Eurocamp

Url: https://www.eurocamp.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: kamperen

Logo van Eurocamp

Bij Eurocamp vind je al 40 jaar campings in Nederland, Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Italië, Spanje, Portugal en Kroatië. Vrijheid is een van de kernwaarden van Eurocamp daarom is er ontzettend veel om uit te kiezen en kun je zelf bepalen wat je tijdens de vakantie wilt doen. In alle landen heb je de keuze uit verschillende vakantietypes. Kies bijvoorbeeld voor Full on Fun voor het hele gezin, Explore & Adventure voor een avontuurlijke en actieve vakantie of Authentic Europe om kennis te maken met de cultuur.

Eurocamp heeft campings voor gezinnen met kleine en oudere kinderen, maar ook voor groepen vrienden en stellen. Zij selecteren alleen de best gewaardeerde campings die aansluiten bij deze wensen. Op de kindvriendelijke campings zijn gezellige kinderclubs waar de kinderen samen de tijd van hun leven beleven. De campings voor vriendengroepen hebben juist weer een leuke barbecueplaats waar samen gegeten kan worden. Alle campings hebben 4 of 5 sterren, dus je weet zeker dat je goed terecht komt. Ook de opties voor accommodaties lopen uiteen van luxe stacaravans en bungalows tot avontuurlijke safaritenten en boomhutten.

Wil je overnachten onderweg? Dan kan je ook een camping of hotel boeken op de website van Eurocamp. Ook kun je hier vliegtickets of een veerovertocht boeken. Dit kan allemaal gemakkelijk online geregeld worden. Bij aankomst zorgt Eurocamp ervoor dat alles klaarstaat zodat je meteen kunt beginnen met genieten.

op 12 april 2021 bestemming: Nederland / Beach Resort Zeeland, reisperiode: september 2020

Super schone, nette, nieuwe stacaravan (Azure). Staat wel tussen de vaste gasten maar niet erg. Je loopt in 10 minuten naar de ingang/zwembad/zee/strand. Leuke locatie voor diverse uitstapjes in Zeeland. Bij aankomst netjes ontvangen door Nederlandse Eurocamp medewerkster met informatie en ging zelfs mee naar de stacaravan.

  • Algemeen 10
op 7 september 2020 bestemming: Frankrijk / Argeles Sur Mer / Camping de La Sirene, reisperiode: augustus 2020

Geboekt een ruime 8 persoons caravan
Nu weten we dat dat altijd 6 persoons is en een slaapbank dus prima.

Ter plekke een zeer slecht ingedeelde gedateerde mobile home.

Zeer kleine slaapkamers, je kunt net 1 been kwijt naast het twee persoons bed.
En de kinder slaapkamers vooral die met het stapelbed is nog kleiner.

Deuren van de badkamer en slaapkamer zo dicht op elkaar de ene moet dicht anders kom je niet in de andere kamer.

Keuken minimaal qua pannen.
Er is één koekenpan en that’s it, dus als je vlees bakt kun je niet tegelijk ook de rest wokken.

Helemaal achteraan de camping een plek gekregen, letterlijk naast de achter uitgang.

Geen WiFi gratis.
Receptie alleen open van 10:00 uit tot 11:00 uur en 15:00 tot 16:00 uur.

Oh en vieze dekens! Want mensen die dekbedden die halen ze niet uit de caravan hoor als je weggaat die bekijken ze vouwen ze op en klaar.

Terras wel prima, overdekt schaduw.
Gras eromheen met ligbedden en relax stoeltjes.
Ruime plek dat dan weer wel.

Volgende keer boeken we weer rechtstreeks bij de camping.

  • Algemeen 6
op 21 augustus 2020 bestemming: Nederland / Limburg, reisperiode: augustus 2020

Zeer verouderde mobile Home! Gaten in het dak! Lekkage moeten opvangen met pannen. Niemand bij de receptie gezien 5 dagen lang! Noodnummer gebeld is na 17:00 Gesloten. Via de receptie van Landel aan een Engels nummer Gekomen die we moesten bellen.
Kapotte buiten stoelen waar je je zelf echt pijn aan doet. Lekkende koelkast, kapotte buitenlamp, kapotte vlonder!

Voor dit geld zal ik eerder kijken bij Roan! Die huisjes zien er beter uit.

  • Algemeen 1
op 23 juli 2020 bestemming: Frankrijk, reisperiode: september 2020

We moeten nog vertrekken, maar we zijn nu al reuzeblij. Al 3 dagen na onze boeking was de prijs on-line verlaagd voor ons reisje. Eurocamp deed niet lullig en heeft direct het verschil gecrediteerd. Hulde !!

  • Algemeen 10
op 20 juli 2020 bestemming: Frankrijk / Varennes, reisperiode: juli 2020

De mobile home was zwaar verouderd: kuilen in het matras, veel kapot in het huisje, muizen die door dichte verpakkingen heen aten. Wij boekten een “luxe” mobile home met 2 badkamers, helaas kon de boiler slechts 1 douchend persoon aan, daarna was deze leeg. Ook hoorden we van de lokale eurocamp begeleider dat er niet tegelijkertijd gedoucht kon worden dus dat we wel voor 2 badkamers betalen zonder er gebruik van te kunnen maken.
De WiFi moet je via eurocamp voor betalen terwijl die gratis zou zijn als je via de camping zelf boekt.
Voor 200 euro per nacht mag je echt wel wat meer verwachten. In 2 dagen tijd hebben we nog 2 andere gezinnen gesproken die gingen verhuizen naar een andere mobile home door diverse klachten (kakkerlakken, kapotte boiler, voordeur kon niet op slot).
Boek aub niet via eurocamp, je voelt je een dief van je portemonnee!

