Schrijf een ervaring over Solmar.nl en maak kans op mooie prijzen!

Solmar.nl

Url: https://www.solmar.nl
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: Spanje

Logo van Solmar.nl
Solmar.nl won in 2014 de Reisgraag award Solmar.nl won in 2018 de Reisgraag award Solmar.nl won in 2019 de Reisgraag award

Solmar Tours is in 1984 opgericht (tegenwoordig bekend onder de naam Solmar.nl) en bekend geworden door de busreizen naar Spanje. Inmiddels biedt de reisorganisatie verschillende soorten reizen aan zoals busreizen, vliegreizen, autoreizen en rondreizen. Solmar.nl richt zich met de busreizen vooral naar bestemmingen in Spanje en Kroatië. De rondreizen kunnen ook plaatsvinden in Italië, de Balkan en Polen.

Bij de busreizen kun je op verschillende plekken in Nederland opstappen om de reis naar Spanje of Kroatië te beginnen. Met een luxe touringcar wordt er naar de bestemming gereden en tijdens de rit kun je genieten van een hapje, drankje en filmpje. De touringcar probeert iedereen zo dicht mogelijk bij de accommodatie te brengen, maar dit kans soms lastig zijn door de smalle wegen in Spanje.

De reizen kunnen ook zelf worden samengesteld. Wil je alleen een vliegticket? Of heb je alleen nog een accommodatie nodig? Deze zijn apart te boeken bij Solmar.nl. Ook kun je de gewenste accommodatie kiezen. De mogelijke accommodaties zijn hotels, appartementen, campings en resorts. Hierbij kun je ook kiezen voor 2, 3 of 4 sterren. Zo bepaal je zelf de luxe van de reis.

Het hoofdkantoor van Solmar.nl ligt sinds 2004 in Maarheeze. Het hoofdkantoor bevat een eigen bustransferium, waarmee Solmar.nl de eerste reisorganisatie in Nederland is met een eigen bustransferium. Solmar.nl is aangesloten bij de SGR.

op 9 oktober 2020 bestemming: Spanje / Peñíscola, reisperiode: april 2020

Heb met solmar contact gehad betreft cash refund. Een dame was erg netjes aan de telefoon en ik moest n mail sturen met de bijbehorende vouchers en dan zouden ze t zo spoedig mogelijk terug overmaken. Ik vind t persoonlijk vervelend om t geld terug te halen bij Solmar maar ik kom snel weer boeken als de hele corona gebeuren achter de rug is. Succes en sterkte de komende tijd teamleden van Solmar. !!! ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 6 oktober 2020 bestemming: Spanje / Peñíscola, reisperiode: april 2020

Heb in maart een mail gekregen dat onze reis werd geannuleerd. Heb omdat er een fout is gemaakt bij Solmar twee aparte rekeningen gekregen en in april wegens de geannuleerde reis van Solmar uit de vouchers. Ik wilde helemaal geen vouchers want ik.wil mn geld terug. Mijn kinderen die mee zouden gaan in april gaan nu niet meer mee wegens studie en elders wonen. Volgens het SGR is.het zo dat jullie dit moeten terug betalen.
Wij gaan graag verder met solmar op vakantie maar het geld vd vouchers kunnen we met tweeën niet opmaken. Ik wil gewoon alles terug en als corona voorbij is ga ik graag weer mee. Dus voorde voucher afhandeling is.t.echt.n vette 1.maar voor de vakanties n dikke 10. ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 16 september 2020 bestemming: Spanje, reisperiode: juni 2019

Niet eens plaatsgevonden en ze weigeren m'n geld terug te geven ... Lees meer

  • Algemeen 1

Meer ervaringen

Nieuws

Artikelen

Vakantieverhalen / reisverslagen