Winterreizen Effeweg.nl online

Geschreven op 28 augustus 2018 door Roos

Winterwonderland in Finland
Winterwonderland in Finland
De eerste winterreizen voor seizoen 2018/2019 van Effeweg.nl staan online. Het gaat om busreizen, treinreizen, cruisereizen en vliegreizen. Bij elke winterreis die tot nu toe is toegevoegd door Effeweg.nl staan de wintersferen centraal. Beleef de winter op een bijzondere bestemming met Effeweg.nl. 

Op dit moment zijn er negen winterreizen toegevoegd, maar nog niet alle reizen zijn beschikbaar. Wel al beschikbaar zijn een 8-daagse wintersfeerreis naar de Alpen van Zwitserland per bus en trein, een 8-daagse excursiereis Noorwegen op jacht naar het Noorderlicht met het schip Hurtigruten en de drie 8-daagse wintersfeerreizen naar Krakau en Wieliczka in Polen, Karinthië in Oostenrijk en Wenen en het Wienerwald in Oostenrijk. Ten slotte is er de 8-daagse vliegbusreis naar Lapland, Finland, inclusief een sleetocht en sneeuwschoenwandeling.

Bij Effeweg.nl boek je jouw reis met leuke, vrijblijvende excursies en uitstapjes. Tijdens de winterreizen bewonder je de besneeuwde bergtoppen, witte bomen en knusse bergdorpen van bijzondere Europese landen. Naar verwachting worden er nog meer winterreizen voor 2018/2019 toegevoegd.

Nieuws

Artikelen