Effeweg.nl is de meest populaire reisorganisatie

Geschreven op 14 januari 2015 door Vanessa

Effeweg met Reisgraag award
Effeweg met Reisgraag award
Winnaar van de award voor de meest populaire reisorganisatie is een organisatie waarover de afgelopen jaren al meer dan 600 ervaringen geschreven zijn. Afgelopen jaar was het gemiddelde cijfer een 8, net niet genoeg om te winnen in de categorie excursiereizen maar het is wel veruit de meest populaire reisorganisatie. En dat ook nog eens met een zeer mooi cijfer.

Effeweg.nl

"Het is geweldig om als Effeweg.nl zijnde deze Reisgraag-Award te winnen! Aangezien het een publieksprijs is telt deze award ook ècht mee, de klanten hebben op ons gestemd en uiteindelijk zijn zij het waarvoor wij het doen. Deze award is een kroon op ons werk en uiteraard motiveert dit enorm om ons merk Effeweg.nl nog meer onder de aandacht te brengen bij de mensen. Dit nieuwe jaar zijn wij weer hard van start gegaan met weer een dikkere jaarbrochure en een losse fiets- en wandelreis brochure!" Aldus Arne van de Hoek, marketing manager van Effeweg.nl.

Awards

De Reisgraag awards worden ieder jaar uitgereikt aan de beste reisorganisaties in verschillende categorieën. Dit jaar zijn ze uitgereikt in 14 categorieën, waaronder de meest populaire reisorganisatie maar ook bijvoorbeeld landenspecialist, verre reizen en excursiereizen. De beste zijn degene die de hoogste cijfers krijgen van hun eigen klanten, een echte publieksprijs dus. Nieuw dit jaar zijn de awards voor vakantiebestemmingen, ook gebaseerd op cijfers van mensen die er geweest zijn.

Overzicht van alle winnaars

Nieuws

Artikelen