Campings.com

Url: https://www.campings.com/nl/

Type reizen: kamperen

Logo van Campings.com

Campings.com is een reisorganisatie die al 10 jaar samenwerkt met bijna 2.000 campings in Europa. Zo ben je verzekerd van een verzorgde kampeervakantie in Frankrijk, Kroatië, Spanje, Portugal of Italië. Je kunt een camping boeken voor een weekendje weg of midweek maar ook voor een aantal weken. De campings hebben drie tot vijf sterren, waardoor er voor ieder budget een camping te vinden is.

Ook de accommodaties zijn zeer divers: bungalows, eco-lodges, stacaravans, safaritenten, tipi’s, hutten, chalets, woonboten, pipowagens, yourthes en gîtes. In het aanbod vind je kleine campings die zich midden in de natuur bevinden en grote campings met een tal van animatieprogramma's voor kinderen, een waterpark en een avondprogramma. Zo sluit de camping altijd aan op je wensen, of je nu op zoek bent naar een vakantie voor families, vriendengroepen, koppels of singles.

Sommige campings geven je de ruimte om in alle rust aan de vakantie te beginnen door het beddengoed, de babypakketten en zelfs de eindschoonmaak te verzorgen. Campings.com verhuurt exclusief volledig ingerichte vakantieaccommodaties en de meerderheid van de campings hebben al het nodige voor jouw comfort (tv, badkamer, wasmachine, vaatwasser, kookplaat).

Voor meer informatie over het aanbod en het boeken van campings kun je de website raadplegen. Om te reserveren kun je ook contact opnemen met de klantenservice. Zij zijn maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 18:00 bereikbaar.

Ervaringen met Campings.com

Campings.com krijgt gemiddeld een 0,0
op basis van 0 ervaringen:

0,0 + Ervaring delen