Nieuwe reizen bij Effeweg.nl voor 2016

Geschreven op 9 december 2015 door Mans

Sint-Petersburg, een van de nieuwe bestemmingen
Sint-Petersburg, een van de nieuwe bestemmingen
Het nieuwe jaar is in zicht en de reisbranche is hier goed op voorbereid. Ook Effeweg.nl, bekend om haar uitgebreide aanbod aan scherp geprijsde reizen binnen Europa, heeft haar assortiment voor 2016 volledig bijgewerkt. Met een aantal nieuwe bestemmingen en reistypen, en een grote hoeveelheid verbeteringen in het bestaande aanbod, is Effeweg.nl klaar voor het nieuwe jaar.

Nieuwe reizen

In 2016 biedt Effeweg.nl een aantal mooie bestemmingen aan die nog niet eerder in het assortiment zaten. Zo kan er in het nieuwe jaar een rondreis gemaakt worden langs de highlights van Spanje. Deze reis leidt je langs de beroemde Spaanse steden Barcelona, Valencia, Zaragoza en Pamplona. Eenzelfde reis kan ook geboekt worden rondom de Oostzee. Met een luxe cruiseschip bezoek je de prachtige steden Helsinki, Tallinn en Sint-Petersburg. Ook de Adriatische kust en Zweden zijn toegevoegd aan aan de lange lijst met bestemmingen, net als verscheidene nieuwe opties voor Italië.

Fietsreizen

Effeweg.nl is een van de weinige reisorganisaties waarbij ze ook fietsreizen verzorgen. Wegens de toenemende vraag en enthousiasme van de fietsgrage Nederlanders heeft Effeweg ook aan dit type reizen een aantal spannende bestemmingen toegevoegd. Zo is het in 2016 mogelijk om met de tweewieler richting Praag, de Oostzee of Normandië te fietsen. De prachtige bestemmingen in Duitsland blijven natuurlijk ook in het assortiment.

Naar deze prachtige kustlijn kun je nu ook fietsen
Naar deze prachtige kustlijn kun je nu ook fietsen

Overwinteren

Vorig jaar startte Effeweg.nl met zonvakanties voor in de winter. Iedereen die de kou en het slechte weer van Nederland wilde ontvluchten kon voor een prikkie naar de Spaanse of Portugese zon. Wegens het grote succes van deze reizen zijn er nu een aantal overwinterbestemmingen bijgekomen. Benidorm en de Costa Blanca zijn de nieuwkomers in de lijst en pronken nu naast de al bestaande bestemmingen als Fuengirola en Albufeira.

Naast deze nieuwe opties heeft Effeweg.nl ook goed gekeken naar haar bestaande aanbod en hier en daar verschillende verbeteringen doorgevoerd. Immers is naast de scherpe prijs ook de kwaliteit van de reizen van groot belang voor Effeweg.nl. Alle reizen zijn te bekijken op de website van Effeweg.nl.

Nieuws

Artikelen