Twee nieuwe excursiereizen bij Effeweg.nl

Geschreven op 20 november 2017 door Paula

Een Dolomietentocht tijdens een excursiereis
Een Dolomietentocht tijdens een excursiereis
Effeweg.nl heeft twee nieuwe excursiereizen aan het aanbod toegevoegd. Het gaat om een achtdaagse excursiereis naar Zuid-Tirol en om een tiendaagse excursiereis naar het Gardameer, Verona en Venetië. Beide reizen worden begeleid door de chauffeur, wie tevens ook zorgt voor het vervoer met een Comfort Class touringcar. Tijdens beide reizen verblijf je in een 3-sterrenhotel op basis van halfpension.

Tijdens de achtdaagse excursiereis naar Zuid-Tirol verblijf je in Lutago, een plaats midden in de bergen, bossen en weiden. Je maakt onder andere een Dolomietentocht en een wandeling door het prachtige natuurgebied de Pragser Wildsee. Ook bezoek je het Gardameer en kun je de Lausberg en de Monte Baldo door middel van een kabelbaan bezoeken. Deze reis is beschikbaar vanaf mei 2018 en is nu boekbaar.

Tijdens de tiendaagse reis verblijf je in een hotel in Garda. Het hotel ligt dichtbij zowel het centrum als bij het meer. Je bezoekt onder andere Verona, Sirmione en de markt in Bardolino. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om een dagtocht door Venetië te maken en maak je een Dolomietentocht. Deze reis is beschikbaar vanaf eind april 2018 en is nu boekbaar.

Nieuws

Artikelen