Last minute reizen bij Pharos Reizen

Geschreven op 18 september 2018 door Egbert

Gebergte in Oostenrijk
Gebergte in Oostenrijk
Nu in het aanbod van Pharos Reizen: de last minute rondreizen. Als je vandaag nog boekt, dan kun je volgende week al in het vliegtuig stappen voor vertrek naar een nieuwe vakantiebestemming. De reisorganisatie biedt diverse bestemmingen aan voor de rondreizen, zoals: Groot-Brittannië, Oostenrijk, Italië, Frankrijk en Toscane. Voor deze last minute rondreizen hebben zij een top 10 opgesteld, waardoor het makkelijker wordt om de perfecte rondreis te vinden. De rondreizen die worden aangeboden variëren van 12-daagse tot maar liefst 20-daagse vakanties.

De Alpen van top tot teen

De nummer 1 rondreis die zij aanbieden is die door de Alpen. Deze rondreis is een reis vol ontdekkingen. Je ontdekt de veelzijdigheid van de Alpen. Ontdekt de passen en de betoverende valleien in twee landen. De reis begint bij de fantastische Kundler kloof. Tevens kom je langs de hoogste waterval van Europa in Krimml. Vervolgens steek je de Brennerpas over en ga je richting Zuid-Tirol in Italië. Je verblijft in een fantastisch kasteelstadje in Vepiteno. Je maakt kennis met de ijsmummy Ötzi. Als laatste reis je ook nog door een geliefd berggebied rond Madonna di Campiglio.

Nog veel meer

Naast de genoemde top 10 last minute rondreizen biedt Pharos Reizen nog veel meer leuke rondreizen, ook last minute. Het aanbod is scherp geprijsd zodat jij de ultieme (rond)reis voor een fijne prijs kunt boeken. Op de website van Pharos Reizen is het complete aanbod te vinden.

Nieuws