Travelhome

Url: https://www.travelhome.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: kamperen

Logo van Travelhome

Sinds 1986 is Travelhome specialist in campervakanties naar Amerika, Canada, Zuid-Afrika, Australië en Europa. De medewerkers van de reisorganisatie maken zelf jaarlijks camperreizen naar de bestemmingen die ze aanbieden. Zo kunnen ze uit eigen ervaring vertellen over de bestemmingen en krijg je professioneel advies op maat. Daarnaast vindt Travelhome duurzaamheid belangrijk. De reisorganisatie werkt samen met South Pole Group en geeft reizigers hierbij de mogelijkheid om de CO2 uitstoot van een vliegreis of camperreis te compenseren. Het is ook mogelijk om reisverslagen te lezen op de website van reizigers die de bestemming al bezocht hebben.

Zodra je een bestemming op de website aanklikt kun je bekijken welke bezienswaardigheden er te bezoeken zijn. Maar Travelhome biedt ook routesuggesties aan en geeft opties voor leuke campings. De reizen op de website zijn vaak reizen inclusief vliegreis, hotelovernachting(en) en de huur van een camper. Je kunt ook kiezen voor een reis op maat. Hiervoor hoef je alleen het formulier op de website in te vullen en de medewerkers maken een persoonlijk reisvoorstel voor je.

Je kunt bij de reisorganisatie een brochure aanvragen zodat je offline alle tijd hebt om de reizen te bekijken. De organisatie organiseert inspiratiedagen. Tijdens deze dagen krijg je informatie over bestemmingen door middel van korte presentaties die gegeven worden door de medewerkers van het bedrijf en door ervaren reizigers. Je kunt contact opnemen door te e-mailen of door te bellen. Je kunt ook langskomen bij de reisorganisatie nadat je een afspraak gemaakt hebt.

Ervaringen met Travelhome

Travelhome krijgt gemiddeld een 10,0
op basis van 1 ervaring:

10,0 + Ervaring delen
op 10 september 2020 bestemming: , reisperiode: september 2020

De reis kan niet door gaan voor ons helaas door Corona. Ze hebben ons al ruim van te voren hierover geinformeerd. We mochten afzien van de eindbetaling en voor de aanbetaling geld terug of een voucher of een nieuwe boeking volgend jaar. We hebben opnieuw geboekt en zelfs goedkoper uit nu! ... Lees meer

  • Algemeen 10

Nieuws