Beleef de Tour de France met Effeweg.nl

Geschreven op 1 juni 2017 door Roos

De finish van de Tour de France beleven
De finish van de Tour de France beleven
Bij Effeweg.nl kun je nu een reis boeken waarbij je de finish van de Tour de France beleeft en daarnaast een bezoek aan Parijs brengt. Een unieke mogelijkheid om jouw favoriet te gaan aanmoedigen op de bekende Champs Elyséés. De reis vertrekt op zaterdag 22 juli en duurt 4 dagen. Prijzen zijn vanaf €169,- per persoon.

Programma

Op zaterdag vertrek je per bus vanaf het verzamelpunt in Nederland en arriveer je aan het einde van de middag in Parijs. Na een bezoek aan de wijk Montmartre word je naar je hotel gebracht. De volgende dag staat de finish van de Tour de France op het programma welke naar verwachting rond 22:00 uur zal plaatsvinden. De hele middag heb je vrije tijd in Parijs. Maandag zijn er de opties om een excursie naar Disneyland Parijs te doen of een stadstour langs alle belangrijke bezienswaardigheden. 's Avonds is een boottocht over de Seine optioneel. Op de laatste dag word je na het ontbijt naar de Eiffeltoren gebracht en rond de middag begint de reis terug naar huis.

Inclusief

De reis is inclusief 3 overnachtingen in een 2-persoonskamer in Hotel Campanile Argenteuil, 3 ontbijtbuffetten, chauffeur en reisleider, koffie of thee bij vertrek en vervoer per Tourist Class touringcar met airconditioning en toilet. De reis is exclusief de overige maaltijden, entreegelden, reserveringskosten en calamiteitenfonds. Optioneel zijn de dag Disneyland Parijs, de boottocht over de Seine en de stadstour met gids. Deze dienen bij de boeking doorgegeven te worden.

Nieuws

Artikelen