Schrijf een ervaring over Ross Holidays en maak kans op mooie prijzen!

Ross Holidays

Url: https://www.rossholidays.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: Griekenland

Logo van Ross Holidays

Ben jij op zoek naar een kleinschalige accommodatie in Griekenland? Weg van de massa? Neem dan eens een kijkje op de website van Ross Holidays. Al meer dan 25 jaar organiseert Stéfanos Stefánou, geboren en getogen op Corfu, reizen naar zijn geboorteland. Inmiddels kun je verschillende soorten accommodaties boeken zoals appartementen, studio’s en woningen met of zonder zwembad maar je vindt er ook wandelarrangementen, trekkings, excursies, zeilreizen, autorondreizen en stedentrips. Uiteraard is ook alles te combineren.

Ross Holidays bevindt zich in Wijchen en de klantenservice is op maandag t/m vrijdag geopend van 09:00 tot 20:30 uur en op zaterdag van 09:00 tot 17:30 uur. De reisorganisatie is aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds, zodat je met een gerust hart de vakantie kunt boeken.

Als je een reis boekt bij Ross Holidays dan kun je prachtige Griekse eilanden ontdekken waar je wellicht nog nooit van hebt gehoord. Wat dacht je bijvoorbeeld van Itháki of Kefaloniá? Beide met een groen landschap en een heldere, turkoois gekleurde zee. Of het eiland Evia wat een populaire vakantiebestemming is van de Grieken zelf! Ook voor de bekende eilanden als Zakynthos, Kreta en Lesbos kun je bij Ross Holidays terecht.

op 28 augustus 2018 bestemming: Griekenland / Lefkas, reisperiode: augustus 2018

Lefkas is een leuk eiland, geniet vooral van zon en zee. Ga af en toe wandelen en je hebt een prima vakantie. Boek NIET huize Efi: slechte bedden, geen warm water in de keuken en een zeer beperkte keukeninventaris. Strand is 30 meter, dat klopt maar dit is wel een prive strand van andere accomodatie! Heb na bijna 20 jaar Ross ervaring nu een flinke tegenvaller gehad ... Lees meer

  • Algemeen 6
op 8 augustus 2018 bestemming: Griekenland, reisperiode: juli 2018

Overdreven. Ze behandelen alsof je een kind bent en cadeaus in de vorm van een sigaar uit eigen doos hoeven niet voor mij. ... Lees meer

  • Algemeen 2
op 14 oktober 2017 bestemming: Griekenland / Kythira, reisperiode: april 2017

Prima ... Lees meer

  • Algemeen 10

Meer ervaringen

Nieuws

Artikelen

Vakantieverhalen / reisverslagen