Het Boerenbed

Url: https://www.boerenbed.nl/

Type reizen: kamperen

Logo van Het Boerenbed

Het concept van Het BoerenBed is 16 jaar jaar geleden bedacht in Nederland. In die tijd hebben al duizenden vakantiegangers uit de hele wereld hier gebruik van gemaakt. Bij Het BoerenBed boek je luxe campingvakanties voor het hele gezin op meer dan 60 locaties in Nederland, België, Engeland, Schotland, Ierland, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland. Je beleeft hier echt een unieke vakantie. Je verblijf namelijk op een (kleinschalig) agrarisch bedrijf waar de boer en de boerin een gedreven en betrokken rol spelen bij het wel en wee van het natuurlijk landelijk gebied. Een BoerenBed Boerderij is altijd gevestigd op of in de onmiddellijke omgeving van een natuurgebied of landgoed van de Vereniging Natuurmonumenten of een van de andere organisaties voor natuurbeheer.

Elke BoerenBed locatie is compleet verschillend maar de gastvrijheid staat altijd centraal. Je overnacht in een ruime en comfortabele BoerenBed Tent. De meest bijzondere boerderijen herinneren je aan het eerlijke boerenlandleven van vroegere dagen. Bij iedere tent is tevens een picknicktafel, zodat iedereen met mooi weer lekker buiten kan zitten. Op iedere locatie vind je een kippenhok (voor gratis eieren), een BoerenBed Boerderijwinkel, dierenweide, houtgestookte broodoven en fietsenverhuur.

Wil je even helemaal terug naar de basis? Dan zijn er ook accommodaties zonder elektriciteit. Op die manier heb je nog meer tijd voor elkaar en kun je ervaren hoe er vroeger gekookt werd op houtvuur. Daarnaast heb je nog veel meer andere manier om van het boerenlandleven te genieten.

Het hoofdkantoor van BoerenBed is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 9:00 tot 18:00 uur.

Ervaringen met Het Boerenbed

Het Boerenbed krijgt gemiddeld een 5,5
op basis van 2 ervaringen:

5,5 + Ervaring delen
op 30 oktober 2018 bestemming: Duitsland / Schmallenberg, reisperiode: oktober 2018

Bizar slechte communicatie op de website, staat vrijwel nergens dat er geen stroom aanwezig is in de houten huisjes wat natuurlijk behelpen is in de herfst. En dan beweren dat ik als klant niet de juiste conclusie trek. Lekker dan, ik boek een vakantie, geen woordpuzzel. ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 28 maart 2013 bestemming: Nederland / Dwingeloo, reisperiode: juli 2012

Het was een fantastische vakantie met een superleuke boerenfamilie.
Zeker een aanrader! ... Lees meer

  • Algemeen 10
  • Accommodatie 10
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 10
  • Excursies 10
  • Prijs / kwaliteit 10

Nieuws