Effeweg.nl heeft nieuwe all inclusive fietsreis naar Eifel

Geschreven op 13 april 2018 door Anique

Eifel is een prachtige regio om door te fietsen
Eifel is een prachtige regio om door te fietsen
Effeweg.nl heeft een nieuwe all inclusive fietsreis samengesteld naar het mooie Eifel, gelegen in Duitsland. Deze 5-daagse reis brengt je langs de mooiste plekken in de Eifel. Voordelig aan de reis is dat bijna alles inclusief is, zowel de hotelovernachtingen als alle maaltijden zijn inclusief. 

De Eifel is een typisch Duits middelgebergte, gelegen ten zuiden van Keulen. Het gebergte kenmerkt zich door het glooiende landschap, de diverse dorpjes en vele bossen. Daarnaast loopt de rivier de Kyll dwars door het gebied. Deze rivier is tevens het decor voor de 123 kilometer lange fietsroute langs de rivier en over mooie en oude spoortrajecten. Hierdoor is dit gebied uitermate geschikt voor een korte fietsvakantie.

Bij de all inclusive vakantie zijn de overnachtingen in Hotel am Park inbegrepen, het vervoer per luxe touringcar naar de Eiffel, alle maaltijden en de drankjes van 17:00 uur tot 00:00 uur. Ook Nederlandse fietsbegeleiding, gebruik van een fietshelm en een welkomstdrankje zitten bij de prijs in. De fiets kan je extra bijboeken of je kan een eigen fiets meenemen. De reis is te boeken vanaf €379,- per persoon.

Nieuws

Artikelen