Schrijf een ervaring over Solmar.nl en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Solmar.nl

Pagina 1 van 18 met 867 resultaten

op 9 oktober 2020 bestemming: Spanje / PeŮŪscola, reisperiode: april 2020

Heb met solmar contact gehad betreft cash refund. Een dame was erg netjes aan de telefoon en ik moest n mail sturen met de bijbehorende vouchers en dan zouden ze t zo spoedig mogelijk terug overmaken. Ik vind t persoonlijk vervelend om t geld terug te halen bij Solmar maar ik kom snel weer boeken als de hele corona gebeuren achter de rug is. Succes en sterkte de komende tijd teamleden van Solmar. !!! ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 6 oktober 2020 bestemming: Spanje / PeŮŪscola, reisperiode: april 2020

Heb in maart een mail gekregen dat onze reis werd geannuleerd. Heb omdat er een fout is gemaakt bij Solmar twee aparte rekeningen gekregen en in april wegens de geannuleerde reis van Solmar uit de vouchers. Ik wilde helemaal geen vouchers want ik.wil mn geld terug. Mijn kinderen die mee zouden gaan in april gaan nu niet meer mee wegens studie en elders wonen. Volgens het SGR is.het zo dat jullie dit moeten terug betalen.
Wij gaan graag verder met solmar op vakantie maar het geld vd vouchers kunnen we met tweeŽn niet opmaken. Ik wil gewoon alles terug en als corona voorbij is ga ik graag weer mee. Dus voorde voucher afhandeling is.t.echt.n vette 1.maar voor de vakanties n dikke 10. ... Lees meer

  • Algemeen 1




op 16 september 2020 bestemming: Spanje, reisperiode: juni 2019

Niet eens plaatsgevonden en ze weigeren m'n geld terug te geven ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 13 juli 2020 bestemming: Oostenrijk / Wenen, reisperiode: juni 2019

We hebben een prachtige reis gemaakt. Onze buschauffeur heette Jos (een Belg) en was een geweldige reisleider. Wat heb ik genoten. Er was de reisleider niets teveel. We zijn op een avond naar een opera geweest, onderweg zorgde hij voor een glas champagne met Belgische bonbons. Het was in 2009 maar was een reis om nooit te vergeten. Ik denk er nog vaak aan terug. Ook omdat mijn vriendin met wie ik reisde inmiddels is overleden. Zij vond het ook een prachtige reis.

  • Algemeen 10
op 9 juni 2020 bestemming: Spanje / Malgrat de Mar, reisperiode: juli 2020

Ik zit in de schuldsanering en heb na veel sparen een busreis geboekt met samen met =/- 40 familie leden. Er zitten kwetsbare 70-plussers bij, dus we hebben gevraagd (ivm Corona) of de vakantie ongeboekt kon worden naar volgend jaar. Dit was mogelijk omdat we voor de termijn zaten en dit kosteloos konden doen.
Omdat ik in de schuldsanering zit en met 50 euro p/wk rond moet komen met een kind en hond had ik de vakantie geheel voldaan op het moment dat ik het geld bij elkaar gespaar had.
Ook ik wilde graag de vakantie verzetten, maar wilde gezien mijn situatie graag het geld boven de aanbetaling retour. Dit gaat Solmar niet doen.
Dus ondanks, dat wij de gehele reissom nog niet hadden hoeven te betalen, willen zij het niet terug storten.
Ik ben dus mijn aanbetaling kwijt en kan dus waarschijnlijk volgend jaar niet mee. Ik vind het ook niet eerlijk van Solmar. Ik had dat bedrag nog niet hoeven te betalen, dus waarom geven ze dit niet terug?