  • Algemeen 2
op 1 juni 2020 bestemming: Nederland / Wassenaar, reisperiode: juni 2020

Wij hebben een super weekend gehad in een sta caravan van euro camp. Het huisje was helemaal prima. De medewerkers waren aardig en alles was geregeld. Ik ben zeer tevreden met eurocamp

  • Algemeen 10
op 19 november 2019 bestemming: Frankrijk / Port Grimaud, reisperiode: september 2019

Omdat we Domaine De naiades een aangename ,goed gelegen en verzorgde camping vonden, zijn we eind augustus 2019 voor de derde maal voor 4 weken teruggekeerd naar deze toplocatie.( zoals de vorige 2 jaren terug geboekt bij EUROCAMP) Bij onze aankomst op 25 augustus 2019 op de camping Domaine Des Naiades bleek dat we een heel andere en oudere mobilhome toegewezen kregen dan in september 2017 en 2018 . Bij het betreden van mobilhome s033 viel ons direct op dat de kussens van de zithoek heel vuil waren. Bij verdere inspectie bleken alle gordijnen beschimmeld te zijn. De zijkant van het aanrecht was ook duidelijk aangetast door waterschade en zag er niet smakelijk uit. Het tweepersoonsbed bleek een matras te zijn op een houten plaat. De tafel aan de zithoek was veel te hoog en ook zichtbaar gezwollen door waterschade en aan het rotten. Enkele poten bleken half afgebroken. Onmogelijk om op deze tafel iets te doen, laat staan te eten. Er was ook een indringende geur van schimmel en vocht waar te nemen. Omdat we 4 weken geboekt hadden hebben we dit alles direct gemeld aan receptie eurocamp. De enige oplossing die ons werd voorgesteld was de gordijnen en de hoezen van de zithoek te wassen, wat ook gebeurt is. Er werd ons beloofd eventueel een andere mobilhome voor ons te zoeken maar daar hebben we nooit nog iets van gehoord. Wat we niet begrijpen is dat we de 2 vorige jaren 209 euro per week betaalden in dezelfde periode en geen klachten hadden(ook oudere mobilhome maar redelijk in orde) en dat we dit jaar 259 euro betalen om in de oudste,vuilste en meest stinkende mobilhome van de camping terecht te komen. Op 10/9 heeft het een ganse dag geregend met als gevolg dat het water op 3 plaatsen binnenkwam. Toen werd ons duidelijk waarom mobilhome beschimmeld was. Tot overmaat van ramp kregen we vanaf 17/9 ook nog af te rekenen met een stank en vliegenplaag op het verhoogde houten terras. De geur was het beste te omschrijven als de stank van een rottend karkas. Een medewerkster van eurocamp heeft getracht de oorzaak van de stank te zoeken maar zonder resultaat. Het gevolg was dat we eigenlijk niet meer buiten konden zitten zonder stank en vliegen. Dit verhaal hebben we ter plaatse op 19/9 geschreven en tot dan nog geen verantwoordelijke gezien of gehoord. We hebbben trouwens tussen de regels door kunnen verstaan dat de mobilhome waar we in terecht zijn gekomen reeds vorig seizoen had moeten verdwijnen van de camping. Dat een firma als eurocamp zulke smerige mobilhomes(Er staan er meerdere van hetzelfde type en bouwjaar) dan nog verder durft te verhuren is onbegrijpelijk. Er zijn andere firma’s die veel betere,recentere en goedkope mobilhomes verhuren op deze camping. Wij voelen ons heel erg bedrogen en hopen dit nooit meer mee te maken. Op 20-9-2019 is dan de verantwoordelijke langs gekomen om samen met ons een klacht in de dienen. Op 30 september hebben we een antwoord op de klacht gekregen.
Er werd ons een vergoeding gegeven in de vorm van een vakantiecheque van eurocamp( dus niet) ter waarde van 150 euro of 90 euro contant. Dit schamele bedrag is niet in verhouding voor een verblijf van 28 dagen in een beschimmeld,stinkend,lekkend en rot krot. NOOIT MEER EUROCAMP!!!!!!!!

  • Algemeen 1
op 22 september 2019 bestemming: Italië / Peschiera, reisperiode: september 2019

Geweldig ontvangst. Caravan heel mooi en heel goed schoon
Complimenten voor het personeel, heel vriendelijk en hulpvaardig
Ga beslist volgend jaar weer.

  • Algemeen 10
op 6 september 2019 bestemming: Frankrijk, reisperiode: augustus 2019

Mooie camping. Heel vriendelijk geholpen altijd door Eurocamp.
Wel een wat oudere stacaravan maar het was ook een last minute. Scheelt ook dat je bij hun geen borg moet betalen en ook niets voor eindschoonmaak.

  • Algemeen 8
op 26 augustus 2019 bestemming: Frankrijk / Argeles sur mer, reisperiode: januari 2019

Accommodatie beetje gedateerd. Veel eenvoudige dingen stuk zoals lampen, douch niet op te hangen, deurposten beschadigd, deuren zwaar beschadigd
Zaten op 5 sterren camping le soleil, maar alleen de stacaravan krijgt 2 sterren. Camping dus wel goed

  • Algemeen 6

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen