Nagarkot

Huizen in Nagarkot, Nepal
Huizen in Nagarkot, Nepal

Nagarkot ligt in het midden van Nepal ongeveer 30 km ten oosten van de hoofdstad Kathmandu. Nagarkot is gelegen op 2.000 m hoogte en biedt geweldig uitzicht op een aantal van de hoogste bergtoppen van Nepal. Aangezien het geen grote plaats is blijven de meeste toeristen maar 1 of 2 dagen, dan heb je alles wel gezien. Degene die wel blijven kunnen paardrijtochten maken, vogels spotten of een yoga-cursus volgen.

Heb je weinig kennis van Nepal? Of heb je geen zin om vele uren te zoeken naar je vakantie? En wil je graag onbezorgd op vakantie? Laat je dan gratis adviseren door een reisexpert. We geven je graag een reisadvies op maat waarin we jouw wensen vertalen naar een passende vakantie!
gratis reisadvies

Landkaart Nagarkot
Plaatsen in de buurt van Nagarkot (Nepal) :
 • Bhaktapur (14 km)
 • Patan (22 km)
 • Kathmandu (23 km)
 • Gorkha (95 km)
 • Pokhara (163 km)
 • Lumbini (195 km)
 • Ervaringen

  John Gabriel op 25 oktober 2012 plaats: Nagarkot, reisperiode: oktober 2012

  Nagarkot staat bekend als de hooggelegen plaats waar je bij zonsopgang het mooiste zicht hebt op het oostelijk deel van de Himalaya. Het zal wel: toen wij er waren was het bewolkt en zag je vrijwel niets! De ligging van de plaats zelf is wel fraai en je kunt er prima wandelen.

  • Algemeen 7
  • Bezienswaardigheden 7

  Bezienswaardigheden

  Hieronder vind je de bekendste bezienswaardigheden van Nagarkot

  Trekkingtocht (Nagarkot)

  Trekkingtocht
  Trekkingtocht
  Kaart met locatie Trekkingtocht

  Geniet van het geweldige uitzicht op de toppen van het Himalayagebergte. Het dorpje Nagarkot is het hoogste punt tijdens je trekking door de Kathmandu vallei. Er zijn verschillende trekkingtochten te maken rondom Nagarkot. Vooral tijdens zonsondergang heb je een spectaculair uitzicht.

  Je kunt ook alle bezienswaardigheden van Nepal bekijken.

  Vervoer

  De beste manier om in Nagarkot te komen is met een taxi of gehuurde auto. Er rijden wel toeristenbussen maar deze zitten vaak weg vol. Vanaf de internationale luchthaven is het ongeveer een uur rijden. In de stad zelf kun je alles te voet verkennen. Maar er rijden ook bussen.

  Onze reisexperts hebben veel kennis en ervaring. Ze weten waar ze moeten zijn voor scherpe prijzen en flexibele voorwaarden. Voor de maximale zekerheid zijn wij aangesloten bij de ANVR, SGR en Calamiteitenfonds. Onze klanten waarderen ons met een 9,6. Mogen wij u gratis helpen bij het samenstellen van uw vakantie?†

  Vertel ons uw vakantie wensen. Onze reisexperts geven u gratis en vrijblijvend reisadvies op maat.

   Ontvang gratis een reischeque
   Flexibele voorwaarden
   ANVR,SGR, Calamiteitenfonds

  Uw gegevens

  * = verplicht. Privacy beleid is van toepassing

  Artikelen

  Vraag een gratis offerte aan voor een reis naar Nagarkot