Schrijf een ervaring over Solmar.nl en maak kans op mooie prijzen!

Solmar.nl

Url: https://www.solmar.nl
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: Spanje

Logo van Solmar.nl
Solmar.nl won in 2014 de Reisgraag award Solmar.nl won in 2018 de Reisgraag award Solmar.nl won in 2019 de Reisgraag award

Solmar Tours is in 1984 opgericht en bekend geworden door de busreizen naar Spanje. Inmiddels biedt de reisorganisatie verschillende soorten reizen aan zoals busreizen, vliegreizen, autoreizen en rondreizen. Solmar Tours richt zich met de busreizen vooral naar bestemmingen in Spanje en Kroatië. De rondreizen kunnen ook plaatsvinden in Griekenland, Portugal, Italië, Duitsland, Frankrijk, Engeland en Oostenrijk.

Bij de busreizen kun je op verschillende plekken in Nederland opstappen om de reis naar Spanje of Kroatië te beginnen. Met een luxe touringcar wordt er naar de bestemming gereden en tijdens de rit kun je genieten van een hapje, drankje en filmpje. De touringcar probeert iedereen zo dicht mogelijk bij de accommodatie te brengen, maar dit kans soms lastig zijn door de smalle wegen in Spanje.

De reizen kunnen ook zelf worden samengesteld. Wil je alleen een vliegticket? Of heb je alleen nog een accommodatie nodig? Deze zijn apart te boeken bij Solmar Tours. Ook kun je de gewenste accommodatie kiezen. De mogelijke accommodaties zijn hotels, appartementen, campings en resorts. Hierbij kun je ook kiezen voor 2, 3 of 4 sterren. Zo bepaal je zelf de luxe van de reis.

Het hoofdkantoor van Solmar Tours ligt sinds 2004 in Maarheeze. Het hoofdkantoor bevat een eigen bustransferium, waarmee Solmar Tours de eerste reisorganisatie in Nederland is met een eigen bustransferium. Solmar Tours is aangesloten bij de SGR.

op 10 december 2019 bestemming: Spanje / Benidorm, reisperiode: november 2019

Het hotel is geweldig compleet perfecte ligging direct in het centrum,makkelijk en snel te bereiken te voet ook voor mensen die slecht ter been zijn.
verder is het hotel zeer compleet goed eten kamers ruim voldoende,iedere dag schonen handdoeken enz.
het hotel heeft zeer vriendelijk personeel,en het dakterras op de 20 etage is een verademing prachtig mooi uitzicht.
Kortom een super aanrader

  • Algemeen 9
op 10 december 2019 bestemming: Spanje / Salou, reisperiode: augustus 2019

Hele fijne reis gehad met de chauffeurs, top hotel en goede prijs

  • Algemeen 10
op 9 december 2019 bestemming: Spanje / Benidorm, reisperiode: november 2019

Gewoon de service van begin tot eind zeer netjes en zeker niet te vergeten de chauffeurs en de catering

  • Algemeen 10

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen