Solmar.nl

Url: https://www.solmar.nl
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: Spanje

Logo van Solmar.nl

Solmar Tours is in 1984 opgericht (tegenwoordig bekend onder de naam Solmar.nl) en bekend geworden door de busreizen naar Spanje. Inmiddels biedt de reisorganisatie verschillende soorten reizen aan zoals busreizen, vliegreizen, autoreizen en rondreizen. Solmar.nl richt zich met de busreizen vooral naar bestemmingen in Spanje en Kroatië. De rondreizen kunnen ook plaatsvinden in Italië, de Balkan en Polen.

Bij de busreizen kun je op verschillende plekken in Nederland opstappen om de reis naar Spanje of Kroatië te beginnen. Met een luxe touringcar wordt er naar de bestemming gereden en tijdens de rit kun je genieten van een hapje, drankje en filmpje. De touringcar probeert iedereen zo dicht mogelijk bij de accommodatie te brengen, maar dit kans soms lastig zijn door de smalle wegen in Spanje.

De reizen kunnen ook zelf worden samengesteld. Wil je alleen een vliegticket? Of heb je alleen nog een accommodatie nodig? Deze zijn apart te boeken bij Solmar.nl. Ook kun je de gewenste accommodatie kiezen. De mogelijke accommodaties zijn hotels, appartementen, campings en resorts. Hierbij kun je ook kiezen voor 2, 3 of 4 sterren. Zo bepaal je zelf de luxe van de reis.

Het hoofdkantoor van Solmar.nl ligt sinds 2004 in Maarheeze. Het hoofdkantoor bevat een eigen bustransferium, waarmee Solmar.nl de eerste reisorganisatie in Nederland is met een eigen bustransferium. Solmar.nl is aangesloten bij de SGR.

Ervaringen met Solmar.nl

Solmar.nl krijgt gemiddeld een 8,1
op basis van 896 ervaringen:

8,1 + Ervaring delen
op 13 januari 2024 bestemming: Spanje / Benidorm, reisperiode: december 2023

Zeer slechte busreis na pech met originele bus. De vervangende bus zeer oud en veel stuk. Geen toilet en water voor thee of koffie. Ruim 4 uur vertraging en werden met 10 euro pp afgescheept op reis van 4400 euro met 4 personen.

 • Algemeen 3
op 12 januari 2024 bestemming: Spanje / Benidorm, reisperiode: december 2023

Zeer slechte reis gehd, bus stuk, kwam na 4 uur een oude bus, alles stuk.konden niet in slaapstand, wc stuk, geen water voor thee. Als compensatie 10 euro pp gehad, schandalig. Solmar moet ook mindervaliden niet boven laten zitten

 • Algemeen 4
op 5 december 2023 bestemming: Spanje / albier, reisperiode: oktober 2023

Heenreis prima
terugreis ramp, verkeerde plaatsen ivm invaliditeit
toilet deffect
te lange doorreistijd 5 uur zonder break
slechte communicatie

 • Algemeen 8
op 13 oktober 2023 bestemming: Spanje / Malgrat, reisperiode: oktober 2023

Voor de 5e keer Amaraiqua hotel, met dochter en schoonzoon. GEEN Balkon, GEEN koelkast!! Deze keer, staat wel in de reisgids. Erg teleurgesteld deze keer!! Bij receptie aangegeven. Hotel was vol , was het antwoord. Solmar stagiaire gaf aan kunnen wij ook niets doen!! Zeer zeer teleurgesteld, geen badlaken/ zwemgoed drogen , niets kon. Jammer Solmar!!

 • Algemeen 6
op 3 oktober 2023 bestemming: Spanje / Salou, reisperiode: september 2023

Samen First class geboekt ,mijn zus en ik , naar Salou in spanje. Wij werden achter in de bus geplaats. First class is of met z,n tweeën of alleen zitten . Wat voor ons niet uit maakte . Maar achterin zijn 4 stoelen , dus zat ik naast een meneer die aardig breed was en erg zat te transpireren, wat ik erg onprettig vond .waarom die stoel in het gangpad? In de gewone bussen is er wel achterin ,het gangpad tussen de stoelen .Dus mijn reis was daar door niet fijn .

 • Algemeen 6
op 25 september 2023 bestemming: Spanje / Santa susannanna, reisperiode: september 2023

Terug reis was slecht airco stuk 20 uur 6 graden in de bus.Niet goed voor mijn reuma.Nu drie weken pijn.Geen ned,.sprekende chauffeurs slecht Engels.bus 3

 • Algemeen 5
op 10 september 2023 bestemming: / Spanje, reisperiode: januari 2023

Fijne reis gehad,mooi hotel goed verzorgt
Terugreis fijne chauffeurs op busnr 16
Jos en Hoesein (juan) voor herhaling vatbaar

 • Algemeen 9
op 24 augustus 2023 bestemming: Spanje / Santa Susanna, reisperiode: augustus 2023

Zo ontzettend slechte reisorganisatie. Onze dochters van hun vakantiebaantje een busvakantie naar Spanje geboekt. In totaal 29 uur over de reis gedaan door pech met de bus. Daar moet toch een draaiboek voor klaar liggen als zo iets gebeurd?! Nu zijn ze heel de nacht bezig geweest. Eerst met 50 km per uur levensgevaarlijk over de snelweg rijden, 2 chauffeurs die geen Engels/Ned spraken. Daarna met heel de bus midden in de nacht op een monteur gewacht, waarna ze uiteindelijk toch naar een garage moesten rijden over de snelweg met een kapotte bus die rare geluiden maakte en stonk. Bij de garage nog met heel de bus drie uur zittend op een stoepje moeten wachten tot de bus gemaakt was. Solmar gaf telefonisch aan niks voor hun te kunnen betekenen. Een hele dag vakantie gemist van de 5 dagen, en wat nog het bizarre was toen ze aankwamen bij het hotel wist de Solmar medewerker niet eens wat een verschrikkelijke reis ze achter de rug hadden. Uiteindelijk wil Solmar na mailcontact onze dochters wel tegemoet komen. Ze krijgen 20 euro als compensatie 🙈 Uiteraard wordt dit verhaal nog vervolgd….

