Uitgaan op Malta

Luxe beachclub Malta
Luxe beachclub Malta

Malta is een eilandengroep gelegen in de Middellandse Zee. Het bestaat uit de eilanden Comino, Gozo, Malta, Manoel Island en een aantal onbewoonde kleine eilandjes. Er wonen ongeveer 405.200 inwoners op de eilanden. Het eiland Malta is hier de grootste van en heeft een oppervlakte van 246 km². De hoofdstad is Valletta en het eiland heeft rond de 381.700 inwoners, wat bijna 92% van de totale bevolking van het land is. 

Naast zijn prachtige stranden heeft Malta ook een bruisend nachtleven vol gezellige uitgaansgelegenheden. De entree in bars en discotheken is in tegenstelling tot andere plaatsen gratis op het eiland. Vergeleken met andere vakantiebestemmingen liggen de prijzen voor alcoholische dranken relatief laag. Voornamelijk de plaats St. Julians heeft een erg populair uitgaansgebied en kent een groot aanbod aan discotheken, clubs, bars, restaurants en terrasjes. Daarnaast zijn er ook enkele uitgaansgelegenheden te vinden in Paceville, Bugibba en Qawra. De meest populaire bars en discotheken van Malta worden in dit artikel omschreven.

Heb je weinig kennis van Malta? Of heb je geen zin om vele uren te zoeken naar je vakantie? En wil je graag onbezorgd op vakantie? Laat je dan gratis adviseren door een reisexpert. We geven je graag een reisadvies op maat waarin we jouw wensen vertalen naar een passende vakantie!
gratis reisadvies

Paceville: the place to be !

Populaire discotheken

De meest populaire discotheken van Malta zijn Disco Axis, Club Bamboo, Disco Empire en Havana Club. De grootste discotheken zijn in het hoogseizoen elke avond geopend.

Havana Club
In Havana Club in Paceville worden hoofdzakelijk muziekstijlen als R&B en hiphop gedraaid. De club is tot diep in de nacht geopend en je vindt hier voornamelijk veel Europeanen en Afrikanen.

Club Bamboo
Club Bamboo is gelegen in St. Julians en is een grote openlucht discotheek. Onder jongeren is Club Bamboo zeer geliefd. Hier vind je allerlei nationaliteiten, maar ook jongeren uit Malta zelf.

Disco Empire
Discotheek Empire ligt in de barstreet van St. Julians en is tot laat in de ochtend geopend, zodat je hier altijd voor een afterparty heen kunt gaan. Deze druk bezochte discotheek is dan ook erg in trek bij zowel vakantiegangers als inwoners.

Disco Axis
Discotheek Axis ligt ook in St. Julians en is erg populair. Elke avond worden grote lasershows gehouden, waar de enorme discotheek met 3 verdiepingen bekend om staat. Er zijn allerlei uitlopende muziekstijlen zodat iedereen zich hier prima kan amuseren.

Vraag gratis een offerte aan

Populaire bars

Op het eiland zijn allerlei bars te vinden. In deze bars liggen de prijzen voor alcoholische dranken lager dan in de discotheken.

Fuego Salsa Bar
In de rustige Fuego Salsa Bar wordt voornamelijk salsa muziek gedraaid. In deze bar komen veel bewoners van het eiland zelf, maar ook Spanjaarden zijn hier veel te vinden. Hier kun je voor een betaalbare prijs cocktails drinken.

Footloose Fun Bar
In het centrum van St. Julians ligt de Footlose Fun Bar. Hier wordt veel jaren '80 muziek gedraaid, maar ook top 40. De bar trekt vooral publiek aan vanaf 25 jaar.

The Alley Bar
De oudste bar van het hele land is The Alley Bar. Deze is onder de jongeren uit Malta erg populair, voornamelijk in het weekend. De bar is te vinden in de barstreet van St. Julians. Er heerst een extra leuke sfeer doordat er elke woensdagavond een thema-avond georganiseerd wordt.

Peppermint Bar
Deze bar in St. Julians heeft een knus, gezellig terras. Vooral in het begin van de avond komen jongeren hier graag. Hier wordt vaak ingedronken, aangezien de drankjes erg goedkoop zijn.

O'Casey's Pub
De O'Casey's Pub is een Ierse pub. Met name Nederlanders en Engelsen komen hier vaak iets drinken. Het Ierse bier dat hier geschonken wordt is een aanrader.

121 Lounge Bar
De 121 Lounge Bar is gemaakt om te relaxen. Het café heeft fijne zitbanken en is open tot laat in de nacht. Om een goede sfeer te creëren is er meestal een DJ aanwezig.

 

Offerteformulier

Vertel ons uw vakantie wensen. Onze reisexperts geven u gratis en vrijblijvend reisadvies op maat.

 Aangesloten bij ANVR,SGR, Calamiteitenfonds
 9,6 in reviews
 Veel kennis en ervaring
 3.879 klanten gingen u voor

Uw gegevens

* = verplicht. Privacy beleid is van toepassing

4 bezoekers beoordeelden dit artikel gemiddeld met een

9,5

Gerelateerde artikelen