Schrijf een ervaring over Eurocamp en maak kans op mooie prijzen!

Eurocamp

Url: https://www.eurocamp.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: kamperen

Logo van Eurocamp

Bij Eurocamp vind je al 40 jaar campings in Nederland, Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Italië, Spanje, Portugal en Kroatië. Vrijheid is een van de kernwaarden van Eurocamp daarom is er ontzettend veel om uit te kiezen en kun je zelf bepalen wat je tijdens de vakantie wilt doen. In alle landen heb je de keuze uit verschillende vakantietypes. Kies bijvoorbeeld voor Full on Fun voor het hele gezin, Explore & Adventure voor een avontuurlijke en actieve vakantie of Authentic Europe om kennis te maken met de cultuur.

Eurocamp heeft campings voor gezinnen met kleine en oudere kinderen, maar ook voor groepen vrienden en stellen. Zij selecteren alleen de best gewaardeerde campings die aansluiten bij deze wensen. Op de kindvriendelijke campings zijn gezellige kinderclubs waar de kinderen samen de tijd van hun leven beleven. De campings voor vriendengroepen hebben juist weer een leuke barbecueplaats waar samen gegeten kan worden. Alle campings hebben 4 of 5 sterren, dus je weet zeker dat je goed terecht komt. Ook de opties voor accommodaties lopen uiteen van luxe stacaravans en bungalows tot avontuurlijke safaritenten en boomhutten.

Wil je overnachten onderweg? Dan kan je ook een camping of hotel boeken op de website van Eurocamp. Ook kun je hier vliegtickets of een veerovertocht boeken. Dit kan allemaal gemakkelijk online geregeld worden. Bij aankomst zorgt Eurocamp ervoor dat alles klaarstaat zodat je meteen kunt beginnen met genieten.

op 23 juli 2020 bestemming: Frankrijk, reisperiode: september 2020

We moeten nog vertrekken, maar we zijn nu al reuzeblij. Al 3 dagen na onze boeking was de prijs on-line verlaagd voor ons reisje. Eurocamp deed niet lullig en heeft direct het verschil gecrediteerd. Hulde !! ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 20 juli 2020 bestemming: Frankrijk / Varennes, reisperiode: juli 2020

De mobile home was zwaar verouderd: kuilen in het matras, veel kapot in het huisje, muizen die door dichte verpakkingen heen aten. Wij boekten een “luxe” mobile home met 2 badkamers, helaas kon de boiler slechts 1 douchend persoon aan, daarna was deze leeg. Ook hoorden we van de lokale eurocamp begeleider dat er niet tegelijkertijd gedoucht kon worden dus dat we wel voor 2 badkamers betalen zonder er gebruik van te kunnen maken.
De WiFi moet je via eurocamp voor betalen terwijl die gratis zou zijn als je via de camping zelf boekt.
Voor 200 euro per nacht mag je echt wel wat meer verwachten. In 2 dagen tijd hebben we nog 2 andere gezinnen gesproken die gingen verhuizen naar een andere mobile home door diverse klachten (kakkerlakken, kapotte boiler, voordeur kon niet op slot).
Boek aub niet via eurocamp, je voelt je een dief van je portemonnee! ... Lees meer

  • Algemeen 2
op 1 juni 2020 bestemming: Nederland / Wassenaar, reisperiode: juni 2020

Wij hebben een super weekend gehad in een sta caravan van euro camp. Het huisje was helemaal prima. De medewerkers waren aardig en alles was geregeld. Ik ben zeer tevreden met eurocamp ... Lees meer

  • Algemeen 10

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen