uitzicht. De helderblauwe zee strekt zich hier voor je uit, met de bergen op de achtergrond en het strand praktisch pal voor de deur. Wat een heerlijk plekje!

Huize Anna, Kefalonia
Huize Anna, Kefalonia

4. Huize Ktima me Thea, Peloponnesos

Ktíma me Théa betekent landgoed met uitzicht en die naam doet deze vakantiewoning zeker eer aan. Het is een prachtige plek. Bijzonder zijn ook de zonsondergangen, die de zee laten glinsteren en de mooiste kleuren werpen over de omgeving.

Huize Ktima me Thea, Peloponnesos
Huize Ktima me Thea, Peloponnesos

3. Huize Anemos, Zuid-Kreta

Anemos is Oudgrieks voor aeras ofwel wind. Door de prachtige ligging bovenop de heuvels van Plakias op Zuid-Kreta heeft men vanaf de balkons een schitterend uitzicht. In totaal zijn er in Huize Anemos zes appartementen.

Huize Anemos, Zuid-Kreta
Huize Anemos, Zuid-Kreta

2. Huize Eleonas, Zuid-Kreta

Huize Eleonas is gelegen in de heuvels van Plakias, rustig in een landelijke omgeving en toch op loopafstand van het dorp. Via een hellende weg tussen de olijfbomen door komt u bij het trapsgewijs gebouwde huis. Buitenom gaat een trapje van een paar treden naar het grote terras met schitterend uitzicht over de heuvels en het dorp Plakias en de zee.

Huize Eleonas, Zuid-Kreta
Huize Eleonas, Zuid-Kreta

1. Villa Ortansia, Pilion

Dat Pílion een unieke combinatie van bergen en zee heeft, wordt meteen duidelijk als je op het balkon van Villa Ortansía zit. Maar ook vanaf het terras of vanuit het zwembad blijft het panoramische uitzicht over Miliés, de Pagasitische Golf en in de verte het vasteland keer op keer verbazen.

Villa Ortansia, Pilion
Villa Ortansia, Pilion