 • Algemeen 1
op 16 augustus 2023 bestemming: Spanje / Lloret de Mar, reisperiode: augustus 2023

Omdat ik Medische noodzaak had vanwege mijn kinderen dus Nadrukkelijk al in februari geboekt had had medegedeeld dat zij Voorin achter de buschauffeur moesten zodat wij bv achter ze kwamen te zitten. Dat is Zo Niet gebeurd!! Na de heenreis heb ik veel contact gezocht om aan te geven dat de terugreis Echt hun voor moesten!! Nee hoor zaten juist meer achteraan🥺...kinderen waren erg geprikkeld en verdrietig. Kreeg 3 verschillende antwoorden
- het is een voorkeur
- ja wie het eerst komt, eerst maalt
- Als u naar Benidorm reist wat 30ur...nu 24ur...kunt u Wel reserveren 🙄🙄🤔🤔.
Dat zit me dwars. 5 gegeven omdat we wel veilig heen en weer zijn gekomen. Maar ik wil zeker compensatie omdat ik me halve vakantie dat heb zitten regelen. En Ja ik heb aangeboden Medische gegevens door te sturen. Hoefde niet. Kinderen waren overprikkeld de eerste 2dagen. En de terugweg nu bijna al 4dgn...nooit meer met Solmar 😔

 • Algemeen 4
op 5 augustus 2023 bestemming: Spanje / Malgrat, reisperiode: augustus 2023

Goedemiddag, normaliter doe ik dit nooit maar ik voel me zo rot dus bijdeze. Bij Solmar een reis geboekt om mijn familie te verassen. Mijn familie had een reis geboekt met Solmar naar Spanje. Als verassing voor mijn familie besloot ik om mee te gaan. Solmar gebeld en met een erg vriendelijke dame gesproken. De gegevens van mijn familie doorgegeven en meerdere malen aangegeven dat ik niet wist wat ze exact hadden geboekt maar door de gegevens van mijn ouders te delen kon zij de reis inzien en exact hetzelfde boeken als mijn ouders (en opa en oma). De vriendelijke mevrouw was zelfs erg enthousiast en gaf aan dat het leuk was en zij zou haar best doen zodat ik in dezelfde bus kon! Tevens gaf zij aan dat alle reisdocumenten per e-mail naar mij gestuurd zouden worden zodat mijn familie er niet achter kwam. En dat lukte. (Mijn familie was erg verrast en we hadden zin in de vakantie) Eenmaal aangekomen in Spanje kwamen we bij het inchecken erachter dat ik een dag later zou vertrekken als mijn familie. Ik direct het contact persoon van Solmar in het hotel aangesproken en hij zei dat hij er direct achteraan zou gaan. Tevens Suzanne van Solmar telefonisch gesproken en zij zou mij terugbellen. Twee dagen later nog steeds niet terug gebeld. Ik heb nu in totaal vijf dagen achter iedereen aan moeten bellen en niemand die de verantwoordelijkheid ook maar een beetje neemt voor deze grote fout! Fouten maken is menselijk en echt niet erg. Alleen vind ik dit echt totaal geen services dat de gedupeerde hiervan telkens moet bellen en er dan ook echt maar niemand van Solmar de verantwoordelijkheid hiervoor neemt en het oplost! Ik zit nu al vijf dagen in spanning omdat ik dus misschien alleen naar huis moet. Tevens Soraya van Solmar gesproken en zij toonde zelfs ook geen greintje empathie voor de situatie ze was zelfs erg onvriendelijk. Tot op heden moet ik nog steeds afwachten. Zojuist Peter van Solmar gesproken. Hij gaf aan dat het kantoor dicht is en belt mij maandag terug. Tot slot gaf ik aan dat Solmar de telefoon gesprekken kan terugluisteren (zoals aangegeven wordt, worden de gesprekken opgenomen voor trainings doeleinden). Aangezien er gedaan wordt alsof alles wat ik zeg niet klopt. Hopelijk belt Peter zoals gezegd mij maandag terug met goed nieuws en een compensatie voor deze fout vanuit Solmar. Ik heb namelijk ook voor een dag meer betaald zonder dat ik dit wist en wilde. Conclusie, ik zou Solmar afraden en met een andere maatschappij gaan, daar zij niet hun fouten oplossen. Indien dit alsnog veranderd laat ik jullie dit uiteraard in een nieuwe review weten. Tot op heden helaas niet echt een fijne vakantie door dit geregel en spanning.

 • Algemeen 1
op 16 juli 2023 bestemming: Spanje / Santa Susanna, reisperiode: juni 2023

Ik geef cijfer 6 voor de indeling van de bus.
We hadden voor een firstclass bus gekozen met de vraag voor beneden in de bus.
Op de heenreis waren we heel tevreden.
De terugreis is een ander verhaal.
Dat we geen garantie kregen om weer beneden te zitten waren wij het mee eens.
Maar…… dat de bus beneden voor de helft met jonge mensen bezet was,
dat kunnen we van de busplanning niet begrijpen.
Deze jongere mensen kunnen toch veel makkelijker de trap op en af , als de oudere generatie. Naar onze mening moet de planning op het moment van terugreis naar de geboorte datums van de reizigers kijken. We hebben er verder geen problemen over gemaakt maar het is geen logische indeling v.d.bus.
Daarbij was er geen catering in de bus wat we natuurlijk wisten, maar op de terugreis was er ook bij instappen geen koffie en te veel weinig frisdrank aanwezig.
Jammer dit is dan ook de reden na heel lang klant bij jullie geweest te zijn, dat we in September voor de reisorganisatie van Boosten gekozen hebben.
Als laatste wel een groot compliment voor de goeie chauffeurs op bus nr 4 en nr 12.
Met vriendelijke groet. Thea Daniels.

 • Algemeen 6
op 27 juni 2023 bestemming: / Hotel Amaraigua, reisperiode: juni 2023

Dit is geen 4 sterren hotel. Hoogstens 2 sterren, voor de ligging aan zee en het zwembad (je). Wij hebben er helaas niet meer positiefs over te zeggen. Het hotel is niet schoon, in alle 8 dagen nog nooit iemand iets zien schoonmaken. Het stinkt dag en nacht naar riolering in het hele hotel. De algemene toiletten hebben beschimmelde deurposten en afgebroken toilet-rolhouders, eind van de dag zat alles daar onder de poep en werd er niets aangedaan, pas de volgende dag!! Op veel kamers is er geen bereik voor de gratis wifi, er is geen ned. tv zender meer, geen whirlpool meer, geen fitnesruimte meer, geen sauna meer, geen lounge of bar maar een selfservice drankenkast aan de muur. Alle drank zit in plastic glazen en koffie en thee in kartonnen bekers. Er is keiharde muziek overdag en in de avond tot 24 uur. De helft van de ligbedden buiten is kapot net als vele parasols. De buitenbar was versleten en vies. Hapjes voor All Inclusive waren de overgebleven broodjes van het ontbijt, de olijven van de lunch of chips...het stond uren in de brandende zon op die buitenbar. Het plafond van onze kamer zat vol doodgeslagen muggen. Onze kast mistte een deur en de verlichting deed heel raar...of alle lampen moest aan of alles ging uit... We kregen steeds kapotte versleten handdoeken en het douche putje zat verstopt maar er werd niets aan gedaan. De badlaken service werkte niet want er waren er niet genoeg...4 dagen niets gehad! Het eten stond bij de open buitendeur waar de vliegen naar binnenkwamen...er zaten er meerdere in de jogert.
Wij konden er helaas niet weg want we waren met de bus van Solmar....we hebben bij Solmar in Malgrat geklaagd en ook thuis. Omdat we niets hoorden, en geen bevestiging van ontvangst kregen, hebben we na 2 weken gebeld naar Solmar. We kregen te horen dat het druk was en er mogelijk over 4 weken een reactie zou komen.!!