  • Algemeen 3
op 13 februari 2020 bestemming: Spanje / pineda, reisperiode: september 2019

We hebben hele goede busreis gehad ik en mijn zoon dochter vijfde jaar op rij en vande jaar gaan we terug met solmar maar met vlieger mallorca heel tevreden grtjes

  • Algemeen 10
op 25 januari 2020 bestemming: Spanje / Salou, reisperiode: oktober 2019

Super alles qua eten/vriendelijkheid en onderhoud van schoonmaken ALLES wauwie geregeld in Hotel ENNN in samenwerking met het bekende Portaventura Park en Ferraripark
En dan fijne busreis er naar toe
Jaaa weeer geweldig

  • Algemeen 10
op 21 januari 2020 bestemming: Spanje / Santa Susanna, reisperiode: december 2018

Een geweldige reis ondanks de handicap van mijn man hebben we genoten super chaufeur

  • Algemeen 10
op 18 januari 2020 bestemming: Spanje / Benidorm, reisperiode: december 2019

Het was voor ons de 1e keer dat wij met de Bus en met Solmar naar Benidorm zijn gegaan. Wij vonden het spannend maar het was gewoon te gek. Het was zo gezellig. Lekker niet zelf auto te rijden. En een gezellige hostes heen en terug ook. Voor je het weet ben je in Benidorm en konden wij onze 49e trouwdag vieren. Een geweldig hotel en lekker eten. Wij gaan dit jaar zeker weer.

  • Algemeen 10
op 18 januari 2020 bestemming: Spanje / cambrils, reisperiode: september 2019

Al jaren thuis in best cambrils. voorheen ook al andere bestemmingen, maar al jaren is dit telkens veilg "thuis" gebracht worden door solmar daar in spanje en ook weer terug naar nederland. een heerlijke plek om te vertoeven tussen allerlei mensen van over de hele wereld. mensen die vrienden zijn geworden in een warme omgeving en dan bedoel ik niet alleen de temperatuur. veili uit en thuis naar een goedgekozen plek door solmar.

  • Algemeen 9
op 14 januari 2020 bestemming: Spanje / Benidorm, reisperiode: juni 2019

Wij gaan al 6 jaar met de bus twee keer jaar een keer met mijn familie naar fiesta park en wij gaan samen naar KroatiŽ om dat het
of gezellig met de mensen van de bus en zo mooi daag bij jullie wij komen iedere jaar met 5 man gr Gerda uit Rotterdam

  • Algemeen 10
op 14 januari 2020 bestemming: Spanje / Torremolinos, reisperiode: december 2019

Geweldig, met het vliegtuig via malaga, goed hotel en heerlijk weertje daar.

  • Algemeen 10
op 14 januari 2020 bestemming: Spanje / Benidorm, reisperiode: oktober 2019

Geweldig verzorgde vakantie,s in mooie hotels

  • Algemeen 10
op 9 januari 2020 bestemming: Spanje / Benidorm, reisperiode: februari 2019

Omdat t altijd goed gaat, tot heden , en ook met de bus is priema.

  • Algemeen 9
op 3 januari 2020 bestemming: Spanje / Malgrat de Mar, reisperiode: augustus 2019

Omdat de reis er naar toe altijd met de bus perfect verloopt,ga dus ook al heel wat jaartjes met Solmar mee en zo lang ik kan het ook blijven doen voor mij zijn zij de beste onder de busreizen.

  • Algemeen 10
op 24 december 2019 bestemming: Spanje / Benidorm, reisperiode: september 2019

Alles was goed verzorgd vriendelijk personeel zowel in de bus alsook in het hotel

  • Algemeen 8
op 20 december 2019 bestemming: Spanje / Benidorm, reisperiode: december 2019

In de bus goede verzorging. Zeer correct. Alsook in Benidorm prettig onthaal en fijn dat daar een kantoor zit waar je met vragen naar toe kan. Geruststellend. Misschien 1 hele kleine opmerking. 2 filmpjes in de bus hoeft voor mij niet zo nodig. 1 filmpje is voldoende. Is erg lawaaiig als het later word..

  • Algemeen 9
op 17 december 2019 bestemming: Spanje / Indalo Santa S. Malgrat, reisperiode: september 2018

Na 20 jr. Solmar en Indalo gemiddeld cijfer 9. Altijd een mooie en fijne tijd,2 weken. Wij voelen ons er echt thuis. Meestal in Mei-Juni. 2020 weer.

