ACSI Kampeerreizen

Url: https://www.acsireizen.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds / SKTB
Type reizen: kamperen

Logo van ACSI Kampeerreizen

Bij ACSI Kampeerreizen boek je een georganiseerde reis met caravan, camper of auto. ACSI is al zo'n 50 jaar gespecialiseerd in campings en kamperen. De organisatie biedt reizen met de mooiste routes, gezelligste campings en leukste excursies binnen en buiten Europa.

Er worden verschillende soorten reizen aangeboden door ACSI Kampeerreizen. Dit zijn actieve rondreizen, winterzon, avontuurlijke rondreizen, thema-rondreizen en de standaard rondreizen. De thema-rondreizen houden bijvoorbeeld in dat je een korte reis boekt met een bepaald thema of rondom een speciaal evenement.

ACSI Kampeerreizen is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Zo kun je met een gerust hart de vakantie boeken. Het bezoekadres van ACSI Kampeerreizen is te vinden in Andelst. Medewerkers staan telefonisch voor je klaar om te helpen bij vragen of het boeken van een leuke kampeervakantie.

Ervaringen met ACSI Kampeerreizen

ACSI Kampeerreizen krijgt gemiddeld een 7,5
op basis van 2 ervaringen:

7,5 + Ervaring delen
op 26 oktober 2020 bestemming: Marokko / Rondreis, reisperiode: maart 2020

Vond de reis op zich mooi met een leuk reisgezelschap, maar de organisatie kan veel beter. Informatie was vaak achterhaald, excursies haastig met slecht verstaanbare gidsen (op 1 na). Toen de corona uitbrak was er geen sprake meer van regie. En later toen we thuis waren was nauwelijks info van ACSI hoe het nu verder moest. Onze auto's en campers zijn achtergebleven omdat we per vliegtuis gerepatrieerd zijn. Iedereen heeft vervolgens op eigen initiatief de spullen teruggehaald in oktober (behalve de reisleiding). Bij NKC leek eea beter geregeld. ... Lees meer

  • Algemeen 5
op 3 oktober 2017 bestemming: Oostenrijk / Lofer, reisperiode: juni 2017

Schitterende accomodaties fantastische omgeving vriendelijke mensen en top restaurant. ... Lees meer

  • Algemeen 10

Nieuws