Nieuwe bestemmingen in brochure 2014 Effeweg.nl

Geschreven op 31 december 2013 door Anique

RAVENSTEIN – Effeweg.nl brengt ieder jaar een brochure uit. Ook voor 2014 is er weer een nieuwe brochure samengesteld, waarin weer diverse nieuwe bestemmingen zijn toegevoegd.

Ruim 10 jaar Effeweg.nl

Effeweg.nl is in 2002 gestart met het aanbieden van stedentrips naar diverse Europese hoofdsteden. Het reisaanbod van de reisorganisatie breidde snel uit en het aantal reizigers groeide. Inmiddels is het mogelijk om bij Effeweg.nl zowel korte trips te boeken als reizen van 22 dagen.

Nieuwe bestemmingen

De touringcars van de organisatie zijn al op veel plekken ter wereld te zien. Istanbul wordt hier in 2014 nog aan toegevoegd. Ook wordt er een all-inclusive programma in Sauerland aan het aanbod toegevoegd, kan je binnenkort het noorden van Polen ontdekken met de Gdansk reis of bekijk je Zwitserland vanuit de trein. Verder is Bordighera in Italië, een rondreis door Schotland en Ierland en een reis naar Corfu en Noord-Griekenland toegevoegd aan het aanbod.

Diverse bestaande reizen hebben een nieuw programma gekregen of een ander hotel. Naar aanleiding van ervaringen, wensen en reacties van reizigers van Effeweg.nl zijn er dingen aangepast in het aanbod.

Nieuws

Artikelen