Solmar.nl

Url: https://www.solmar.nl
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: Spanje

Logo van Solmar.nl
Solmar.nl won in 2014 de Reisgraag award Solmar.nl won in 2018 de Reisgraag award Solmar.nl won in 2019 de Reisgraag award Solmar.nl won in 2020 de Reisgraag award

Solmar Tours is in 1984 opgericht (tegenwoordig bekend onder de naam Solmar.nl) en bekend geworden door de busreizen naar Spanje. Inmiddels biedt de reisorganisatie verschillende soorten reizen aan zoals busreizen, vliegreizen, autoreizen en rondreizen. Solmar.nl richt zich met de busreizen vooral naar bestemmingen in Spanje en Kroatië. De rondreizen kunnen ook plaatsvinden in Italië, de Balkan en Polen.

Bij de busreizen kun je op verschillende plekken in Nederland opstappen om de reis naar Spanje of Kroatië te beginnen. Met een luxe touringcar wordt er naar de bestemming gereden en tijdens de rit kun je genieten van een hapje, drankje en filmpje. De touringcar probeert iedereen zo dicht mogelijk bij de accommodatie te brengen, maar dit kans soms lastig zijn door de smalle wegen in Spanje.

De reizen kunnen ook zelf worden samengesteld. Wil je alleen een vliegticket? Of heb je alleen nog een accommodatie nodig? Deze zijn apart te boeken bij Solmar.nl. Ook kun je de gewenste accommodatie kiezen. De mogelijke accommodaties zijn hotels, appartementen, campings en resorts. Hierbij kun je ook kiezen voor 2, 3 of 4 sterren. Zo bepaal je zelf de luxe van de reis.

Het hoofdkantoor van Solmar.nl ligt sinds 2004 in Maarheeze. Het hoofdkantoor bevat een eigen bustransferium, waarmee Solmar.nl de eerste reisorganisatie in Nederland is met een eigen bustransferium. Solmar.nl is aangesloten bij de SGR.

op 15 juni 2021 bestemming: Spanje / Malgrat de Mar, reisperiode: juli 2020

Hartelijk dank voor uw terug betaling.
Geweldige service, GA ZO DOOR met uw service

  • Algemeen 9
op 9 oktober 2020 bestemming: Spanje / Peñíscola, reisperiode: april 2020

Heb met solmar contact gehad betreft cash refund. Een dame was erg netjes aan de telefoon en ik moest n mail sturen met de bijbehorende vouchers en dan zouden ze t zo spoedig mogelijk terug overmaken. Ik vind t persoonlijk vervelend om t geld terug te halen bij Solmar maar ik kom snel weer boeken als de hele corona gebeuren achter de rug is. Succes en sterkte de komende tijd teamleden van Solmar. !!!

  • Algemeen 10
op 6 oktober 2020 bestemming: Spanje / Peñíscola, reisperiode: april 2020

Heb in maart een mail gekregen dat onze reis werd geannuleerd. Heb omdat er een fout is gemaakt bij Solmar twee aparte rekeningen gekregen en in april wegens de geannuleerde reis van Solmar uit de vouchers. Ik wilde helemaal geen vouchers want ik.wil mn geld terug. Mijn kinderen die mee zouden gaan in april gaan nu niet meer mee wegens studie en elders wonen. Volgens het SGR is.het zo dat jullie dit moeten terug betalen.
Wij gaan graag verder met solmar op vakantie maar het geld vd vouchers kunnen we met tweeën niet opmaken. Ik wil gewoon alles terug en als corona voorbij is ga ik graag weer mee. Dus voorde voucher afhandeling is.t.echt.n vette 1.maar voor de vakanties n dikke 10.

  • Algemeen 1
op 16 september 2020 bestemming: Spanje, reisperiode: juni 2019

Niet eens plaatsgevonden en ze weigeren m'n geld terug te geven

  • Algemeen 1
op 13 juli 2020 bestemming: Oostenrijk / Wenen, reisperiode: juni 2019

We hebben een prachtige reis gemaakt. Onze buschauffeur heette Jos (een Belg) en was een geweldige reisleider. Wat heb ik genoten. Er was de reisleider niets teveel. We zijn op een avond naar een opera geweest, onderweg zorgde hij voor een glas champagne met Belgische bonbons. Het was in 2009 maar was een reis om nooit te vergeten. Ik denk er nog vaak aan terug. Ook omdat mijn vriendin met wie ik reisde inmiddels is overleden. Zij vond het ook een prachtige reis.

  • Algemeen 10
op 9 juni 2020 bestemming: Spanje / Malgrat de Mar, reisperiode: juli 2020

Ik zit in de schuldsanering en heb na veel sparen een busreis geboekt met samen met =/- 40 familie leden. Er zitten kwetsbare 70-plussers bij, dus we hebben gevraagd (ivm Corona) of de vakantie ongeboekt kon worden naar volgend jaar. Dit was mogelijk omdat we voor de termijn zaten en dit kosteloos konden doen.
Omdat ik in de schuldsanering zit en met 50 euro p/wk rond moet komen met een kind en hond had ik de vakantie geheel voldaan op het moment dat ik het geld bij elkaar gespaar had.
Ook ik wilde graag de vakantie verzetten, maar wilde gezien mijn situatie graag het geld boven de aanbetaling retour. Dit gaat Solmar niet doen.
Dus ondanks, dat wij de gehele reissom nog niet hadden hoeven te betalen, willen zij het niet terug storten.
Ik ben dus mijn aanbetaling kwijt en kan dus waarschijnlijk volgend jaar niet mee. Ik vind het ook niet eerlijk van Solmar. Ik had dat bedrag nog niet hoeven te betalen, dus waarom geven ze dit niet terug?

  • Algemeen 3
op 13 februari 2020 bestemming: Spanje / pineda, reisperiode: september 2019

We hebben hele goede busreis gehad ik en mijn zoon dochter vijfde jaar op rij en vande jaar gaan we terug met solmar maar met vlieger mallorca heel tevreden grtjes

  • Algemeen 10
op 25 januari 2020 bestemming: Spanje / Salou, reisperiode: oktober 2019

Super alles qua eten/vriendelijkheid en onderhoud van schoonmaken ALLES wauwie geregeld in Hotel ENNN in samenwerking met het bekende Portaventura Park en Ferraripark
En dan fijne busreis er naar toe
Jaaa weeer geweldig

  • Algemeen 10
op 21 januari 2020 bestemming: Spanje / Santa Susanna, reisperiode: december 2018

Een geweldige reis ondanks de handicap van mijn man hebben we genoten super chaufeur

  • Algemeen 10
op 18 januari 2020 bestemming: Spanje / Benidorm, reisperiode: december 2019

Het was voor ons de 1e keer dat wij met de Bus en met Solmar naar Benidorm zijn gegaan. Wij vonden het spannend maar het was gewoon te gek. Het was zo gezellig. Lekker niet zelf auto te rijden. En een gezellige hostes heen en terug ook. Voor je het weet ben je in Benidorm en konden wij onze 49e trouwdag vieren. Een geweldig hotel en lekker eten. Wij gaan dit jaar zeker weer.

  • Algemeen 10

Meer ervaringen

Nieuws

Artikelen

Vakantieverhalen / reisverslagen