Taman Negara National Park

Taman Negara National Park
Taman Negara National Park

Tijdens een vakantie in Maleisië zul je merken hoe veelzijdig dit land is. Je hebt prachtige stranden, de thee velden en authentieke kampungs. Maar er is ook het prachtige regenwoud. Om het jungle gevoel echt te beleven is een bezoek aan Taman Negara National Park zeer geschikt.

Heb je weinig kennis van MaleisiŽ? Of heb je geen zin om vele uren te zoeken naar je vakantie? En wil je graag onbezorgd op vakantie? Laat je dan gratis adviseren door een reisexpert. We geven je graag een reisadvies op maat waarin we jouw wensen vertalen naar een passende vakantie!
gratis reisadvies

Entreegelden

Voor een bezoek aan het Taman Negara National Park moet je een toegangsbewijs kopen. Je kunt dit bij het havengebouwtje van Kuala Tembeling doen. Hou er rekening mee dat je wanneer je je camera mee wilt nemen je een paar euro extra betaald, maar dat is het zeker waard.

Tip: het is handig om alleen de spullen die je echt nodig hebt voor de trip naar het Taman Negara National Park mee te nemen, de andere spullen kun je achterlaten bij het kantoor van Mutiara Resort in de haven. Dit is overigens wel op eigen risico.

Canopywalk

In het Taman Negara National Park kun je heerlijk uitrusten en natuurlijk genieten van de prachtige natuur, maar er is ook genoeg te doen. Een hoogtepunt is toch wel de Canopywalk die je er kunt doen. Je loopt op een stevige hangbrug 30 meter boven de grond en ziet het regenwoud om je heen op een heel andere manier. Het is een wandeling van ongeveer drie uur en zeker de moeite waard. Vraag gratis een offerte aan

Nightwalk

Ook erg leuk om te doen tijdens je bezoek aan het Taman Negara National Park is een nightwalk door de jungle. Je hoort allerlei geluiden en komt heel wat beestjes tegen. Het is wel belangrijk om deze excursie op tijd bij de receptie van je hotel te reserveren. Ik heb van andere reizigers verhalen gehoord dat ze niet meer aan de wandeling mee konden doen omdat ze te laat waren met aanmelden. Ik zou het gelijk doen wanneer je bij je hotel aan komt.

Andere activiteiten

Er zijn ook nog andere activiteiten in het Taman Negara National Park zoals raften of met een gids een bezoek brengen aan de oorspronkelijke bewoners van Maleisië, de Orang asli.

Wil je tijdens je vakantie in Maleisië kunnen genieten van rust, maar ook van het prachtige regenwoud, breng dan zeker een bezoek aan het Taman Negara National Park. We kunnen een leuke rondreis samenstellen langs Kuala Lumpur, Tamang Negara met een verlenging aan de prachtige Oostkust op een van de bounty eilandjes. 

Offerteformulier

Vertel ons uw vakantie wensen. Onze reisexperts geven u gratis en vrijblijvend reisadvies op maat.

 Aangesloten bij ANVR,SGR, Calamiteitenfonds
 9,6 in reviews
 Veel kennis en ervaring
 3.879 klanten gingen u voor

Uw gegevens

* = verplicht. Privacy beleid is van toepassing

Geef als eerste een cijfer voor dit artikel

Gerelateerde artikelen