 • Algemeen 2
op 21 juni 2023 bestemming: Spanje / Malgrat de Mar, reisperiode: juni 2023

De terugreis met busnummer 2 met de Filipijnse chauffeurs was geweldig, vriendelijk hulpzaam gewoon heel goed.

 • Algemeen 10
op 7 juni 2023 bestemming: Spanje / Pineda de Mar, reisperiode: juni 2022

Op 24 januari 2023 deed ik bij Solmar een boeking voor een 43-daagse Vlieg- Pakketreis naar Hotel Promenade in Pineda de Mar in Spanje.
Dit voor een bedrag vele malen hoger dan dat ik het direct had geboekt online. Ik ben een vrouw van bijna 83 jaar. Daar ik geen beschikking heb over een computer en niet afhankelijk wil zijn van anderen koos ik toch maar weer voor Solmar.
Vele malen heb ik telefonisch contact gehad met dhr Marc van Solmar betreffende mijn wensen.
Daar ik hulpbehoevend ben en beperk kan lopen heb ik meerdere malen aangegeven dat ik begeleid vliegen wens en een kamer met zeezicht en douche.
Voor het begeleidend vliegen moest ik maar mijn dochter in Spanje bellen zodat zij dit kon regelen.
Dit is al zeer verbazend wekkend daar de reden van het boeken bij een reisbureau o.a. inhoud, in mijn inziens, dat het reisbureau dit dient te regelen.
Uiteindelijk reist mijn zoon mee daar ik van het begeleidend vliegen geen bevestiging had ontvangen van Solmar.
Hotel Promenade heeft bij de reservering NIET doorgekregen, desgewenst kan bewijs worden bijgevoegd, dat ik een kamer met douche wens. Uiteindelijk heb ik dit zelf moeten regelen met het hotel.
Na ontvangst van de reisbescheiden ontdek ik tot mijn grote verbazing dat de bagage niet is bijgeboekt. Dit hebben mijn kinderen online moeten bijboeken voor een bedrag van €160.-.
Al vele jaren ben ik klant van Solmar. Dit is zeker niet de eerste keer dat er iets mis gaat met mijn reservering en zeker geen reclame. Is dit de manier hoe men met klanten omgaat en is dit de nieuwe toekomstvisie

 • Algemeen 1
op 5 december 2022 bestemming: Spanje / Benidorm, reisperiode: november 2022

We gaan al meer dan 25 jaar mee (2x per jaar) met solmar zo ook afgelopen nov.
De heenreis was niet al te best...een chauffeur vanaf maastricht die veel talen sprak maar geen nederlands??
Vreemd want als de andere (wel nederlandse)chauffeur ruste werd er niks uitgelegd over stops ,tijden etc.....
Vakantie in hotel port benidorm super geweest(voor ons beste hotel van benidorm)al heeft solmar wel steekje laten vallen.....samen met mijn moeder geboekt en duidelijk aangegeven om op dezelfde etage een kamer te krijgen(ivm dat mijn moeder alleen meereist)maar ondanks belofte van solmar was hier in hotel niets over bekend.(reisleidster claudia heeft wel haar beste tijd gehad en snauwde iedereen af in de bus)
Terugreis met geert en john top chauffeurs was ouderwets gezellig met hun als chauffeurs.die zelfs koffie/thee/soep maakte bij elke stop.
Dit werd zeer gewaardeerd....(had op heenreis ook gekund maar werd niet gedaan jammer)
Al met al fijne vakantie gehad en we verheugen ons op de volgende want wij blijven lekker met solmar meegaan.
Dat er geen catering aan boord was....was bekend op de heenreis was er voor iedereen een flesje water en een verrassingszakje wat door ons wel gewaardeerd werd..top.
Hopenlijk volgende keer weer met catering.
Dus wat ons betreft tot volgend jaar.

 • Algemeen 8
op 24 oktober 2022 bestemming: Spanje / Salou, reisperiode: augustus 2022

Heenries bus ging hotel redelijk terugreis bus!! ( horror)

 • Algemeen 2
op 15 september 2022 bestemming: Spanje / Malgrat de Mar, reisperiode: september 2021

Mn vriendin en ik zijn voor t eerst met Solmar gereist was spannend
Na al de recensies te lezen wist niet wat we er van moesten verwachten
Zelf naar Maarheeze gereden ,en wachten op bus 22
Hadden gevraagt om een plaats dicht bij toilet ivm met m'n vriendin
Bus 22aardige chauffeurs Rikki en Jo
Vertelde wat er allemaal kan nden verwachten. Rikki kwam onderweg nog bij iedereen langs een praatje maken
Hebben genoeg stops gehad en hij vroeg ook aan mn vriendin hoe t ging
Om 5u de volgende morgen waren we in Spanje en omdat er geen catering was kregen we van hun bij de stop een lekker bakkie koffie
Rikki en Jo bedankt voor t veilig brengen
6sept weer terug met bus nr 3 Jan en Damain ook aardig maar wat zakelijker ook weer genoeg stops gehad om even de benen te strekken en tijdens de regen en onweer in Frankrijk ons er goed door heen geloodst
Waren smidags om half 2weer in Maarheeze veilig en wel
Wij vondent goed te doen de catering ja daar wordt je over je ingelicht en weet je dat je zelf genoeg mee moet nemen
Vonden t voor herhalen ng vaarbaar

 • Algemeen 8
op 9 september 2022 bestemming: Spanje / Calella, reisperiode: augustus 2022

Hadden een chauffeur en een chauffeuse kletsen en lachend achter het stuur zaten beneden konden alles volgen hoe kan de chauffeur zijn gedachten en ogen op de weg houden ,werden naar zeer matige stoppen in calella afgezet …hotel espanya kunnen er hier uit wij dachten dat we voor de deur stonden maar niets was minder waar de chauffeur had t hotel moeten bellen waren wij opgehaald ..maar dat hebben ze niet gedaan nou daar stonden we om 5:30 werden we gewekt en stonden daar 7 uur voor ons op een totaal onbekende plek je loopt links je loopt rechts vraagt t nog meerder malen wordt je ook nog verkeerd gestuurd.na een uur lopen met je koffers kom je een dame tegen en zegt loop maar met me mee, na 1:5 uur lopen komen we doodvermoeid in t hotel aan.dit was een barre tocht ook jammer geen catering meer in de bus dit kregen we een dag voor vertrek te horen.nee solmar ga zo vooral niet door want dan ga je veel klanten verliezen.wij zijn ook niet meer de jongste 75 jaar dan verwacht je dit toch zeker niet.

