Schrijf een ervaring over BestCamp en maak kans op mooie prijzen!

BestCamp

Url: https://www.bestcamp.nl/

Type reizen: kamperen

Logo van BestCamp
BestCamp won in 2017 de Reisgraag award

BestCamp is een reisorganisatie die sinds 2010 mooie campings aanbiedt in België, Nederland en Frankrijk. De campings zijn van hoge kwaliteit en liggen veelal midden in de natuur, zoals de Ardennen of de Veluwe. Hierdoor is er bij BestCamp altijd wel een camping te vinden die aansluit bij je wensen.

In totaal biedt BestCamp 16 campings aan. De accommodaties op deze campings verschillen van enkel een kampeerplaats tot een compleet ingerichte huurtent of vakantiehuis. Voor zowel een familievakantie als een vakantie met een grote groep zijn er leuke mogelijkheden. De campings beschikken over voldoende faciliteiten voor grote groepen en er is van alles te doen in en rondom de accommodaties. Er zijn bijvoorbeeld sportvoorzieningen, interessante bezienswaardigheden en restaurants waar je heerlijk kunt dineren.

Je boekt je vakantie eenvoudig via de website van BestCamp. Hier kun je zoeken op verschillende campings, op de typen accommodaties en per land. Daarnaast vind je er aantrekkelijke aanbiedingen en arrangementen. Per camping zijn ook de contactgegevens te vinden, zodat je direct je vragen kunt stellen. Daarnaast kun je op werkdagen BestCamp telefonisch en per e-mail bereiken. Verder kun je de organisatie volgen op Facebook en Instagram. Het hoofdkantoor is gevestigd in Veenendaal en is op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur telefonisch te bereiken.

op 8 september 2019 bestemming: Nederland / Schin op Geul, reisperiode: mei 2019

Huisje leuk wel een sauna in warm weer. Binnen 35 graden terwijl het buiten 25 was. En extreem weinig privacy. Hier een heel vervelende week gehad. Hier kom ik nooit eer terug. Dat weet ik heel zeker! ... Lees meer

  • Algemeen 2
op 31 augustus 2019 bestemming: , reisperiode: augustus 2019

Sejour du 26 au 30 août
super acceuil, la propreté irréprochable
les piscines au top les enfants en on profitéa fond (stephaan s'est donner beaucoup de mal pour retrouver en vain les lunettes de piscine à la vue de ma fille)
petit pain et viennoiserie cuite sur place
mon petit-fils de 3 ans a pu y venir gracieusement
fanchement suis sure d'y retourner pour voir le camping a la fin des travaux qui ne nous ont pas déranger du tout
Je retire 1 point pour le fait que les travaux n'étais pas terminée
Hâte de revenir vous voir boire un bon mojito (clin d'oeil à la serveuse blondetres sympa)
Encore merci à tous ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 27 juli 2019 bestemming: België / Nieuwpoort, reisperiode: juli 2019

De stacaravan welke wij via bestcamp op camping Nieuwpoort hadden was geweldig, alles helemaal compleet en veel ruimte. De camping was slecht georganiseerd door lang uitlopende verbouwingen. Camping geboekt voor zwembad met glijbaan welke nog lang niet klaar was. Animatie heel onprofessioneel en prijzen in kampwinkel erg duur. Bestcamp erg goed geregeld en prima service. Deze camping gaan wij nooit meer boeken. ... Lees meer

  • Algemeen 7

Meer ervaringen

Nieuws