  • Algemeen 8
op 16 december 2019 bestemming: Spanje / Benamaldena, reisperiode: juni 2019

Heel goed verzorgd, mooie kamers, eten mocht iets meer variatie, alleen geen strand voor het Hotel, wel 200 meter verder

  • Algemeen 8
op 16 december 2019 bestemming: Spanje / Benidorm, reisperiode: september 2018

Heel fijne chauffeurs gehad die ons een heel ontspannen reis gegeven hebben ,en niet te vergeten een heel goed hotel madaira centro

  • Algemeen 9
op 15 december 2019 bestemming: Spanje / Malgrat de Mar, reisperiode: juni 2019

Was zoals altijd weer perfect geregeld

  • Algemeen 10
op 13 december 2019 bestemming: Spanje / Pineda de Mar, reisperiode: september 2019

Goede reis, gezellige ervaren chauffeurs, toffe host(es), gemoedelijk hotel, leuke plaats, alle ingrediŽnten kloppen.

  • Algemeen 10
op 10 december 2019 bestemming: Spanje / Benidorm, reisperiode: november 2019

Het hotel is geweldig compleet perfecte ligging direct in het centrum,makkelijk en snel te bereiken te voet ook voor mensen die slecht ter been zijn.
verder is het hotel zeer compleet goed eten kamers ruim voldoende,iedere dag schonen handdoeken enz.
het hotel heeft zeer vriendelijk personeel,en het dakterras op de 20 etage is een verademing prachtig mooi uitzicht.
Kortom een super aanrader

  • Algemeen 9
op 10 december 2019 bestemming: Spanje / Salou, reisperiode: augustus 2019

Hele fijne reis gehad met de chauffeurs, top hotel en goede prijs

  • Algemeen 10
op 9 december 2019 bestemming: Spanje / Benidorm, reisperiode: november 2019

Gewoon de service van begin tot eind zeer netjes en zeker niet te vergeten de chauffeurs en de catering

  • Algemeen 10
op 8 december 2019 bestemming: Spanje / Santa Susanna, reisperiode: juli 2019

Fijne busreis, supersnel voorbij

  • Algemeen 9
op 7 december 2019 bestemming: KroatiŽ / Istrie, reisperiode: september 2019

Superreis goed georganiseerd en vooral dankzij onze buschaufeur Swa en zijn assistent Max een onvergetelijke reis vol humor. We werden op tijd voorzien van een hapje, drankje en entertainment. De hotels en het park waar we verbleven waren super. In 2020 willen we graag met hun mee naar Polen!

  • Algemeen 9
op 7 december 2019 bestemming: Spanje / Benidorm, reisperiode: november 2019

Een tien geef ik nooit want als iets al top is moet je zorgen dat de top bereikbaar blijft. Een kleinigheidje en je duikeld zo naar beneden. Solmar hou het zo!!

  • Algemeen 9
op 6 december 2019 bestemming: Spanje / Benidorm, reisperiode: maart 2019

Alles prima geregeld en tiptop in orde.

  • Algemeen 9
op 6 december 2019 bestemming: Spanje / Cambrill, reisperiode: september 2018

Heerlijk genoten zag er niet zwart van de toeristen geen lange rijen ruimte op het strand,mooie accommodatie en lekker weer konden dit jaar niet wegens verhuizing maar boeken volgende week weer naarOlimar 2

  • Algemeen 9
op 6 december 2019 bestemming: Spanje / Albir, reisperiode: mei 2019

Het was een super vakantie, busreis, Hotel het Dorp, alles was gewoon perfect.
We hebben echt een super vakantie gehad

  • Algemeen 10
op 6 december 2019 bestemming: Spanje / PeŮŪscola, reisperiode: juni 2019

Deze reis was gewoon perfect goed georganiseerd en een hele goede reisleider evert de busreis naar spanje en terug was ook zeer goed en peniscola is ook een perfecte vakantie bestemming , daarom geef ik een 10 wij gaan al 10 of 11 jaar mee met solmar en hopenlijk kunnen we nog lang en graag mee gaan met deze goede reisorganisatie.

