Schrijf een ervaring over BestCamp en maak kans op mooie prijzen!

BestCamp

Url: https://www.bestcamp.nl/

Type reizen: kamperen

Logo van BestCamp
BestCamp won in 2017 de Reisgraag award

BestCamp is een reisorganisatie die sinds 1 juli 2010 mooie campings aanbiedt in de landen België, Nederland en Frankrijk. Deze campings zijn van hoge kwaliteit en liggen veelal midden in de natuur. Hier kun je onder andere kampeerplaatsen boeken, camperplaatsen, huurtenten, stacaravans, bungalows, hutten en vakantiehuizen. Er is altijd wel een camping bij BestCamp die aansluit bij je wensen.

In totaal biedt BestCamp 20 campings aan, waarvan 12 in Nederland, 7 in België en 1 in Frankrijk. In Nederland bevinden zich er onder andere 2 in Zuid-Limburg, 3 aan de kust en 3 nabij de Veluwe. In België vind je er 2 aan de kust, 4 in de Ardennen en 1 in Belgisch Limburg. Ten slotte ligt de camping in Frankrijk in de Ain op de grens met Bourgogne.

De accommodaties verschillen van enkel een kampeerplaats tot een compleet ingerichte huurtent of vakantiehuis. Het is verder mogelijk om met een complete groep te gaan, omdat er voldoende faciliteiten zijn voor grote groepen en er van alles te doen is in en rondom de accommodaties. Er zijn sportvoorzieningen, bezienswaardigheden en restaurants waar je terechtkunt. Ook zijn ze altijd omgeven door natuur.

Je boekt eenvoudig via de website van BestCamp. Je kunt zoeken op de verschillende campings en ook op de typen accommodaties per land. Daarnaast vind je er aantrekkelijke aanbiedingen en arrangementen om te boeken. Verder vind je er inspiratie voor activiteiten om te doen in de omgeving van de campings en kun je er diverse nieuwtjes lezen.

Op de website van BestCamp kun je per camping de contactgegevens vinden waarmee je direct je vragen kunt stellen. Daarnaast kun je op werkdagen BestCamp zelf telefonisch en per e-mail bereiken. Verder kun je BestCamp volgen op Twitter en Facebook en via de nieuwsbrief van de reisorganisatie. Het hoofdkantoor is gevestigd in Veenendaal.

op 10 augustus 2018 bestemming: BelgiŽ / Bure, reisperiode: augustus 2018

Wordt alleen aan geld gedacht ipv een plezierig verblijf leveren: oppassen met factuur van restaurant: dubbele aanslagen.plek van 8x5 kost 50,= ... Lees meer

  • Algemeen 5
op 5 december 2017 bestemming: BelgiŽ / Bure, reisperiode: juli 2017

Super goed verblijf gehad. Vriendelijk geholpen door al het personeel. Jammer dat het zwembad niet zo groot was. ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 13 december 2016 bestemming: BelgiŽ, reisperiode: juni 2015

Mooie Nette caravans op camping in Westende ... Lees meer

  • Algemeen 9

Meer ervaringen

Nieuws