 • Algemeen 5
op 1 september 2022 bestemming: Spanje / Malgrat de Mar, reisperiode: augustus 2022

Mijn ervaring met Solmar is zeer positief. Ga vooral door met al die negatieve reacties. Als het niet bevalt blijf dan lekker thuis. Probeer maar eens naar Spanje te komen voor de prijzen die Solmar hanteert. Gelukkig zijn er heel veel mensen die Solmar wel weten te waarderen,en begrip hebben voor de situatie waarin ze verkeren. Jullie leven toch niet onder een steen,overal zijn op dit moment problemen met helpende handjes.

 • Algemeen 10
op 27 augustus 2022 bestemming: Spanje / Malgrat de Mar, reisperiode: augustus 2022

De heenreis verliep eigelijk heel goed… leuke buschauffeurs en waren vrij snel.
Alleen de terugreis verliep veel minder. Aller eerst geen Solmar tours bus maar een hele andere met veel minder comfort aan boort! Stoelen konden bijna niet in de ligstand geen oplaad mogelijkheid voor telefoon of tablet of iets! Viel erg tegen deze bus! Eenmaal aangekomen in marnheeze best lang moeten wachten totdat we over konden stappen en toen maakte onze bus ook nog een hele toeristische route naar andere plaatsen waardoor de laatste kilometers terug naar huis veel te lang duurde absoluut niet fijn!

 • Algemeen 7
op 22 augustus 2022 bestemming: Spanje / Salou, reisperiode: augustus 2022

Wij zijn totaal verbijsterd van de omslag die Solmar heeft gemaakt, grote barst in het voorruit op de heenweg en ja...ook op de terugweg,(andere bus), ook was de bus vies vanbinnen, ons 3 jarig kleinzoontje zat op een gegeven moment met een versteende luikse wafel in zijn handen, van onder de stoel😛, te kort eruit met waarschuwingen....als jullie niet binnen die 10 minuten terug de bus in zijn dan brengen jullie andere mensen in de problemen die in Maarheeze staan te wachten, wat een schoften, de chauffeurs waren zelf een uur te laat om ons op te pikken, zij wisten totaal de weg niet in Salou.
Het was echt kiezen tussen drinken bij de pomp kopen of naar het toilet,
Solmar tours bestaat in mijn ogen niet meer, maar zijn onder de naam Solmar.nl verder gegaan, ik zie het nu als een criminele organisatie, alleen nog maar uit op winst, geen onderhoud meer, in zo kort mogelijke tijd het vee vervoeren naar de plaats van bestemming.

 • Algemeen 3
op 15 augustus 2022 bestemming: Spanje / Cambrills, reisperiode: augustus 2022

Wij zijn jaren lang met Solmar mee gegaan op vakantie maar dit jaar was het voor het laatst. het is niet meer de Solmar van jaren geleden en ze maar eens goed moeten nadenken om het oude niveau weer te halen. Als je met een bus op vakantie gaat dan weet je dat het een lange zit is en daar kies je dan ook voor maar de reis kan verlicht worden door een perfecte service aan boord en wat gezelligheid. Op de heenreis( 1 aug) hadden we bus 2 met 2 ervaren chauffeurs, en dat was het enige positieve van de reis.
Geen hostess aan boord, geen uitleg van de chauffeurs, 1e stop na ruim 5 uur rijden, geen gezellige muziek, 2 keer de zelfde film afgedraaid, stinkende toilet die niet geleegd was, lekkage op de vloer van het koffiezetapparaat en je moest zelf maar je eigen drankjes regelen. ook was er niets te eten aan boord van de bus.
Uiteindelijk aangekomen in Spanje gingen we langs de hotels om mensen af te zetten en nadat we de 1e gasten hadden afgezet moesten we ineens een noodstop maken omdat het kofferluik nog openstond en de koffers eruit bungelde. We hebben wel 12 lekkere dagen gehad in het hotel maar toen kwam de terugreis en dat was de Hel op Aarde. zoiets hebben wij nog nooit meegemaakt en we gaan dit ook niet meer mee maken omdat dit de laatste keer bus was. We zouden op 11 augustus om 17:20 opgehaald worden met bus 5 en heel toevallig keken wij om 16:50 naar buiten en zagen wij een bus staan van Solmar maar zonder nummer.
Opeens zien wij een verwarde man uit een hotel aan de overkant komen die met een blaadje liep te zwaaien. Hij was totaal onverstaanbaar en het zweet gutste van zijn lichaam en uiteindelijk begreep ik dat hij op zoek was naar ons. Wij dachten dat hij alleen was maar zijn maat zat in het kofferluik en sprak amper Nederlands. Wij zaten als 1e in de bus en we gingen even snel de rest op halen, nou dat snelle kan je er wel vanaf laten. Wat een amateurs waren dit zeg.
het 2e adres konden ze niet vinden en uiteindelijk gingen ze via Google daar naar toe maar toen gebeurde iets waar de honden geen brood van gegeten hebben. Tegen het verkeer in, verkeerde straat in en aan het einde van een veel te smalle weg kwamen we vast te zitten met de bus op een treinrails. de onderkant van de bus vast op de rails en het dak klem onder een ijzeren balk. Wij zijn toen de bus uit gevlucht om dat het niet veilig meer was. Na een half uur stuntelen konen achteruit de smalle straat weer uitkomen met behoorlijk wat schade. Ook in deze bus 5 geen Hostess, amper wat te drinken en geen eten. De zelfde stinkende WC die niet geleegd is en verder ook geen informatie meer gehad over de terugreis. Na ook nog een chauffeurs wissel in Frankrijk en wat verkeerd rijden waren wij een dag later om 15:00 in Maarheeze.
Totaal gesloopt door alles zijn we 2e dagen bezig geweest om bij te komen en de reis te verwerken. Gelukkig voor ons de laatste keer met de bus. Hopelijk gaat Solmar hier iets aan doen anders gaan zij veel klanten kwijt raken.

 • Algemeen 1
op 21 juli 2022 bestemming: Spanje / Salou, reisperiode: juni 2022

Met bus 14 bobby en lambert geen klagen van , de bus geen carting ,bus heel vuil ,de wc heel vol ,we zijn ziek geworden paar dagen later ,ventje bijna dood zwaar infectie op zijn longen ;dus nooit meer solmartours terug reis bus 3 een uur te laat zalig he in die hitte ,bus wel zuiver nu en bediening bobby was er gelukkig ook weer die man verdient een pluim heeft heel goed gezorgd voor mijn ventje van 91 jaar ,je betaald zo veel voor de first classe ;maar bus 14 was een varkenstal microbe nest ba ba die was niet onsmet geen film aan bord niks smorgens om 6 uur goede morgen ,zonder koffie of iets om 7 uur waren aan ons hotel ,dus nooit meer

 • Algemeen 3
op 23 juni 2022 bestemming: Spanje / Santasusana, reisperiode: juli 2022

De reis met een firstclass bus heenreis ging nog redelijk ondanks dat er geen hostes was!
Daar in tegen de terug reis bus ruim 50 minuten dan aan gezondigd telaat zonder opgaaf.
Werden door de chauffeur op de achterbank gestuurd en daar is naar mijn mening geen firstclass ruimte aanwezig omdat er vier stoelen op een rij staan ,met naar mij bevinding net zo veel ruimte als royaalclass was en al iemand van ons naar het toilet wilde moesten er minstens drie personen opstaan en zich kronkelend naar het gangpad kruipen dit is niet Firstclass waardig!!!
Bij aankomst gereageerd maar men vond dit onzin,ik vind de plek achter in de bus ook maar drie stoelen moet hebben om de firstclass ruimte te kunnen creëren (hier een taak voor Solmar).
Als je firstclass boekt moet je niet met royalclass worden af gescheept!

 • Algemeen 6
op 16 juni 2022 bestemming: Spanje / La pineda, reisperiode: juni 2022

Na 15 keer met de frist classbus naar Spanje met solmar nooit meer opde heen reis een chauffeur tot Frankrijk de chauffeur wist niet hoe de tv en cd werkte de verwarming stond aan hij wist deze niet uit te zittende bus was rond uit smerig de tampon van de vorige gast lach onder de stoel na Frankrijk stapte 2 chauffeurs in wisten ook niet hou alles werkte de koffers moeten wij zelf in de bagageruimte gooien om 11uurr kwamen wij in la pineda aan op de terug weg bus 5 nog smeriger stoel leuning stuk je ruste met je arm op een stuk ijzer zodat je arm kapot ging een riool stank boven in de bus de bus chauffeur deed dat af met ja de wc zit vol het keukentje zo vies daar neem je geen koffie van ook de terug reis geen tv geen muziek was ook stuk op de zitting chocolade zodat we met een doek en water de zitting eerst schoon hebben gemaakt dit was dan de frist class bus na 15 jaar nooit meer met solmar

 • Algemeen 1
op 9 juni 2022 bestemming: Spanje / Peñíscola, reisperiode: mei 2022

De beloofde service, de catering ontbrak op de terugreis, de tijd voor na het toilet te kunnen was 15 min. Het probleem was dat er 3 bussen tegelijkertijd stopten de toiletten stroomden vol je stond er veel te lang te wachten. De entertainment de films waren veel te donker en slecht te zien. De bussen hebben onderhoud nodig kapotte voetsteunen etc....Gelukkig hadden we een fijne reisleider Evert van Solmar tours die ons een appje stuurde dat we met de Limburglijn naar huis ginge. . Al met al willen we wachten met weer met Solmar te gaan totdat Solmar zijn zaakjes weer op orde heeft. Het hotel Peniscola Plaza was gewoon goed, we hebben er heerlijke dagen gehad. Het enigste wat een beetje jammer was, er was heel veel lawaai s'avonds en nergens geen plekje waar wat oudere mensen zouden kunnen kaarten, onder het genot van een drankje terwijl er een hele mooie bar bij de lobby lag die niet gebruikt werd. Meerder mensen gesproken die dit ook jammer vonden

 • Algemeen 6
op 2 juni 2022 bestemming: Spanje / Salou, reisperiode: mei 2022

De bus reis was heen en terug zeer slecht geen hostess.
weinig stops slechte bussen.

 • Algemeen 2
op 11 mei 2022 bestemming: Spanje / Salou, reisperiode: mei 2022

Zeer slecht reis geregeld door solmar. Na meer dan 20 jaar 3 x vakantie met de first class bus dachten we nu met de kinderen en kleinkinderen 15 man totaal en mooie vakantie week te kunnen houden. Niets is minder waar heenreis 2 uur later vertrokken met een zeer verouderde bus waar alles wat kapot kon ook kapot was. Hotel niet de accommodatie beschikbaar na 3 uur bellen met solmar toch gekregen waar we voor betaald hadden. Terug reis bus 2 uur te laat op afgesproken plaats zonder ook maar 1 berichtje van solmar. Gewoon een verschrikkelijke reis gehad en het ergste is dat solmar het allemaal heel normaal vind. Wens ze nog veel succes maar niet meer met ons.

 • Algemeen 1
op 15 juni 2021 bestemming: Spanje / Malgrat de Mar, reisperiode: juli 2020

Hartelijk dank voor uw terug betaling.
Geweldige service, GA ZO DOOR met uw service

 • Algemeen 9
op 9 oktober 2020 bestemming: Spanje / Peñíscola, reisperiode: april 2020

Heb met solmar contact gehad betreft cash refund. Een dame was erg netjes aan de telefoon en ik moest n mail sturen met de bijbehorende vouchers en dan zouden ze t zo spoedig mogelijk terug overmaken. Ik vind t persoonlijk vervelend om t geld terug te halen bij Solmar maar ik kom snel weer boeken als de hele corona gebeuren achter de rug is. Succes en sterkte de komende tijd teamleden van Solmar. !!!

 • Algemeen 10
op 6 oktober 2020 bestemming: Spanje / Peñíscola, reisperiode: april 2020

Heb in maart een mail gekregen dat onze reis werd geannuleerd. Heb omdat er een fout is gemaakt bij Solmar twee aparte rekeningen gekregen en in april wegens de geannuleerde reis van Solmar uit de vouchers. Ik wilde helemaal geen vouchers want ik.wil mn geld terug. Mijn kinderen die mee zouden gaan in april gaan nu niet meer mee wegens studie en elders wonen. Volgens het SGR is.het zo dat jullie dit moeten terug betalen.
Wij gaan graag verder met solmar op vakantie maar het geld vd vouchers kunnen we met tweeën niet opmaken. Ik wil gewoon alles terug en als corona voorbij is ga ik graag weer mee. Dus voorde voucher afhandeling is.t.echt.n vette 1.maar voor de vakanties n dikke 10.

 • Algemeen 1
op 16 september 2020 bestemming: Spanje, reisperiode: juni 2019

Niet eens plaatsgevonden en ze weigeren m'n geld terug te geven

 • Algemeen 1
op 13 juli 2020 bestemming: Oostenrijk / Wenen, reisperiode: juni 2019

We hebben een prachtige reis gemaakt. Onze buschauffeur heette Jos (een Belg) en was een geweldige reisleider. Wat heb ik genoten. Er was de reisleider niets teveel. We zijn op een avond naar een opera geweest, onderweg zorgde hij voor een glas champagne met Belgische bonbons. Het was in 2009 maar was een reis om nooit te vergeten. Ik denk er nog vaak aan terug. Ook omdat mijn vriendin met wie ik reisde inmiddels is overleden. Zij vond het ook een prachtige reis.

 • Algemeen 10
op 9 juni 2020 bestemming: Spanje / Malgrat de Mar, reisperiode: juli 2020

Ik zit in de schuldsanering en heb na veel sparen een busreis geboekt met samen met =/- 40 familie leden. Er zitten kwetsbare 70-plussers bij, dus we hebben gevraagd (ivm Corona) of de vakantie ongeboekt kon worden naar volgend jaar. Dit was mogelijk omdat we voor de termijn zaten en dit kosteloos konden doen.
Omdat ik in de schuldsanering zit en met 50 euro p/wk rond moet komen met een kind en hond had ik de vakantie geheel voldaan op het moment dat ik het geld bij elkaar gespaar had.
Ook ik wilde graag de vakantie verzetten, maar wilde gezien mijn situatie graag het geld boven de aanbetaling retour. Dit gaat Solmar niet doen.
Dus ondanks, dat wij de gehele reissom nog niet hadden hoeven te betalen, willen zij het niet terug storten.
Ik ben dus mijn aanbetaling kwijt en kan dus waarschijnlijk volgend jaar niet mee. Ik vind het ook niet eerlijk van Solmar. Ik had dat bedrag nog niet hoeven te betalen, dus waarom geven ze dit niet terug?

 • Algemeen 3
op 13 februari 2020 bestemming: Spanje / pineda, reisperiode: september 2019

We hebben hele goede busreis gehad ik en mijn zoon dochter vijfde jaar op rij en vande jaar gaan we terug met solmar maar met vlieger mallorca heel tevreden grtjes

 • Algemeen 10
op 25 januari 2020 bestemming: Spanje / Salou, reisperiode: oktober 2019

Super alles qua eten/vriendelijkheid en onderhoud van schoonmaken ALLES wauwie geregeld in Hotel ENNN in samenwerking met het bekende Portaventura Park en Ferraripark
En dan fijne busreis er naar toe
Jaaa weeer geweldig

 • Algemeen 10
op 21 januari 2020 bestemming: Spanje / Santa Susanna, reisperiode: december 2018

Een geweldige reis ondanks de handicap van mijn man hebben we genoten super chaufeur

 • Algemeen 10
op 18 januari 2020 bestemming: Spanje / Benidorm, reisperiode: december 2019

Het was voor ons de 1e keer dat wij met de Bus en met Solmar naar Benidorm zijn gegaan. Wij vonden het spannend maar het was gewoon te gek. Het was zo gezellig. Lekker niet zelf auto te rijden. En een gezellige hostes heen en terug ook. Voor je het weet ben je in Benidorm en konden wij onze 49e trouwdag vieren. Een geweldig hotel en lekker eten. Wij gaan dit jaar zeker weer.

 • Algemeen 10
op 18 januari 2020 bestemming: Spanje / cambrils, reisperiode: september 2019

Al jaren thuis in best cambrils. voorheen ook al andere bestemmingen, maar al jaren is dit telkens veilg "thuis" gebracht worden door solmar daar in spanje en ook weer terug naar nederland. een heerlijke plek om te vertoeven tussen allerlei mensen van over de hele wereld. mensen die vrienden zijn geworden in een warme omgeving en dan bedoel ik niet alleen de temperatuur. veili uit en thuis naar een goedgekozen plek door solmar.

 • Algemeen 9
op 14 januari 2020 bestemming: Spanje / Benidorm, reisperiode: juni 2019

Wij gaan al 6 jaar met de bus twee keer jaar een keer met mijn familie naar fiesta park en wij gaan samen naar Kroatië om dat het
of gezellig met de mensen van de bus en zo mooi daag bij jullie wij komen iedere jaar met 5 man gr Gerda uit Rotterdam

 • Algemeen 10
op 14 januari 2020 bestemming: Spanje / Torremolinos, reisperiode: december 2019

Geweldig, met het vliegtuig via malaga, goed hotel en heerlijk weertje daar.

 • Algemeen 10
op 14 januari 2020 bestemming: Spanje / Benidorm, reisperiode: oktober 2019

Geweldig verzorgde vakantie,s in mooie hotels

 • Algemeen 10
op 9 januari 2020 bestemming: Spanje / Benidorm, reisperiode: februari 2019

Omdat t altijd goed gaat, tot heden , en ook met de bus is priema.

 • Algemeen 9
op 3 januari 2020 bestemming: Spanje / Malgrat de Mar, reisperiode: augustus 2019

Omdat de reis er naar toe altijd met de bus perfect verloopt,ga dus ook al heel wat jaartjes met Solmar mee en zo lang ik kan het ook blijven doen voor mij zijn zij de beste onder de busreizen.

 • Algemeen 10
op 24 december 2019 bestemming: Spanje / Benidorm, reisperiode: september 2019

Alles was goed verzorgd vriendelijk personeel zowel in de bus alsook in het hotel

 • Algemeen 8
op 20 december 2019 bestemming: Spanje / Benidorm, reisperiode: december 2019

In de bus goede verzorging. Zeer correct. Alsook in Benidorm prettig onthaal en fijn dat daar een kantoor zit waar je met vragen naar toe kan. Geruststellend. Misschien 1 hele kleine opmerking. 2 filmpjes in de bus hoeft voor mij niet zo nodig. 1 filmpje is voldoende. Is erg lawaaiig als het later word..

 • Algemeen 9
op 17 december 2019 bestemming: Spanje / Indalo Santa S. Malgrat, reisperiode: september 2018

Na 20 jr. Solmar en Indalo gemiddeld cijfer 9. Altijd een mooie en fijne tijd,2 weken. Wij voelen ons er echt thuis. Meestal in Mei-Juni. 2020 weer.

 • Algemeen 8
op 16 december 2019 bestemming: Spanje / Benamaldena, reisperiode: juni 2019

Heel goed verzorgd, mooie kamers, eten mocht iets meer variatie, alleen geen strand voor het Hotel, wel 200 meter verder

 • Algemeen 8
op 16 december 2019 bestemming: Spanje / Benidorm, reisperiode: september 2018

Heel fijne chauffeurs gehad die ons een heel ontspannen reis gegeven hebben ,en niet te vergeten een heel goed hotel madaira centro

 • Algemeen 9
op 15 december 2019 bestemming: Spanje / Malgrat de Mar, reisperiode: juni 2019

Was zoals altijd weer perfect geregeld

 • Algemeen 10
op 13 december 2019 bestemming: Spanje / Pineda de Mar, reisperiode: september 2019

Goede reis, gezellige ervaren chauffeurs, toffe host(es), gemoedelijk hotel, leuke plaats, alle ingrediënten kloppen.

 • Algemeen 10
op 10 december 2019 bestemming: Spanje / Benidorm, reisperiode: november 2019

Het hotel is geweldig compleet perfecte ligging direct in het centrum,makkelijk en snel te bereiken te voet ook voor mensen die slecht ter been zijn.
verder is het hotel zeer compleet goed eten kamers ruim voldoende,iedere dag schonen handdoeken enz.
het hotel heeft zeer vriendelijk personeel,en het dakterras op de 20 etage is een verademing prachtig mooi uitzicht.
Kortom een super aanrader

 • Algemeen 9
op 10 december 2019 bestemming: Spanje / Salou, reisperiode: augustus 2019

Hele fijne reis gehad met de chauffeurs, top hotel en goede prijs

 • Algemeen 10
op 9 december 2019 bestemming: Spanje / Benidorm, reisperiode: november 2019

Gewoon de service van begin tot eind zeer netjes en zeker niet te vergeten de chauffeurs en de catering

 • Algemeen 10
op 8 december 2019 bestemming: Spanje / Santa Susanna, reisperiode: juli 2019

Fijne busreis, supersnel voorbij

 • Algemeen 9
op 7 december 2019 bestemming: Kroatië / Istrie, reisperiode: september 2019

Superreis goed georganiseerd en vooral dankzij onze buschaufeur Swa en zijn assistent Max een onvergetelijke reis vol humor. We werden op tijd voorzien van een hapje, drankje en entertainment. De hotels en het park waar we verbleven waren super. In 2020 willen we graag met hun mee naar Polen!

 • Algemeen 9
op 7 december 2019 bestemming: Spanje / Benidorm, reisperiode: november 2019

Een tien geef ik nooit want als iets al top is moet je zorgen dat de top bereikbaar blijft. Een kleinigheidje en je duikeld zo naar beneden. Solmar hou het zo!!

 • Algemeen 9
op 6 december 2019 bestemming: Spanje / Benidorm, reisperiode: maart 2019

Alles prima geregeld en tiptop in orde.

 • Algemeen 9
op 6 december 2019 bestemming: Spanje / Cambrill, reisperiode: september 2018

Heerlijk genoten zag er niet zwart van de toeristen geen lange rijen ruimte op het strand,mooie accommodatie en lekker weer konden dit jaar niet wegens verhuizing maar boeken volgende week weer naarOlimar 2

 • Algemeen 9
op 6 december 2019 bestemming: Spanje / Albir, reisperiode: mei 2019

Het was een super vakantie, busreis, Hotel het Dorp, alles was gewoon perfect.
We hebben echt een super vakantie gehad

 • Algemeen 10
op 6 december 2019 bestemming: Spanje / Peñíscola, reisperiode: juni 2019

Deze reis was gewoon perfect goed georganiseerd en een hele goede reisleider evert de busreis naar spanje en terug was ook zeer goed en peniscola is ook een perfecte vakantie bestemming , daarom geef ik een 10 wij gaan al 10 of 11 jaar mee met solmar en hopenlijk kunnen we nog lang en graag mee gaan met deze goede reisorganisatie.

 • Algemeen 10
op 5 december 2019 bestemming: Spanje / Benidorm, reisperiode: september 2016

Om dat het altijd perfect was

 • Algemeen 10
op 5 december 2019 bestemming: Spanje / Salou, reisperiode: september 2019

Voor ons een bekende reis die weer vlekkeloos verlopen is .

 • Algemeen 9
op 5 december 2019 bestemming: Spanje / Calella, reisperiode: september 2019

Gezellige plaats goed verzorgde busreiziger met prettig personeel
Lekkere stoelen

 • Algemeen 10
op 5 december 2019 bestemming: Spanje / Peñíscola, reisperiode: oktober 2019

Ik reis al jaren met Solmartours.
En altijd naar tevredenheid, dat zegt toch genoeg.
Anders ga ik niet 2x per jaar met Solmar op vakantie.

 • Algemeen 10
op 5 december 2019 bestemming: Spanje / Pineda de Mar, reisperiode: september 2019

Tot in de puntjes verzorgd!! Heerlijke reis gehad zonder zorgen!!

 • Algemeen 10
op 5 december 2019 bestemming: Spanje / Malgrat de Mar, reisperiode: juli 2019

Heerlijke vakantie alles was top geregeld. Erg genoten

 • Algemeen 8
op 5 december 2019 bestemming: Spanje / Salou, reisperiode: september 2019

Goed verzorgt heen en terug reis en hotel ook perfect

 • Algemeen 10
op 5 december 2019 bestemming: Spanje / Benidorm, reisperiode: september 2019

Mooie reis en super vacantie gehad.

 • Algemeen 10
op 5 december 2019 bestemming: Spanje / Salou, reisperiode: september 2019

Het was uitstekend georganiseerd
Mjk lorente hendriks

 • Algemeen 10
op 5 december 2019 bestemming: Spanje / Benidorm, reisperiode: december 2018

Omdat míjn zus en ik een geweldige reis en vacantie hadden. Dat we 27.12.2019.weer gaan met jullie tot 12.01.2019.

 • Algemeen 10
op 5 december 2019 bestemming: Spanje / Salou, reisperiode: juni 2019

Prima goede hotels.
Goede service in de fijne firstclassbussen

Gaan al jaren mee

 • Algemeen 10
op 5 december 2019 bestemming: Spanje / Malgrat de mar, reisperiode: september 2019

Is gewoon top

 • Algemeen 10
op 5 december 2019 bestemming: Spanje / Cambrils, reisperiode: juli 2016

Geweldig. Leuke , gezellige busreis. Grandioos hotel !