  • Algemeen 10
op 5 december 2019 bestemming: Spanje / Benidorm, reisperiode: september 2016

Om dat het altijd perfect was

  • Algemeen 10
op 5 december 2019 bestemming: Spanje / Salou, reisperiode: september 2019

Voor ons een bekende reis die weer vlekkeloos verlopen is .

  • Algemeen 9
op 5 december 2019 bestemming: Spanje / Calella, reisperiode: september 2019

Gezellige plaats goed verzorgde busreiziger met prettig personeel
Lekkere stoelen

  • Algemeen 10
op 5 december 2019 bestemming: Spanje / PeŮŪscola, reisperiode: oktober 2019

Ik reis al jaren met Solmartours.
En altijd naar tevredenheid, dat zegt toch genoeg.
Anders ga ik niet 2x per jaar met Solmar op vakantie.

  • Algemeen 10
op 5 december 2019 bestemming: Spanje / Pineda de Mar, reisperiode: september 2019

Tot in de puntjes verzorgd!! Heerlijke reis gehad zonder zorgen!!

  • Algemeen 10
op 5 december 2019 bestemming: Spanje / Malgrat de Mar, reisperiode: juli 2019

Heerlijke vakantie alles was top geregeld. Erg genoten

  • Algemeen 8
op 5 december 2019 bestemming: Spanje / Salou, reisperiode: september 2019

Goed verzorgt heen en terug reis en hotel ook perfect

  • Algemeen 10
op 5 december 2019 bestemming: Spanje / Benidorm, reisperiode: september 2019

Mooie reis en super vacantie gehad.

  • Algemeen 10
op 5 december 2019 bestemming: Spanje / Salou, reisperiode: september 2019

Het was uitstekend georganiseerd
Mjk lorente hendriks

  • Algemeen 10
op 5 december 2019 bestemming: Spanje / Benidorm, reisperiode: december 2018

Omdat mŪjn zus en ik een geweldige reis en vacantie hadden. Dat we 27.12.2019.weer gaan met jullie tot 12.01.2019.

  • Algemeen 10
op 5 december 2019 bestemming: Spanje / Salou, reisperiode: juni 2019

Prima goede hotels.
Goede service in de fijne firstclassbussen

Gaan al jaren mee

  • Algemeen 10
op 5 december 2019 bestemming: Spanje / Malgrat de mar, reisperiode: september 2019

Is gewoon top

  • Algemeen 10
op 5 december 2019 bestemming: Spanje / Cambrils, reisperiode: juli 2016

Geweldig. Leuke , gezellige busreis. Grandioos hotel !

  • Algemeen 10
op 5 december 2019 bestemming: KroatiŽ / Rondreis, reisperiode: september 2019

Geweldige gids en chauffeur ,hij wist enorm veel te vertellen over het land ,solmarblijft voor ons de maatschappij voor onze vakantie.

  • Algemeen 10
op 5 december 2019 bestemming: Spanje / Benidorm, reisperiode: december 2019

Omdat we al meer dan 25 jaar met Solmar reisen, en het zijn allemaal vriendelijke mensen bij Solmar 👍👍

  • Algemeen 8
op 5 december 2019 bestemming: Spanje / Alcocebre, reisperiode: september 2019

Reis goed verzorgt. Bus / chauffeurs fantastisch . Locatie fijn met zicht op de zee. Reisleiding fantastisch . Heerlijk gefietst .

  • Algemeen 10
op 5 december 2019 bestemming: Spanje / Benidorm, reisperiode: juni 2019

Altijd prima en gezellig in de bus

  • Algemeen 9
op 5 december 2019 bestemming: Spanje / Santa Susanna, reisperiode: september 2019

Alles goed verzorgd en geregeld we zijn een mnd daar geweest en hebben geen enkele klacht

  • Algemeen 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende