Reisadvies: is Bonaire een veilig vakantieland?

De haven van Bonaire
De haven van Bonaire

Bonaire is de perfecte bestemming voor een duikvakantie, maar ook voor mooie stranden zit je hier aan het goede adres. Dit eiland in de Caraïben is een zonovergoten eiland en perfect voor een ontspannen vakantie. 

Heb je weinig kennis van Bonaire? Of heb je geen zin om vele uren te zoeken naar je vakantie? En wil je graag onbezorgd op vakantie? Laat je dan gratis adviseren door een reisexpert. We geven je graag een reisadvies op maat waarin we jouw wensen vertalen naar een passende vakantie!
gratis reisadvies

Huidig reisadvies voor Bonaire

Het reisadvies naar Bonaire is aangepast naar geel omdat het aantal besmettingen met het coronavirus op Bonaire is afgenomen. Indien je naar het eiland reist, dien je een negatieve coronatest te kunnen tonen die maximaal 72 uur voor vertrek is afgenomen. Ook dien je een gezondheidsverklaring in te vullen, 48 uur voor vertrek. Als je thuiskomt in Nederland hoef je niet 10 dagen in thuisquarantaine te gaan.

Onveilige gebieden in Bonaire 

Er zijn geen onveilige gebieden in Bonaire. 

Veiligheid in Bonaire 

Bonaire is een van de meest veilige eilanden van de Caraïben. Natuurlijk zal er net als op andere bestemmingen altijd kleine criminaliteit voorkomen, denk hierbij aan zakkenrollerij en diefstal. Laat waardevolle spullen waar mogelijk achter in een kluis bij de accommodatie. 

Houd hier ook rekening mee

- De maximale snelheid is afwijkend op Bonaire in vergelijking tot Nederland. Binnen de bebouwde kom mag je 40km/pu, buiten de bebouwde kom is dit tussen de 60 en 80km/pu.
- Duiken is populair op Bonaire, maar neem beslist geen koraal mee. Dit is namelijk ten strengste verboden.

Link

Kijk voor het meest actuele reisadvies altijd op de website van de Rijksoverheid

Accommodatietip

Heb je interesse in een verblijf op Bonaire? Denk dan eens aan de accommodatie Harbour Village Beach Club. Dit hotel heeft goede beoordelingen en ligt direct aan een privéstrand. Of maak een keuze uit onze Top 5 mooiste hotels van Bonaire! 

Heeft u interesse in een reis naar Bonaire? We helpen u graag om deze reis naar uw wens samen te stellen. Reisbureau Reisgraag.nl scoort een 9,6 met klantenreviews op TrustPilot, we zijn lid van ANVR, SGR & Calamiteitenfonds en we hebben al meer dan 12,5 jaar ervaring.

Vertel ons uw vakantie wensen. Onze reisexperts geven u gratis en vrijblijvend reisadvies op maat.

Uw gegevens

* = verplicht. Privacy beleid is van toepassing

1 bezoeker beoordeelde dit artikel gemiddeld met een

10,0

Gerelateerde artikelen