 • Algemeen 10
op 5 december 2019 bestemming: Kroatië / Rondreis, reisperiode: september 2019

Geweldige gids en chauffeur ,hij wist enorm veel te vertellen over het land ,solmarblijft voor ons de maatschappij voor onze vakantie.

 • Algemeen 10
op 5 december 2019 bestemming: Spanje / Benidorm, reisperiode: december 2019

Omdat we al meer dan 25 jaar met Solmar reisen, en het zijn allemaal vriendelijke mensen bij Solmar 👍👍

 • Algemeen 8
op 5 december 2019 bestemming: Spanje / Alcocebre, reisperiode: september 2019

Reis goed verzorgt. Bus / chauffeurs fantastisch . Locatie fijn met zicht op de zee. Reisleiding fantastisch . Heerlijk gefietst .

 • Algemeen 10
op 5 december 2019 bestemming: Spanje / Benidorm, reisperiode: juni 2019

Altijd prima en gezellig in de bus

 • Algemeen 9
op 5 december 2019 bestemming: Spanje / Santa Susanna, reisperiode: september 2019

Alles goed verzorgd en geregeld we zijn een mnd daar geweest en hebben geen enkele klacht

 • Algemeen 10
op 5 december 2019 bestemming: Spanje / Salou, reisperiode: september 2019

Er wordt veel beloofd en dit is allemaal nagekomen,wat een geweldige reisorganisatie. SOLMAR busje komt zo,heerlijk relax!!

 • Algemeen 10
op 5 december 2019 bestemming: Spanje / CAMBRIELS, reisperiode: juni 2019

ALLES PERFECT. GEEN ANDERE VERKLARING VOOR.

 • Algemeen 10
op 5 december 2019 bestemming: Spanje / Benidorm, reisperiode: november 2019

Prima bus reis, goede begeleiding en informatie van de chauffeurs en de hostess. Alles prima geregeld. Ga volgens jaar beslist weer met solmar.

 • Algemeen 9
op 5 december 2019 bestemming: Spanje / Benidorm, reisperiode: februari 2019

De Reis was heel goed gegaan we gaan ieder jaar in Februari naar Benidorm
Het is ons Reis Burau SOLMARTOURS

 • Algemeen 10
op 5 december 2019 bestemming: Spanje / Salou, reisperiode: september 2016

Hele fijne reis. I.v.m ziekte een paar jaar overgeslagen. We komen beslist terug.

 • Algemeen 10
op 5 december 2019 bestemming: Spanje / Tossa de Mar, reisperiode: augustus 2019

Goede begeleiding en service van het boeken van de reis tot aan het einde van de vakantie. Geweldig team.

 • Algemeen 10
op 5 december 2019 bestemming: Spanje / Salou, reisperiode: mei 2019

Wij al ruim 20 jaar met Solmar daar heen gaan en alles super gaat en is

 • Algemeen 10
op 5 december 2019 bestemming: Spanje / Malgrat de Mar, reisperiode: juli 2019

Wij gaan aankomend jaar voor de 16e keer mee. Dat zegt al genoeg, als ze niet goed waren gingen we niet meer met Solmar mee

 • Algemeen 9
op 5 december 2019 bestemming: Kroatië / Opatija, reisperiode: september 2019

Met Solmar zijn we in Opatija 5 keer geweest. Altijd een rustige en veilige reis. Geeft ons een veilig en vertrouwd gevoel

 • Algemeen 8
op 5 december 2019 bestemming: Spanje / Benidorm, reisperiode: mei 2016

Omdat ik graag met jullie mee ga

 • Algemeen 9
op 5 december 2019 bestemming: Spanje / Malgrat, reisperiode: augustus 2019

Ik zou nog wel een hoger cijfer geven als de erbij stond, ik ben zo’n fan van Solmar, ik heb zelfs met surprise een solmarbus gekregen zo blij word ik van Solmar! Heerlijk je hoeft alleen maar in te stappen en bij je hotel weer uit te stappen, niks geen geleur met koffers! Goede service, leuke chauffeurs, veel beenruimte enz. ‘TSolmar je vakantie zijn, heerlijk toch!

 • Algemeen 10
op 4 december 2019 bestemming: Spanje / Malgrat de Mar, reisperiode: september 2019

Omdat alles perfect verloop comfortabele bussen fijne chauffeurs genoeg stops op de reis

 • Algemeen 10
op 4 december 2019 bestemming: Italië / Diano marina, reisperiode: september 2019

Het was een fantastische reis met heel veel dank aan Josefien en Ad.

 • Algemeen 10
op 4 december 2019 bestemming: Spanje / Benidorm, reisperiode: maart 2019

Al zolang dat Solmar bestaat gaan we mee, zegt genoeg! (Ja toch)😆👍

 • Algemeen 10
op 4 december 2019 bestemming: Spanje / Santa Susanna, reisperiode: juli 2019

Het is altijd een heerlijke vakantie met jullie al zodra wij in Utrecht bij sjaakkie de bus in gaan, jullie hebben eerlijke hotels die ook werkelijk in de brochure staan wij reizen al 27 jaar eerst met zijn tweeën en nu al 19 jaar met onze kinderen elk jaar weer met jullie en veel meegemaakt maar nooit is onze vakantie daarmee tegengevallen toch bedankt hiervoor Gr john

 • Algemeen 10
op 4 december 2019 bestemming: Spanje / Benidorm, reisperiode: oktober 2019

Comfortabele reis in first classbus
Gedegen chauffeurs en gastvrije hostess maar de wachttijden buiten in Maastricht waren erg lang
Hotel top conform omschrijving

 • Algemeen 8
op 4 december 2019 bestemming: Spanje / Salou, reisperiode: augustus 2019

Geweldige busreis prima hotel

 • Algemeen 10
op 4 december 2019 bestemming: Spanje / Salou, reisperiode: september 2019

Geef dit cijfer omdat solmar dit dik verdiend

 • Algemeen 10
op 4 december 2019 bestemming: Spanje / Benidorm, reisperiode: januari 2019

Solmar is gewoon goed. Het solmar je vakantie zijn😎

 • Algemeen 10
op 4 december 2019 bestemming: Spanje / Lloret, reisperiode: mei 2019

Prima hotel , fijne busreis

 • Algemeen 9
op 4 december 2019 bestemming: Spanje / Malgrat de Mar, reisperiode: mei 2019

Pure ontspanning, fijn all in hotel

 • Algemeen 9

Meer ervaringen

Nieuws

Artikelen

Vakantieverhalen / reisverslagen