Trouwen op Aruba

Trouwringen op strand Aruba
Trouwringen op strand Aruba

Heb jij altijd al gedroomd van een perfecte, sprookjesachtige trouwdag? En wil je graag met je voeten in het warme zand, uitkijkend over een helderblauwe zee, elkaar het 'ja-woord' geven? Dan is Aruba de ideale bestemming voor jullie om te gaan trouwen! Op Aruba zul je een schitterende dag hebben, die door het warme klimaat extra sfeer geeft aan het huwelijk.

Tessa 'De prachtige stranden van Aruba hebben echt indruk gemaakt op mij! Samen met de relaxte Caribische sfeer heb je hier een ultiem vakantiegevoel. De accommodaties zijn allemaal luxe van opzet en bij Palm Beach is er een bruisende boulevard met restaurants, bars en winkels. Wat ik een aanrader vond is de snorkeltrip per catamaran en de jeepsafari naar de ruige noordkant van het eiland.', Tessa - reisexpert Aruba gratis reisvoorstel >>

Trouwen op Aruba

Een van de mooiste momenten is aangekomen, je gaat trouwen! En waar kun je dat nu beter doen dan op Aruba?! Om er zeker van te zijn dat jullie huwelijk legaal is, moet de officiële ceremonie plaatsvinden in een stadhuis. Vrienden en familie kunnen hier getuigen zijn van jullie huwelijk. Aruba heeft vele mooie locaties waar je romantische foto's kunt nemen. Hier kan tevens een toast uitgebracht worden met champagne en de bruidstaart worden aangesneden. Wanneer het huwelijk al officieel heeft plaatsgevonden, kan er naar wens een romantische ceremonie plaats vinden op het strand. Hier zal een officiële ambtenaar bij aanwezig zijn.

Legalisatie

Om het huwelijk te legaliseren zul je een aantal documenten mee moeten nemen naar Aruba.
- Een kopie van het paspoort.
- Een geboorteakte met daarop de volledige namen van allebei de ouders. Deze akte kun je opvragen in de gemeente waar je geboren bent.
- Een uittreksel uit de basisadministratie van de gemeente waarin je woont. Hieruit moet blijken dat je ongehuwd bent.
- Een verklaring van huwelijksbevoegdheid.
- Mocht er voor de bruiloft een echtscheiding hebben plaatsgevonden, dan is een akte van echtscheiding noodzakelijk.
- Een overlijdensakte als een vorige partner is overleden.
- Twee Intention to marry formulieren (op te vragen bij een wedding planner of het gemeentehuis van Aruba)

Vraag gratis een offerte aan

Huwelijksreis

Als je net getrouwd bent, wil je samen met je partner gaan genieten van een welverdiende huwelijksreis. Deze reis kan, naast de trouwdag, ook plaats vinden op het schitterende eiland Aruba! Door de parelwitte stranden en helderblauwe zee is Aruba de ideale plek om bij te komen van jullie huwelijksdag. Je kunt er genieten van tropische cocktails, diner bij kaarslicht of van de romantische zonsondergang. Natuurlijk zijn er ook tal van activiteiten die je kunt gaan doen op je huwelijksreis.

Waarom Aruba? 

Aruba heeft een groot aanbod van prachtige witte zandstranden met turquoise zee. Bovendien kun je op veel plekken romantische dinertjes op het strand houden, en kun je prachtige tochten maken met een catamaran of boot. Tel daarbij op dat het hele jaar door de zon schijnt en het er maar zelden onder de 30 graden komt. Accommodatietip voor honeymooners: Renaissance Aruba resort, met privé eiland of het romantische Bucuti en Tara Beach. Geniet samen van een heerlijke dinercruise, waarbij je vanaf de boot uitkijk hebt over de zon die langzaam de zee in zakt. Romantischer dineren kan bijna niet!


* Wil jij graag samen ontdekken wat er allemaal onder water te vinden is? Dan is een romantisch boottochtje met een onderzeeër een aanrader. Met deze glasbodemboot kun je namelijk alles bekijken wat er onder water leeft. Een ultieme ontdekking voor beide!
* Om te genieten van een schitterend uitzicht, kun je naar de 165 meter hoge heuvel gaan, die precies lijkt op een grote hooiberg. Hoe romantisch is het om vanaf hier te kijken naar de schitterende zonsondergang?!

Offerteformulier

Vertel ons uw vakantie wensen. Onze reisexperts geven u gratis en vrijblijvend reisadvies op maat.

 Aangesloten bij ANVR,SGR, Calamiteitenfonds
 9,6 in reviews
 Veel kennis en ervaring
 3.879 klanten gingen u voor

Uw gegevens

* = verplicht. Privacy beleid is van toepassing

Geef als eerste een cijfer voor dit artikel

Gerelateerde artikelen