Schrijf een ervaring over Weekendjeweg.nl en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Weekendjeweg.nl

Pagina 1 van 1 met 9 resultaten

op 30 juli 2019 bestemming: België / Virton, reisperiode: juli 2019

Weekendjeweg stuurt mij met kleine kinderen naar een gastarbeiderskamp in plaats van een familie park. ... Lees meer

 • Algemeen 1
op 23 februari 2019 bestemming: Portugal / Lissabon, reisperiode: maart 2019

Enkele dagen Lissabon geregeld via weekendje weg (vlucht met hotel).
Denk je dat alles goed geregeld is moet je bij het inchecken nog handbagage koffers (10 kilo) bijboeken en zitplaatsen reserveren., deze kosten komen bovenop de al gemaakte kosten bij Weekendje weg.nl. Vraag je om uitleg krijg je te horen dat dit op de site staat??? staat helemaal niet op de site.
Wat wij hebben geboekt is incl. vlucht, hotel en handbagage, en geen uitleg wat wel of niet onder handbagage valt. Deze uitleg is verder op de hele site niet terug te vinden.
Ik versta onder handbagage voor een citytrip een kleine rol koffer max. 10 kilo, maar bij weekendje weg verstaan ze daar een kleine handtas onder (40x25x20).
Dus tijdens het online inchecken kom je vervolgens voor hogere kosten te staan omdat je handbagage koffer nog moet bij boeken, zou ik dit niet nagevraagd hebben bij weekendje weg dan zou ik op het vliegveld nog hogere kosten moeten betalen.
En weekendjeweg.nl zegt dat dit normaal is.
Wij boeken dus nooit meer iets bij weekendjeweg.nl of Bebsy.nl.
Zeer erg teleurgesteld in de klantenservice die totaal geen service bieden. ... Lees meer

 • Algemeen 1
op 13 juni 2018 bestemming: , reisperiode: juni 2018

Cadeaubonnen met een resterend bedrag van 155eu, verlopen. Ze zijn 5 jaar geldig, dus ruim de tijd ze te gebruiken. Daar ben ik het mee eens, máár! Van die 5 jaar ben ik 3 jaar ziek geweest (lees ziekenhuizen, infuuszorg etc) maar dat is geen excuus volgens de klantenservice van weekendjeweg want ook dan nog waren ze 5jr geldig, geen 3.
Schandalig! Ik begrijp dat er een grens getrokken moet worden, maar mensen.. er zijn uitzonderingen! ... Lees meer

 • Algemeen 1
op 28 mei 2018 bestemming: Nederland / Blerick, reisperiode: juli 2018

Eigenlijk het cijfer voor de prijs! Het Hotel ben ik al vaker geweest en is verder prima! Maar de prijs van de reis is meer dan 25% duurder dan als je deze boekt bij het hotel zelf, waar is uitgegaan van prijs excl. kortingen want dan scheelt het nog meer.

 • Algemeen 4
op 29 december 2016 bestemming: Nederland, reisperiode: december 2016

Misleidende tekst op de website; wij dachten een wellness bijgeboekt te hebben, maar bleek bij aankomst niet zo te zijn. Toen ik belde met de klantenservice om dit enkel te melden kreeg ik echt een verschrikkelijk slechte reactie; heel onredelijk en zelfs onbeschoft. Heel jammer!!!

 • Algemeen 1
op 9 augustus 2016 bestemming: Nederland / Arnhem, reisperiode: augustus 2016

Uitermate correct en direct alle benodigde e-tickets en hotel boeking per e-mail gestuurd . Was nu de 5e x elke keer zonder problemen bij zowel trein als hotel verblijf.

 • Algemeen 9
op 28 september 2015 bestemming: Nederland / Amersfoort, reisperiode: april 2015

We wilden graag een weekendje weg en dat te hebben ingetypt in google kwamen we bij weekendje weg.nl. Dit is een overzichtelelijke site met alle gegevens.
De prijzen waren duidelijk zichtbaar en ook de extra kosten die er altyd bij komen. Eenmaal in het hotel kwamen we erachter dat er niets gelogen was van wat er op de site genoemd stond. Keurig!

 • Algemeen 9
op 10 september 2015 bestemming: Duitsland / Gütersloh, reisperiode: augustus 2015

Mooi 4* hotel in de stad. Goede uitvalsbasis voor fietstochten. Drankjes in hotel zijn erg duur en parkeren kost 12 euro per nacht.

 • Algemeen 8
op 11 oktober 2014 bestemming: Duitsland / Wolfshagen, reisperiode: augustus 2014

Was een erg leuke weekend in de Harz. Prima hotel, degelijk Duits! Het eten was prima en de kamer werd goed schoongemaakt. De omgeving was ook bijzonder mooi. We hadden de fietsen meegenomen maar het was wel erg heuvelachtig. Toevallig was er in de buurt een autoloze zondag, speciaal voor fietsers, dit was erg leuk. Goslar is een stad die je beslist moet bezoeken, hele mooie oude panden. Kortom zeer de moeite waard met Weekendjeweg.nl!

 • Algemeen 8
 • Accommodatie 8
 • Vervoer 8
 • Prijs / kwaliteit 9
 • 1