FarmCamps

Url: https://www.farmcamps.nl/

Type reizen: kamperen

Logo van FarmCamps

Ook in Nederland zijn voldoende prachtige plekken te ontdekken. FarmCamps biedt verschillende boerderijcampings waar families kunnen genieten van het leven op de boerderij. Ga bijvoorbeeld op stad met de boer, knuffelen met de dieren, spelen in de Hooi Hooi Speelschuur en samen spelenderwijs leren over de boerderij. Je logeert luxe bij de boer in een safaritent, lodgetent, farmtent, barntent of ranchtent. Je hebt hier zelfs een eigen badkamer.

FarmCamps is een kindvriendelijke, natuurlijke vakantiebelevenis op boerderijen waar nog hard gewerkt wordt. Je kunt logeren bij akkerbouwers, (biologische) melkveehouders, vee- en pluimveehouderijen. Tijdens je verblijf kun je een dagje met de boer meelopen om zo alles te weten te komen over het leven op de boerderij.

FarmCamps heeft 18 verschillende boerderijcampings in alle provincies van Nederland. FarmCamps is opgericht om meer binding te krijgen met de boerderij. In Nederland is daar steeds minder sprake van, terwijl het wel belangrijk is om hier kennis over te hebben. Zeker kinderen weten nog maar weinig van het platteland en het boerenbedrijf. Wil je met een grote groep een boerderij bezoeken? Dat is ook mogelijk. Je kunt FarmCamps bereiken via mail en telefoon. Neem vooral ook een kijkje op de sociale media: Facebook, Twitter, YouTube en Instagram.

Ervaringen met FarmCamps

FarmCamps krijgt gemiddeld een 0,0
op basis van 0 ervaringen:

0,0 + Ervaring delen

Nieuws